- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #30.741
Canım o 4 ay benimle alakalı biraZcık lohusalık psikolojisi, ben bu bebege bakabilecek miyim, hayatım bitti , çok küçük felan diye düşünüyordum. Birde emzirmek çok garip hissettirmişti :) ondan önce tabii oldu ama normale donmem 4 aydı. Ay herkesde farklıdır lütfen kendini benim anlattıklarıma şartlama inş sen benim yaşadığım saçmalığı yasamazsın. Şimdi bakınca tabii çok komik geliyor.dikiş meselesinide kesinlikle konuş estetik istediğini özellikle belirt bence kesinlikle dikkat eder
canım bu tamamen eşinle we seninle ilgli bi durum..senin kadar eşinin psikolijiside önemli..40'ının çıkmasını zor bekleyenei de war aylarca elini bile sürmeyeni de..hani biz lohusa depresyonu filan oluyoruz ya kocalar bazen bizden çok lohusa oluyo:) kocaları depresyondan kurtarmak önemli olan:)
Birde aktar bana bir ay önce memeni karbonatli suyla sil dedi yapmadım faydası olur muydu ki...deneyelim zararı yoksa:))
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
karbonatı ben de duyuyorum ama ..fosur fosur kabarmasın bidehergün günde bikere mi
Selam arkadaslar..
Dun geceden beri hastanede ugrasiyorum.. hic bisey yokken ortada acayip kasinmaya basladim göbeğim den sonra bütün vicuduma yayildi.. alarji degip hastaneye gittik serum verdiler 2 saatlik bi rahatlama oldu sonra sabah 5 de tekrar basladi . Tekrar hastaneye gittik bu sefer dermatoloji doktoruna gozuktuk.. gebelik alarjisi oluyomus bu.. son aylarda cikiyomus ortaya ve dogum yapana kadar gecmiyormus.. napicam bilmiyorum. . Iki tane ilac verdi ama rahatlatmiyor butun vicudum kirmizi benek dolduson 2 bucuk hafta kaldi ama ne kadar dayanirim bilmiyorum.. ama neyseki kizlarim 2000 gr olmuslar doguma kadar 2500 olurlarsa cok iyi olur dedi dr.. cok fenayim arkadaslar coookk
Tesekkur ederimm ins. Gecsin cnm yaa dayanilmiyor gercekten
geçmiş olsun.kaşıntı çok fenahele bi de bu sıcakta kimdi hatırlamıyorum ama burda bi arkadaşta daha wardı bu alerji..inşallah geçer..
kızlar sezeryan olcaklar için.. 1 hafta önceden humana still tea kullanın hemen gelir sütünüz diyorlar denesek mi napsak ? :26:
kızlar hastane malzemelerinizi neye koydunuz o kadar eşyaa neye sığar valiz çok abartı geliyor bana ama başka bişeyede sığcak gibi değil..
Ne guzel rabbim yardimcin olmus.. yalvariyorum rabbime banada yardim etsin.. son iki bucuk haftam kaldi onuda atlatmayi nasip etsin.. bu kasintiya dayanmak cok zorgeçmiş olsun canım ben aynı alerji sorununu yaşamıştım burayada yazmıştıım hatta çok çok kötü birşey ama benim göbeğim dışında her yerimde vardı ayaklarımın altı ellerim her yerim kaç tane acil gezdim bir çare bulamadık en son bir iğne yaptılar o beni uyuttu narkoz gibiydi sanki ama uyanınca yine başladı iğne bile sadece vücudumun bir kısmını geçirmişti ben en sonunda kaşınmayı bırakmak için ağlaya ağlaya kuranı açtım iki sure okudum kaşıntılarım yavaşladı sonra uykum geldi uyudum sabah kalktığımda maşallah hiç bir şey kalmamıştı tabi kuran okurken kaşınsa bile hiç dokunmayıp kaşımadığım için de olabilir ben Allah bana acıdı yardım etti die düşünüyorum
ay bilemiyorum nereni diktirdiğinde daha az girersiniz ama bazıları etkilenio işte..hani annesin emziriyosun filan ya kutsal warlık ellemiyelim moduna giriolar ister istemez:)belirticem yarın yine kontrolüm var hiç doğum şekliyle ilgili konuşmadık dr la henüz erken diyor ama ben bir daha sansımı deneyim :)
aman bir de koca depresyonumu var eyvah eyvah :) peki neremi diktirsem daha az depresyona gireriz ikimizde acaba ya sezeryan ya normal bir türlü karar veremedim gerçi allah bilir ben ne dersem diyeyim ama
küçük çekçekli walize koyucam cnm.ancak sığar..waliz abartı gelmesin herkes walizle gidiyo hastaneye:)kızlar hastane malzemelerinizi neye koydunuz o kadar eşyaa neye sığar valiz çok abartı geliyor bana ama başka bişeyede sığcak gibi değil..
ayy keşke.o yara berbat bişiy çünkü..ben her ihtimale karşı silikon göğüs ucu da koyucam çantaya..öncekinde apart topar bulmaya çalışmıştı eşim çünkü..Heralde bir keredir :) acaba onla doğuma kadar silsek emzirmeden önce krem ay bakmışsin hiç yara olmamış
http://www................/urun/dr-brown-s-dogal-akis-genis-agizli-pp-biberon-120ml bunu mu aldın canım gazı onluyor demıssın ona gore alayım
Orta boy sürgülü valize koudum canım , başka bişiiye sığmaz...
ay bilemiyorum nereni diktirdiğinde daha az girersiniz ama bazıları etkilenio işte..hani annesin emziriyosun filan ya kutsal warlık ellemiyelim moduna giriolar ister istemez:)
küçük çekçekli walize koyucam cnm.ancak sığar..waliz abartı gelmesin herkes walizle gidiyo hastaneye:)
ayy keşke.o yara berbat bişiy çünkü..ben her ihtimale karşı silikon göğüs ucu da koyucam çantaya..öncekinde apart topar bulmaya çalışmıştı eşim çünkü..
Göğüste yara olmasın diye dediler. ..kayinvalidem emzirmeden önce sil hem pamukçuk olmaz hemde yara ama bakalım krem kullanırım.karbonatlı su ne için
kızlar hastane malzemelerinizi neye koydunuz o kadar eşyaa neye sığar valiz çok abartı geliyor bana ama başka bişeyede sığcak gibi değil..
Göğüste yara olmasın diye dediler. ..kayinvalidem emzirmeden önce sil hem pamukçuk olmaz hemde yara ama bakalım krem kullanırım.
Ben birtane orta boy kendim için birde bebek için bebek bakim çantasına koyacam..
ay bilemiyorum nereni diktirdiğinde daha az girersiniz ama bazıları etkilenio işte..hani annesin emziriyosun filan ya kutsal warlık ellemiyelim moduna giriolar ister istemez:)
küçük çekçekli walize koyucam cnm.ancak sığar..waliz abartı gelmesin herkes walizle gidiyo hastaneye:)
ayy keşke.o yara berbat bişiy çünkü..ben her ihtimale karşı silikon göğüs ucu da koyucam çantaya..öncekinde apart topar bulmaya çalışmıştı eşim çünkü..
Benim kv de postu serdi gitmiyo 10 dk uzakliktaki evine :) yemege falanda karismiyo, benle beraber gun boyu yatiyo.imalarda cok bulunuyom ama anlamayana bisi yapamiyosun.yarin carsiya giderken dicem ama sunlari sunlari pisir diye.yoksa ac kalirlar.ima ederek söylüyorum şöyle ağırım böyle yatmam gerekiyor diye ama anlamıyolar bundan sonra açık açık söylücem artık darılan darılsın!
Birde aktar bana bir ay önce memeni karbonatli suyla sil dedi yapmadım faydası olur muydu ki...deneyelim zararı yoksa:))
canm onu yapma karbonat memeyi catlatiyomus oyle duydum..yara yapiyomus
Benim kv de postu serdi gitmiyo 10 dk uzakliktaki evine :) yemege falanda karismiyo, benle beraber gun boyu yatiyo.imalarda cok bulunuyom ama anlamayana bisi yapamiyosun.yarin carsiya giderken dicem ama sunlari sunlari pisir diye.yoksa ac kalirlar.
Benim kv de postu serdi gitmiyo 10 dk uzakliktaki evine :) yemege falanda karismiyo, benle beraber gun boyu yatiyo.imalarda cok bulunuyom ama anlamayana bisi yapamiyosun.yarin carsiya giderken dicem ama sunlari sunlari pisir diye.yoksa ac kalirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?