2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

belirticem yarın yine kontrolüm var hiç doğum şekliyle ilgili konuşmadık dr la henüz erken diyor ama ben bir daha sansımı deneyim :)

aman bir de koca depresyonumu var eyvah eyvah :) peki neremi diktirsem daha az depresyona gireriz ikimizde acaba ya sezeryan ya normal bir türlü karar veremedim gerçi allah bilir ben ne dersem diyeyim ama

kızlar hastane malzemelerinizi neye koydunuz o kadar eşyaa neye sığar valiz çok abartı geliyor bana ama başka bişeyede sığcak gibi değil..

karbonatı ben de duyuyorum ama ..fosur fosur kabarmasın bide hergün günde bikere mi

Heralde bir keredir :) acaba onla doğuma kadar silsek emzirmeden önce krem ay bakmışsin hiç yara olmamış

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

geçmiş olsun canım ben aynı alerji sorununu yaşamıştım burayada yazmıştıım hatta çok çok kötü birşey ama benim göbeğim dışında her yerimde vardı ayaklarımın altı ellerim her yerim kaç tane acil gezdim bir çare bulamadık en son bir iğne yaptılar o beni uyuttu narkoz gibiydi sanki ama uyanınca yine başladı iğne bile sadece vücudumun bir kısmını geçirmişti ben en sonunda kaşınmayı bırakmak için ağlaya ağlaya kuranı açtım iki sure okudum kaşıntılarım yavaşladı sonra uykum geldi uyudum sabah kalktığımda maşallah hiç bir şey kalmamıştı tabi kuran okurken kaşınsa bile hiç dokunmayıp kaşımadığım için de olabilir ben Allah bana acıdı yardım etti die düşünüyorum

Ne guzel rabbim yardimcin olmus.. yalvariyorum rabbime banada yardim etsin.. son iki bucuk haftam kaldi onuda atlatmayi nasip etsin.. bu kasintiya dayanmak cok zor

ay bilemiyorum nereni diktirdiğinde daha az girersiniz ama bazıları etkilenio işte..hani annesin emziriyosun filan ya kutsal warlık ellemiyelim moduna giriolar ister istemez:)
kızlar hastane malzemelerinizi neye koydunuz o kadar eşyaa neye sığar valiz çok abartı geliyor bana ama başka bişeyede sığcak gibi değil..
küçük çekçekli walize koyucam cnm.ancak sığar..waliz abartı gelmesin herkes walizle gidiyo hastaneye:)
Heralde bir keredir :) acaba onla doğuma kadar silsek emzirmeden önce krem ay bakmışsin hiç yara olmamış

ayy keşke.o yara berbat bişiy çünkü..ben her ihtimale karşı silikon göğüs ucu da koyucam çantaya..öncekinde apart topar bulmaya çalışmıştı eşim çünkü..

Orta boy sürgülü valize koudum canım , başka bişiiye sığmaz...

ayy ne bileyim ben mi abartıyorum bu eşya alma işini dedim bir an :))

karbonatlı su ne için
Göğüste yara olmasın diye dediler. ..kayinvalidem emzirmeden önce sil hem pamukçuk olmaz hemde yara ama bakalım krem kullanırım.

Ben birtane orta boy kendim için birde bebek için bebek bakim çantasına koyacam..

karbonatlı suyu bebekte pamukçuk olmasın diye kullandıklarını duymuştum .. emzirirken yapmayı düşünüyordum ama demekki yarayada iyi geliyor ..
galiba bu gidişle valiz doldurcam bende :)))

Benim herif sanirim ona şimdiden girdi bazen boğazlayasim geliyor zaten ben birsey yapmamda adamda hiç bişey yok ya gıcık oluyorum. ..lafta cakiyorum ama almıyor

ima ederek söylüyorum şöyle ağırım böyle yatmam gerekiyor diye ama anlamıyolar bundan sonra açık açık söylücem artık darılan darılsın!
Benim kv de postu serdi gitmiyo 10 dk uzakliktaki evine :) yemege falanda karismiyo, benle beraber gun boyu yatiyo.imalarda cok bulunuyom ama anlamayana bisi yapamiyosun.yarin carsiya giderken dicem ama sunlari sunlari pisir diye.yoksa ac kalirlar.

Benim kv de postu serdi gitmiyo 10 dk uzakliktaki evine :) yemege falanda karismiyo, benle beraber gun boyu yatiyo.imalarda cok bulunuyom ama anlamayana bisi yapamiyosun.yarin carsiya giderken dicem ama sunlari sunlari pisir diye.yoksa ac kalirlar.

Karşılıklı yatıyorsunuz ) ben bir odada o diğer odada yatıyor yemekleri o yapıyor zaten yuvarlanip gidiyoruz

kv olsa ben söylerim cnm bunlar genelde esimin arkadaslari.off off seninkide bi alem git evinde kal dimi..lazim olursan zaten çağrılırsin.bnm kv beni lazim olunca cagirin dedi sağolsun bizde doguma gel dedik tamm dedi valla kv den cekmedim es dosttan cektigim kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…