- 31 Aralık 2013
- 249
- 52
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #30.761
kızlar hastane malzemelerinizi neye koydunuz o kadar eşyaa neye sığar valiz çok abartı geliyor bana ama başka bişeyede sığcak gibi değil..
kızlar hastane malzemelerinizi neye koydunuz o kadar eşyaa neye sığar valiz çok abartı geliyor bana ama başka bişeyede sığcak gibi değil..
İki ayrı çantaya koyacağım ben, bebeğinkiler ve benimkiler olarak. Bir tane götürsem birşeyi ararken hepsi dağılır. Ayrı ayrı olması daha iyi. Birde doğumhaneye vermek için annem kese gibi birşey diktirmiş pikocuda, bebenin hastane çıkışını da ona koyacağız gibi... Poşetle vermek istemiyor kendisi
Ütüme birşey yapıştırdımGerçi zaten çok iyi bir ütü değildi, taa ne zaman babam birşey almıştı da yanında hediye verilmişti. Evlenirken ütü seçemedim, anneme dedim bunu götüreyim, yenisini alınca sana geri getiririm. Gidiş o gidiş 5 sene olacak nerdeyse
Neyse hastane çıkışlarını filan ütülemiştim, penye batteniyelerini ütüleyecektim, dediğim gibi ütünün altına birşey yapıştı. İnternetten açtım baktım tuz, sirke filan falan aslında işe yaramıştı ama ben tekrar bezle silerken gene bulaştırdım.Sonra elektirikli ocak için aldığım temizleyici aklıma geldi onunla sildim çıktı. Şimdi dandirik birşeyler ütüleyeceğim bakalım ütü ne alemde.
Niye böyle uzun birşey yazdım acabaKısaca çantalar ve içine konacaklar salonda masanın üzerinde duruyor, pazar yeri gibi Battaniyeleri de ütüledim mi, tamamdır herşey.
Cam biberon, mama, mama kaşığı, emzik... Hepsini götüreceğim ben, lazım olmamasını dilerim ama bu şeker hastalığından ötürü diyabet hemşiremde önerdi hazırlıklı ol diye:44:
ben pembe tekerlekli küçük bir valizim vardı ona koymayı düşünüyorum ister abartılı olsun istr olmasıno kadar şeyi nereye sığdırcaz boşver bu forumda aylardır hazırlanıyoruz millet valizimizin büyüklüğünden hazırlığımızı anlasın yalnız ben mucara soracaktım bu ayaklı damacanayı içine lohusa şerbeti koyup koltuğumuzun altına alıp mı hastaneye gidiyoruz yoksa bu şerbet olayı ayrıcamı gelecek
ben şerbeti hastaneye götürmeyi düşünmüyorum çikolata lokum filan götürürüz şerbetin soğuk kalması lazım artık eve gelenlere ikram ederiz :)
ay bu da güzel fikir daha kolay
ay yo hayatım eksik olmasın fazla olsun boşwer tık tıkabildiin kadar içine:))ayy ne bileyim ben mi abartıyorum bu eşya alma işini dedim bir an :))
Benim herif sanirim ona şimdiden girdi bazen boğazlayasim geliyor zaten ben birsey yapmamda adamda hiç bişey yok ya gıcık oluyorum. ..lafta cakiyorum ama almıyor
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Bizimki nazli bebek.benden fazla nazi var.yemek yapmiyo,ben yatiyom ofluyom pufluyomda yemegide ben yapim demiyo.birde sahurdada yemek yiyolar ertesi gune yemek kalmiyo.bayram biter bitmez allahtan gelecek annemler onu bekliyom :)kv olsa ben söylerim cnm bunlar genelde esimin arkadaslari.off off seninkide bi alem git evinde kal dimi..lazim olursan zaten çağrılırsin.bnm kv beni lazim olunca cagirin dedi sağolsun bizde doguma gel dedik tamm dedi valla kv den cekmedim es dosttan cektigim kadar
ay yo hayatım eksik olmasın fazla olsun boşwer tık tıkabildiin kadar içine:))
ayy fena ozaman Allah yardımcın olsun çıkarcam die uğraşcan demekki:)
Bizimki nazli bebek.benden fazla nazi var.yemek yapmiyo,ben yatiyom ofluyom pufluyomda yemegide ben yapim demiyo.birde sahurdada yemek yiyolar ertesi gune yemek kalmiyo.bayram biter bitmez allahtan gelecek annemler onu bekliyom :)
ay yo hayatım eksik olmasın fazla olsun boşwer tık tıkabildiin kadar içine:))
ayy fena ozaman Allah yardımcın olsun çıkarcam die uğraşcan demekki:)
Gel beraber dovelim :) birde bu kadin hastayim diye gecinip bayramda suboregi baklava acmayi dusunen bi tiptam dayaklık :))
Gel beraber dovelim :) birde bu kadin hastayim diye gecinip bayramda suboregi baklava acmayi dusunen bi tip
Gel beraber dovelim :) birde bu kadin hastayim diye gecinip bayramda suboregi baklava acmayi dusunen bi tip
Kizlar selam Defne kizimizdan haber varmi nasil acaba evlerine gitdilermi acaba annesiyle bilen varmi?
Diliyle dovse daha iyi canim inan.karsilik veririm altta kalmam :))ama bole nazli niyazli cekilmiyo.benim bi yerim agrisa o da rahatsizlaniyo.evinde siva yapip boya yspan kadin bende yemek yspamiuo rahatsizlaniuo.Kız kadın iyiyse Allaha rızası için olsun ya... hani diliyle seni dövmuyorsa
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Selam arkadaslar..
Dun geceden beri hastanede ugrasiyorum.. hic bisey yokken ortada acayip kasinmaya basladim göbeğim den sonra bütün vicuduma yayildi.. alarji degip hastaneye gittik serum verdiler 2 saatlik bi rahatlama oldu sonra sabah 5 de tekrar basladi . Tekrar hastaneye gittik bu sefer dermatoloji doktoruna gozuktuk.. gebelik alarjisi oluyomus bu.. son aylarda cikiyomus ortaya ve dogum yapana kadar gecmiyormus.. napicam bilmiyorum. . Iki tane ilac verdi ama rahatlatmiyor butun vicudum kirmizi benek dolduson 2 bucuk hafta kaldi ama ne kadar dayanirim bilmiyorum.. ama neyseki kizlarim 2000 gr olmuslar doguma kadar 2500 olurlarsa cok iyi olur dedi dr.. cok fenayim arkadaslar coookk
Benim kızımda basıma geldi tam 2 kere dolanmış, yalnız doğumdan önce ultrasonda doktor öyle bişey demedi, sanırım doğum eanasında oldu normal doğum oldu benim. Bebiş bir doğmus boynunda kordon iki kere dolanmış. Çokşükür bir sorun olmadı yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?