2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hastane malzemelerinizi neye koydunuz o kadar eşyaa neye sığar valiz çok abartı geliyor bana ama başka bişeyede sığcak gibi değil..

İki ayrı çantaya koyacağım ben, bebeğinkiler ve benimkiler olarak. Bir tane götürsem birşeyi ararken hepsi dağılır. Ayrı ayrı olması daha iyi. Birde doğumhaneye vermek için annem kese gibi birşey diktirmiş pikocuda, bebenin hastane çıkışını da ona koyacağız gibi... Poşetle vermek istemiyor kendisi

Ütüme birşey yapıştırdım Gerçi zaten çok iyi bir ütü değildi, taa ne zaman babam birşey almıştı da yanında hediye verilmişti. Evlenirken ütü seçemedim, anneme dedim bunu götüreyim, yenisini alınca sana geri getiririm. Gidiş o gidiş 5 sene olacak nerdeyse

Neyse hastane çıkışlarını filan ütülemiştim, penye batteniyelerini ütüleyecektim, dediğim gibi ütünün altına birşey yapıştı. İnternetten açtım baktım tuz, sirke filan falan aslında işe yaramıştı ama ben tekrar bezle silerken gene bulaştırdım. Sonra elektirikli ocak için aldığım temizleyici aklıma geldi onunla sildim çıktı. Şimdi dandirik birşeyler ütüleyeceğim bakalım ütü ne alemde.

Niye böyle uzun birşey yazdım acaba Kısaca çantalar ve içine konacaklar salonda masanın üzerinde duruyor, pazar yeri gibi Battaniyeleri de ütüledim mi, tamamdır herşey.

Cam biberon, mama, mama kaşığı, emzik... Hepsini götüreceğim ben, lazım olmamasını dilerim ama bu şeker hastalığından ötürü diyabet hemşiremde önerdi hazırlıklı ol diye:44:

kızlar hastane malzemelerinizi neye koydunuz o kadar eşyaa neye sığar valiz çok abartı geliyor bana ama başka bişeyede sığcak gibi değil..

ben pembe tekerlekli küçük bir valizim vardı ona koymayı düşünüyorum ister abartılı olsun istr olmasın o kadar şeyi nereye sığdırcaz boşver bu forumda aylardır hazırlanıyoruz millet valizimizin büyüklüğünden hazırlığımızı anlasın yalnız ben mucara soracaktım bu ayaklı damacanayı içine lohusa şerbeti koyup koltuğumuzun altına alıp mı hastaneye gidiyoruz yoksa bu şerbet olayı ayrıcamı gelecek

2 ayrı çanta hazırlamak çok mantıklı bende öyle düşünüyorum.. hemşireye ne vericez peki bir tek hastane çıkışımı başka birşeyde var mı.. bu arada ütü dedin aklıma geldi onca şeyi ütüledik ettik şimdi çantada mahvolur onlar yaaa... olmadı son gün giderken koyarız çantaya.. birde panikten unutmasak bari :))) olmadı sen ütünüde götürürsün zaten elden çıkarıcan belli :)))

ben şerbeti hastaneye götürmeyi düşünmüyorum çikolata lokum filan götürürüz şerbetin soğuk kalması lazım artık eve gelenlere ikram ederiz :)

ayy ne bileyim ben mi abartıyorum bu eşya alma işini dedim bir an :))
ay yo hayatım eksik olmasın fazla olsun boşwer tık tıkabildiin kadar içine:))

ayy fena ozaman Allah yardımcın olsun çıkarcam die uğraşcan demekki:)

Bizimki nazli bebek.benden fazla nazi var.yemek yapmiyo,ben yatiyom ofluyom pufluyomda yemegide ben yapim demiyo.birde sahurdada yemek yiyolar ertesi gune yemek kalmiyo.bayram biter bitmez allahtan gelecek annemler onu bekliyom :)

haha ahaa ben genelde seyahatlerde de öyleyim herkes tek valizle giderken ben iki valiizle :)) ay şunuda alayım lazım olur, bak bunu kesin almak lazım :)

Sağol canım benim. ..bu arada kuzenimle konuştuk 35 hafta hamile 2750 gr bebisi haftaya ben öyle olacam benimki o kadar olmaz... 35te 3 kiloya yakın

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Kizlar selam Defne kizimizdan haber varmi nasil acaba evlerine gitdilermi acaba annesiyle bilen varmi?

Kizlar selam Defne kizimizdan haber varmi nasil acaba evlerine gitdilermi acaba annesiyle bilen varmi?

Yok canım eve çıkmadilar ama daha iyi şükür...sen ne yaptin yolunda mi herşey

Kız kadın iyiyse Allaha rızası için olsun ya... hani diliyle seni dövmuyorsa

Diliyle dovse daha iyi canim inan.karsilik veririm altta kalmam :))ama bole nazli niyazli cekilmiyo.benim bi yerim agrisa o da rahatsizlaniyo.evinde siva yapip boya yspan kadin bende yemek yspamiuo rahatsizlaniuo.

Allah şifa versin canım karaciğer değerlerin nasıl peki ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin de 2. hamileliğin mi :)
bunun cinsiyeti ne?
inşallah sağlıklı sıhhatli gelirler bebişler

Kizlar buarada bebislerinizi neyle yikiycaksiniz?ben basta sebamed dusunmustum ama anneme bi dr. Onun icindeki bi maddeden dolayi onermemis.uni alsin demis.bende bilemedim herkes baska bisi diyo kafam karisti.
Ha birdegobek dusene kadar yikanmiyonus.su gobegi besliyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…