- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.641
Kızlar normalde 40 haftam dolduğunda 9 ağustosta olan doğumum, yüksek tansiyondan dolayı riske atmamak için temmuz 23'e alındı. Yani çarşamba günü oğlumu alcam inşallah kucağıma. Daha önce tecrübe etmediğim için korkuyorum haliyle:) dua edin bana, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Odaya asmanin iyi olmadigini bende duydum sanirim yumusatici yüzünden iyi degil. Benim kurutma makinem var ve memnunum...isterseniz kurutma makinesini camasir makinesinin uzerine de koyabilirsiniz...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Herkese günaydın iki hafta önce amcamı kaybettim girmiyordum internete. Biliyorsunuz riskli bir hamilelik geçiriyordum zaten şimdi üzüntü stres eklenince yarın büyük bir ihtimal alıyorlar yavrumu hayırlısıyla. Ne zaman fırsat bulur yazarım bilemem ama dua edin bize olur mu?
canım aldım ben mesajı:))) ya ben hep zayıftım kilo sorunum hiç olmadı kilo almazdım yedikçe....düşündüm ki 8 -10 olur bişeyler ama şimdi 12 olacak gibi duruyo bakalım artık
Canım ben de yiyip yiyip kilo almayan tiplerdenim normalde ama hamilelik apayrı bişiiymiş , alınıyo , olsun boşver
Herkese günaydın iki hafta önce amcamı kaybettim girmiyordum internete. Biliyorsunuz riskli bir hamilelik geçiriyordum zaten şimdi üzüntü stres eklenince yarın büyük bir ihtimal alıyorlar yavrumu hayırlısıyla. Ne zaman fırsat bulur yazarım bilemem ama dua edin bize olur mu?
benim şiş diil ama dizden alti kemiklerim cok agridi bugece..ara ara oluyo..bide gunduz fena diilim de iftar sonrasi karnim tas oluyo gece yatana kadar cnm yanio..daha cok war ama sinirlerimbosalio bazen agliyorum..kızlar ya ben çok zor durumdayım.. ayaklarım şiş ve çok ağrıyor.. belim karnım her tarafım ayaklarımı şimdi azcık tuzlu suya koydum iyi geldi biraz
ama artık daralmaya başladım iyice.. ALLAH ım yardımıcımız olsun çok zor durumdayım yaa
haklisin walla..bi de ewdeki kuzulari nazliyoruz peslerinde kosturuyoruz daha zor..ve her uyuyuşta 2 saatte bir kalkmak daha korkunç...
valla demişler ya cennet anaların ayakları altında..
sadece hamilelik dönemi bile yeter bu söz için..
:))) kiizz korkmican artik korksan da suscan annesin sen:)))soora yawrusun da korkargüne gök gürültüsü ve anne çığlığımla merhaba dedim, o an korkudan doğurcam sandım.. :)
Allah rahmet eylesin cnm..basin saolsun..insallah bebisini sorunsuz bisekilde kucagina alirsin..hbr wer mutlaka..Herkese günaydın iki hafta önce amcamı kaybettim girmiyordum internete. Biliyorsunuz riskli bir hamilelik geçiriyordum zaten şimdi üzüntü stres eklenince yarın büyük bir ihtimal alıyorlar yavrumu hayırlısıyla. Ne zaman fırsat bulur yazarım bilemem ama dua edin bize olur mu?
Amin canım inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahoooh masallah kuzuya..sana da annesi:)
agustosa iki bebisle giriyoruz demeekkk..Allah yardimciniz olsunn..
caniimm cook duadan baska caren yok..nolur iyi dusun weswese yapip zehir etme gunlerini..Allah buyuk insallah kuzucukta bisiy cikmicak..
bu sefer benimde göğüslerimde büyüme yok fazla.. sadece uçlarının rengi çok koyulaştı okadar..
ama inş sütün az olmasıyla alakalı değildir.. ben bebeğimi 2 sene emzirmek istiyorum inş Rabbim nasip eder.
Gebelik tarihlerimizi aynı görünce dikkatimi çekti..Benimki kız maşallah aynı tarihlerdeyiz ama benim kız daha 2700...Sizin doğum ne zaman , nasıl olacak belli mi? Benim de tam tersine gögüslerim çok aşırı şişkin ve bana rahatsızlık veriyor..Ne güzel sende şişkinlik yok...
Ya kizlar kafam karisti simdi sizin yazdiklarinizdan yola cikarak bebegin kafasi asagidaysa orda mi daha cok hareket olur yani hickirigini hissediyorum sol alt tarafta ama doktor bana hala donmemis dedi doktorda mi sorun var yoksa bende mi anlamadim hareketleri hep kasiklarimda hissediyorum ama midemin altinda da hep bir sertlik var basi oldugunu dusunuyorum
Sent from my iPhone 5 S
bu gün sonunda tüm enerjimi toplayıp bebişimin minik kıyafetlerini yıkadım binbir özenle balkona serdim ama belediyenin ilaçlama aracı geldi ve her yere ilaç sıktışimdi hepsini tekrar yıkamak zorundayım sonra ne olcak hep böyle olmaz acaba kurutma makinesimi alsam kullanan varmı mennunmusunuz ama evim çok dar ancak yıkama kurutma bir arada olan makinelerden alabilirim
Bu arada donen bebekler baloncuk gibi sesler cikariyomus ben bunu gunde kac defa duyuyorum tahmin edemezsiniz cok garip bisey sanki su iciyomus gibi ☺️ donmus olabilir mi ama yaklasik 1-2 aydir bu sesleri duyuyorum belki o gun dr a gittigimizde oturuyordu , bebegi donen arkadaslar bilgi verirmisiniz bu konuda
Sent from my iPhone 5 S
arkadaşlar bu sabah cok korkunc bir şişlikle uyandım bebek kendini o kadar sertleştirmiş ki öldüm öldüm ağrıdan ayağı kalkamadım eşim kaldırdı da feryat figanla.. doğum sancısı mı dedim korktum ama şimdi gelmedi bir daha ..bu arada doğumda sertlik olur mu ki ya sertlik iğrenç birşey taş gibi oluyor ve cok ağrıyor!!!
arkadaşlar bu sabah cok korkunc bir şişlikle uyandım bebek kendini o kadar sertleştirmiş ki öldüm öldüm ağrıdan ayağı kalkamadım eşim kaldırdı da feryat figanla.. doğum sancısı mı dedim korktum ama şimdi gelmedi bir daha ..bu arada doğumda sertlik olur mu ki ya sertlik iğrenç birşey taş gibi oluyor ve cok ağrıyor!!!
Sertlik dediğin dogum sancısı canim karnin sertlesip geri aciliyo sertlesirken senin agrin oluyo. Araliklarini kontrol et 10 dakikada 2 3 kez oluyosa doktora git bence. Bi de mama olarak sma anne sutune en yakin olanmis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen kasılma yaşamışsın canım , çok sık olursa doktorunu aramalısın..,
heh hee hee korkak anne :)benim şiş diil ama dizden alti kemiklerim cok agridi bugece..ara ara oluyo..bide gunduz fena diilim de iftar sonrasi karnim tas oluyo gece yatana kadar cnm yanio..daha cok war ama sinirlerimbosalio bazen agliyorum..
haklisin walla..bi de ewdeki kuzulari nazliyoruz peslerinde kosturuyoruz daha zor..
:))) kiizz korkmican artik korksan da suscan annesin sen:)))soora yawrusun da korkar
Allah rahmet eylesin cnm..basin saolsun..insallah bebisini sorunsuz bisekilde kucagina alirsin..hbr wer mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?