2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şöyle düşün Bayramda inşallah evladın kucağında olacak:) Allah yardımcın olsun. İnşallah her şey sorunsuz bir şekilde ilerler ve sağlıkla yavruna kavuşursun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese günaydın iki hafta önce amcamı kaybettim girmiyordum internete. Biliyorsunuz riskli bir hamilelik geçiriyordum zaten şimdi üzüntü stres eklenince yarın büyük bir ihtimal alıyorlar yavrumu hayırlısıyla. Ne zaman fırsat bulur yazarım bilemem ama dua edin bize olur mu?

Ben 5 senedir bu şekilde kurutuyorum , bi sorun olmadı tam tersine kaloriferin kuruttuğu havayı nemlendiriyor arkadaşlar...

Canım başın sağolsun, inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın , bize haber vermeyi unutma..

Canim basiniz sagolaun Insallah sagsalim kucagina alicaksin yavrunu dualarimiz sizlerle....

benim şiş diil ama dizden alti kemiklerim cok agridi bugece..ara ara oluyo..bide gunduz fena diilim de iftar sonrasi karnim tas oluyo gece yatana kadar cnm yanio..daha cok war ama sinirlerimbosalio bazen agliyorum..

ve her uyuyuşta 2 saatte bir kalkmak daha korkunç...
valla demişler ya cennet anaların ayakları altında..
sadece hamilelik dönemi bile yeter bu söz için..
haklisin walla..bi de ewdeki kuzulari nazliyoruz peslerinde kosturuyoruz daha zor..

güne gök gürültüsü ve anne çığlığımla merhaba dedim, o an korkudan doğurcam sandım.. :)
:))) kiizz korkmican artik korksan da suscan annesin sen:)))soora yawrusun da korkar

Allah rahmet eylesin cnm..basin saolsun..insallah bebisini sorunsuz bisekilde kucagina alirsin..hbr wer mutlaka..

Başınız sağolsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın

Günaydın canım. Amcana Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım başınız sağolsun ALlah sabir versin...inşallah sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz Allah kurtarsin canım benim

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Amin canım inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

herkese günaydınlar... gecen hafta bir arkadaşım sezeryanla doğum yaptı .. kızın sütü gelmemiş hastahanede mama vermişler ilk olarak..şimdi ilk mama vermek sağlıklı mı bir de bana dedi oradaki mamalar pek kaliteli değildi sen kendinle mama götür diye ... ben de her ihtimale karşı aptamil aldım 0-6 ay için yazıyor.. acaba aptamil iyi mi..eger bebek aç bekletirse sarılık oluyormuş... o yüzden aç bekletmiyorlarmış.. inşallah sütüm gelirde bu sorunlara gerek kalmaz....

aynen canım benim de rengi acaip koyulaştı ama başka bir icraat yok..uçları bile cok küçük..kesinlikle ben de elimden geldiğince emzirmek istiyorum inşallah nasip olur ...ve umarım sütün az olmasıyla alakalı değildir

evet canım tarihlerimiz aynıymış:) benimki oğlan ama biraz boyu uzunmuş ve makineler boy oranına göre kiloyu hesaplıyormuş o yüzden aşağı yukarı bi 200 gr oynar dedi doktor da.. benim doğum her an olabilir sancılarımı bekliyorum...kısmet olursa normal istiyorum her ihitimale karşı epidural için anestezi de ayarladım bir aksilik cıkmazsa normal yoksa sezeryan da olabilirim..hayırlısı..senin peki? ilk gebelik mi

canım benim bebişin de kafası aşağıda ama ben pek kafasını hisetmiyorum genelde poposunu hisediyorum o da kocaman bir top gibi zaten kendin geriyor bazen ...aşağıda pek hareket olmuyor ama ben yere oturunca cok zorlanıyorum kafasınıın sıkıştığını hisediyorum zaten midenin oraya elini at bir cökme oluyor aşağı inerse popoyu da ya sağa ya sola dayıyor diğetarafta da bacaklar...

canım ben yurttayken kullanıyordum mecburiyetten .. ama memnun değildim.. havalanan elbiseden güneşte kuruyan elbiseden daha sağlıklısı yok bence .. benim bir odam boş ve bol güneş alıyor balkonu da var.. bazen balkona seriyorum bazen perdeleri açıyorum güneş içeri girince çamaşır askılığını güneşe getiriyorum öyle kuruyor

baloncuk mu ?? :)) hiç duymadım cok ilginç

canım başın sağolsun..amca baba yarısıdır..zor bir durum...hayırlısı ne ise öyle olsun canım senin bebeğin hakkında..

arkadaşlar bu sabah cok korkunc bir şişlikle uyandım bebek kendini o kadar sertleştirmiş ki öldüm öldüm ağrıdan ayağı kalkamadım eşim kaldırdı da feryat figanla.. doğum sancısı mı dedim korktum ama şimdi gelmedi bir daha ..bu arada doğumda sertlik olur mu ki ya sertlik iğrenç birşey taş gibi oluyor ve cok ağrıyor!!!

başınız sağolsun allah kalanlarına sabır versin yardımcı olsun.Rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla al kucağına

Sertlik dediğin dogum sancısı canim karnin sertlesip geri aciliyo sertlesirken senin agrin oluyo. Araliklarini kontrol et 10 dakikada 2 3 kez oluyosa doktora git bence. Bi de mama olarak sma anne sutune en yakin olanmis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen kasılma yaşamışsın canım , çok sık olursa doktorunu aramalısın..,

canım anne sütüne en yakın dediğin aptamil mi en yakınmış?

Sen kasılma yaşamışsın canım , çok sık olursa doktorunu aramalısın..,

kızlar doğum sancısı böyleyse aman tanrım( yani karnım taş gibi oldu çatlayacam sandım bırak ayağı kalkmayı harek bile edemiyorsun..geçti Allahtan şimdilik bir sıkıntı yok .. ama içimden bir his cok az kaldı diyor:18::18::18::18:

Son düzenleme:
heh hee hee korkak anne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…