- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.601
Allah korusun şeker ve tansiyondaki ani düşüş ve yükselişler bebeği etkiliyor.. İnşallah tansiyonun normale döner. Salıyı bekleme ama bence pztesi git canım benim Allah şifa versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım on beş gündür takip ediyorum zaten sabah akşam normal çıkıyor böyle ani yükseliyor sonra on dakikaya düşüyor dün başka bir doktora gittim orada da normal çıktı zaten bazen de çok düşüyor
Canım benim de boş odam var oraya asıyorum , yıkama kurutma aynı makinede olan değil de kurıtma makinesi olarak tamamen ayrı olanlardan alsan nasıl olur? Bi arkadaşımın var , memnundu...
Valla canım ben senin haftandayken 13 kilo almıştım...yani 8 kilo benimkinin yanında çok komik bi rakam kalıyo , kafana takabileceğin bi rakam değil bence, rahat ol...zaten doğumda en az 6 -7 kilo gidiyo...
canım aldım ben mesajı:))) ya ben hep zayıftım kilo sorunum hiç olmadı kilo almazdım yedikçe....düşündüm ki 8 -10 olur bişeyler ama şimdi 12 olacak gibi duruyo bakalım artık
Ah kıyamam ben sana aslında dışarı asmak daha iyi ama ben de hastalık var illa her seferinde balkonu yıkayıp demirleri silip öyle asmalıyım çamaşırları ki balkona çamaşırlığı çıkarıyorum ona rağmen illa böyle yapmam lazım e bu işi yapmak da her seferinde zor geliyor bana benim evin de çok küçük ama bizim oturma odamız yok ordan kazanıyoruz boş odayı:) Allah can sağlığı versin boşver güzelim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim de boş odam var oraya asıyorum , yıkama kurutma aynı makinede olan değil de kurıtma makinesi olarak tamamen ayrı olanlardan alsan nasıl olur? Bi arkadaşımın var , memnundu...
Odaya asmanin iyi olmadigini bende duydum sanirim yumusatici yüzünden iyi degil. Benim kurutma makinem var ve memnunum...isterseniz kurutma makinesini camasir makinesinin uzerine de koyabilirsiniz...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Caqnin genel mi epiduralmi olacaksın? ayni hastahanede doğum yapicaz o yüzden senin doğumunu merakla bekliyorum :)
yaa çok merak ediyorum şu kurutma işini...şimdi ayrı makine alsak nasıl oluyor kaç kiloluk olmalı anca 5 kilo iyi kurutuyor diyorlar...sonra yünlüyüü ayrı atıcan pamukluyu ayrı sentetiği ayrı atacan eee o zaman 10 kere mi açılacak makine diyorlar???? nasıl sizinki buruşuk mu çıkıyor çamaşırlar ?? avantajları dez avantajları??
Tek makineleri bilmiyorum...benim ayri ayri makineler. Benim makinenin markasi bosch ve ben cok memnunum canim. Özel bir ayari var hatta ütülenmis gibi cikariyor. Kurutmayi aldim alali daha az ütü yapiyorum. Cogu zaman da camasir makinesinden cikardigim gibi kurutmaya atiyorum. Özel bir esyam varsa yani bozulacagindan korktugum birseY olursa onu atmiyormus ama genel anlamda memnunum canim özellikle kis aylarinda cok kullanisli oluyor. Yoksa 2-3 günde anca kurudugu oluyordu.
bu gün sonunda tüm enerjimi toplayıp bebişimin minik kıyafetlerini yıkadım binbir özenle balkona serdim ama belediyenin ilaçlama aracı geldi ve her yere ilaç sıktışimdi hepsini tekrar yıkamak zorundayım sonra ne olcak hep böyle olmaz acaba kurutma makinesimi alsam kullanan varmı mennunmusunuz ama evim çok dar ancak yıkama
kurutma bir arada olan makinelerden alabilirim
merhaba canım ben genel istiyorum son dakika değişiklik olmaz ise (biraz fazla korkuyorum da ) bu arada ben hastahanemi değiştirdim via hospitalda yapacağım doktorum çok yoğundu erdemde doğru düzgün bakamıyordu birde nst filan sıra çok devletten farksızdı anlıyacağın şimdiki doktorumdan da hastaneden de çok memnunum temiz sakin bi hastane nst tek kişilik odalarda ve hiç sıra beklemiyorum üstelik muayene ücreti 12 lira erdemde biliyosun sigortalıya 50 lira doğum masrafı aynı fakat artı olarak doğumdan sonra bebeğe yapılacak testler de içersinde kalça , işitme testi filan
sağol canım kaç kilo atıp kurutuyorsun şimdi bi kerede bide dürüp mü koymak gerekiyor kaç saat sürüyor makineden çıkarmak:))??
Bende hiç memnun değilim ama yinede gidiyordum hastaneden zaten memnun değilim doktordan memnunmusn dersen ondan da değilim via hospital tam olarak nerdeydi doktorunun ismi ne araştıraym. Erdemde sezeryan 1200 smdiki hastanende ne kdr
Via Hospital Sancaktepe
Sarıgazi Mah. Osmangazi Cad. No:34
Sancaktepe-İstanbul/Türkiye
(216) 625 22 00
viahospital.com.tr
Banu Hanım
Sezeryan 1.100 ama doğum sonrası tüm testler fiyata dahil..
Özel Hastane keyfi veriyor..
düzeltip ya da dürüp mü atıyorsun çamaşırları makineye?? son sorum:))Benim camasir makinem 7 kiloluk kurutma makinem 8 kiloluk. Farkli ayarlari var ztn yumusaticiyi az kullandigin takdirde camasir daha cabuk kuruyor canim
kasinti fena bi illet..hele de bu sicakta..Allah sifa wersin canim gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?