2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım on beş gündür takip ediyorum zaten sabah akşam normal çıkıyor böyle ani yükseliyor sonra on dakikaya düşüyor dün başka bir doktora gittim orada da normal çıktı zaten bazen de çok düşüyor

En azından hep yüksek kalmıyor.. Allah hepimize yardım etsin artık son haftalarımız inşallah sağ salim kazasız belasız alırız kucağımıza.. Hem ağırlaştık hem sıcaklar..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim de boş odam var oraya asıyorum , yıkama kurutma aynı makinede olan değil de kurıtma makinesi olarak tamamen ayrı olanlardan alsan nasıl olur? Bi arkadaşımın var , memnundu...

Odaya asmanin iyi olmadigini bende duydum sanirim yumusatici yüzünden iyi degil. Benim kurutma makinem var ve memnunum...isterseniz kurutma makinesini camasir makinesinin uzerine de koyabilirsiniz...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba kizlar.kontrolum haftayaydi ama bugun ilac yazdirmaya dr.a gittim bide baktim kendimi.nst de buldum.sukur sanci cikmadi.melegim iyuymis..2200kg 44cm dedi boy ve kilosu icin..agustosun ilk haftasi kontrole gel sezeryan gununu belirleyelim dedi.buyuk ihtimal 21 agustosta sezeryanim..rabbim hepimize yardim etsin..

sorma balkon temizliğini geçtim de o mini mini kıyafetleri bir daha yıkamak mandalları tekrar silmek asmak o zor geliyor işte :)

Canım benim de boş odam var oraya asıyorum , yıkama kurutma aynı makinede olan değil de kurıtma makinesi olarak tamamen ayrı olanlardan alsan nasıl olur? Bi arkadaşımın var , memnundu...

ben de ayrı olanların daha iyi olduğunu duydum ama üstüste koyacak yer bile yok evi alırken biraz daha iyi düşünmek lazımmış artık sıkış tepiş içeride kurutucaz napalım tek derdimiz bu olsun :) benim bebişte toza ilaca her şeye dayanıklı olur belki
hepiniz bitirdiniz mi hazırlıkları bi ben kaldım sanırım yıkama ütüleme işi daha bitmeyen sanırım

yaa çok merak ediyorum şu kurutma işini...şimdi ayrı makine alsak nasıl oluyor kaç kiloluk olmalı anca 5 kilo iyi kurutuyor diyorlar...sonra yünlüyüü ayrı atıcan pamukluyu ayrı sentetiği ayrı atacan eee o zaman 10 kere mi açılacak makine diyorlar???? nasıl sizinki buruşuk mu çıkıyor çamaşırlar ?? avantajları dez avantajları??

Caqnin genel mi epiduralmi olacaksın? ayni hastahanede doğum yapicaz o yüzden senin doğumunu merakla bekliyorum :)

merhaba canım ben genel istiyorum son dakika değişiklik olmaz ise (biraz fazla korkuyorum da ) bu arada ben hastahanemi değiştirdim via hospitalda yapacağım doktorum çok yoğundu erdemde doğru düzgün bakamıyordu birde nst filan sıra çok devletten farksızdı anlıyacağın şimdiki doktorumdan da hastaneden de çok memnunum temiz sakin bi hastane nst tek kişilik odalarda ve hiç sıra beklemiyorum üstelik muayene ücreti 12 lira erdemde biliyosun sigortalıya 50 lira doğum masrafı aynı fakat artı olarak doğumdan sonra bebeğe yapılacak testler de içersinde kalça , işitme testi filan

Tek makineleri bilmiyorum...benim ayri ayri makineler. Benim makinenin markasi bosch ve ben cok memnunum canim. Özel bir ayari var hatta ütülenmis gibi cikariyor. Kurutmayi aldim alali daha az ütü yapiyorum. Cogu zaman da camasir makinesinden cikardigim gibi kurutmaya atiyorum. Özel bir esyam varsa yani bozulacagindan korktugum birseY olursa onu atmiyormus ama genel anlamda memnunum canim özellikle kis aylarinda cok kullanisli oluyor. Yoksa 2-3 günde anca kurudugu oluyordu.

sağol canım kaç kilo atıp kurutuyorsun şimdi bi kerede bide dürüp mü koymak gerekiyor kaç saat sürüyor makineden çıkarmak:))??

J
Merhaba cnm bendede kurutma makinası ayri olarak varÇamaşır makinasinin ustunde duruyor 4 yıldır kullaniyorum cok memnunum hem camasirlari hijyenik kurutuyor hemde çamaşırın uzerinde kalan toz sac vs onlarida bi güzel temizliyor haznesinde goruyosun zaten ben tavsiye ediyorum evet bazi seyleri biraz kiristitiyor ama olacak o kadar cok rahat edersin bu arada evide cok ısıtıyor eger oturacagin odaya falan yakinsa yazi daha bi sicak geçirirsin :)

Bende hiç memnun değilim ama yinede gidiyordum hastaneden zaten memnun değilim doktordan memnunmusn dersen ondan da değilim via hospital tam olarak nerdeydi doktorunun ismi ne araştıraym. Erdemde sezeryan 1200 smdiki hastanende ne kdr

sağol canım kaç kilo atıp kurutuyorsun şimdi bi kerede bide dürüp mü koymak gerekiyor kaç saat sürüyor makineden çıkarmak:))??

Benim camasir makinem 7 kiloluk kurutma makinem 8 kiloluk. Farkli ayarlari var ztn yumusaticiyi az kullandigin takdirde camasir daha cabuk kuruyor canim

Via Hospital Sancaktepe
Sarıgazi Mah. Osmangazi Cad. No:34
Sancaktepe-İstanbul/Türkiye
(216) 625 22 00
viahospital.com.tr

Banu Hanım
Sezeryan 1.100 ama doğum sonrası tüm testler fiyata dahil..

Özel Hastane keyfi veriyor..

Benim 1 2 hafta önce birden azda olsa suyum gelmişti doktoru ara ki ulaşasin hastane zaten devlet hastanesi gibi cok kalabalık. Simdi hizkica arastirdm herkez hastaneden çok memnun fiyatlarida çok iyiymiş. Muayene ücreti 12tl zatn en iyisi bende bu hafta gidip deniyeyim :)

kızlarrr özellikle daha önce anne olanlar emzirme sütyeni alıcam şimdi de kaç beden büyüyecek göğüslerim benim büyüdü göğüslerim. şu an ki bedenim mi olacak göğüslerim yoksa süt gelince çok daha mı şişecek ??? bide o şiştiği beden mi olacak artık numaramız?? iki yıl emzirsek mesela ondan sonrada öyle o büyük bedenle mi gidecek...ona göre kaç çamaşır alacağımı kestireceğim yani ?? birde emzirme sütyenleri çok çirkin bi sitede ortadan açılan sütyenlerden koymuşlar emzirme sütyeni için çok güzeldi desteği az olan ortadan açılan yani önden açılan sütyenleri kullanabilirmiyim??? bide o dönem öyle zor geçiyorki tipine falan bakmyacaksın en rahat edeceğin en az sürtünecek gerekirse kocamanda gelebilir sadece rahatlığını düşüneceksin mi diyorsunuz?????

Benim camasir makinem 7 kiloluk kurutma makinem 8 kiloluk. Farkli ayarlari var ztn yumusaticiyi az kullandigin takdirde camasir daha cabuk kuruyor canim

düzeltip ya da dürüp mü atıyorsun çamaşırları makineye?? son sorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…