2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ciğer geliştiric iğne vurduran arkadaşlar toplamda kaç tane vuruldunuz acaba?ben ilk hafta 2+2,ikinci hafta 2+2 vuruldum.şimdi dr 2+2 daha verdi çok geldi gözüme sonuçta kortizon yani bir de nidilat kullanıyorum

Canım hayırlı geceler bende via hospitale gidiyorum Selimiye ye mi sancak tepeyemi gidiyosun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende tatlım via hospitale selimiyeye gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim Serpil hanımı ama oda son zamanlarda bayag yoğunlaştı

Sancaktepe dekine gidiyorum..
Doktorum da baya iyi

Bende selimiyeye gidiyorum Serpil Hanım'a ama bayag yoğun olmaya başladı oda ama çok memnunum sadece Selimiye biraz küçük sancak tepe Ümraniye ye çok mu uzak peki

Ümraniyeden Selimi yeye gidiyorsanız..
Sancaktepe daha yakın sanıyorum..

Evet selimiyeye gidiyorum ama Serpil hanım çok yoğun olmasına rağmen çok memnunum sancak tepede sizin doktorunuz kim peki denemekte fayda var memnunsanız eger 34 . Haftadan snra doktorlar pek hasta takıbıne almıyorlar

Kızlar normalde 40 haftam dolduğunda 9 ağustosta olan doğumum, yüksek tansiyondan dolayı riske atmamak için temmuz 23'e alındı. Yani çarşamba günü oğlumu alcam inşallah kucağıma. Daha önce tecrübe etmediğim için korkuyorum haliyle:) dua edin bana, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Allah yardimcin olsun..insallah sorunsuz sıkıntısız gecer ameliyatin we kawusursun yawruna

yattiktan 2 saat sonra uyaniyorum wc icin sonra bidaha uyu uyuyabilirsen( dalamiyorum bi turlu deli olcam..

kızlar ya ben çok zor durumdayım.. ayaklarım şiş ve çok ağrıyor.. belim karnım her tarafım ayaklarımı şimdi azcık tuzlu suya koydum iyi geldi biraz
ama artık daralmaya başladım iyice.. ALLAH ım yardımıcımız olsun çok zor durumdayım yaa

yattiktan 2 saat sonra uyaniyorum wc icin sonra bidaha uyu uyuyabilirsen( dalamiyorum bi turlu deli olcam..

ve her uyuyuşta 2 saatte bir kalkmak daha korkunç...
valla demişler ya cennet anaların ayakları altında..
sadece hamilelik dönemi bile yeter bu söz için..

aynen oyle canim son aya son gunlere geldik daha cok kilo alicaz yandik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla benim doktorum peşin peşin uyardı beni , bayram geldi hamurlara , tatlılara dikkat et dedi:) yapcak bişey yok iyi beslenmeye ama aşırı beslenmemeye devam :)

Dogurdukdan sonra insallah elele veririz atariz canim esas olan bebeklerin sagligi insallah ben dogurdukdan sonra diet yapicam

o zamanda süt olmaz kuzu.. boşver diyeti en iyi diyet bol bol emzirmek :) birde Mehmet öz diyorki, 9 ayda aldığınız kiloları, deformasyonu gidermek için kendinize bir 9 ay daha tanıyın..o yüzden relaks :)))

Allah kolaylıklar versin canım, hayırlı haberlerinide duyarız inşallah.. merak etme bir bakacaksın olmuş bitmiş :))

niye öyle canım çok mu yoruluyorsun.. ?? ayakları dikip yatmaya çalış iyi geliyor ama tabi son haftalar ne kadar özensende bir miktar ödem olması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…