2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde oldu o bir iki defa ama nst de bişey yok.. ağrılıysa doğum sancısı olabilir... süre tutman gerek düzeli olursa bebek geliyor demek

Annecim çok heyecanlandım😕demek o kadar ağrılı.. Allah yardım etsin hepimize ben teldeyim göremiyorum kaç haftalıksın canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Annecim çok heyecanlandım😕demek o kadar ağrılı.. Allah yardım etsin hepimize ben teldeyim göremiyorum kaç haftalıksın canım?

canım ağrılı da ben sertlik olacağını bilmiyordum sertlik mahfediyor..benim 37 bugün bitti 38 den gün alıyorum artık

canım benimde oldu o bir iki defa ama nst de bişey yok.. ağrılıysa doğum sancısı olabilir... süre tutman gerek düzeli olursa bebek geliyor demek

evet canım anladım az cok nasıl birşey olduğunu ..süre tutmak lazım artık bu acıya da köylerde tek başına doğuran kadınları düşünüp motive olmaya calışacam

İlk olunca benim de bir fikrim yok.. Evet maşallah artık bebeğin Allah'ın izniyle gelişimini tamamladığı haftalardasın:) Allah hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin

Yok sma diye bi mama varmış ayri bi marka

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçi Defneye hastanede biz bi kere hipp bikere herobaby bikez de aptamilin prematüre bebeklere ozel olanindan aldik onlari aldirdilar... ama sma yi cok duydum nette de araştırdım baya siz de bi bakin isterseniz.

Yok sma diye bi mama varmış ayri bi marka

teşekkürler canım...baktım biraz internet genelde sma demişler.. sma sadece eczanelerde satılıyormuş galiba..ondan da alırız olmassa da ben anne sütünde direteceğim inşallah gelir ya

Defne yiğenimiz nasıl? İnşallah her şey gün geçtikçe daha iyidir..

normal doğummu olacak seninki...

Canım benim kuzenimde SMA' yı söyledi.migrosta geçen gün görmüştüm.doğuma yakın almak stedim belk bozulur nolur nolmaz diye.Ben de hastane çantama o mamadan koycam.bir de dr.browns'un ya da awent'in gaz giderici doğal akışlı biberonunun 120 ml alıcam.

cok saol canım..senin sütün gelmiyor mu bebeğin erken doğmuştu biliyorum forumda takip etmiştim..inşallah herşey yolundadır bebğin iidir..

normal doğummu olacak seninki...

canım şimdilik herşey normal gidior...inşallah olur ama ağrıya dayanamamktan korkuyorum epidural için de anestezistle görüştüm en kötü onu yapacağım..tabi doğum anında cıkarsa aksilik sezeryana karşı değilim bebeğin sağlığı önemli olan

hayırlısı olsun diyelim o zaman , asıl zor olan 10cm açılma olana kadar olan sancılarmış.. doğum anı en kolayı diyor doğum yapanlar. Allah bir nefeste kurtarsın inşallah

ben de SMA alayım mademm uün gideceğim migrosa...bir de teyzem nuk un biberonunu almış bana cam

ilk zamanlar gerekli olur mu bilmiyorum ama gaz özelliği olması cok mantıklı geldi..bunda öyle bir özellik yok galiba

Son düzenleme:
hayırlısı olsun diyelim o zaman , asıl zor olan 10cm açılma olana kadar olan sancılarmış.. doğum anı en kolayı diyor doğum yapanlar. Allah bir nefeste kurtarsın inşallah

amin canım hepimizi bir nefeste kurtarsın...Bakalım neler olacak heyecanlıyım da biraz buradan yazarız birbirimize hikayelerimizi :))

canim allah sabir versin.hayirlisiyla yavvrunu kucagina al...haberlerini bekliyoruz.

Bende tatlım via hospitale selimiyeye gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim Serpil hanımı ama oda son zamanlarda bayag yoğunlaştı

sancaktepe zaten bana ters kalıyor dünden beri selimiyedekini araştırıyorum kötü yorum yapan olmamış en önemlisi hastane temiz sakin görünüyor. hasta yorumlarına göre ilgi alaka da çok güzelmiş bu hafta içi randevu alıp gidicem 33. haftadan sonra doktor değiştirmek zor olacak mı bilmiyorum ama en azından içime sinerse hastaneye seve seve giderim erdemdeki gibi içim buruk bi şekilde değil :))

Valla canım herkes memnun dediğim biberonlardan.akış hızı anne memesiyle uyumluymuş,ve gazı giderici olması çok iyi. belki %100 gidermiyodur ama diğerlerine göre oldukça iyiymiş.kullananlar çok memnun.ben de ondan alıcam.bunu da sakla belki ilerde kullanırsın.

Canım başın sağolsun bebeğinide hayırlı bir şekilde kucağına al inş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…