- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.661
canım benimde oldu o bir iki defa ama nst de bişey yok.. ağrılıysa doğum sancısı olabilir... süre tutman gerek düzeli olursa bebek geliyor demekcanım anne sütüne en yakın dediğin aptamil mi en yakınmış?
kızlar doğum sancısı böyleyse aman tanrım( yani karnım taş gibi oldu çatlayacam sandım bırak ayağı kalkmayı harek bile edemiyorsun..geçti Allahtan şimdilik bir sıkıntı yok .. ama içimden bir his cok az kaldı diyor:18::18::18::18:
canım anne sütüne en yakın dediğin aptamil mi en yakınmış?
kızlar doğum sancısı böyleyse aman tanrım( yani karnım taş gibi oldu çatlayacam sandım bırak ayağı kalkmayı harek bile edemiyorsun..geçti Allahtan şimdilik bir sıkıntı yok .. ama içimden bir his cok az kaldı diyor:18::18::18::18:
Annecim çok heyecanlandım😕demek o kadar ağrılı.. Allah yardım etsin hepimize ben teldeyim göremiyorum kaç haftalıksın canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benimde oldu o bir iki defa ama nst de bişey yok.. ağrılıysa doğum sancısı olabilir... süre tutman gerek düzeli olursa bebek geliyor demek
canım ağrılı da ben sertlik olacağını bilmiyordum sertlik mahfediyor..benim 37 bugün bitti 38 den gün alıyorum artık
evet canım anladım az cok nasıl birşey olduğunu ..süre tutmak lazım artık bu acıya da köylerde tek başına doğuran kadınları düşünüp motive olmaya calışacam
canım anne sütüne en yakın dediğin aptamil mi en yakınmış?
Yok sma diye bi mama varmış ayri bi marka
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gerçi Defneye hastanede biz bi kere hipp bikere herobaby bikez de aptamilin prematüre bebeklere ozel olanindan aldik onlari aldirdilar... ama sma yi cok duydum nette de araştırdım baya siz de bi bakin isterseniz.
canım ağrılı da ben sertlik olacağını bilmiyordum sertlik mahfediyor..benim 37 bugün bitti 38 den gün alıyorum artık
evet canım anladım az cok nasıl birşey olduğunu ..süre tutmak lazım artık bu acıya da köylerde tek başına doğuran kadınları düşünüp motive olmaya calışacam
herkese günaydınlar... gecen hafta bir arkadaşım sezeryanla doğum yaptı .. kızın sütü gelmemiş hastahanede mama vermişler ilk olarak..şimdi ilk mama vermek sağlıklı mı bir de bana dedi oradaki mamalar pek kaliteli değildi sen kendinle mama götür diye ... ben de her ihtimale karşı aptamil aldım 0-6 ay için yazıyor.. acaba aptamil iyi mi..eger bebek aç bekletirse sarılık oluyormuş... o yüzden aç bekletmiyorlarmış.. inşallah sütüm gelirde bu sorunlara gerek kalmaz....
aynen canım benim de rengi acaip koyulaştı ama başka bir icraat yok..uçları bile cok küçük..kesinlikle ben de elimden geldiğince emzirmek istiyorum inşallah nasip olur ...ve umarım sütün az olmasıyla alakalı değildir
evet canım tarihlerimiz aynıymış:) benimki oğlan ama biraz boyu uzunmuş ve makineler boy oranına göre kiloyu hesaplıyormuş o yüzden aşağı yukarı bi 200 gr oynar dedi doktor da.. benim doğum her an olabilir sancılarımı bekliyorum...kısmet olursa normal istiyorum her ihitimale karşı epidural için anestezi de ayarladım bir aksilik cıkmazsa normal yoksa sezeryan da olabilirim..hayırlısı..senin peki? ilk gebelik mi
canım benim bebişin de kafası aşağıda ama ben pek kafasını hisetmiyorum genelde poposunu hisediyorum o da kocaman bir top gibi zaten kendin geriyor bazen ...aşağıda pek hareket olmuyor ama ben yere oturunca cok zorlanıyorum kafasınıın sıkıştığını hisediyorum zaten midenin oraya elini at bir cökme oluyor aşağı inerse popoyu da ya sağa ya sola dayıyor diğetarafta da bacaklar...
canım ben yurttayken kullanıyordum mecburiyetten .. ama memnun değildim.. havalanan elbiseden güneşte kuruyan elbiseden daha sağlıklısı yok bence .. benim bir odam boş ve bol güneş alıyor balkonu da var.. bazen balkona seriyorum bazen perdeleri açıyorum güneş içeri girince çamaşır askılığını güneşe getiriyorum öyle kuruyor
baloncuk mu ?? :)) hiç duymadım cok ilginç
canım başın sağolsun..amca baba yarısıdır..zor bir durum...hayırlısı ne ise öyle olsun canım senin bebeğin hakkında..
Gerçi Defneye hastanede biz bi kere hipp bikere herobaby bikez de aptamilin prematüre bebeklere ozel olanindan aldik onlari aldirdilar... ama sma yi cok duydum nette de araştırdım baya siz de bi bakin isterseniz.
normal doğummu olacak seninki...
cok saol canım..senin sütün gelmiyor mu bebeğin erken doğmuştu biliyorum forumda takip etmiştim..inşallah herşey yolundadır bebğin iidir..
canım şimdilik herşey normal gidior...inşallah olur ama ağrıya dayanamamktan korkuyorum epidural için de anestezistle görüştüm en kötü onu yapacağım..tabi doğum anında cıkarsa aksilik sezeryana karşı değilim bebeğin sağlığı önemli olan
Canım benim kuzenimde SMA' yı söyledi.migrosta geçen gün görmüştüm.doğuma yakın almak stedim belk bozulur nolur nolmaz diye.Ben de hastane çantama o mamadan koycam.bir de dr.browns'un ya da awent'in gaz giderici doğal akışlı biberonunun 120 ml alıcam.
hayırlısı olsun diyelim o zaman , asıl zor olan 10cm açılma olana kadar olan sancılarmış.. doğum anı en kolayı diyor doğum yapanlar. Allah bir nefeste kurtarsın inşallah
amin canım hepimizi bir nefeste kurtarsın...Bakalım neler olacak heyecanlıyım da biraz buradan yazarız birbirimize hikayelerimizi :))
Herkese günaydın iki hafta önce amcamı kaybettim girmiyordum internete. Biliyorsunuz riskli bir hamilelik geçiriyordum zaten şimdi üzüntü stres eklenince yarın büyük bir ihtimal alıyorlar yavrumu hayırlısıyla. Ne zaman fırsat bulur yazarım bilemem ama dua edin bize olur mu?
sancaktepe zaten bana ters kalıyor dünden beri selimiyedekini araştırıyorum kötü yorum yapan olmamış en önemlisi hastane temiz sakin görünüyor. hasta yorumlarına göre ilgi alaka da çok güzelmiş bu hafta içi randevu alıp gidicem 33. haftadan sonra doktor değiştirmek zor olacak mı bilmiyorum ama en azından içime sinerse hastaneye seve seve giderim erdemdeki gibi içim buruk bi şekilde değilBende tatlım via hospitale selimiyeye gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim Serpil hanımı ama oda son zamanlarda bayag yoğunlaştı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de SMA alayım mademm uün gideceğim migrosa...bir de teyzem nuk un biberonunu almış bana cam Eki Görüntüle 1194895
ilk zamanlar gerekli olur mu bilmiyorum ama gaz özelliği olması cok mantıklı geldi..bunda öyle bir özellik yok galiba
Herkese günaydın iki hafta önce amcamı kaybettim girmiyordum internete. Biliyorsunuz riskli bir hamilelik geçiriyordum zaten şimdi üzüntü stres eklenince yarın büyük bir ihtimal alıyorlar yavrumu hayırlısıyla. Ne zaman fırsat bulur yazarım bilemem ama dua edin bize olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?