- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.681
canım anne sütüne en yakın dediğin aptamil mi en yakınmış?
kızlar doğum sancısı böyleyse aman tanrım( yani karnım taş gibi oldu çatlayacam sandım bırak ayağı kalkmayı harek bile edemiyorsun..geçti Allahtan şimdilik bir sıkıntı yok .. ama içimden bir his cok az kaldı diyor:18::18::18::18:
Sertlik dediğin dogum sancısı canim karnin sertlesip geri aciliyo sertlesirken senin agrin oluyo. Araliklarini kontrol et 10 dakikada 2 3 kez oluyosa doktora git bence. Bi de mama olarak sma anne sutune en yakin olanmis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimki tam tersi 7 aydir yanimda..evini satmisti daha yeni aldi ama hala bende..kisa da gelmenin alt yapisini hazirliyor..slklslkmis maddi olarak vs..bende doguma annem ve babami cagiricam..kv gaorumce catlariz.artik biarada..
Bebeğin ömürlü olsun tatlım , bi sorun olmamasına sevindim , sen sağsalim aldın kucağına ne güzel , maşallah , bakalım biz ne zaman alcaz,,. Kaç hafta kaç günlük doğdu???kaç kilo ??? Çok merak ettim...Allah sağlık versin canım...
Ayyy hayiirli olsun cok devindim :)) darisi bizim basimiza insallah
Valla canım herkes memnun dediğim biberonlardan.akış hızı anne memesiyle uyumluymuş,ve gazı giderici olması çok iyi. belki %100 gidermiyodur ama diğerlerine göre oldukça iyiymiş.kullananlar çok memnun.ben de ondan alıcam.bunu da sakla belki ilerde kullanırsın.
Dün bütün gün ve gece benimde göbegimin üst tarafinda o gerginlik sertlik oldu nefes aldırmıyor ateş basıyor yatakta dönmek kalkmak da işkence artık bunlar olurmuş yalancı sancıymıs doktorum gerçek sancı bunun 100 katı dedi dayanılacak gibi değil dedi
Allah yardimcin olsun. Bizimde iki taraf gelicek, dusunuyoruz napicaz diye. Biri dicek anya oburu dicek konya. Ben bizimkilere kv gelsin gitsin siz gelirsiniz dedim ama olmazmis oyle sey �� bakalim olan nasil olucak
aaaaaaa bi bebişimiz daha oldu canımm gözünüz aydın Allah bağışlasın nasıl bebeişin durumu herşey yolunda mı???
evet çoğalmaya başladı bebişlerimiz.tşk ederim amin çok saol. 1 ay erken doğduğu için sütüm yok tabi kilo kaybı oldu. dün kontrolümüz vardı sarılık için baya bi yüksek çıktı. ışın tedavisine aldılar hemen bizide yolladılar. hastanede bırakıp gelmek inanılmaz kötü bişeymiş maffoldum dünden beri.
inşallah kimse yaşamaz böyle şeyler. çok zor.
evet çoğalmaya başladı bebişlerimiz.tşk ederim amin çok saol. 1 ay erken doğduğu için sütüm yok tabi kilo kaybı oldu. dün kontrolümüz vardı sarılık için baya bi yüksek çıktı. ışın tedavisine aldılar hemen bizide yolladılar. hastanede bırakıp gelmek inanılmaz kötü bişeymiş maffoldum dünden beri.
inşallah kimse yaşamaz böyle şeyler. çok zor.
Aaaaa doğum mu yaptın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün nasıl kuzun iyidir inşallah çok heyecanlı inşallah biz de sağlıkla kucagimiza alırız
Aaaa sen dogummu yaptin ay supriz ne guzel banada soylesrler hadi doguma kosa kosa giderdim:))) tebrik ederim darisi bawimiza insallah ay bende istiyorumm sagsalim alayim kucagima insallah dogum yapsamda icim rahatlasa :)mis kokulumu alsam kucahima biran once
aaaaa hayirli olsun Allah anali babali buyutsunn kuzunun da senin de saglikli olmaniza cok sevindim.. Allah bize de nasip etsin insallah.. ayy bizim de bebis evde uyuyo dedigimiz gunler ne zaman gelcek acaba...
Maşallah canım gözün Aydın.. Allah evladını bağışlasın, acısını göstermesin inşallah.. İlkin okurken korktum yüz şişliği, drun araması falan ama sonu mutlu bitti şükür:) bebekle ilgili detay isteriz ama kaç haftalıktı mesela minnoş?
tşk ederim çok saol darısı başınıza inşallah. aminnn hepimizin seninde gözün aydın.
aa nasi yani yaa bi bebisimiz daha mi olduuu..gozunaydin Allah anali babali buyuttmeyi nasip etdin..
azcik detayli annat ama yaaa:)
ooh masallah yawruya..
gozun aydin..
tşk ederim amin inşallahhhh:)
36+0 da doğdu tam 1 ay erken 3240 doğdu ama tabi benim sütüm gelmedi hemen sezaryen olunca hastaneninde politikası anne sütüymüş bebek emiyo ama boş emmiş 2950 ye düştü kilosu sonra mama vermeye başladık biraz biraz ama bu seferde bilmiş babası mama vermeyin benim kızıma diye esip gürleyince çocuğu sarılık yaptık. bugün hastaneden çıkıyo inşallah sağlıkla.
Merhaba arkadaslar,
22 sinde planli sezeryan icin hastaneye 1 hafta oncesinden yatmıstım. Takibim yapilacakti. Testlerimin sonucunda doktorum hemen 16 sinda bebegi aliyoruz dedi. Şok oldum. 36+0 da dogum yapacaktim. Bebegimin kilosu beni dusunduruyordu. Kafamda bin soruyla spinal sezeryana girdim. Ve 16 Temmuz saat 11:59da bebegime kavustum. :) bugun taburcu olduk. 2880 gr 48cm dogdu. Doktorumun 4 gun oncesi olcumune gore 2500 gr 42 m di. Gobek cevresi ve femuru kisaydi ama gercekte olan buymus. Gerilik olanlara uzulmemelerini buradan ileteyim. Bebegimin adi özgür bu arada. Hepiniz saglikla kucaginiza alin bebislerinizi ins. Kokulari cok guzel :)
seninde bebişin hayırlı olsun canım gözün aydın. benimde hiç planda yokken 15 temmuzda 18:42 de oldu kızım. aynen kesinlikle kokuları muhteşem.
kızlar ya ben çok zor durumdayım.. ayaklarım şiş ve çok ağrıyor.. belim karnım her tarafım ayaklarımı şimdi azcık tuzlu suya koydum iyi geldi biraz
ama artık daralmaya başladım iyice.. ALLAH ım yardımıcımız olsun çok zor durumdayım yaa
tşkler canım saol. valla zamanında gelsin erken gelince zor oluyomuş :)))
Maşallah canım gözün Aydın.. Allah evladını bağışlasın, acısını göstermesin inşallah.. İlkin okurken korktum yüz şişliği, drun araması falan ama sonu mutlu bitti şükür:) bebekle ilgili detay isteriz ama kaç haftalıktı mesela minnoş?
tşk ederim çok saol darısı başınıza inşallah. aminnn hepimizin seninde gözün aydın.
tşk ederim amin inşallahhhh:)
36+0 da doğdu tam 1 ay erken 3240 doğdu ama tabi benim sütüm gelmedi hemen sezaryen olunca hastaneninde politikası anne sütüymüş bebek emiyo ama boş emmiş 2950 ye düştü kilosu sonra mama vermeye başladık biraz biraz ama bu seferde bilmiş babası mama vermeyin benim kızıma diye esip gürleyince çocuğu sarılık yaptık. bugün hastaneden çıkıyo inşallah sağlıkla.
seninde bebişin hayırlı olsun canım gözün aydın. benimde hiç planda yokken 15 temmuzda 18:42 de oldu kızım. aynen kesinlikle kokuları muhteşem.
ayyy gözün aydın maşallah bebeğinede pompayla sağ canım bol bol gelir
çok saol aminnn, evet kızımı aldım kucağıma.amin inşallah allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin gerçekten çok güzel ve heyecanlı şeyler. işte sarılıktan dolayı hastanede kaldı dünden beri bugün çıkacak saat 2 de sabırsızlıkla bekliyorum.
evetbanada çok sürpriz oldu zaten. sende de sorun vardı dimi yanlış hatırlamıyosam? benimde öyleydi inşallah sağ salim bian önce doğururum diye hep dua ediyodum ama dr. hadi bugün deyince elim ayağıma dolanmadı değil. darısı başına inşallah rabbim herkese sağsalim kucaklamayı nasip etsin.
kızlar bende çok kötüyüm yaptırmaz olaydim şu ağdayi mafoldum resmen her yer sivilce nasıl normal doğum olur bu halde bilmiyorum belki de salı günü bebeğim buyumedı ise doktor alacak bilmiyorum canı m aciyor çok fena birde ağda tam da olmamış yarım yamalak af allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?