2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün bütün gün ve gece benimde göbegimin üst tarafinda o gerginlik sertlik oldu nefes aldırmıyor ateş basıyor yatakta dönmek kalkmak da işkence artık bunlar olurmuş yalancı sancıymıs doktorum gerçek sancı bunun 100 katı dedi dayanılacak gibi değil dedi

Canım nasılsın defne nasıl oldu

Allah yardimcin olsun. Bizimde iki taraf gelicek, dusunuyoruz napicaz diye. Biri dicek anya oburu dicek konya. Ben bizimkilere kv gelsin gitsin siz gelirsiniz dedim ama olmazmis oyle sey 😀 bakalim olan nasil olucak

benimki tam tersi 7 aydir yanimda..evini satmisti daha yeni aldi ama hala bende..kisa da gelmenin alt yapisini hazirliyor..slklslkmis maddi olarak vs..bende doguma annem ve babami cagiricam..kv gaorumce catlariz.artik biarada..

çok tşk ederim inşallah darısı başınıza ama bu kadar erken olmasın tabi :))
tam 36+0 da doğdu allahtan kilosu iyiydi. 3240 gr. ama ilk bikaç günde 2950 ye düştü malesef. %10 verebilirmiş ama geçerse allah korusun risk oluşuyomuş.

tamam canım biberona aktif gecince senin söylediğin özelliklerde olandan da alırım bunu da su için kullanırım olmazsa

100 katı derken kol bacak kopması gibi birşey heralde :ss ben aslında sertlikle geldiğini bilmiyordum çatlayacak gibi oluyor.. bu çileler az kaldığının belirtisi.. bebişilerimize kavuşucaz sağlıkla inşallah...

Allah yardimcin olsun. Bizimde iki taraf gelicek, dusunuyoruz napicaz diye. Biri dicek anya oburu dicek konya. Ben bizimkilere kv gelsin gitsin siz gelirsiniz dedim ama olmazmis oyle sey �� bakalim olan nasil olucak

herkes kv ve ailesini düşünür ben de annem ve babamın ailesini ayrı oldukları için onları nasıl ayarlayacağımın derdine düştüm resmen..kv tarafım resmen arayı buluyor organizasyon yapıyor:))

Son düzenleme:
aaaaaaa bi bebişimiz daha oldu canımm gözünüz aydın Allah bağışlasın nasıl bebeişin durumu herşey yolunda mı???

evet çoğalmaya başladı bebişlerimiz. tşk ederim amin çok saol. 1 ay erken doğduğu için sütüm yok tabi kilo kaybı oldu. dün kontrolümüz vardı sarılık için baya bi yüksek çıktı. ışın tedavisine aldılar hemen bizide yolladılar. hastanede bırakıp gelmek inanılmaz kötü bişeymiş maffoldum dünden beri.

inşallah kimse yaşamaz böyle şeyler. çok zor.

arkadaşlar celestone yaptıranlar.ilk hafta 2+2 yaptırdım.ikinci hafta 2+2 yaptırdım.üçüncü hafta 2+2 yaptırıyorum.çok geldi gözüme benim gibi olan var mı ?bir de nidilat kullanıyorum.erken riski olan arkadaşlar ne yaptı acaba

Allah şifa versin bebeğine canım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım süt pompasıyla sağsan sütün gelmez mi ki...

Aaaaa doğum mu yaptın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün nasıl kuzun iyidir inşallah çok heyecanlı inşallah biz de sağlıkla kucagimiza alırız

çok saol aminnn, evet kızımı aldım kucağıma. amin inşallah allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin gerçekten çok güzel ve heyecanlı şeyler. işte sarılıktan dolayı hastanede kaldı dünden beri bugün çıkacak saat 2 de sabırsızlıkla bekliyorum.

evet banada çok sürpriz oldu zaten. sende de sorun vardı dimi yanlış hatırlamıyosam? benimde öyleydi inşallah sağ salim bian önce doğururum diye hep dua ediyodum ama dr. hadi bugün deyince elim ayağıma dolanmadı değil. darısı başına inşallah rabbim herkese sağsalim kucaklamayı nasip etsin.

aaaaa hayirli olsun Allah anali babali buyutsunn kuzunun da senin de saglikli olmaniza cok sevindim.. Allah bize de nasip etsin insallah.. ayy bizim de bebis evde uyuyo dedigimiz gunler ne zaman gelcek acaba...

tşkler canım saol. valla zamanında gelsin erken gelince zor oluyomuş :)))

Amin canim geçecek az kaldi inşallah... Banada bu ikinci hamileliğim daha agir geçiyor gibi geldi gün sayiyorum resmen...

Sayfayi yeni farkettim bende bugun itibari ile 35+2 deyim beklenen normal dogum tarihim 22 agustos ama kismetse dogumum planli bi sezeryan olacak ancak henuz doktorumdan bi tarih alamadim bu haftalarda olup sezeryani icin gun alan var mi acaba aranizda bu arada herkese hayirli dogumlar diliyorum

kızlar bende çok kötüyüm yaptırmaz olaydim şu ağdayi mafoldum resmen her yer sivilce nasıl normal doğum olur bu halde bilmiyorum belki de salı günü bebeğim buyumedı ise doktor alacak bilmiyorum canı m aciyor çok fena birde ağda tam da olmamış yarım yamalak af allahim

Geçmiş olsun canım yenidogan sarılığı çok sık görülüyor zaten iyi olmasina sevindim sağlıkla büyüsün inşallah

O bölgeyi düşünme canım benim boşver olduğu kadar. Bebeğin de iyidir inşallah Allah hayırlısını nasip etsin ama ağda için canını sıkma nolur..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…