2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amin inşallah.ama çok sinirim bozuldu oturup kalkarken bile aciyor kanıyor. salı günü doktora soyleyecegim.bugün canım çok sıkkın ya .eşim de memlekete gitti dün bugün gelecek ama ondan mi acaba

Arkadaşım bende senin durumundayım,doktorum gün vermiyor banada ve evde doğurursam diye korkuyorum :) kimsemizde yok bizim burada.bir eşim bir ben,ona göre milleti çağıracağım ama her gittiğimde beni geçiştiriyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin inşallah.ama çok sinirim bozuldu oturup kalkarken bile aciyor kanıyor. salı günü doktora soyleyecegim.bugün canım çok sıkkın ya .eşim de memlekete gitti dün bugün gelecek ama ondan mi acaba

Çok tahriş olmuş demek.. Ama inan bu ara artık hepimizde bi fenalık var.. Uykusuzluk, sıcaklık, ağırlaşmış ve bi yandan yemek, çamaşır bi yandan doğumla ilgili kaygılar ay Valla artık her şey üstüme geliyor sanki.. Pfff.. Allah hepimizin yüreğini ferahlatsın ve hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah..

Defne yiğenimiz nasıl? İnşallah her şey gün geçtikçe daha iyidir..

Canim Defnem daha iyi dualarinizi eksik etmeyin. Dogum yapan arkadaşlar allah bagislasin bebeklerimizi bizlere inşallah. henuz dogum yapmayan arkadaşlar doğuma giderken aklınıza gelirse bebegim Defneme dua ederseniz çoook sevinir minnettar oluruz... hayırlı güzel dualarinizla inşallah ben de kavusacagim kizima.bugun kucağıma aldim yine o kadar masum ki ... muhteşem bi his.zaman dursa öylece istiyosun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sindi yanindan ciktim canım işte aslında iyi ama solunumu dirt dörtlük düzelmedi inşallah duzelince her şey guzel olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah bayrama kızınla evde girersin canım , olmadı bayramdan hemen sonra eve gelir defne inşallah...

beni de bu ishal bitirdi. çok afedersiniz popom acıyor artık 2 kg vermişim.
sıcaklardan bunala bunala hasta ettim kendimi.

Allahım yardımcımız olsun inş..

Geçmiş olsun canım. Kaç gündür ishalsin? 32. Haftada ben de doktora ishal olduğumu söylemiştim birkaç güne kadar geçmezse serum takılacak demişti. Çünkü ishal Allah korusun vücut ve bebeğin suyunda azalmaya sebep oluyormuş. Muhakkak ishali neler geçirir biliyorsundur ama ben bir kere daha yazayım muz, haşlanmış yağsız patatesi tuzlayıp yemek, sarı leblebi. Karpuz kavun üzüm yeme canım. Ve bol su iç.. İnşallah bugün geçer..

aynenn bi yandan çamaşır-bulaşık ev işi.. eşim oruç olmasa yemek falan yapmıcam.oğluma da doğru düzgün bişey hazırlayamıyorum.
ikinci hamilelik zormuş gerçekten..

kızlar bu arada biberonları ne ile yıkamayı düşünüyorsunuz? normallerin içinde yağ çöz old.için kullanılmıyo.özel bi deterjan alan var mı?

çok sağol canım.dün serum vurundum bu gün 4.gün.seruma da bişey koyamadılar hamilesin diye.gerekenleri yiyorum dediğin gibi bol su içiyorum ama henüz bi faydasını görmedim..

tansiyonum çıkıyor başım zonkluyor o an ölçüyorum normalden yüksek şimdi ölçtüm 13/9 sonrada düşüyor bir süre sonra herşey üst üste geliyor depresyona giriyorum galiba

çok sağol canım.dün serum vurundum bu gün 4.gün.seruma da bişey koyamadılar hamilesin diye.gerekenleri yiyorum dediğin gibi bol su içiyorum ama henüz bi faydasını görmedim..

Tüh ya yemekleri de yağsız tüket inşallah iyi olursun.. Süt de içme. Ama yoğurt iyidir ishalde. Benim ishalim geçmese reflor diye bi ilaç vereceğini söylemişti Dr. Meyve olarak sadece muz ye buara. Geçmiş olsun.

tansiyonum çıkıyor başım zonkluyor o an ölçüyorum normalden yüksek şimdi ölçtüm 13/9 sonrada düşüyor bir süre sonra herşey üst üste geliyor depresyona giriyorum galiba

Ah canım ya olumsuz düşünüp kendini yıpratma.. Uzan dinlen biraz.. Kendini rahatlatacak şeyler düşün.. Valla şuan hangimize dokunsak bin ah işitecek durumdayız.. Çok dinleme kendini biri gelse yanına bi arkadaşın falan biraz kafanı dağıtsan..

noldu sana tatlım böyle herşeyi çok dert edindin.. geçicek hepsi merak etme zor sürecimizin sonlarına yaklaştık, tansiyon vs bunların çoğu morallede bağlantılı mutlu olacağın şeylere yönel ...

aynen şuan herkes bir şeylerden yakınır halde.. geçecek inşallah.. tadını çıkarmalıyız aslında ... çok rahat heyecanlı günler bunlar.. böyle dediğime bakma bende bi ağlıyorum sonra oturup bir gülüyorum.. :)

evet yoğrdu unutmuştum.çok teşekkür ederim.

dunden beri annemle babam vardı sabah gittiler uzaniyorum sürekli bakalım inşallah geçer

Slm arkadaslar ay basinda evimi tasidim annrmn ust katina cok iyi oldu cunku 27 aylik bide oglum vat cpk zor olackti ondan sonrads bi daha gidemm die de esimin memleketine gittik ama gelene kadarda dogurcam die elim yuregimdeydi bel agrim iyice tavn yapti artik kum dokuyormusum meger epeydr giremedim kac arkadas dogum yapti bnde pets gunu. Gittim 35+2 de 2500 gr 49cm olmus bu bebisimde uzun olack heralde oglumda 54 cm dogmustu simdide hala 1 yas onden gidiyp boyu benide gorseniz 160 :) bu arads dogum tatihimzde 8.8.14 olack dr oyle dedi bakalim erken gelmezse bnm evlilik tarihimn tersi oldu 14.8.8 de evlenmistim kzimda 8.8.14 olack kilomuz az gibi geldi ya doguma 3200 anca olur gibi

ben de katiliyorum ikinci daha zor..

nuk emzik webiberon temizleyici deterjancikarmis cnm..ondan aldim ben..

Canim dün bebeğin gelişimi iyi diye okumuştum başka doktor öyle demişti. Ayrıca ağda sanirim tüyler çok uzundu tahriş oldu üzülme inşallah mikrobik birşey değilse inşallah geçer,tansiyon içinde sanirim yalnızlıktan eşim yok şimdi diyorsun benim perşembe gece 14 10 oldu evde daha yüksek çıkmısti,hastanede zamanla düştü nst ye bağladılar iyidi herşey ve Cuma günü halamlara gittim iki gün kaldım hiç tansiyon filan çıkmadı, ben sanirim artık sıkıldım kv lerle kalmaktan filan. ..
Lütfen sıkma canını o zaman tansiyonu tetikliyor demek ki...Bebekte iyidir inşallah üzülme

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…