- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.701
O bölgeyi düşünme canım benim boşver olduğu kadar. Bebeğin de iyidir inşallah Allah hayırlısını nasip etsin ama ağda için canını sıkma nolur..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım nasılsın defne nasıl oldu
Sayfayi yeni farkettim bende bugun itibari ile 35+2 deyim beklenen normal dogum tarihim 22 agustos ama kismetse dogumum planli bi sezeryan olacak ancak henuz doktorumdan bi tarih alamadim bu haftalarda olup sezeryani icin gun alan var mi acaba aranizda bu arada herkese hayirli dogumlar diliyorum
amin inşallah.ama çok sinirim bozuldu oturup kalkarken bile aciyor kanıyor. salı günü doktora soyleyecegim.bugün canım çok sıkkın ya .eşim de memlekete gitti dün bugün gelecek ama ondan mi acaba
Defne yiğenimiz nasıl? İnşallah her şey gün geçtikçe daha iyidir..
Amin canim geçecek az kaldi inşallah... Banada bu ikinci hamileliğim daha agir geçiyor gibi geldi gün sayiyorum resmen...
Sindi yanindan ciktim canım işte aslında iyi ama solunumu dirt dörtlük düzelmedi inşallah duzelince her şey guzel olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
beni de bu ishal bitirdi.çok afedersiniz popom acıyor artık 2 kg vermişim.
sıcaklardan bunala bunala hasta ettim kendimi.
Allahım yardımcımız olsun inş..
Çok tahriş olmuş demek.. Ama inan bu ara artık hepimizde bi fenalık var.. Uykusuzluk, sıcaklık, ağırlaşmış ve bi yandan yemek, çamaşır bi yandan doğumla ilgili kaygılar ay Valla artık her şey üstüme geliyor sanki.. Pfff.. Allah hepimizin yüreğini ferahlatsın ve hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah..
Geçmiş olsun canım. Kaç gündür ishalsin? 32. Haftada ben de doktora ishal olduğumu söylemiştim birkaç güne kadar geçmezse serum takılacak demişti. Çünkü ishal Allah korusun vücut ve bebeğin suyunda azalmaya sebep oluyormuş. Muhakkak ishali neler geçirir biliyorsundur ama ben bir kere daha yazayım muz, haşlanmış yağsız patatesi tuzlayıp yemek, sarı leblebi. Karpuz kavun üzüm yeme canım. Ve bol su iç.. İnşallah bugün geçer..
Çok tahriş olmuş demek.. Ama inan bu ara artık hepimizde bi fenalık var.. Uykusuzluk, sıcaklık, ağırlaşmış ve bi yandan yemek, çamaşır bi yandan doğumla ilgili kaygılar ay Valla artık her şey üstüme geliyor sanki.. Pfff.. Allah hepimizin yüreğini ferahlatsın ve hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah..
çok sağol canım.dün serum vurundum bu gün 4.gün.seruma da bişey koyamadılar hamilesin diye.gerekenleri yiyorum dediğin gibi bol su içiyorum ama henüz bi faydasını görmedim..
tansiyonum çıkıyor başım zonkluyor o an ölçüyorum normalden yüksek şimdi ölçtüm 13/9 sonrada düşüyor bir süre sonra herşey üst üste geliyor depresyona giriyorum galiba
tansiyonum çıkıyor başım zonkluyor o an ölçüyorum normalden yüksek şimdi ölçtüm 13/9 sonrada düşüyor bir süre sonra herşey üst üste geliyor depresyona giriyorum galiba
Ah canım ya olumsuz düşünüp kendini yıpratma.. Uzan dinlen biraz.. Kendini rahatlatacak şeyler düşün.. Valla şuan hangimize dokunsak bin ah işitecek durumdayız.. Çok dinleme kendini biri gelse yanına bi arkadaşın falan biraz kafanı dağıtsan..
Tüh ya yemekleri de yağsız tüket inşallah iyi olursun.. Süt de içme. Ama yoğurt iyidir ishalde. Benim ishalim geçmese reflor diye bi ilaç vereceğini söylemişti Dr. Meyve olarak sadece muz ye buara. Geçmiş olsun.
Ah canım ya olumsuz düşünüp kendini yıpratma.. Uzan dinlen biraz.. Kendini rahatlatacak şeyler düşün.. Valla şuan hangimize dokunsak bin ah işitecek durumdayız.. Çok dinleme kendini biri gelse yanına bi arkadaşın falan biraz kafanı dağıtsan..
aynenn bi yandan çamaşır-bulaşık ev işi.. eşim oruç olmasa yemek falan yapmıcam.oğluma da doğru düzgün bişey hazırlayamıyorum.
ikinci hamilelik zormuş gerçekten..
kızlar bu arada biberonları ne ile yıkamayı düşünüyorsunuz? normallerin içinde yağ çöz old.için kullanılmıyo.özel bi deterjan alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?