2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen nasıl hissetmedin 120 yi.. işte o değer düzenli gelmeye başlayınca doğum başlıyor demek öyle değil mi

Dogumda sanci 100un üzerinde oluyordur tahminen çünkü ben 100 lerde cok az hissediyordum sancıyı sadece baskı vardı. Haftaya yapar o zaman çatı muayenesini neyse ya kafama takmiyim doğum sancılarını çekerken bile yapabilir nasil olsa

çatı muayensini kafana takma zaten üstüne bez örtüyorlar bakmadan yapıyor gibi birşey biraz derine gidiyor zaten sen ah demenle bitiyor saniyeler içinde takma kafana ağrı falan da olmuyor sıkma kendini yeter...doğum anında açıklığa bakarken o muayenyi sık yapacaklarmış zaten

içime, sırtıma kafama buz atıyorum artık ( ... bugün camsil kutusunun içine soğuk su koydum üstüme sıkıyorum fısfıs, hatta havaya sıkıyorum üstüme düşüyor :))) bayaa ii geliyor ama

ay sorma aynen.. terden ölüyorum 2 kez duşa gırıp 1 saat ara ıle yuzume gozume su sıçratıp duruyorum. birde aşırı karnım acıkıyor..

Nst de kasilmalardan sanci cikiyor son ayda normalmis sanci cikmasi dedi doktor

Bu arada ben o değerleri hiç 3-5 arası gibi rakamlarda görmedim. İlk girdiğimden beri benimkiler 25-30 arasında gidip geliyor. En sonuncuda 100 üzerini gördüm sadece 3 kere falan. Hep kasılma sırasında o da. Acaba bu sancı neye göre değişiyor ya çok merak ettim şimdi sistemini

Benim nst nu tansiyondan gittiğimde yaptılar mesela kalp atışım çok fazlaydi ilk bağlanmada hem sancı hem bebeğin kalp atışı yüksek çıktı. .orada bana hemşire dedi ki bu kasılmalar bebeğin hareketinden kaynaklı dedi. .sancı yok bende ama mesela o ara kalp atışım hızlaninca oda çıkıyordu..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Eklentiler

• $1406028238816.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 39

Bana sancı olduğunda açılma var mi diye baktılar bi kere zaten çatı muayenesi de öyle bisimis hiç canim acimamisti ben muayene olmadan doguma gidersem diye korkuyodum onu da dediğin gibi doğumdan önce bircok kez yapiyorlarmis

Demekki illa sancı olunca değil yani. Başka şeyler de var hesaplamaya dahil olan.

Ben stresli olunca bebeğin kalp atışları yükseliyor evet onu ben de gördüm son gittiğimde. 140-160 arası normal dedi hemşire, ben 180 leri gördüm 2 kez geç kaldım diye stres yapmıştım o sıralar. Baktım sakinleşince normale dönüyor

Kızlar selam hastaneden bildiriyorum

Çok şükür açılmam oldu, 4,5 cmdeyiz. Epiduralimde takılı. 10 cm yi bekliyoruz. Lütfen dua edin her sey yolunda gitsin.

ayyy cok heycanlı...dogudman sonra mutlaka yaz epidurallı normal dogum yapıyosun sanırım bende oyle ısıtoyrum ..

eee nasıl oluyor öyle.. benim günüm senden daha erken .. ama bende çok az değer çıkıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…