- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #32.001
Kızlar biz de dün gittik doktora. Daha önce bi kere sancım olmuştu o zaman nst de 100lere çıkmıştı. Dün de 50lere çıkan küçük sancılar çıktı nst de. O yüzden bayramdan önce tekrar görmek istedi doktorum. Cuma tekrar gidicez. Çatı muayenesi yapabilir bu sefer. Yada haftaya da yapabilir ama artık yapsa da kurtulsam diyorum. Bi de bana senin bebek 40 haftayı beklemicek demişti haftaya 38. haftada olcam ne ara yapcak çatı muayenesini? O yapmadan bebiş gelirse ne olur ki o zaman sezeryan mı olunuyor merak ettim ben normal doğum istiyorum.
nstye girdiğimde üstte bebeğin kalp atışlarını gösteriyordu cihaz, alttada 3-5 arası gidip gelen değerler vardı, bunlar ne dedim hemşireye, sancın dedi :) vaaayyyy sancım var benim demekki dedim içimden .. sordum hemşireye doğum yaklaşırsa kaç oluyor.. en az 50lerde oluyor dedi:) güldüm içimden :)))
amann böyle devam etsin nolur 4 ağustosa kadar en azından. doktorum izne ayrılacak ... bayramda filan gelirse yeriz naneyi...
yapsaymış keşke biran önce çatı muayenesini.. sancıların yüksek çünkü..
Nasıl yani nstde sancın var ama sen bişey hissetmiyonmı 😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence de yapsa iyi olcak artık böyle aklımda hep soru işareti var şimdi doğum olursa nasil olcak diye
yok canım benim .. 3-5 herkeste olduğu kadar sancı mancı yok.. ben rakamları görünce kendi kendime sancım var dedim, ama hemşirenin 50-60larda oluyor dediğini duyunca benimki solda sıfırmış yani:)
Ayyy çok heyecan yaptım şimdi bende perşembe giricem umarım sancı falan çıkmaz
merhaba aRkadaşlar hastaneye geldim nst sırası bekliyorm inşallah güzel haberlerle dönerim
Kızlar selam hastaneden bildiriyorum
Çok şükür açılmam oldu, 4,5 cmdeyiz. Epiduralimde takılı. 10 cm yi bekliyoruz. Lütfen dua edin her sey yolunda gitsin.
Çok şükür açılmam oldu, 4,5 cmdeyiz. Epiduralimde takılı. 10 cm yi bekliyoruz. Lütfen dua edin her sey yolunda gitsin.
senin kaç hafta oldu imza alanın yok göremiyorum
yok canım benim .. 3-5 herkeste olduğu kadar sancı mancı yok.. ben rakamları görünce kendi kendime sancım var dedim, ama hemşirenin 50-60larda oluyor dediğini duyunca benimki solda sıfırmış yani:)
Bugün kontrolüm var, çatı muayenesi yapacak doktor...Alttan muayenede çok kasılıyorum...Bakalım ne olacak. Sezeryan için gün isteyeceğim ...bakalım ne olacak...
Kızlar biz de dün gittik doktora. Daha önce bi kere sancım olmuştu o zaman nst de 100lere çıkmıştı. Dün de 50lere çıkan küçük sancılar çıktı nst de. O yüzden bayramdan önce tekrar görmek istedi doktorum. Cuma tekrar gidicez. Çatı muayenesi yapabilir bu sefer. Yada haftaya da yapabilir ama artık yapsa da kurtulsam diyorum. Bi de bana senin bebek 40 haftayı beklemicek demişti haftaya 38. haftada olcam ne ara yapcak çatı muayenesini? O yapmadan bebiş gelirse ne olur ki o zaman sezeryan mı olunuyor merak ettim ben normal doğum istiyorum.
34+5 oldum nstye girdiğimde 35+1 olcam ama anladığım kadarıyla herkes yavaş yavaş doğurmaya başlamış yaaaa tırsıyom şu an 😳😳😳😳😳😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?