2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım iyi cesaret konsere gitmişsin. allah korusun karnına filan çarpmamışlar.
ben markete gittiğimde bile insanlarla illaki bi çarpışma anı yaşıyorum eşim atmaca gibi atlayıp son anda kurtarıyor.
benim de sağ ayağım şişti iki kez sonra geçti. ben artık spor ayakkabı giymiyorum çünkü kapalı ayakkabı hemen şişiriyor. parmak arası terlik denedim geçen şişmedi.

Allah yar ve yardimccin olsun korkma annesi mminigin disari cikmak istiyor insallah bir avazda kurtarsin Rabbim

aynen canım bende bastan tedırgın oldum ama konser cok kalabalık degıldı bızde ınsanların en arkasında durduk..kolladım bebısımı..ama muzık bırden baslayınca korktu herhalde yavrucak resmen ıcımde bır oraya bır buraya kaydı :) artık son ayımız yürümek lazım ama azıcık ayakta durayım sısıyor ayagım nasıl yurunucekkı bılmıyorum..allah hepımıze kolaylık versın

Allah yardimciniz olsun canim, seninde bebeginde... Suni sanci seni cok zorlar, sikma canini sezeryan ol..

Allah yardimcin olsun, insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde alirsin bebisini kucagina

Allah yar ve yardimccin olsun korkma annesi mminigin disari cikmak istiyor insallah bir avazda kurtarsin Rabbim

Cok sagolun kizlarr Allah razi olsun. Bakalim artikk ben de suni sancidan korkuyorumm yarina kadar bekleyelim de belki kendiliginden sancim gelir. Gece cok guzel sancim vardi yaa o devam etseydi dogurmustum simdiye. Keske dus almasaymisim diyorum. Neyse belki de hayirlisi boyledir

allah yar ve yardimccin olsun korkma annesi mminigin disari cikmak istiyor insallah bir avazda kurtarsin rabbim

serçem kuzum çok kötüyüm ben yaaa 4 gündür kahverengi akıntım ve sancım var doktorum izinde bayramdan dolayı kadın doğumcu yoktu hastanelerde saat 2 gibi herhangi bir doktora görünücem bugün neolur dua et bana bebişime bişey olmasın

benim dr um artık yürüme diyo. zaten hiç gidip de yürümedim çalışmak yetti bana in çık merdivenleri. artık suyumuzun azalmaması için çok yorulmamalıyız. yürüyüşlerimiz en fazla 20 dk olmalı diye biliyorum. bebekler çok gürültüyü sevmezmiş:) ondan korkmuştur garibim:)

allah bir avazda kurtarsın canım. dualarımız seninle.

güzelim kahverengi lekeden korkma parlak kırmızıdan kork. benim ilk üç ayım kanamalı geçti. 6 gün üst üste kanadığım bile oldu. koyu kırmızı bile geldi ama dr um parlak kırmızı değilse korkma dedi.
senin acillen progestan alman lazım. herhangi bir acile git ve progestan iğnesi ya da hapını iste zaten başka çözümü yok. dinlen çok hareket etme.

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı nst de ağrım çıktı biraz bel ağrısı vardı doktor da alttan muayene etti 1 cm açıklık Varmış hemen yatırdılar ağrı ve açılma devam ederse yarın sabah doğuma alacaklar herşey iyi giderse Pazartesi bebeğime kavuşuyorum inşallah ama çok heyecanlıyım doktor anlatıyor ben saf gibi olmuşum dinliyorum çok garip ,9 ayımız geçmiş ve bebeğimiz geliyor çok duyguluyum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canim cok sagoll

Hayirlisi olsun canim hadi bakalim hangimiz once dogurcaz..sag salim kavusalim miniklerimize

canım ne duruosun bekleme..
neden 4 gün bekledinkşi..
tıp fakületeleri yada eğitim araştırma hastanelerinde kadım doğum acilleri var..oraya gitsen hemen progrestana başlarlardı..
bence hiç bekleme hemen git..
inş birşey olmıcak canım

hayırlı doğumlar.yavrun için en saglıklı an ne zamansa o zaman gelsin insss

CNm geçmiş olsun hayırlı haberlerini alırız inşlh. Artık bu haftalardan sonra rahatız bebişlerimşz doğasada çok şükür gelişimlerini tamamlamdılar. Inşlh korktuğun gibi olmıcak hersey güzel olucak:)

Annişler bayramdan önce kan vermiştşm sonuçlarım geldi yarın doktora gidicem ama kafana takıldı ilk defa demir bağlama kapasitesi ve folat yüksek çıktı netten baktım ama çözemedim merak da ediyom anlayananız varmı ?

Allah yardımcın olsun, sağlıklı hayırlı bir doğumun olsun inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah yardımcın olsun canım. Hakkında hangi doğum yöntemi hayırlıysa Allah onu nasip etsin inşallah..

Buarada bugün36+4 olduk inşallah ve karnımın her iki yanında çatlaklarımı farkettim.. Napalım.. Allah hepimizi beterinden esirgesin, hamilelikle ilgili tek sıkıntımız çatlaklar olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…