- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.421
selam annişler..sıcaklar bunaltıcı gece uyurken pencere acık yatıyorum mecburen ben acıyorum kocam kapatıyor neolacak bakalım :) benım sadece sağ ayagım sısıyor davul gıbı cok sınır bozucu..aksam yenı türkunun konserıne gıttık cokta severım ama ayakta dururken ayaklarım bacaklarım cok kötu oldu döndük..olucak buzamanlarda artık..bayramda annemlere gıttık 45 dk yol esım tedırgındı götürmeyecektı ama ben küstüm mecburen suratımı cekecegıne götürdü :) yarın bebısı gorucez bakalım nasıl benım nazlı kızım ısallah 8 ayda bır kere dogmadan gösterir güzel yüzünü.sırtını poposunu görmekten bıktık artıkgunduzlerı genelde sakin gecelerı hareketlı benımkı umarım dogdugunda gecelerı dıkmez bizi...bizden boyle güzel anneler..ayrıca sıgara konusuna gelınce sıgaradakı nıkotın süte gecıyormus kokusuda bebegı memeden sogutuyormus..bebegi emzırmeden en az 2 saat once içmiş olmanız gerekıyormus etkısını azaltıyormus..bende kullanıyordum ama toplamda 8 ay boyunca 10 nefes cekmemısımdır buda 1 sıgara etmez..bebegıme kıyamıyorum cunku.. dogumhaneden cıkınca 1 tane ıcıcem ama :) keyıf olsun dıye..
Allah yar ve yardimccin olsun korkma annesi mminigin disari cikmak istiyor insallah bir avazda kurtarsin RabbimKizlar merhabalarr.. hastaneden yaziyorum suzlere. Bugun normal kontrolum vardi gece 3 te sanciyla uyandim sabah 6 ya kdr ara ara devam etti 6 da sicak dus aldim hafifledi biraz sancim snra dra geldik dr once usg yle bakti snra cati muayenesi yapti acilma yok ama yumusama var dedi gelmeye kalkmis snra vazgecmis dedi. Yalniz muayenede cok agrim oldu bir miktar kanaman olabilir dedi.ama drun yanindan cikinca benim baya kanamam oldu geri doktorun yanina gittik tekrar alttan bakicam dedi bakti kanaman baslamis yatircam dedi yarina kdr musahade altindayim bisey olmazsa yarin cikarcak 1 hafta beklicez bisey olursa ya suni sancu ya da sezeryanla mudahale edecek bekliyoruz simdilik. Suni sancidan korkuyorum kizlar hem de bevege cok zarar veriyomus die okumustum. Ne yapacagimi bilmiyorum. :18:
canım iyi cesaret konsere gitmişsin. allah korusun karnına filan çarpmamışlar.
ben markete gittiğimde bile insanlarla illaki bi çarpışma anı yaşıyorum eşim atmaca gibi atlayıp son anda kurtarıyor.
benim de sağ ayağım şişti iki kez sonra geçti. ben artık spor ayakkabı giymiyorum çünkü kapalı ayakkabı hemen şişiriyor. parmak arası terlik denedim geçen şişmedi.
Allah yardimciniz olsun canim, seninde bebeginde... Suni sanci seni cok zorlar, sikma canini sezeryan ol..
Allah yardimcin olsun, insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde alirsin bebisini kucagina
Allah yar ve yardimccin olsun korkma annesi mminigin disari cikmak istiyor insallah bir avazda kurtarsin Rabbim
allah yar ve yardimccin olsun korkma annesi mminigin disari cikmak istiyor insallah bir avazda kurtarsin rabbim
benim dr um artık yürüme diyo. zaten hiç gidip de yürümedim çalışmak yetti bana in çık merdivenleri. artık suyumuzun azalmaması için çok yorulmamalıyız. yürüyüşlerimiz en fazla 20 dk olmalı diye biliyorum. bebekler çok gürültüyü sevmezmiş:) ondan korkmuştur garibim:)aynen canım bende bastan tedırgın oldum ama konser cok kalabalık degıldı bızde ınsanların en arkasında durduk..kolladım bebısımı..ama muzık bırden baslayınca korktu herhalde yavrucak resmen ıcımde bır oraya bır buraya kaydı :) artık son ayımız yürümek lazım ama azıcık ayakta durayım sısıyor ayagım nasıl yurunucekkı bılmıyorum..allah hepımıze kolaylık versın
Cok sagolun kizlarr Allah razi olsun. Bakalim artikk ben de suni sancidan korkuyorumm yarina kadar bekleyelim de belki kendiliginden sancim gelir. Gece cok guzel sancim vardi yaa o devam etseydi dogurmustum simdiye. Keske dus almasaymisim diyorum. Neyse belki de hayirlisi boyledir
serçem kuzum çok kötüyüm ben yaaa 4 gündür kahverengi akıntım ve sancım var doktorum izinde bayramdan dolayı kadın doğumcu yoktu hastanelerde saat 2 gibi herhangi bir doktora görünücem bugün neolur dua et bana bebişime bişey olmasın
benim dr um artık yürüme diyo. zaten hiç gidip de yürümedim çalışmak yetti bana in çık merdivenleri. artık suyumuzun azalmaması için çok yorulmamalıyız. yürüyüşlerimiz en fazla 20 dk olmalı diye biliyorum. bebekler çok gürültüyü sevmezmiş:) ondan korkmuştur garibim:)
allah bir avazda kurtarsın canım. dualarımız seninle.
Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı nst de ağrım çıktı biraz bel ağrısı vardı doktor da alttan muayene etti 1 cm açıklık Varmış hemen yatırdılar ağrı ve açılma devam ederse yarın sabah doğuma alacaklar herşey iyi giderse Pazartesi bebeğime kavuşuyorum inşallah ama çok heyecanlıyım doktor anlatıyor ben saf gibi olmuşum dinliyorum çok garip ,9 ayımız geçmiş ve bebeğimiz geliyor çok duyguluyum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
serçem kuzum çok kötüyüm ben yaaa 4 gündür kahverengi akıntım ve sancım var doktorum izinde bayramdan dolayı kadın doğumcu yoktu hastanelerde saat 2 gibi herhangi bir doktora görünücem bugün neolur dua et bana bebişime bişey olmasın
Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı nst de ağrım çıktı biraz bel ağrısı vardı doktor da alttan muayene etti 1 cm açıklık Varmış hemen yatırdılar ağrı ve açılma devam ederse yarın sabah doğuma alacaklar herşey iyi giderse Pazartesi bebeğime kavuşuyorum inşallah ama çok heyecanlıyım doktor anlatıyor ben saf gibi olmuşum dinliyorum çok garip ,9 ayımız geçmiş ve bebeğimiz geliyor çok duyguluyum:)
Kizlar merhabalarr.. hastaneden yaziyorum suzlere. Bugun normal kontrolum vardi gece 3 te sanciyla uyandim sabah 6 ya kdr ara ara devam etti 6 da sicak dus aldim hafifledi biraz sancim snra dra geldik dr once usg yle bakti snra cati muayenesi yapti acilma yok ama yumusama var dedi gelmeye kalkmis snra vazgecmis dedi. Yalniz muayenede cok agrim oldu bir miktar kanaman olabilir dedi.ama drun yanindan cikinca benim baya kanamam oldu geri doktorun yanina gittik tekrar alttan bakicam dedi bakti kanaman baslamis yatircam dedi yarina kdr musahade altindayim bisey olmazsa yarin cikarcak 1 hafta beklicez bisey olursa ya suni sancu ya da sezeryanla mudahale edecek bekliyoruz simdilik. Suni sancidan korkuyorum kizlar hem de bevege cok zarar veriyomus die okumustum. Ne yapacagimi bilmiyorum. :18:
Ay bu haberleri okuyunca çok Heycanlanıyırumm. Allah yardımcın olsun CNm sağ salim kavuş bebeğine. Bizi habersiz bırakmayın
Hayirlisi olsun canim hadi bakalim hangimiz once dogurcaz..sag salim kavusalim miniklerimize
hayırlı doğumlar.yavrun için en saglıklı an ne zamansa o zaman gelsin insss
Kizlar merhabalarr.. hastaneden yaziyorum suzlere. Bugun normal kontrolum vardi gece 3 te sanciyla uyandim sabah 6 ya kdr ara ara devam etti 6 da sicak dus aldim hafifledi biraz sancim snra dra geldik dr once usg yle bakti snra cati muayenesi yapti acilma yok ama yumusama var dedi gelmeye kalkmis snra vazgecmis dedi. Yalniz muayenede cok agrim oldu bir miktar kanaman olabilir dedi.ama drun yanindan cikinca benim baya kanamam oldu geri doktorun yanina gittik tekrar alttan bakicam dedi bakti kanaman baslamis yatircam dedi yarina kdr musahade altindayim bisey olmazsa yarin cikarcak 1 hafta beklicez bisey olursa ya suni sancu ya da sezeryanla mudahale edecek bekliyoruz simdilik. Suni sancidan korkuyorum kizlar hem de bevege cok zarar veriyomus die okumustum. Ne yapacagimi bilmiyorum. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?