2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm ii dileklerin için.. insan korkuyor ama ınan kuveze bıle girdi kızım hıc bısey olmadı cok sukur. tek sorun ayrılıktı cok ozledım onu o zamanlarda... allah başka ayrılık gostermesın.. hareketleri iyiyse doppler ı ıyıdır cnm benım kızmhıc hareket etmıyrodu neredeyse. ıns bişey çıkmayacak..

artık son 2 hafta kaldı ve ben ölücem heycandan :18: zamanda geçmiyoooo.gezmelere tatile gittim,annemlere gittim kaldım (aramız 10 dkka mesafe) geçmiyo geçmiyoooo.herşeyimiz tamam da bebek arabamız pusetimiz kaldı.onlarıda alsaydık hayırlısıyla pufffffffffff genelde arkadaşlar yazmış el ayak şişmesini,maalesef aynı durumdayız çoğumuz ellerimi yumruk yapamıyorum.bide bebişim göbeğimin ortasında toplanıyo ve inanılmaz geriliyo sanki göbeğim yırtılcak bikaç arkadaş yazmış kasılma filan diye diğer adı yalancı sancımı yani daha önce tecrübemiz olmadığından ne olduğunuda bilmiyoruz

Annişler günaydın bu bayram bol bol gezdim valla dün denizede girdim dünya varmış nasıl rahatladım nasıl rahatladım anlatamam resmen denize aş eriyomuşum yaaaaa bu arada ellerde ayaklarda şişme bendede var özellikle ayaklarım sarkıda kalırsa balon gibi oluyor bide bende artık 36 haftamdayım ama benim kız hala göğsümün altında yan yatıyor dönmeyecekmi bu ne yapacak anlamadım yarında kontrolümüz var bakalım doktor ne dicek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhabalarr.. hastaneden yaziyorum suzlere. Bugun normal kontrolum vardi gece 3 te sanciyla uyandim sabah 6 ya kdr ara ara devam etti 6 da sicak dus aldim hafifledi biraz sancim snra dra geldik dr once usg yle bakti snra cati muayenesi yapti acilma yok ama yumusama var dedi gelmeye kalkmis snra vazgecmis dedi. Yalniz muayenede cok agrim oldu bir miktar kanaman olabilir dedi.ama drun yanindan cikinca benim baya kanamam oldu geri doktorun yanina gittik tekrar alttan bakicam dedi bakti kanaman baslamis yatircam dedi yarina kdr musahade altindayim bisey olmazsa yarin cikarcak 1 hafta beklicez bisey olursa ya suni sancu ya da sezeryanla mudahale edecek bekliyoruz simdilik. Suni sancidan korkuyorum kizlar hem de bevege cok zarar veriyomus die okumustum. Ne yapacagimi bilmiyorum. :18:

Canım doğum anında rahat olman lazım,doktorlarına söyle görümceni almasınlar içeri rahat edemiyeceksen..Ne meraklı insanlar var :)

Gecelik en kullanislisi cnm dogumdan sonra emin ol pijamayigiymek istemiyeceksin en azindan hastanedeyken tuvalete giderken cok sorun oluyo pijama gecelkk en rahati ama sen bilirsin yinede

Saol canım,o zaman alıyım bi tane öyle uyduruk bişi :)

Canım arkadaşlarımın ortak kararı,suni sancıyla yapmaktansa sezeryan ol diyolar.Çünkü bi arkadaşıma suni sancı verilmiş yapamamaış sezeryana almışlar.Yani hem sancı hem sezeryan olmuş.Bende öyle yaptırmAYI düşünüyorum.Çatı muayenesinde ben de gerildim ben de 1 cm lik açıklık vardı.Bakalım ayın 4 ünde kontrolum var soylüycem bunları ne yapar bilemiyorum :2:

canım Allah yardımcın olsun, kolaylıkla doğum nasip etsin..

Ben de oyle dusunuyorun suni sabci hakkinda hic iyi seyler duymadimm. Insallah bi daha cati muayenesi yapmazlar yaa acaip canim yandi.. senin de Allah yardimcun olsun cnm

Temmuz annelerıde doğurdu hadı bakalım sıra bıDe gelsın bebekler ıns sağlıklı doğsunlar bizler ıcın olsun su sıcak günlerden pişiyoruz valla yatamıyor kalkamıyoruz ınsan boyle olunca çabucak doğsun ıstıyor

benim de moralim çok bozuk.bebeğim iki hafta geride o yüzden haftaya alacak doktorum.2300 gram 36 haftalık.37. haftada alınmış olacak.inş bir sorun çıkmaz.

tesekkur ederim yardimin icin benimde demiri icinde ama acik olan kismi demiredenk geliyor senin ki gibi guzel durmadi verdigin sitede de okudum yaptim yarisini demire gecirdim ortasindan delik acip yarisinida bir gecirdim yine olmadi Demiri ck kotu Durdu bu seferde zahmet olmasa besigini resmini cekip koyabilirmisin özellikle demirini olmasa yapmayacagim.. cok tesekkur ederim.....

kızlar biraz önce annemle konuştuk birazdan bize gelecek. telefonu kapattıktan sonra beni bir aglama tuttu neden olduğunu bilmiyorum çok ağlamak geliyor içimden çok saçma ama duramıyorum :----(

Bnde bazen yok ya tamamen normal dogurucam diyorum ama bi sure sonra geciveriyo hemen, goze alamiyorum 😱 ablan ne guzel ilacsiz milacsiz dogurmus ayyhh daris basimiza 😀

Allah yardimciniz olsun canim, seninde bebeginde... Suni sanci seni cok zorlar, sikma canini sezeryan ol..

Allah yardimcin olsun, insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde alirsin bebisini kucagina

selam annişler..sıcaklar bunaltıcı gece uyurken pencere acık yatıyorum mecburen ben acıyorum kocam kapatıyor neolacak bakalım :) benım sadece sağ ayagım sısıyor davul gıbı cok sınır bozucu..aksam yenı türkunun konserıne gıttık cokta severım ama ayakta dururken ayaklarım bacaklarım cok kötu oldu döndük..olucak buzamanlarda artık..bayramda annemlere gıttık 45 dk yol esım tedırgındı götürmeyecektı ama ben küstüm mecburen suratımı cekecegıne götürdü :) yarın bebısı gorucez bakalım nasıl benım nazlı kızım ısallah 8 ayda bır kere dogmadan gösterir güzel yüzünü.sırtını poposunu görmekten bıktık artık gunduzlerı genelde sakin gecelerı hareketlı benımkı umarım dogdugunda gecelerı dıkmez bizi...bizden boyle güzel anneler..ayrıca sıgara konusuna gelınce sıgaradakı nıkotın süte gecıyormus kokusuda bebegı memeden sogutuyormus..bebegi emzırmeden en az 2 saat once içmiş olmanız gerekıyormus etkısını azaltıyormus..bende kullanıyordum ama toplamda 8 ay boyunca 10 nefes cekmemısımdır buda 1 sıgara etmez..bebegıme kıyamıyorum cunku.. dogumhaneden cıkınca 1 tane ıcıcem ama :) keyıf olsun dıye..

emzirir ken daha zararlı direk süte geçiyor diye biliyorum canım
Emzirirken daha zararli, ben de hamileliklerimde birakiyorum ama emzirme doneminde napicsm bilmiyorimmm.. herkese biraktim, daha baslamam diyorum ama kendimede guvenemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…