- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.401
Sagol cnm beninde 36+4te 2600 gibi demisti doktor.bugun 13:30 da dopller cekceklerdestegin icin teekur ederim cnm Allah razi olsun sizden ilk gebeligim korkuyorum kuveze falan girmesindenhareketleri hep takipteyim surekli hareketli bebegim cok sukur. Insallah bu bebeginde sapasaglam dogacaktir cnmm. Allah bebislerimize saglikli omurler nasip etsin...
Kızlar burda okuyorum, normal doğumdan sonra hemşireler ara ara gelip kanama var mı diye bakıyorlar, sezeryanda dikişleri kontrol ediyorlar falan diyorlar ya, hastane odasında herkes varken öyle hoop geceliğin eteğini kaldırıp ya da pijamayı sıyırıp falan mı bakıyorlar ??
Ya ben annemden bile çekinirim öyle, kv görümcem falan da olacak. Görümcem doğuma da girmek istedi, sanırım biraz merak ediyor doğum olaylarını. Nasıl oluyor falan diye öyle apaçık bakarlarsa çok sinir olurum. Nasıl oluyor bu kontrol olayları, kafamda canlandıramadım, bi anlatıverin hele bacılar.
Gecelik en kullanislisi cnm dogumdan sonra emin ol pijamayigiymek istemiyeceksin en azindan hastanedeyken tuvalete giderken cok sorun oluyo pijama gecelkk en rahati ama sen bilirsin yinede
Kizlar merhabalarr.. hastaneden yaziyorum suzlere. Bugun normal kontrolum vardi gece 3 te sanciyla uyandim sabah 6 ya kdr ara ara devam etti 6 da sicak dus aldim hafifledi biraz sancim snra dra geldik dr once usg yle bakti snra cati muayenesi yapti acilma yok ama yumusama var dedi gelmeye kalkmis snra vazgecmis dedi. Yalniz muayenede cok agrim oldu bir miktar kanaman olabilir dedi.ama drun yanindan cikinca benim baya kanamam oldu geri doktorun yanina gittik tekrar alttan bakicam dedi bakti kanaman baslamis yatircam dedi yarina kdr musahade altindayim bisey olmazsa yarin cikarcak 1 hafta beklicez bisey olursa ya suni sancu ya da sezeryanla mudahale edecek bekliyoruz simdilik. Suni sancidan korkuyorum kizlar hem de bevege cok zarar veriyomus die okumustum. Ne yapacagimi bilmiyorum. :18:
Kizlar merhabalarr.. hastaneden yaziyorum suzlere. Bugun normal kontrolum vardi gece 3 te sanciyla uyandim sabah 6 ya kdr ara ara devam etti 6 da sicak dus aldim hafifledi biraz sancim snra dra geldik dr once usg yle bakti snra cati muayenesi yapti acilma yok ama yumusama var dedi gelmeye kalkmis snra vazgecmis dedi. Yalniz muayenede cok agrim oldu bir miktar kanaman olabilir dedi.ama drun yanindan cikinca benim baya kanamam oldu geri doktorun yanina gittik tekrar alttan bakicam dedi bakti kanaman baslamis yatircam dedi yarina kdr musahade altindayim bisey olmazsa yarin cikarcak 1 hafta beklicez bisey olursa ya suni sancu ya da sezeryanla mudahale edecek bekliyoruz simdilik. Suni sancidan korkuyorum kizlar hem de bevege cok zarar veriyomus die okumustum. Ne yapacagimi bilmiyorum. :18:
Canım doğum anında rahat olman lazım,doktorlarına söyle görümceni almasınlar içeri rahat edemiyeceksen..Ne meraklı insanlar var :)
Saol canım,o zaman alıyım bi tane öyle uyduruk bişi :)
Canım arkadaşlarımın ortak kararı,suni sancıyla yapmaktansa sezeryan ol diyolar.Çünkü bi arkadaşıma suni sancı verilmiş yapamamaış sezeryana almışlar.Yani hem sancı hem sezeryan olmuş.Bende öyle yaptırmAYI düşünüyorum.Çatı muayenesinde ben de gerildim ben de 1 cm lik açıklık vardı.Bakalım ayın 4 ünde kontrolum var soylüycem bunları ne yapar bilemiyorum :2:
canım Allah yardımcın olsun, kolaylıkla doğum nasip etsin..
Benimde bu ara canım çok sigara içmek istiyor ama artik icemem sanırım. ..
Canim sen şimdi sigara içiyorsun emzirirken ne yapacaksın ?
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Ay asıl maşallah sana epiduralsiz normali deniceksin yani. İnşallah epidurale gerek kalmadan en doğal şekilde doğurursun oda bi ilaç sonunda. Ben düşünmemiştim bile :)epiduralsiz acılmada biraz sancı cekiliyormuş ama doğum anı çok kolay oluyormuş öyle bir mucizeki insan doğurmak için istem dışı doğru ıkınıyormuş sancı olduğunda. Ablam yapmıştı o anlattı. Yine doğursam tamamen normal yaparım yine diyo
emzirirken daha az zarar veriyor diye biliyorum..offf off
Emzirirken daha zararli, ben de hamileliklerimde birakiyorum ama emzirme doneminde napicsm bilmiyorimmm.. herkese biraktim, daha baslamam diyorum ama kendimede guvenemiyorum...emzirir ken daha zararlı direk süte geçiyor diye biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?