2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bugun kontrolum vardi benim bebegiminde karin cevresi 2 hafta geri cikiyor bende tansiyon cikmisti etkilermi dedim etkiler dedi doktor.34.haftadayim karin bölgesi 32 cikiyor ama bacak boyu 1 hafta önde gidiyor zayif uzun bisey olacak galiba.Hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah

Buarada bugün36+4 olduk inşallah ve karnımın her iki yanında çatlaklarımı farkettim.. Napalım.. Allah hepimizi beterinden esirgesin, hamilelikle ilgili tek sıkıntımız çatlaklar olsun..

Evet canım aynen öyle şu an streste. Ölücem keşke herşey çatlak gibi olsa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben devlet hastanesinde gordugumu soyliyim odalar 2 kisilikti arada perde var hemsire perdeyi cekiyo yakinlari disari cikariyo zaten ozel olmadigi icin yaninda 1 kisi oluyor ozel hastanede nasil bilmiyorum

selam kızlar.. dün akşam kızım kudurmuş gibiydi. sürekli hareket ediyordu.. sabah uyandığımdaysa hiç hareket etmiyordu.. çok korktum tam bi saat bekledim hanımefendi kıpırdasın diye sonunda normal haline döndü kuzum.. bu aralar zaten çok korkuyorum bişey olur mu diye.. son günlerimiz artık allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.. yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz.. gelsin artık kızımız böyle beklemek çok zor artık

Kızlar az önce anestezi uzmanına muayene oldum genel anestezi istemiyorum spinaal yada epidural dedim ama hangisi olsun bilemedim ne yapsam ki??

Siz uyanınca o uyumaya devam etmişdir annesi.Ham hum ham hum (Yedim onu).Şapur şupur şapır şupur(Çok sulu öpdüm:)

selam kızlar geçmişi okuyamadım .kim doğurdu ne gelişmeler var hiç bilmiyorum
kızımdan dolayı nette pek duramıyorum.
ben yarın hastaneye yatıyorum oğlum yarın geliyor inşAllah.çok heycanlıyım ve korkuyorum spinal düşünüyorum hayırlısı görüşürüz inş.
ağustos ayının ilk bebeklerinden olacak oğlum inş.

[QU OTE=silentgirl89;36343795]selam kızlar geçmişi okuyamadım .kim doğurdu ne gelişmeler var hiç bilmiyorum
kızımdan dolayı nette pek duramıyorum.
ben yarın hastaneye yatıyorum oğlum yarın geliyor inşAllah.çok heycanlıyım ve korkuyorum spinal düşünüyorum hayırlısı görüşürüz inş.
ağustos ayının ilk bebeklerinden olacak oğlum inş.[/QUOTE]
Spinaal daha mı iyi oluyor canım ben karar veremedim

Kızlar bende geçmişi okuyamadım bizimde 6 günümüz kaldı şimdi kimler doğurdu ?

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Allah yardımcın olsun.. Sağlıkla kavuşun inşallah oğlunla:) güzel haberlerini bekliyoruz..

Canım doktoruna görünmen bence şart. Progestan başlayacaklardır muhtemelen. Ama sakin ol böyle durumlar %85 sıkıntısız atlatılıyor demişti doktorum.

kızlar kızımın adını asya koyucaz kısmetse..ama esım destına ıstıyor..hatırası var aslında aramız gecen sene bozulmustu yenıturkunun destına sarkısında arayıp özür dılemıstı bana dınletmıstı sarkıyı ve kızımız olursa destına olsun demıstı...karar veremedım aksam yıne konusu acıldı ben ısterım ama sen ıstemıyorsun dıyor.bende asya ısmıne daha cınsıyetı ögrendıgım gıbı alıstırdım kendımı..lutfen fıkırlenırınızı söyleyın destına mı asya mı???

Canimsin insallah korkma cok kiside oluyor bak nesdem de demis progestoron veriyorlar duzeliyor belkide minigin kesesini yerlesdiriyor rahime o yuzden var o leke korkma bol bol ayatel kursusi oku bende okuyorum simdi senin ve bebwgin icin... bence kese rahime yerlesiyor o yuzden var o leke

Herkese selam , doğum yapacak arkadaşlara rahat doğumlar dilerim , ben de bugün kontrole gittim,kendi doktorum izinde ve 4 ağustosta gelicek, başka bi doktora sevk etmişti beni sadece bu haftalığına, o doktora muayene oldum, nst de ufak sncılar çıktı ama doktor doğum sancısı olmadığını anlamsız sancılar olduğunu önemli olmadığını söyledi, bebiş 3200 olmuş maşallah , başı aşağıda ve acayip canımı yakıyor başıyla, bu arada sanırım 2 haftaya kadar doğurmuş olucam, 38.haftada falan doğum olcak galiba şu an 35+5 im, 37+ larda sezeryan olcak büyük ihtimal, tam belli değil kendi doktorumla 6 ağustosta randevum var o zaman kesin belli olcak...göbek deliğimde bir ben vardı dermatoloğa gösterdim , riskli gördü alınması gerekiyor bu yüzden doğum yapmam gerekiyor, doğumda veya doğumdan sonra alınmalıymış, plastik cerrah alıcakmış ve baştan göbek deliği yapıcaklar bana, malesef ki ben göbek deliğimin içinde komple baştan yapılcakmış , moralim bozuldu, lohusayken bi de bununla uğraşıcam, neyse buna şükür...

Seninle gunlerimiz cok yakın ben de yarın 35+5 olucam ve kontrolum var. Ikk kez nst giricem.. bir ay once bebegim 2030 gr idi bakalım ne olmuş. Seninkinin masallahi var
benim oğlan tüp bebek ama doktor hersey yolunda giderse normal olabileceğini söyledi. Yine de riske atmazlar ne doktorlar ne de biz... bakalım yarin yazarim sonucu artık.

Slm kizlar bugun kontrolum vardi 36. Haftadayim bebegimn basi dort hafta onden gidyomus bacak boyuda iki hafta geride kilosu normalmis gerci doktor bi sorun olur yada olmaz demedi ama icim icimi yiyo...

Hadi hayırlısı canım , yazarsın haberlerini , normal olursa güzel olur tabi inşallah...

Mutlaka beni haberdar et olurmu bitanem. ayatel kursuni okudum Rabbim kabul etsin

Allah yardımcın olsun canım. Hakkında hangi doğum yöntemi hayırlıysa Allah onu nasip etsin inşallah..

Tesekkurler canim aminnnnn

Geçmiş olsun canım.. Her işte bir hayır vardır gebelik vesilesiyle inşallah beninle ilgili probleminde de kurtulursun sağlıkla Allah beterinden esirgesin.. Çok şükür yavrunla ilgili haberler iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…