- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.381
canım merak etme bende de aynı durum var hala iki hafta geri karın cevresi doplerde birşey çıkmadı inşallah senin de cikmayacakKizlar bugun doppler cektirmeye gidicem. Bebegimin gobek cevresi 2 hafta geri cikinca doktor dopler istedi. Bebegi kan damarlari besleyemiyorsa aliriz diyor. Nolur bisey cikmasin bu kadin beni sinir hastasi etti iki uc. HAftadir yok doppler yok gene gene nst Allahin izniyle su doppleri de atlatalim of offff
Kizlar bugun doppler cektirmeye gidicem. Bebegimin gobek cevresi 2 hafta geri cikinca doktor dopler istedi. Bebegi kan damarlari besleyemiyorsa aliriz diyor. Nolur bisey cikmasin bu kadin beni sinir hastasi etti iki uc. HAftadir yok doppler yok gene gene nst Allahin izniyle su doppleri de atlatalim of offff
canım merak etme bende de aynı durum var hala iki hafta geri karın cevresi doplerde birşey çıkmadı inşallah senin de cikmayacak
İnşallah herşey normal çıkar canım benim...telden giriyorum göremiyorum kaç haftaliksin?
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
normal doğuma engel olmasın diye magnezyum içmeyi kestim, karnım taş gibi oluyor .. kasılmaktan gece kırk kere uyanıyorum.. doktorum izinde . sormadan kesmesemiydim acaba? doktorunuz bişey dedi mi bu konuda
Insallah cnm nolur dua edin, 37+2 yim cnmm
Ben içtiğim halde oluyordu ama uyandırmiyor bayadir o geçti. .magnezyumu önceki doktorum vermişti, bu sadece kan hapı veriyor ben alıyorum ama diğerlerini bilmiyorum. .. aslına bakarsan benim 27.haftamda sertleşme olmaya başlamıştı o zaman sadece sertti şimdilerede toplanıyor nefes sanki kesiliyor..
normal doğuma engel olmasın diye magnezyum içmeyi kestim, karnım taş gibi oluyor .. kasılmaktan gece kırk kere uyanıyorum.. doktorum izinde . sormadan kesmesemiydim acaba? doktorunuz bişey dedi mi bu konuda
Kizlar bugun doppler cektirmeye gidicem. Bebegimin gobek cevresi 2 hafta geri cikinca doktor dopler istedi. Bebegi kan damarlari besleyemiyorsa aliriz diyor. Nolur bisey cikmasin bu kadin beni sinir hastasi etti iki uc. HAftadir yok doppler yok gene gene nst Allahin izniyle su doppleri de atlatalim of offff
Ben 29. Haftamdaydı galiba sormuştum ne zmana kadar magnezyum içecem diye o da magnezyumun bi sorunu yok içmeye devam et demişti ama belki de haftam küçük diye mi açıklama yapmadı bilmem. Ben bi ara bıraktım içmeyi 2 hafta unuttum ve bacak kramplarına el uyuşmalarım çok arttı. Bikaç gündür gene içiyorum kramp yok gibi ama dediğin gibi gece karnımın taş gibi olması çok fazla yine de. Bu kontrolde yine soracam içip içmeyeceğimi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şuan içmiyorsun öyle mi?? aynen benimde nefesimi kesiyor, göğsümde bir baskı oluyor
Herkese günaydıınnn canlar ve tatlı cananları..
bebek odassı alamayanlar,yatak alamayanlar hiç üzülmesin.bebiş nerde olsa yatr önemli olan süt
ben de sadece 1 gardrop ve bir anne yanı beşik yaptırdım mobilyacıya.gerisi elden geldiğince uydurmasyon.. odaya benzesin diye.
telaş etmeyin canınızı sıkmayın.ilerde çocuk odası olur inşallah.
yeterki sağlıkla kucağımıza alalım ben çok korkuyorum kolunu bacağını eziyor muyum diye bir de söylemekten utanıyorum ama ufaktan sigarada içiyorum,hele bu ara daha çok canım istiyor.:18:dr umun bilgisi var diye rahatlatıyorum kendimi ama vicdanım rahat bırakmıyor.
sıcaklar mahvetti hepimizi.dün oğlum ve eşim havuza girdi ben kenarda öyle izledim.yanmışım da üstelik.içim gitti ama artık inşallah seneye kızımızda aramızdayken tatil yaparız
İnşallah canım ama gelişim geriliği varsa doğması daha iyi değil mi? Bende bugün gideceğim tansiyondan dolayi bebek nasıl diye gelişimi etkilemiyor görünüyor ama etkiliyor mesela tansiyon çıkana kadar 5 gün ilerdeydi, sonra 1 gün ilerde çıktı geçen hafta tam gününde çıktı bence etkiliyor ama yavaş yavaş, doktorda söyledi sağlıklı bebeği 39a kadar sezeryan için bekletiyoruz diğer türlü bebek orada ne halde bilmiyoruz diyemiyor ben kötüyüm diye dedi. .benimkini 37.haftada alacak ama bakalım nasıl olacak..hayırlısı olsun .doktoruna güveniyorsan ne derse dinle. .
Kızlar burda okuyorum, normal doğumdan sonra hemşireler ara ara gelip kanama var mı diye bakıyorlar, sezeryanda dikişleri kontrol ediyorlar falan diyorlar ya, hastane odasında herkes varken öyle hoop geceliğin eteğini kaldırıp ya da pijamayı sıyırıp falan mı bakıyorlar ??
Ya ben annemden bile çekinirim öyle, kv görümcem falan da olacak. Görümcem doğuma da girmek istedi, sanırım biraz merak ediyor doğum olaylarını. Nasıl oluyor falan diye öyle apaçık bakarlarsa çok sinir olurum. Nasıl oluyor bu kontrol olayları, kafamda canlandıramadım, bi anlatıverin hele bacılar.
cnm hiç korkma stress olma yoksa bebiş ii olsa bile etkilenir daha once de yazdım benım kızım gelısme gerılıgı ıle erken dogdu 36 ıken 34 gorunuyordu 1700 du 11 gun kuvezde kaldı onun dışında hıc bı sorun yasamadık sımdı 3.5 yasında maşallah kılosu da boyu da ii senın bebiş 2600 du sanırım rısklı haftalarda gecmıs erken dogsda bile kuveze girmez inş yanı canını bu kadar sıkma bazen bebişler dışarıda anne karnından daha cabuk buyuyorlar. benım dıoppler bozulmuştu hareketleri coook azdı nst kotuydu dıye almışlardı ve sonuç yavrum gayet sağlıklı merak etme..
bu arada bende 37+4 um ama sımdıkı bebegımde 2 hafta geri kızım kadar degıl ama bu da pek gelişmiyor 36+5 te 2500-2600 demişti bende bugun yada yarın gidecem dr hareketlere dıkkat demıstı cok sukur hareketleri normal zaten hıc bı zaman cok hareketli olmadı benım oğlan bakalım bana ne diyecek inş iidir bbebeiler zayıf olsunlar önemli değil yeterkı saglılı olsunlar kızımdan sonra bunu anladım
haberlerini bekliyoruz cnm muhakkak yaz
Içiyorum ama çok çok düzenli değil aslında ben kabız olmayım diye içiyorum. ..bu ara oda fayda etmiyor
iki hafta oldu bana da bırak dedi ağrıların başlaması için dedi.ama benim bu hafta ellerim çok şişti birde uyusuyor magnezyumu bıraktığım için diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?