- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.461
Slm kizlar bugun kontrolum vardi 36. Haftadayim bebegimn basi dort hafta onden gidyomus bacak boyuda iki hafta geridekilosu normalmis gerci doktor bi sorun olur yada olmaz demedi ama icim icimi yiyo...
Canım benim de 2 hafta önceki kontrolde öğrendiğim kafa ve bacak1 hafta önde karın1 hafta geride. Ölçümü yapan Dr bi şey olmaz böyle ileri haftalardaki ölçümler artık çok da doğru olmuyor dedi. Ben de yarın gidecem inş kontrole. İnşaallah sorunsuzca hayırla gelir evlatlarımız..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canimmn insallah bi sorun olmaz gerci dedigin gbi ultrason olculerinede cok guvenmeyin diyolarda iste soz konusu bebislerimiz olunca, degerlerde bole ciknca insan korkuyo. Rabbim hepimizn bebislerini saglikla sihhatle kucagimza almayi nasip eder insallahhh, kontrolundende hayirli haberlerle gelirsin ins
Benimde bugun kontrolum vardi benim bebegiminde karin cevresi 2 hafta geri cikiyor bende tansiyon cikmisti etkilermi dedim etkiler dedi doktor.34.haftadayim karin bölgesi 32 cikiyor ama bacak boyu 1 hafta önde gidiyor zayif uzun bisey olacak galiba.Hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah
selam annişler..sıcaklar bunaltıcı gece uyurken pencere acık yatıyorum mecburen ben acıyorum kocam kapatıyor neolacak bakalım :) benım sadece sağ ayagım sısıyor davul gıbı cok sınır bozucu..aksam yenı türkunun konserıne gıttık cokta severım ama ayakta dururken ayaklarım bacaklarım cok kötu oldu döndük..olucak buzamanlarda artık..bayramda annemlere gıttık 45 dk yol esım tedırgındı götürmeyecektı ama ben küstüm mecburen suratımı cekecegıne götürdü :) yarın bebısı gorucez bakalım nasıl benım nazlı kızım ısallah 8 ayda bır kere dogmadan gösterir güzel yüzünü.sırtını poposunu görmekten bıktık artıkgunduzlerı genelde sakin gecelerı hareketlı benımkı umarım dogdugunda gecelerı dıkmez bizi...bizden boyle güzel anneler..ayrıca sıgara konusuna gelınce sıgaradakı nıkotın süte gecıyormus kokusuda bebegı memeden sogutuyormus..bebegi emzırmeden en az 2 saat once içmiş olmanız gerekıyormus etkısını azaltıyormus..bende kullanıyordum ama toplamda 8 ay boyunca 10 nefes cekmemısımdır buda 1 sıgara etmez..bebegıme kıyamıyorum cunku.. dogumhaneden cıkınca 1 tane ıcıcem ama :) keyıf olsun dıye..
aynen canım bende bastan tedırgın oldum ama konser cok kalabalık degıldı bızde ınsanların en arkasında durduk..kolladım bebısımı..ama muzık bırden baslayınca korktu herhalde yavrucak resmen ıcımde bır oraya bır buraya kaydı :) artık son ayımız yürümek lazım ama azıcık ayakta durayım sısıyor ayagım nasıl yurunucekkı bılmıyorum..allah hepımıze kolaylık versın
Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı nst de ağrım çıktı biraz bel ağrısı vardı doktor da alttan muayene etti 1 cm açıklık Varmış hemen yatırdılar ağrı ve açılma devam ederse yarın sabah doğuma alacaklar herşey iyi giderse Pazartesi bebeğime kavuşuyorum inşallah ama çok heyecanlıyım doktor anlatıyor ben saf gibi olmuşum dinliyorum çok garip ,9 ayımız geçmiş ve bebeğimiz geliyor çok duyguluyum:)
Kizlar benim akintim var ama sivi seklinde degil iki gundur kati sekilde akintim var sizce bu normalmi ve ya sizde boyle oldumu hic..bu arada iki saatdir sol tarafimda asagida sanki iyne batiyor gibi agri var acaba akintiyla ilgisi varmi yarin doktora gidicem altdan bamasini soyluyucem ben duramam boyle eli kolu bagli son haftalarimdayim dua edin bizede oglum iyi olsunn
CNm geçmiş olsun hayırlı haberlerini alırız inşlh. Artık bu haftalardan sonra rahatız bebişlerimşz doğasada çok şükür gelişimlerini tamamlamdılar. Inşlh korktuğun gibi olmıcak hersey güzel olucak:)
Cok tesekkurler cnm guzel dileklerin icin..
Tşkler canım âmin sana ne zaman dediler kaçıncı haftandasın ?
Ben de hastanedeyim cnm sabaha kdr bakicaz dediler ama serum taktilar sancim azaldi kanama da durdu bakalim artik 39 bitiyo bugun benim cnm ama ultrasonda 10 agustos cikti b ugun..
Allah yardımcın olsun canım. Hakkında hangi doğum yöntemi hayırlıysa Allah onu nasip etsin inşallah..
Tşkler canım âmin sana ne zaman dediler kaçıncı haftandasın ?
güzelim kahverengi lekeden korkma parlak kırmızıdan kork. benim ilk üç ayım kanamalı geçti. 6 gün üst üste kanadığım bile oldu. koyu kırmızı bile geldi ama dr um parlak kırmızı değilse korkma dedi.
senin acillen progestan alman lazım. herhangi bir acile git ve progestan iğnesi ya da hapını iste zaten başka çözümü yok. dinlen çok hareket etme.
canım ne duruosun bekleme..
neden 4 gün bekledinkşi..
tıp fakületeleri yada eğitim araştırma hastanelerinde kadım doğum acilleri var..oraya gitsen hemen progrestana başlarlardı..
bence hiç bekleme hemen git..
inş birşey olmıcak canım
Evlendikten sonra vize için başvuruluyor ve kardeşine geçici oturma izni veriliyor. İki yılın sonunda evlilik halen devam ediyorsa vatandaşlık için başvurabiliyor. Bu süre zarfında Avustralya'dan sanırım en fazla üç ay ayrı kalınıyor. Yani bir evlenip gideyim sonra Türkiye de kalayım olmuyor. Orada yaşamak gerekir.
Nişanlıyken de bu vize için başvuruluyor, evlilik resmileştikten sonra gene yukarıdaki süreç başlıyor.Halam orada yaşıyor benim 35 senedir. İyi olanakları olan bir memleket, tek dezavantajı bize çok uzak olması... Çok zengin değilsen, annemi özledim bir memlekete gidip geleyim deme lüksün olmuyor. Uçak biletleri 2000-2500 tl arası gidiş dönüş 4000-5000 tl oluyor haliyle ve yolculuk en az 23 saat sürüyor. Halamlar en son 29 saatte gelmişlerdi.
Canım Allah biran önce sağlıkla kavıştursun yavrularına inşallah. Çok kalmazlar herhalde hastane de alır gidersin evine. Tebrik ediyorum seni, bebişlere nazar değmesin maşallah.
Canım doktoruna görünmen bence şart. Progestan başlayacaklardır muhtemelen. Ama sakin ol böyle durumlar %85 sıkıntısız atlatılıyor demişti doktorum.
Canimsin insallah korkma cok kiside oluyor bak nesdem de demis progestoron veriyorlar duzeliyor belkide minigin kesesini yerlesdiriyor rahime o yuzden var o leke korkma bol bol ayatel kursusi oku bende okuyorum simdi senin ve bebwgin icin... bence kese rahime yerlesiyor o yuzden var o leke
Kızlar ""kübrausa" arkadaşımız geçenlerde bel ağrısından ve kasık ağrısından bahsetmişti.Doktora gidecekti.Noldu hiç haberiniz var mı?Acaba doğum mu yaptı?Aynı dönemdeydik onunla merak ettm hiç gözükmüyo kaç gündür..
çok teşkkredrm canım bilgi için progestan kulalnıyorum günde 2 doz zaten hem fitil olarak hem hap olarak
2 kezde düşük önleyici iğne oldum acilde doktoruma telde ulaştım bu durumda bu ilaçlardan başka çaremiz yok inşallah yerleşmeden kaynaklıdır pazartesi geliyorum ben hemen sende gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?