2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar bugun kontrolum vardi 36. Haftadayim bebegimn basi dort hafta onden gidyomus bacak boyuda iki hafta geride kilosu normalmis gerci doktor bi sorun olur yada olmaz demedi ama icim icimi yiyo...

Canım benim de 2 hafta önceki kontrolde öğrendiğim kafa ve bacak1 hafta önde karın1 hafta geride. Ölçümü yapan Dr bi şey olmaz böyle ileri haftalardaki ölçümler artık çok da doğru olmuyor dedi. Ben de yarın gidecem inş kontrole. İnşaallah sorunsuzca hayırla gelir evlatlarımız..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

MEB in Allah cezasını versin,35 haftalığım ve 36 derece sıcakta bana ilişik kesme için çağırdılar.tam 3 saatte zor bitti işim.eşimin yapmasınıda kabul etmediler,şuan kasılmalarım var.hakkımıda helal etmiyorum.

Amin canimmn insallah bi sorun olmaz gerci dedigin gbi ultrason olculerinede cok guvenmeyin diyolarda iste soz konusu bebislerimiz olunca, degerlerde bole ciknca insan korkuyo. Rabbim hepimizn bebislerini saglikla sihhatle kucagimza almayi nasip eder insallahhh, kontrolundende hayirli haberlerle gelirsin ins

Amin güzel dualarına canım çok sağol.. Allah'a emanet evlatlarımız Allah tüm hamileleri de bizi de sağlıkla hayırla evlatlarımıza kavuştursun inşallah..

Canim benimde 34 gibi baslamisti gerileme bugun doppler sonucu sag uterus damarimin bebegi yeteri kadar besleyemedigi ortaya ciktibacak boyu benimde ondeydi karin iki hafta geriydi simdi bacak boyuda 1 hafta geriye dustu. Doktorum sehir disinda ptesei gelcek telefon ettim baska doktorlar bakti haftaya alicaklar buyuk ihtimalle 38+1 2 gibi falan Allah yardimcimiz olsun cnm,

Kizlar benim akintim var ama sivi seklinde degil iki gundur kati sekilde akintim var sizce bu normalmi ve ya sizde boyle oldumu hic..bu arada iki saatdir sol tarafimda asagida sanki iyne batiyor gibi agri var acaba akintiyla ilgisi varmi yarin doktora gidicem altdan bamasini soyluyucem ben duramam boyle eli kolu bagli son haftalarimdayim dua edin bizede oglum iyi olsunn

Valla aynı durum bende de var,ben açıyorum eşim kapatıor camı :) Allah yardımcımız olsun..

Ben de 1 cm açılma vardı,kendi doktorum değildi söyleyen ama haftada 3-4 gün yarım saat yeter dedi.Çok yürüyüp yorulma uzan dinlen dedi.

Canım benimde 36+4 e tam da bayram günü hiç geçmeyen b karın ağrım olmuştu.Acile gittm 1cm açılma vardı.NSt de ağrı çıktı ama doğum ağruısı değil,yalancı ağrılardanmış.Ama yatırlaım falan demediler.Bakalım 4 ünde kendi doktoruma gidicem,söylücem inşallah alttan muayene etmez çok geriliyorum

Canım bu dönemde normalmiş.Benimde sarımsı beyazımsı aafedersin sümük gibi yapıışkan bi akıntı var.Seninki de öyle mi?

Kızlar ""kübrausa" arkadaşımız geçenlerde bel ağrısından ve kasık ağrısından bahsetmişti.Doktora gidecekti.Noldu hiç haberiniz var mı?Acaba doğum mu yaptı?Aynı dönemdeydik onunla merak ettm hiç gözükmüyo kaç gündür..

Allah yardımcın olsun canım. Hakkında hangi doğum yöntemi hayırlıysa Allah onu nasip etsin inşallah..

Tesekkurler canim aminnnnn

Tşkler canım âmin sana ne zaman dediler kaçıncı haftandasın ?

Canim gunduz yazmistim ama yanlis alinti yapmisim. Hastanedeyim ben de senin gibi l. Cati muayenesinde kanamam oldu baya bi. Yatin sabaha kadar yakip edecekler demin tekrar muayene etti hemsire yine kanama oldu ama serum fln taktilar sancim yok fazla bakalim bekliyoruz. Benim bugun usg de 10 agustos cikti bdt. Kesin tarih belli degil gec dollenme oldugu icin. Sen naptin geldi mi kuzun? Rabbim bi avazda kurtarsin insallah

sağol canım bilgiverdiğin için progestan hem vajinal hem oral yoldan alıyorum günde 2 kere

2 defada puruloton depot vuruldum akıntı açık kahve bazende koyu kahve geliyor pütürlü gibi yani içinde çok minicik şeyler varmış gibi sizde kaçıncı haftadan itibaren başlamıştı kanama canım

progestan kullanıyorum canım günde 2 doz hem vajinal hem oral acile gittim 2 defa hemen purulaton depot yaptılar 2 kez düşük önleyiciymş çok korkuyırm

Canım çok teşekkür ederim bu bilgi için ya bizde şimdi öğrenmek istiyoruz nasıl olacağını kardeşimde öğrenmek istiyo ona göre karar veririm diyo karşı tarafda illa olsun istiyo ama biz birbirine bayag bağımlı aıleyiz ayrı kalmaya çok dayanamayız kesin net nasıl oldugunu öğrenmemiz gerek yani her şekilde vatandaş olması için orda yaşaması gerek 2 sene

Canım doktoruna görünmen bence şart. Progestan başlayacaklardır muhtemelen. Ama sakin ol böyle durumlar %85 sıkıntısız atlatılıyor demişti doktorum.

çok teşkkredrm canım bilgi için progestan kulalnıyorum günde 2 doz zaten hem fitil olarak hem hap olarak
2 kezde düşük önleyici iğne oldum acilde doktoruma telde ulaştım bu durumda bu ilaçlardan başka çaremiz yok inşallah yerleşmeden kaynaklıdır pazartesi geliyorum ben hemen sende gel dedi

inşalalh canım ya inşalalh yerleşmeden dolayıdır

allah razı olsun tatlım okuyacağım inşallah canım doktorum progestana devam dedi günde 2 doz alıyorum önce 1 dozdu 2 ye çıkardık şimdi 2 kezde iğne oldum düşük önleyici acilde yaptılar

Canım bende çok merak ettim onu eger bişey olmasa o kesın gırerdı inş bişeyi yoktur ama

selam kızlar sabahtan beri hastanedeyım ntsye gırdım sancılar 70 üstüydü hep.. doktorum sancıların çok alttan muayne yapıcam ama sen ilk once şu ilacı bi yut yıne ntsye gir bi bakalım yoksa bekleyeyım dedi. 2. de sancılar azalmıştı aşırı derecede duygusallaştım. nasipse 8 ağustosta olucak ama inanın ona çok alıştım eziyetlerim olmasa onu bu kotu dünyaya hiç getirmem hep içimde taşırım. allahım hepimizin evladının bahtını güzel eylesin.

Canım Allah onu sana nasip edecekse muhakkak iyi sonuclanacaktir. Sakin ol ve dua et. Stres yapmak da iyi gelmez çünkü. Insallah sana bağışlasin Rabbim meleğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…