- 9 Haziran 2013
- 343
- 35
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.481
Canım Allah onu sana nasip edecekse muhakkak iyi sonuclanacaktir. Sakin ol ve dua et. Stres yapmak da iyi gelmez çünkü. Insallah sana bağışlasin Rabbim meleğini.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sari beyaz gibi bir renk evet hemde yapiskan ben korkuyorum ama infeksiyon olur azicik kokuda var gibi yarin gidicem doktoraValla aynı durum bende de var,ben açıyorum eşim kapatıor camı :) Allah yardımcımız olsun..Ben de 1 cm açılma vardı,kendi doktorum değildi söyleyen ama haftada 3-4 gün yarım saat yeter dedi.Çok yürüyüp yorulma uzan dinlen dedi.Canım benimde 36+4 e tam da bayram günü hiç geçmeyen b karın ağrım olmuştu.Acile gittm 1cm açılma vardı.NSt de ağrı çıktı ama doğum ağruısı değil,yalancı ağrılardanmış.Ama yatırlaım falan demediler.Bakalım 4 ünde kendi doktoruma gidicem,söylücem inşallah alttan muayene etmez çok geriliyorumCanım bu dönemde normalmiş.Benimde sarımsı beyazımsı aafedersin sümük gibi yapıışkan bi akıntı var.Seninki de öyle mi?
Korkma bitanem igne olman iyi progestoron ilaci da var ic. vak bu formda bile ilk zamanlar lekelenme yasiyanlar oldu yani cogu kiside oluyor bol bold dinlen ve su ic.inşalalh canım ya inşalalh yerleşmeden dolayıdır allah razı olsun tatlım okuyacağım inşallah canım doktorum progestana devam dedi günde 2 doz alıyorum önce 1 dozdu 2 ye çıkardık şimdi 2 kezde iğne oldum düşük önleyici acilde yaptılar
Canim gunduz yazmistim ama yanlis alinti yapmisim. Hastanedeyim ben de senin gibi l. Cati muayenesinde kanamam oldu baya bi. Yatin sabaha kadar yakip edecekler demin tekrar muayene etti hemsire yine kanama oldu ama serum fln taktilar sancim yok fazla bakalim bekliyoruz. Benim bugun usg de 10 agustos cikti bdt. Kesin tarih belli degil gec dollenme oldugu icin. Sen naptin geldi mi kuzun? Rabbim bi avazda kurtarsin insallah
Eki Görüntüle 1204998 Eki Görüntüle 1205000 kızlar ben u ateş ölçeri aldım inş memnun kalırım :)
alan ya da kullanan var mı?
kızlar ben u ateş ölçeri aldım inş memnun kalırım 
alan ya da kullanan var mı?
Ben 1 senedir kullanıyorum arkadasim.çok memnunum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kontrolden geliyorum bebeğim 1 haftada sadece 100 küsür gr almış 2900 olmuş,bu tansiyon etkiliyor ama doktor geriye düşmedi diye normal diyor, şuanda 39.haftada alabiliriz dedi
Benimde 10 Ağustos canım bende yatıyorum bekliyorum nst de hafif sancılar çıkıyor ,benide sabaha kadar takip herşey yolunda olursa haftasonu eve gönderecek Pazartesi sezaryen alacak .sabahta bana açılma varmı diye baktı çok bağırdım çok acıdı :) doktor dedi millet 4kilo çocuk doğuruyor burdan ben 2 parmağımı soktum bağırıyor sun iiki sezaryen olacan dedi bende heee dedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Korkma bitanem igne olman iyi progestoron ilaci da var ic. vak bu formda bile ilk zamanlar lekelenme yasiyanlar oldu yani cogu kiside oluyor bol bold dinlen ve su ic.
Biz geçtiğimiz kış hep bunu kullandik.hatasiz ölcüyor.kizimin ateşlendiği dönemlerde.ayrıca bebek olunca suyun ve havanin derecesini ölceriz diye düsündük
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kontrolden geliyorum bebeğim 1 haftada sadece 100 küsür gr almış 2900 olmuş,bu tansiyon etkiliyor ama doktor geriye düşmedi diye normal diyor, şuanda 39.haftada alabiliriz dedi
Benim de ayni canim nst de hafif sancilar var.. valla gelen giden cati muayenesi yapiyo demin tekrar yaptilar 1parmak aciklik varmiss kanama da azalmis ben mumkun oldugu kadar sezeryan istemiyorum da bu bekleyis de oldurcek beni. valla o drun 2 parmak dedigi sey mahvetti bizi Allah yardimcimiz olsun sen benden once alirsin o zsman minigini kucagina..
Dua edin kizlar bize. Su azligimiz devam ediyo ve gelisme geriligimizde. 35 hafya 6 gunluk ama 32 ile uyumlu çıkıyo. Cok canim sikkin. Sanirim gelişmesi durmus dedi doktor.canim sikkin moralim cok bozuk elim hep karnimda hareket takip e diyorum.deli olacam
Dua edin kizlar bize. Su azligimiz devam ediyo ve gelisme geriligimizde. 35 hafya 6 gunluk ama 32 ile uyumlu çıkıyo. Cok canim sikkin. Sanirim gelişmesi durmus dedi doktor.canim sikkin moralim cok bozuk elim hep karnimda hareket takip e diyorum.deli olacam
Oda bisey mi cnm bu spinalde belden asagi uyusuuo ya hih iste dogumdan sonrada hissedemiyorsun bir sure o yuzdende kaslarin kont sende degil afedersin gaz cikariyon bilmeden ulu orta haberin olsun kayinpedet fln durmasin cok odada uyusma gecene kadar. :))))
canım hemşire herkesi çıkarıyor.
Canım doğum anında rahat olman lazım,doktorlarına söyle görümceni almasınlar içeri rahat edemiyeceksen..Ne meraklı insanlar var :)
Ben devlet hastanesinde gordugumu soyliyim odalar 2 kisilikti arada perde var hemsire perdeyi cekiyo yakinlari disari cikariyo zaten ozel olmadigi icin yaninda 1 kisi oluyor ozel hastanede nasil bilmiyorum
Ay içimi rahatlattınız kızlar Allah razı olsun sizlerden, doğum korkusunu geçtim de buna taktım.Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepinize.. Görümceme de uygun bi dille söyledim inşallah son dakika sürprizi olmaz o hengamede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?