2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dua edin kizlar bize. Su azligimiz devam ediyo ve gelisme geriligimizde. 35 hafya 6 gunluk ama 32 ile uyumlu çıkıyo. Cok canim sikkin. Sanirim gelişmesi durmus dedi doktor.canim sikkin moralim cok bozuk elim hep karnimda hareket takip e diyorum.deli olacam

amin canım çok sağol dua edin lütfen bana çok sağolun hepiniz

rabbim tüm bebişleri korusun

[QUO TE=moonlight002;36344387]Herkese selam , doğum yapacak arkadaşlara rahat doğumlar dilerim , ben de bugün kontrole gittim,kendi doktorum izinde ve 4 ağustosta gelicek, başka bi doktora sevk etmişti beni sadece bu haftalığına, o doktora muayene oldum, nst de ufak sncılar çıktı ama doktor doğum sancısı olmadığını anlamsız sancılar olduğunu önemli olmadığını söyledi, bebiş 3200 olmuş maşallah , başı aşağıda ve acayip canımı yakıyor başıyla, bu arada sanırım 2 haftaya kadar doğurmuş olucam, 38.haftada falan doğum olcak galiba şu an 35+5 im, 37+ larda sezeryan olcak büyük ihtimal, tam belli değil kendi doktorumla 6 ağustosta randevum var o zaman kesin belli olcak...göbek deliğimde bir ben vardı dermatoloğa gösterdim , riskli gördü alınması gerekiyor bu yüzden doğum yapmam gerekiyor, doğumda veya doğumdan sonra alınmalıymış, plastik cerrah alıcakmış ve baştan göbek deliği yapıcaklar bana, malesef ki ben göbek deliğimin içinde komple baştan yapılcakmış , moralim bozuldu, lohusayken bi de bununla uğraşıcam, neyse buna şükür...[/QUOTE]

Maaşallah canım bebeğine. Ben olayına üzüldüm ama çaresi var canını sıkma en azından farkedilmiş ve müdahale edilecek. Insallah sana cok sıkıntı çıkarmaz emzirme lohusalık derken bir de bununla uğraşacaksın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sari beyaz gibi bir renk evet hemde yapiskan ben korkuyorum ama infeksiyon olur azicik kokuda var gibi yarin gidicem doktora

Korkma bitanem igne olman iyi progestoron ilaci da var ic. vak bu formda bile ilk zamanlar lekelenme yasiyanlar oldu yani cogu kiside oluyor bol bold dinlen ve su ic.

kızlar ben u ateş ölçeri aldım inş memnun kalırım 
alan ya da kullanan var mı?
Ben 1 senedir kullanıyorum arkadasim.çok memnunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde 10 Ağustos canım bende yatıyorum bekliyorum nst de hafif sancılar çıkıyor ,benide sabaha kadar takip herşey yolunda olursa haftasonu eve gönderecek Pazartesi sezaryen alacak .sabahta bana açılma varmı diye baktı çok bağırdım çok acıdı :) doktor dedi millet 4kilo çocuk doğuruyor burdan ben 2 parmağımı soktum bağırıyor sun iiki sezaryen olacan dedi bende heee dedim

Kontrolden geliyorum bebeğim 1 haftada sadece 100 küsür gr almış 2900 olmuş,bu tansiyon etkiliyor ama doktor geriye düşmedi diye normal diyor, şuanda 39.haftada alabiliriz dedi

Markası nedir canım alından ölçer mi?

Kontrolden geliyorum bebeğim 1 haftada sadece 100 küsür gr almış 2900 olmuş,bu tansiyon etkiliyor ama doktor geriye düşmedi diye normal diyor, şuanda 39.haftada alabiliriz dedi

Şimdi kaç haftalık sın canım telden göremiyorum da . Maşallah bebeğine inşallah doğuma kadar daha çok kilo olur

Benim de ayni canim nst de hafif sancilar var.. valla gelen giden cati muayenesi yapiyo demin tekrar yaptilar 1parmak aciklik varmiss kanama da azalmis ben mumkun oldugu kadar sezeryan istemiyorum da bu bekleyis de oldurcek beni. valla o drun 2 parmak dedigi sey mahvetti bizi Allah yardimcimiz olsun sen benden once alirsin o zsman minigini kucagina..

Korkma bitanem igne olman iyi progestoron ilaci da var ic. vak bu formda bile ilk zamanlar lekelenme yasiyanlar oldu yani cogu kiside oluyor bol bold dinlen ve su ic.

tamam canım inşallah sorun olmaz hayırlısıyla pazartesi günü doktordn hayırlı hberle gelirim inşLLH

markASI NE ACABA ATES ÖLCCERIN

Canim seninle dogum tarihlerimz ayni bende bugun kontrole gttim ve benimkide 2890 cikti kilosu aynen seninki gbi bi haftada cok az kalmis kilo, artik saglikli olsunda dyorum gerisi onemli degil, ins bundan sonra alirlar kilolarini

Evet. Canım inşallah öyle olacak çok heyecanlıyım çok merak ediyorum kime benziyor acaba;D

korkma cnm hareketlerine dikkat et benım kızım aynen dedıgın gıbıydı erken de dogdu 1.700 11 gun kuvezde kaldı daha once de yazmıştım ... inş bişey olmaz gerekirse erken dogsun yeterkı canı sag olsun buyuyorlar bı sejkıllde

Canım üzüldüm ama inşallah bebeğinin gelişimi durmamıştır , ben doktoru anlyamadım sanırım durmuş demiş sana , nasıl sanırım der nasıl emin konuşamaz, kendi uzmanlık alanında emin olmayacaksa bu işi de yapmasın afedersin, üzülme canım Allah yardımcın olsun, madem gelişimi durmuş doğum yapsan daha iyi değil mi canım? Dışarda daha iyi gelişmez mi? Doktorlar genelde rahim içinde gelişimi durduysa doğurtup dışarda gelişimini izliyorlar , bu bebek için daha iyi değil mi?

Amaneeeyyynnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…