- 4 Aralık 2013
- 879
- 164
- 123
- 35
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.501
Kizlar bugun doppler cektirmeye gidicem. Bebegimin gobek cevresi 2 hafta geri cikinca doktor dopler istedi. Bebegi kan damarlari besleyemiyorsa aliriz diyor. Nolur bisey cikmasin bu kadin beni sinir hastasi etti iki uc. HAftadir yok doppler yok gene gene nst Allahin izniyle su doppleri de atlatalim of offff
Dua edin kizlar bize. Su azligimiz devam ediyo ve gelisme geriligimizde. 35 hafya 6 gunluk ama 32 ile uyumlu çıkıyo. Cok canim sikkin. Sanirim gelişmesi durmus dedi doktor.canim sikkin moralim cok bozuk elim hep karnimda hareket takip e diyorum.deli olacam
Canım bende çok merak ettim onu eger bişey olmasa o kesın gırerdı inş bişeyi yoktur ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ""kübrausa" arkadaşımız geçenlerde bel ağrısından ve kasık ağrısından bahsetmişti.Doktora gidecekti.Noldu hiç haberiniz var mı?Acaba doğum mu yaptı?Aynı dönemdeydik onunla merak ettm hiç gözükmüyo kaç gündür..
Kizlar bu arada ben iyiyim dr a ulastik sonunda devam ediyorsa hastaneye gidin dedi aksam ustu cok sukur sancim gecti
Sent from my iPhone 5 S
Şimdi kaç haftalık sın canım telden göremiyorum da . Maşallah bebeğine inşallah doğuma kadar daha çok kilo olur
İyi hadi canım gözünaydın,iyi olmana sevindim.
Kızlar az önce muayedeydim açıklık aynı ama Dr yumuşama var dedi bebeğin kafasına ulaştı alttan gece 12 den sonra bişey yeme ddi yarın sabah duruma göre doğuma alacak şu an ihtimal % 20 .....
Ay hadi bakalım hayırlısı canım sen hastane değiştirdin mi peki eskiye devam mı ediyorsun
Canım çok teşekkür ederim bu bilgi için ya bizde şimdi öğrenmek istiyoruz nasıl olacağını kardeşimde öğrenmek istiyo ona göre karar veririm diyo karşı tarafda illa olsun istiyo ama biz birbirine bayag bağımlı aıleyiz ayrı kalmaya çok dayanamayız kesin net nasıl oldugunu öğrenmemiz gerek yani her şekilde vatandaş olması için orda yaşaması gerek 2 sene
selam kızlar sabahtan beri hastanedeyım ntsye gırdım sancılar 70 üstüydü hep.. doktorum sancıların çok alttan muayne yapıcam ama sen ilk once şu ilacı bi yut yıne ntsye gir bi bakalım yoksa bekleyeyım dedi. 2. de sancılar azalmıştı aşırı derecede duygusallaştım. nasipse 8 ağustosta olucak ama inanın ona çok alıştım eziyetlerim olmasa onu bu kotu dünyaya hiç getirmem hep içimde taşırım. allahım hepimizin evladının bahtını güzel eylesin.
Ufuktayım canım değiştirmeye cesaret edemedim alışmışım buraya..
Aman canım iyi yapmışsın doktor degistirmek çok zor bende 25 te başladım ya bide nerdeyse her hafta gidiyorum doktor iyi ama boş bakışları yani hala beni tanıyamadi,kaç haftalık oldun sen..inşallah hayirla kurtulursun
.
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Spinaal daha mı iyi oluyor canım ben karar veremedim[QU OTE=silentgirl89;36343795]selam kızlar geçmişi okuyamadım .kim doğurdu ne gelişmeler var hiç bilmiyorum
kızımdan dolayı nette pek duramıyorum.
ben yarın hastaneye yatıyorum oğlum yarın geliyor inşAllah.çok heycanlıyım ve korkuyorum spinal düşünüyorum hayırlısı görüşürüz inş.
ağustos ayının ilk bebeklerinden olacak oğlum inş.
Allah yardımcın olsun.. Sağlıkla kavuşun inşallah oğlunla:) güzel haberlerini bekliyoruz..
Canim bizde melegimize tup bebekle kavustuk.insallh rabbim kucagimiza almayida nasip eder.ama benim doktorum tup bebek oldugu ve oncesinde histeroskopi oldugum icin zorunlu sezeryan ddi.hamileligim sukur gayet iyi geciyrdu ama hic degerlendirmedi bile.direk sezeryan dedi..simdi sen oyle yazinca acaba dedim kolayami kacti yoksa benim durumum icin doktorami guvenmeliyim;(((Seninle gunlerimiz cok yakın ben de yarın 35+5 olucam ve kontrolum var. Ikk kez nst giricem.. bir ay once bebegim 2030 gr idi bakalım ne olmuş. Seninkinin masallahi var
benim oğlan tüp bebek ama doktor hersey yolunda giderse normal olabileceğini söyledi. Yine de riske atmazlar ne doktorlar ne de biz... bakalım yarin yazarim sonucu artık.
Bugün 38+4 olduk . Yarın doğum olmazsa Pazartesi ye 39+1 de inşallah .
canım moralini bozma allah yardımcın olsun benim de bebeğin karın olculeri 2 hafta geri inşallahsağ salim aliriz kucağımiza
Vallahi canim tup bebekte doktorlar bebegi riske atmamak icin direk sezeryan diyorlar. Ama bi sey unutuyor lar evet tup bebrkler kiymetli ama her bebek ozel kiymetli... en son gittigimde oyle dedi acılman sancin duzgun olursa neden olmasın dedi.ustelik bu 3 ayri doktorun fikri. Ama yine de belli olmaz. Doktora bir sor ama yine de guven ben de iyle yapcamCanim bizde melegimize tup bebekle kavustuk.insallh rabbim kucagimiza almayida nasip eder.ama benim doktorum tup bebek oldugu ve oncesinde histeroskopi oldugum icin zorunlu sezeryan ddi.hamileligim sukur gayet iyi geciyrdu ama hic degerlendirmedi bile.direk sezeryan dedi..simdi sen oyle yazinca acaba dedim kolayami kacti yoksa benim durumum icin doktorami guvenmeliyim;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?