2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar az önce muayedeydim açıklık aynı ama Dr yumuşama var dedi bebeğin kafasına ulaştı alttan gece 12 den sonra bişey yeme ddi yarın sabah duruma göre doğuma alacak şu an ihtimal % 20 .....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim oncelikle gecmis olsun , bu devirde doktorlara da guven kalmadi artik hele ki tr de ki doktorlar yanlis anlama ama bi dr a daha gorun derim ben cunku dr larin bir cogu gereksiz yere sirf ucret almak icin hastalarina boyle bahaneler uyduruyor cok yakin arkadasimdan biliyorum onun bebegi icinde gerileme var dedi ama bebegi sapasaglam dogdu hicbirseyi yoktu cok sukur ustelik dr un sana bebegi aliriz demis e bu da sezeryan sonucta o da extra maliyet o yuzden soyluyorum oncelikle endiselenme sakin olmaya calis simdi ki doktorlarin hepsi sezeryan yapma pesindeler neden hicbirisi normal dogum diye tutturmuyo o yuzden hic canini sikma icini rahatlatmak istiyosan bi dr a daha gorun belki suan gittigin dr un sirf bahane uretmek icin boyle seyler soyledi cunku bunu cok yapiyorlar ve insanin da pskilolojisini bozuyorlar allah'in izniyle sagsaglim alirsin bebisini kucagina

Sent from my iPhone 5 S

Kizlar bu arada ben iyiyim dr a ulastik sonunda devam ediyorsa hastaneye gidin dedi aksam ustu cok sukur sancim gecti

Sent from my iPhone 5 S

canım moralini bozma allah yardımcın olsun benim de bebeğin karın olculeri 2 hafta geri inşallahsağ salim aliriz kucağımiza

Canım bende çok merak ettim onu eger bişey olmasa o kesın gırerdı inş bişeyi yoktur ama

Canim iyiyim cok sukur dr a ulastik devam ederse hastaneye gidin dedi aksam ustu sancilarim gecti biraz da yuruyus yaptim dinlendim sonra

Sent from my iPhone 5 S

Canim cok sukur iyiyim dogum yapmadim ay yapsaydim keske cok merakliyim 😁 sancim gecti simdilik iyiyim bakalim bi daha olursa hastaneye gidicem

Sent from my iPhone 5 S

Şimdi kaç haftalık sın canım telden göremiyorum da . Maşallah bebeğine inşallah doğuma kadar daha çok kilo olur

Canım 36+1 inşallah ya benimki tansiyon çıktığı hafta az kilo alıyor acaba rahat değil mi

Ay hadi bakalım hayırlısı canım sen hastane değiştirdin mi peki eskiye devam mı ediyorsun

Benim okuduğum bilgilerden öyle anladım. Tabii en güzeli Avustralya konsolosluğuna gidip bilgi almak. Ankara'da büyükelçilik, İstanbulda başkonsolosluk var. Yada sırf bu işleri takip eden danışmanlık şirketleri var onlarda her şeyi bilir. Gerçi karşı taraf orada yaşadığından illa biliyorlardır nasıl olduğunu. Ama dediğim gibi öyle sık sık gelip gitme olayı olmaz sanırım. Dil, kültür vs. orada sıkıntı çekebilir hakkında hayırlısı

Evet canım valla bende doğurmaya pek hevesli değilim. Sanki böyle daha mutluyuz. Ama sertleşmeler, kramplar, baskılanma, sıcak, gaz, kabızlık, şiş ayaklar, duygusallık derken hareket edemez hale geldim. Benimde 30 ağustos bdt ama hiç sanmıyorum o zamanı beklesin. Haftaya gideceğim kontrole bakalım neler olmuş?:18:

Senin bebek zaten erkenci, hiç olmadı ayın sekizine kadar beklese bari daha da erken gelmeye çalışmasın. Allah sabır ve sağlık versin canım. Herşey iyi gidecek inşallah

Ufuktayım canım değiştirmeye cesaret edemedim alışmışım buraya..

Aman canım iyi yapmışsın doktor degistirmek çok zor bende 25 te başladım ya bide nerdeyse her hafta gidiyorum doktor iyi ama boş bakışları yani hala beni tanıyamadi,kaç haftalık oldun sen..inşallah hayirla kurtulursun
.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bugün 38+4 olduk . Yarın doğum olmazsa Pazartesi ye 39+1 de inşallah .

Spinaal daha mı iyi oluyor canım ben karar veremedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Allah yardımcın olsun.. Sağlıkla kavuşun inşallah oğlunla:) güzel haberlerini bekliyoruz..

teşekkür ederim kızlar inş. iyi haberler veririm .bilmiyorum ilkinde de spınal olmuşyum şikayetim olmadı

Canim bizde melegimize tup bebekle kavustuk.insallh rabbim kucagimiza almayida nasip eder.ama benim doktorum tup bebek oldugu ve oncesinde histeroskopi oldugum icin zorunlu sezeryan ddi.hamileligim sukur gayet iyi geciyrdu ama hic degerlendirmedi bile.direk sezeryan dedi..simdi sen oyle yazinca acaba dedim kolayami kacti yoksa benim durumum icin doktorami guvenmeliyim;(((

Bugün 38+4 olduk . Yarın doğum olmazsa Pazartesi ye 39+1 de inşallah .

Allah kurtarsin canım benim. ..maşallah ben çok korkuyorum ya normal olursa ne yapacağım bilemiyorum. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

canım moralini bozma allah yardımcın olsun benim de bebeğin karın olculeri 2 hafta geri inşallahsağ salim aliriz kucağımiza

Canim senin dopplerde bisey cikmamisti degilmi? Benim sag damar bebegi besleyemiyor cikti yarin baska doktora da gorunucem haftaya bebegi alabiliruz diyor doktorlar snaa alinmasiyla ilgili bisey dediler mi ?

Vallahi canim tup bebekte doktorlar bebegi riske atmamak icin direk sezeryan diyorlar. Ama bi sey unutuyor lar evet tup bebrkler kiymetli ama her bebek ozel kiymetli... en son gittigimde oyle dedi acılman sancin duzgun olursa neden olmasın dedi.ustelik bu 3 ayri doktorun fikri. Ama yine de belli olmaz. Doktora bir sor ama yine de guven ben de iyle yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…