2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün gece saat 2 de normal doğum yaptım şükürler olsun herşey yollun da 3 kilo 51 cm boyu 38+1 gelmiş oldu darısı sizlere

Maşallah:) Allah bağışlasın gözün Aydın canım.. Amin inşallah darısı tüm hamilelere..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim senin dopplerde bisey cikmamisti degilmi? Benim sag damar bebegi besleyemiyor cikti yarin baska doktora da gorunucem haftaya bebegi alabiliruz diyor doktorlar snaa alinmasiyla ilgili bisey dediler mi ?

Canim bak nedenini öğrenmişsin tek damar bu kadar etkili mi başka doktorada git tabiki görüş al,eğer oda aynısı derse zaten bebeğin haftaya 38 . Haftanın içinde olacak sen sanırım normal doğum istiyorsun ama olmazsada yapacak birşey yok. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın sabah doğuma gidiyorum çok heyecanlı endiseliyim mutluyum karmakarışık durumdayım ne olur dua edin bana

Kızlar yarın saat 09.30 da 38+4 ile Sancaktepe Via Hospital la sezaryana yatıyorum..

Heyacanlı olmama rağmen (ufaktan korkularda sardı)
Uzun bir yolculuk (zorlu bir süreç) sona ererken
Mutlu bir başlanğiç bizleri bekliyor..
Rabbim hepimizin bebeklerini sapa salim sorunsuz ve sağlıklı olarak elimize almayı nasip eder inşallah..

Bize terapi olsun diye yunusların sempatilerini getirdim..

Ben sizlere çok dua ediyorum..
Sizlerde beni dualarınızda unutmayın..

Son düzenleme:
markASI NE ACABA ATES ÖLCCERIN

medifine markası.diğer markalara oranla fiyatı düşük sanırım.temassız ölçüyor.vücut sıcaklığını (alından da yada direk vücut sıcaklığını da ölçüyor) ,suyun dercesini , evin sıcaklığını.
medifine non-contact bir arkadaş resmini yayınlamış

Markası nedir canım alından ölçer mi?

medifine markası.diğer markalara oranla fiyatı düşük sanırım.temassız ölçüyor.vücut sıcaklığını (alından da yada direk vücut sıcaklığını da ölçüyor) ,suyun dercesini , evin sıcaklığını.
medifine non-contact bir arkadaş resmini yayınlamış

Sari beyaz gibi bir renk evet hemde yapiskan ben korkuyorum ama infeksiyon olur azicik kokuda var gibi yarin gidicem doktora

Benimkide öyle ama kokusu yok.Dotor sonucunu merak ediyorum canım haber vemey unutma :)

Kizlar bu arada ben iyiyim dr a ulastik sonunda devam ediyorsa hastaneye gidin dedi aksam ustu cok sukur sancim gecti

Sent from my iPhone 5 S

Ben de bugün snei merak etmiştim yazmıştım nerde bu kız diye..iyi olmana sevindim canım :)

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..Doğum yaptıktan sonra kendine geldğinde bizleride unutma doğum hikayelerini bekliyorumm :)

Allah yardımcın olsun her şey sorunsuz bir şekilde olsun ve evladına sağlıkla kavuş inşallah.. Foto çok hoş gece gece iyi oldu teşekkürler:)

Birde sat ve transfer tarihini sorabilir miyim kacinci gun embriyosu acaba? Benim sat 24 Kasım ve 11 aralik donmus 3. Gun embriyosu. Dogum vakti konusunda kafam da sorular varda...

Canim senin dopplerde bisey cikmamisti degilmi? Benim sag damar bebegi kucağınabesleyemiyor cikti yarin baska doktora da gorunucem haftaya bebegi alabiliruz diyor doktorlar snaa alinmasiyla ilgili bisey dediler mi ?

benim doplerde birşey çıkmadı doktor sorun olursa alabiliriz demişti.inşallah sağ salim alırsın kucaxğına moralini bozma

İnsallah canim insallah

teşekkür ederim cnm.. kullanıcı yorumları genelde olumlu :)) bakalım inş memnun kalırız çünkü çok lazım oluyor ne kadar istemesekte
kulaktan ölçer kullandım oğlumda ucuna jelatin gibi bişey takılıyor ya o durum sıkıntılı oluyor :s

Hadi hayirlisiyla bi avazda nsallah 😀 darisida bize tabii.ay dogum yapanlari gordukce vakit iyice gcmek bilmiyor ☺☺

Kizlar sizind vucudunuz, ozellikle gobek bolgeniz asiri isiniyormu? Ben surekli soguk suyla isimi dusuruyorum 😕

Zaten besleyen iki damar varmis cnm onlardan biri hortumdan akar gibi kan akio digerininde hortumun ucuna elini koymussun ve bastiriomusun gibi akiomus kan. Dolayisiyla onemliymis, normal dogum istemek degil bneimki yaaa sadece solunum sikintisi olmasin kuveze girmesin saglikli olsun ve beni emebilsin istiorum. Endise ettigim konu haftasi 38 olsade gobek cevresi iki hajfta geri oldugu icin acaba 36 gibi olcak fonksiyon ve gelisimi diye tereddutteyim, ister nirmal ister sezeryan gercektenzerre kadar umursamiorum dogum seklini yeterki saglikla kucagima alim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…