- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.521
Kızlar dün gece saat 2 de normal doğum yaptım şükürler olsun herşey yollun da 3 kilo 51 cm boyu 38+1 gelmiş oldu darısı sizlere
Kızlar dün gece saat 2 de normal doğum yaptım şükürler olsun herşey yollun da 3 kilo 51 cm boyu 38+1 gelmiş oldu darısı sizlere
Canim senin dopplerde bisey cikmamisti degilmi? Benim sag damar bebegi besleyemiyor cikti yarin baska doktora da gorunucem haftaya bebegi alabiliruz diyor doktorlar snaa alinmasiyla ilgili bisey dediler mi ?
markASI NE ACABA ATES ÖLCCERIN
Markası nedir canım alından ölçer mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sari beyaz gibi bir renk evet hemde yapiskan ben korkuyorum ama infeksiyon olur azicik kokuda var gibi yarin gidicem doktora
Kizlar bu arada ben iyiyim dr a ulastik sonunda devam ediyorsa hastaneye gidin dedi aksam ustu cok sukur sancim gecti
Sent from my iPhone 5 S
Kızlar yarın saat 09.30 da 38+4 ile Sancaktepe Via Hospital la sezaryana yatıyorum..
Heyacanlı olmama rağmen (ufaktan korkularda sardı)
Uzun bir yolculuk (zorlu bir süreç) sona ererken
Mutlu bir başlanğiç bizleri bekliyor..
Rabbim hepimizin bebeklerini sapa salim sorunsuz ve sağlıklı olarak elimize almayı nasip eder inşallah..
Bize terapi olsun diye yunusların sempatilerini getirdim..
Ben sizlere çok dua ediyorum..
Sizlerde beni dualarınızda unutmayın..
Eki Görüntüle 1205148
Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın sabah doğuma gidiyorum çok heyecanlı endiseliyim mutluyum karmakarışık durumdayım ne olur dua edin bana
Kızlar yarın saat 09.30 da 38+4 ile Sancaktepe Via Hospital la sezaryana yatıyorum..
Heyacanlı olmama rağmen (ufaktan korkularda sardı)
Uzun bir yolculuk (zorlu bir süreç) sona ererken
Mutlu bir başlanğiç bizleri bekliyor..
Rabbim hepimizin bebeklerini sapa salim sorunsuz ve sağlıklı olarak elimize almayı nasip eder inşallah..
Bize terapi olsun diye yunusların sempatilerini getirdim..
Ben sizlere çok dua ediyorum..
Sizlerde beni dualarınızda unutmayın..
Eki Görüntüle 1205148
Canim bizde melegimize tup bebekle kavustuk.insallh rabbim kucagimiza almayida nasip eder.ama benim doktorum tup bebek oldugu ve oncesinde histeroskopi oldugum icin zorunlu sezeryan ddi.hamileligim sukur gayet iyi geciyrdu ama hic degerlendirmedi bile.direk sezeryan dedi..simdi sen oyle yazinca acaba dedim kolayami kacti yoksa benim durumum icin doktorami guvenmeliyim;(((
Canim senin dopplerde bisey cikmamisti degilmi? Benim sag damar bebegi kucağınabesleyemiyor cikti yarin baska doktora da gorunucem haftaya bebegi alabiliruz diyor doktorlar snaa alinmasiyla ilgili bisey dediler mi ?
Benim okuduğum bilgilerden öyle anladım. Tabii en güzeli Avustralya konsolosluğuna gidip bilgi almak. Ankara'da büyükelçilik, İstanbulda başkonsolosluk var. Yada sırf bu işleri takip eden danışmanlık şirketleri var onlarda her şeyi bilir. Gerçi karşı taraf orada yaşadığından illa biliyorlardır nasıl olduğunu. Ama dediğim gibi öyle sık sık gelip gitme olayı olmaz sanırım. Dil, kültür vs. orada sıkıntı çekebilir hakkında hayırlısı
Evet canım valla bende doğurmaya pek hevesli değilim. Sanki böyle daha mutluyuz. Ama sertleşmeler, kramplar, baskılanma, sıcak, gaz, kabızlık, şiş ayaklar, duygusallık derken hareket edemez hale geldim. Benimde 30 ağustos bdt ama hiç sanmıyorum o zamanı beklesin. Haftaya gideceğim kontrole bakalım neler olmuş?:18:
Senin bebek zaten erkenci, hiç olmadı ayın sekizine kadar beklese bari daha da erken gelmeye çalışmasın. Allah sabır ve sağlık versin canım. Herşey iyi gidecek inşallah
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..Doğum yaptıktan sonra kendine geldğinde bizleride unutma doğum hikayelerini bekliyorumm :)
Biz geçtiğimiz kış hep bunu kullandik.hatasiz ölcüyor.kizimin ateşlendiği dönemlerde.ayrıca bebek olunca suyun ve havanin derecesini ölceriz diye düsündük
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah yardımcın olsun her şey sorunsuz bir şekilde olsun ve evladına sağlıkla kavuş inşallah.. Foto çok hoş gece gece iyi oldu teşekkürler:)
Birde sat ve transfer tarihini sorabilir miyim kacinci gun embriyosu acaba? Benim sat 24 Kasım ve 11 aralik donmus 3. Gun embriyosu. Dogum vakti konusunda kafam da sorular varda...
Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı nst de ağrım çıktı biraz bel ağrısı vardı doktor da alttan muayene etti 1 cm açıklık Varmış hemen yatırdılar ağrı ve açılma devam ederse yarın sabah doğuma alacaklar herşey iyi giderse Pazartesi bebeğime kavuşuyorum inşallah ama çok heyecanlıyım doktor anlatıyor ben saf gibi olmuşum dinliyorum çok garip ,9 ayımız geçmiş ve bebeğimiz geliyor çok duyguluyum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bak nedenini öğrenmişsin tek damar bu kadar etkili mi başka doktorada git tabiki görüş al,eğer oda aynısı derse zaten bebeğin haftaya 38 . Haftanın içinde olacak sen sanırım normal doğum istiyorsun ama olmazsada yapacak birşey yok. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?