2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim iyiyim cok sukur dr a ulastik devam ederse hastaneye gidin dedi aksam ustu sancilarim gecti biraz da yuruyus yaptim dinlendim sonra

Sent from my iPhone 5 S

Oh çok şükür canım iyi bakalım o zaman sevındım :) bende diyorum dün girmedin bi daha kesin bişey oldu zannettim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğru sölüyosun canım âmin inş hayırlısı olur hakkında bizde öyle diyoruz kardeş ya can ya insan kuş olup uçmasına dayanamıyo ama elinde de tutamıyo bu arada bizim senle sat tarihi aynı sanırım 30 31 Ağustos benim doğumda hayırlısyla inş

Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın sabah doğuma gidiyorum çok heyecanlı endiseliyim mutluyum karmakarışık durumdayım ne olur dua edin bana

Canım Rabbim doğumunu kolaylaştırsın inş hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına al ve mis kokusunu içine Çek :) ve bize hayırlı haberlerini ver muhakkak heyecan yapma bol bol inşirah suresini oku seni rahatlatır canım

Cok sagol canim iyiyim , dogum olsa birak tr dekileri ilk size haber veririm galiba 😂

Sent from my iPhone 5 S

Kizlar instagram kullanan varmi icinizde takiplesebiliriz oradan da yakinda bebek fotolari paylasiriz goruruz en azindan birbirimizi ☺️👶

Sent from my iPhone 5 S

Rabbim hayırlı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin canım sende mi via hospitale gidiyordun kim yaptırcak doğumu doktorun kim di

amin inşallah tatlım evet via hospitale gidiyorum banu hanım yaptıracak doğumumu inşallah bi problem çıkmaz şimdilik memnunum doktorumdan sende mi via ya gidiyorsun ?

Kizlar sizind vucudunuz, ozellikle gobek bolgeniz asiri isiniyormu? Ben surekli soguk suyla isimi dusuruyorum 😕

ben de bugün farkettim.göbeğim resmen yanıyor.hiç düşüreyim diye uğraşmadım.korktum şimdi .düşürmek mi lazımmış yoksa sen kendin mi öyle düşündün canım

Dogum yapacak olan arkadaslar allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle hayirlisiyla saglikli sihhatli bebislerinizi kucaginiza alirsiniz insallah 😘🙏👶
(Tel'den girdigim icin tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin olur mu &#128591

Sent from my iPhone 5 S

amin inşallah tatlım evet via hospitale gidiyorum banu hanım yaptıracak doğumumu inşallah bi problem çıkmaz şimdilik memnunum doktorumdan sende mi via ya gidiyorsun ?

Via ya gidiyordum takii doktorum bana yamuk yapana kadar ben selimiyeye gidiyordum Serpil Hanım'a ama 25 Ağustos'a kadar ıkıncı iznini kullandı bebeğin büyük ihtimal dönmez dedi ve sezeryann dedi ve mesai saati içinde doğum yaptırabılırım anca dedi baştan bana söz vermesine rağmen ne olursa olsun doğuma ben gircem demişti gece gündüz ama yeni prosedür değişmi sancak tepeye gidersin dedi bana eger gece olursa bende bıraktım malesef

Bir tek sen cevap yazdın canım allah ya seni hiç sıkmasin morale çok ihtiyacım var uyuyamiyorum

Allah yardımcın olsun canım.senin hepimizin tüm bebek bekleyen anne adaylarının yardımcısı olsun.sağlıkla kucağına alıp sağlıkla huzurla büyüt inşallah

Masallah kizlar agustos geldi dogumlar vasliyor dogum yapacak olan kizcelerim hadi gozunuz aydinsagsalim kavusun miniklerinize innsallah

valla ben banu hanımdan memnunum şimdiye kadar bi problem yaşamadık gerçi son 1 aydır ona gidiyorum esasında erdem hastanesine fatoş hanıma gidiyordum ondan da çok memnundum fakat çok yoğundu ve nst de sıra çok bekleniyordu o yüzden değiştirmek zorunda kaldım

Canim bak geçen gulfem arkadaşimiz doğum yaptı onunda karın çevresi iki ya da üç hafta geriydi hatta yazmış çok kucuk doğdu diye am öyle bir sıkıntı olmamış sadece küçükmüs bebjs,doktor bana demedi bugün ultrason kağıdına baktım bebeğin bacak boyu 5 gün geri ama aralık var ya ona göre normal belki ondan demedi bilmiyorum. ..herkes diyor kücük bebek daha kolay kilo büyür sıkma canını

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Yok yok korkma, ben rahat edemedigim icin dusuruyorum. Seni rahatsiz etmediyse sıkıntı yok 😀

ben de bugün farkettim.göbeğim resmen yanıyor.hiç düşüreyim diye uğraşmadım.korktum şimdi .düşürmek mi lazımmış yoksa sen kendin mi öyle düşündün canım

Doğrudur canım bende Serpil Hanım'dan çok memnundum ama kısmet değilmiş sana bugün çok mutlu bir gün diliyorum inş hayırlı bir şekilde bebişini al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…