- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 318
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.541
Allah yardımcın olsun, sağlıklı hayırlı bir doğum olsun inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim iyiyim cok sukur dr a ulastik devam ederse hastaneye gidin dedi aksam ustu sancilarim gecti biraz da yuruyus yaptim dinlendim sonra
Sent from my iPhone 5 S
Benim okuduğum bilgilerden öyle anladım. Tabii en güzeli Avustralya konsolosluğuna gidip bilgi almak. Ankara'da büyükelçilik, İstanbulda başkonsolosluk var. Yada sırf bu işleri takip eden danışmanlık şirketleri var onlarda her şeyi bilir. Gerçi karşı taraf orada yaşadığından illa biliyorlardır nasıl olduğunu. Ama dediğim gibi öyle sık sık gelip gitme olayı olmaz sanırım. Dil, kültür vs. orada sıkıntı çekebilir hakkında hayırlısı
Evet canım valla bende doğurmaya pek hevesli değilim. Sanki böyle daha mutluyuz. Ama sertleşmeler, kramplar, baskılanma, sıcak, gaz, kabızlık, şiş ayaklar, duygusallık derken hareket edemez hale geldim. Benimde 30 ağustos bdt ama hiç sanmıyorum o zamanı beklesin. Haftaya gideceğim kontrole bakalım neler olmuş?:18:
Senin bebek zaten erkenci, hiç olmadı ayın sekizine kadar beklese bari daha da erken gelmeye çalışmasın. Allah sabır ve sağlık versin canım. Herşey iyi gidecek inşallah
Oh çok şükür canım iyi bakalım o zaman sevındım :) bende diyorum dün girmedin bi daha kesin bişey oldu zannettim :)
Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın sabah doğuma gidiyorum çok heyecanlı endiseliyim mutluyum karmakarışık durumdayım ne olur dua edin bana
Benimkide öyle ama kokusu yok.Dotor sonucunu merak ediyorum canım haber vemey unutma :)
Ben de bugün snei merak etmiştim yazmıştım nerde bu kız diye..iyi olmana sevindim canım :)
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..Doğum yaptıktan sonra kendine geldğinde bizleride unutma doğum hikayelerini bekliyorumm :)
Yok canim merak etme iyiyim arada bir yokluyorum buralari 😊
Sent from my iPhone 5 S
Kızlar yarın saat 09.30 da 38+4 ile Sancaktepe Via Hospital la sezaryana yatıyorum..
Heyacanlı olmama rağmen (ufaktan korkularda sardı)
Uzun bir yolculuk (zorlu bir süreç) sona ererken
Mutlu bir başlanğiç bizleri bekliyor..
Rabbim hepimizin bebeklerini sapa salim sorunsuz ve sağlıklı olarak elimize almayı nasip eder inşallah..
Bize terapi olsun diye yunusların sempatilerini getirdim..
Ben sizlere çok dua ediyorum..
Sizlerde beni dualarınızda unutmayın..
Eki Görüntüle 1205148
Rabbim hayırlı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin canım sende mi via hospitale gidiyordun kim yaptırcak doğumu doktorun kim di
Kizlar sizind vucudunuz, ozellikle gobek bolgeniz asiri isiniyormu? Ben surekli soguk suyla isimi dusuruyorum 😕
amin inşallah tatlım evet via hospitale gidiyorum banu hanım yaptıracak doğumumu inşallah bi problem çıkmaz şimdilik memnunum doktorumdan sende mi via ya gidiyorsun ?
Bir tek sen cevap yazdın canım allah ya seni hiç sıkmasin morale çok ihtiyacım var uyuyamiyorum
Via ya gidiyordum takii doktorum bana yamuk yapana kadar ben selimiyeye gidiyordum Serpil Hanım'a ama 25 Ağustos'a kadar ıkıncı iznini kullandı bebeğin büyük ihtimal dönmez dedi ve sezeryann dedi ve mesai saati içinde doğum yaptırabılırım anca dedi baştan bana söz vermesine rağmen ne olursa olsun doğuma ben gircem demişti gece gündüz ama yeni prosedür değişmi sancak tepeye gidersin dedi bana eger gece olursa bende bıraktım malesef
Zaten besleyen iki damar varmis cnm onlardan biri hortumdan akar gibi kan akio digerininde hortumun ucuna elini koymussun ve bastiriomusun gibi akiomus kan. Dolayisiyla onemliymis, normal dogum istemek degil bneimki yaaa sadece solunum sikintisi olmasin kuveze girmesin saglikli olsun ve beni emebilsin istiorum. Endise ettigim konu haftasi 38 olsade gobek cevresi iki hajfta geri oldugu icin acaba 36 gibi olcak fonksiyon ve gelisimi diye tereddutteyim, ister nirmal ister sezeryan gercektenzerre kadar umursamiorum dogum sekliniyeterki saglikla kucagima alim
ben de bugün farkettim.göbeğim resmen yanıyor.hiç düşüreyim diye uğraşmadım.korktum şimdi .düşürmek mi lazımmış yoksa sen kendin mi öyle düşündün canım
Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın sabah doğuma gidiyorum çok heyecanlı endiseliyim mutluyum karmakarışık durumdayım ne olur dua edin bana
valla ben banu hanımdan memnunum şimdiye kadar bi problem yaşamadık gerçi son 1 aydır ona gidiyorum esasında erdem hastanesine fatoş hanıma gidiyordum ondan da çok memnundum fakat çok yoğundu ve nst de sıra çok bekleniyordu o yüzden değiştirmek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?