2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi doktorum izinde canim. Bayramdan once hastaneye yatmistim. Eger suyu biraz daha az olsaydı dogum olacakti.cok sukur olmadi hayirlisi.simdi bana bakan doktor ayrintili ultrason yapan bi doktor iki gune bir kan akimina bakilmasi icin doplere giriyorum. Ordaki doktor dedi. Kendi doktorum pazartesi geliyo. Kan akimi normal ve suyu azalmadigi surece takip edilecek dedi. Herkes farkli olcuyo kafayi govdeyi.bi hafta once basi 32 idi simdi 33 mesela.ama govdeyi baz aliyolar. Bacagi da bi turlu olcemedi. Kendi doktorum farklı olctu hastanede yatarken farkli ölçtuler.devlet hastanesinde farkli.anlayamadim ben bu isi.kensi doktorumun gelmesini bekliyoruz bakalim

Kizlar instagram kullanan varmi icinizde takiplesebiliriz oradan da yakinda bebek fotolari paylasiriz goruruz en azindan birbirimizi ☺️👶

Sent from my iPhone 5 S

Ben başlarda çok koymak istemiyorum fotoğraf nazar falan değer mazallah :) instagramı çok kullanmadığım için hesabımı hatırlayamadım şarjımda bitti :) ama face adresim şu kullanıyosan ekleyebilirsin. Burcu kaplan özenoğlu.annemle çekilmiş fotoğrafım var :)

Kızlar günaydın herkese

Bu gece rüyamda doğum yapıyomuş gibi gördüm kendimi.Bilinçaltıma okadar işlemişki rüyama kadar girdi :)İşin garibi normal doğum yapıyorum ama hiç sancım yok,bir de doktorum başka yaşlı bi adam:) Çantamı falan götürmey unutmuşum,ne kendimin giyiceği bişi var ne bebeğin.Sonra bebek doğuyo ama büyük en az 2-3 aylık var.Sanırım bi tarafım açık kaldı :)

Bir de şu normal doğum korkumu yensem süper olacak.

Çok yazdım ama bişi daha sormak istiyorum.Bayramın ilk günü 1cm lik açıklık vardı,kendi doktoruma pazartesi gidicem kontrolum var.Bunları söyliycem.Acaba alttan muayene eder mi daha fazla açılma var öı diye.Bu doktor alttan muayene etmedi bu zamana kadar,hatta arkadaşımda buna gidiyodu onu da hiç alttan muayene etmemeişti.İnşallah etmez ben çok tırsıyorum

Kizlar instagram kullanan varmi icinizde takiplesebiliriz oradan da yakinda bebek fotolari paylasiriz goruruz en azindan birbirimizi ☺️👶

Sent from my iPhone 5 S

Ben kullaniyorum ozelden yaz istetsen ekleywyim telden girdigim icin yazamiyorum ben

Canim brnim 23 kasim sat.10-11 kasim transferdi(tam hatirlayamadm simdi) .5.gun embriyosuydu.donmus emriyo.ile yapildi

Bnm oglum da tup bebekti dondurulmus 5. Gundu en bastan itibaren hep 10 gun onden gitti dogumumda 37+ 3 de du ondwn giden bebeklr ondnde geliyolar

Kızlar dün gece saat 2 de normal doğum yaptım şükürler olsun herşey yollun da 3 kilo 51 cm boyu 38+1 gelmiş oldu darısı sizlere
Allah uzun ömürler nasip etsin canım, gözünaydın..

Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın sabah doğuma gidiyorum çok heyecanlı endiseliyim mutluyum karmakarışık durumdayım ne olur dua edin bana
Canım inşallah çok rahat doğum yaparsın , bebişine sağlıkla kavuşursun..
Canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah...

Kızlar dua edin nolur doğuma giriyorum inşirah süresi okur musunuz:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar dün gece saat 2 de normal doğum yaptım şükürler olsun herşey yollun da 3 kilo 51 cm boyu 38+1 gelmiş oldu darısı sizlere
Canim tebrik ederim darisi basimiza ayyy bende dogursam boyle zamani geldi yaaa ama altdan bakti doktor aciklik yok diyor yoksa dogum simdi olmaz dimi arkadaslar..nstimizde iyi cikti 6 agustoosu bekleyemezdim beni bilirsiz :)

Tamam canım ben okurum hayırlı doğumlar olsun inş

Ağustos anneleri ağustos ayına girdi nihayet.. hepimizin kalbi bebeklerimiz için daha bir hızla çarpıyor.. Allah yar ve yardımcımız olsun... doğuma giren arkadaşlar dualarımız sizinle..

🙏 canım Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle

Kızlar ben doktordan geliyom herşey yolunda çok şükür bebişim kafasını aşağı yönlendirmiş 36+2 olduk 49 cm 2842 kg olmuş kuzum büyümüş kocaman olmuş artık haftaya cuma idrar tahlili nst ve çatı muayenesi olcakmışım normal doğum yapabilirmiyim diye bakcakmışım içimden hem inş çatım geniştir diyorum bir süre sonra ter basıyor inş dardır diyorum ne yapıcam ben hala kararsızım 😓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…