- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.561
Kızlar dün gece saat 2 de normal doğum yaptım şükürler olsun herşey yollun da 3 kilo 51 cm boyu 38+1 gelmiş oldu darısı sizlere
Canım üzüldüm ama inşallah bebeğinin gelişimi durmamıştır , ben doktoru anlyamadım sanırım durmuş demiş sana , nasıl sanırım der nasıl emin konuşamaz, kendi uzmanlık alanında emin olmayacaksa bu işi de yapmasın afedersin, üzülme canım Allah yardımcın olsun, madem gelişimi durmuş doğum yapsan daha iyi değil mi canım? Dışarda daha iyi gelişmez mi? Doktorlar genelde rahim içinde gelişimi durduysa doğurtup dışarda gelişimini izliyorlar , bu bebek için daha iyi değil mi?
Kizlar instagram kullanan varmi icinizde takiplesebiliriz oradan da yakinda bebek fotolari paylasiriz goruruz en azindan birbirimizi ☺️👶
Sent from my iPhone 5 S
Kizlar instagram kullanan varmi icinizde takiplesebiliriz oradan da yakinda bebek fotolari paylasiriz goruruz en azindan birbirimizi ☺️👶
Sent from my iPhone 5 S
Canim brnim 23 kasim sat.10-11 kasim transferdi(tam hatirlayamadm simdi) .5.gun embriyosuydu.donmus emriyo.ile yapildi
Allah uzun ömürler nasip etsin canım, gözünaydın..Kızlar dün gece saat 2 de normal doğum yaptım şükürler olsun herşey yollun da 3 kilo 51 cm boyu 38+1 gelmiş oldu darısı sizlere
Canım inşallah çok rahat doğum yaparsın , bebişine sağlıkla kavuşursun..Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın sabah doğuma gidiyorum çok heyecanlı endiseliyim mutluyum karmakarışık durumdayım ne olur dua edin bana
Canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah...Kızlar yarın saat 09.30 da 38+4 ile Sancaktepe Via Hospital la sezaryana yatıyorum..
Heyacanlı olmama rağmen (ufaktan korkularda sardı)
Uzun bir yolculuk (zorlu bir süreç) sona ererken
Mutlu bir başlanğiç bizleri bekliyor..
Rabbim hepimizin bebeklerini sapa salim sorunsuz ve sağlıklı olarak elimize almayı nasip eder inşallah..
Bize terapi olsun diye yunusların sempatilerini getirdim..
Ben sizlere çok dua ediyorum..
Sizlerde beni dualarınızda unutmayın..
Eki Görüntüle 1205148
Canim tebrik ederim darisi basimiza ayyy bende dogursam boyle zamani geldi yaaa ama altdan bakti doktor aciklik yok diyor yoksa dogum simdi olmaz dimi arkadaslar..nstimizde iyi cikti 6 agustoosu bekleyemezdim beni bilirsiz :)Kızlar dün gece saat 2 de normal doğum yaptım şükürler olsun herşey yollun da 3 kilo 51 cm boyu 38+1 gelmiş oldu darısı sizlere
Allah yar ve yardimcin olsun sagsalim kavus yavruna insallah..normal dogumu?Kızlar dua edin nolur doğuma giriyorum inşirah süresi okur musunuz:iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar dua edin nolur doğuma giriyorum inşirah süresi okur musunuz:
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben kullaniyorum ozelden yaz istetsen ekleywyim telden girdigim icin yazamiyorum ben
Sent from my iPhone 5 S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?