2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

önce geniştir sonra dardır diye mi dua ediyorsun bende kararsızım ama normal doğum isteği daha ağır basıyor

Bugun 1 agustos aylardir bekledigimiz agustosa girdik cok sukur herkese hayirli dogumlar..

Sabah kalktım ben de dedim allahım çok şükür bugün 1 Ağustos :) bu ay hayırlı güzel sağlıklı haberler alıp verelim inşallah birbirimize:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar. Doğum giren arkadasimizin allah yardimcisi olsun. Agustos anneleri grubunun adina yarasir şekilde bu ay dogum yapacaklara da Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin.
Biliyorsunuz, grubun ilk annesi benim ilk prensesi de kizim Defne :) ve ben tam da agustosta kızıma kavusuyorum inşallah. Haftaya çıkacak kizim hastaneden dua edin canlarim...zor bir süreç beni bekliyor insallah bebegimi koruyabilirim rabbimin yardimiyla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim ne zor gunler atlattin minik mucizenle.isallah hersey cok guzel olucak bundan sonrasi tatli bir yorgunluk olucak size..

önce geniştir sonra dardır diye mi dua ediyorsun bende kararsızım ama normal doğum isteği daha ağır basıyor

Kafayı yedim işte 😜😜😜 lafta bende normal doğumdan korkmuyom ama icraata gelince sıkıntı başlıyor 😳

kızlar bugün nst.ye gireceğim tekrar.kendi doktorumda yok başka doktora göster dedi kendim değerlendirecegim ona göre bakarim duruma ama pazartesi belli olacak benim doğum zamanı belki salı günü sezeryan günü verecek

Kafayı yedim işte 😜😜😜 lafta bende normal doğumdan korkmuyom ama icraata gelince sıkıntı başlıyor 😳

ilk olunca sıkıntılarınıda bilmediğimizden deli cesareti geliyor işte... amaaannnn düşünmüyorum sağlıkla olsunda ne olursa olsun.. bebek girdi karına bir kere, mecbur çıkacak :) Allah yardım eder :)

Bizim de kontrolümüz bitti çok şükür her şey yolunda :) ama biz biraz minnoşuz teyzişkolar bugün36+5 &2700Gr ama Dr normal dedi karın 1 hafta geriliğine de bi şey demedi şuan için normal dedi nst de iyi çıktı şükür artık kontrolümüz haftada1 olacak.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah..

Son düzenleme:

Ay tüylerim diken diken oldu Ağustos'ta kavuşuyorum diyince :) hadi inşallah... Allah defne yi sana bağışlasın acısını göstermesin inşallah.. Çok sevindim canım..

Doğuma giden arkadaşlara hayırlı doğumlar, ağustos başladı sıra bize geliyor kızlarrr :)

Ben de sabah doktora gittim, 1-2 cm açıklığın var dedi. Sancı hissetmiyorum sadece karnım sertleşip kasılıyor arada. O kasılmalar düzenli hale gelirse gel dedi.

Eve geldiğimde kan gelmişti, ben de nişan diye korktum :) 39 haftanın sonundayım. Hastaneyi aradım çatı muayenesinden sonra olabilir dediler. Her tuvalette de kan gelmeye devam ediyor.

Şimdi 1-2 cm açıklığım varsa doğuma kaç gün kalmıştır kızlar, ay kalbim küt küt valla

Maşallah canim gözün aydın

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

inş ii çıkar sonucun cnm bende simdi geldim nst ye ve usg ye giridm benım oğlan ancak 2800 olmuş cok sukur inan buna da sevındım gerılık devam edıyor ama duzenlı yanı gecen hafta 2600 du 200 gr kadar almış bana yetr dıyorum sağlıklı olsun da .. sende habr et gelince..

Canim ya doktor kendi mi diyor ya benimki demiyor gelişim iyi dedi bende 36+1 de gittim dün 2900 gr dedi geçen hafta 2800 gr. Bana az geldi tansiyondan bence geriliyor, eve geldik neyse eşim bakıyor kağıda fl ne o geri geri baktık 35+5 görünüyor ama doktor demedi bize birşey. Şuanda tek korkum tansiyondan kaynakli birşey olması ,doktor geçen hafta 37.haftada alalim dedi ama her hafta kontrol ediyor bu hafta 38.haftada 39. Haftaya gün verelim dedi. Prof.bu adam sürekli karar değişikliği beni huzursuz ediyor.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

bugün doğuma gircek arkadaşlar vardı ALLAH sağ salim kutulmayı nasip etsin kolaylıklar versin inş..
onlara da zamanı gelince bize de:))

her tuvalette geliyosa canım bence dr.a git doğum belirtisi olabilir...

senle aramızda birgün var :) ben pazartesi gidicem doktora çok meraklardayım, bakalım bizim doğumlar ne zaman olacak.. sende de oluyor mu bilmiyorum ama benim saatte bir kasılma oluyor, ağrım yok ama kasılıyorum ve o ara midem bulanıyor..

Canim bizimde seninle bir gun var aramizda:) kismetse ben 11-15 agustos arasindaki bi gunde sezeryanla oglusuma kavusucam pazartesi kesin gunum belli olacak eger sezeryan dusunuyorsan sende o tarihlerde kavusursun insallah bebisine cunku doktorlar sezeryan icin 38+0 ile 39+0 arasinda bi tarih veriyorlar zaten bende dogumun yaklastigini hissediyorum kasiklarimda bacaklarimda ve belimde dinlenince gecmeyen agrilar var bugunde alttan bicaklaniyormusum gibi sancilarim basladi ara ara gelip gidiyo insallah gununu beklerde planli bi dogum olur Allah hepimizin yardimcisi olsun

Aynu duyguları yaşıyorum seninle canım..Mantıken normal doğum ama iş sancıya,ikidebir alttan bakmaya gelince tırsıyorum kessinler alsınlar diyorum..Ailem ve eşim normal yap diye cesaretlendiriyolar ama bilinçaltım okadar karışıkki rüyamda bile sezeryan dyorum ama normal yapıyorum..:)

Hadi gözün aydın canım..darısı bizim başımızaa :)

Canım benim de 1 cm açıklık vardı.Kendi doktoruma pazartesi gidicem inşalah,bide o muayene istemez inşallah..Bakalım o ne diyecek.Ben de de kanama oldu lekelenme şeklinde sona doğrı kahverengiye döndü ve bitti.1 gün falan sürdü bende de her tuvalete çıktığımda ayrı leke görüyodum.Ama gene sor doktoruna tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…