- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.601
Günaydın kızlar. Doğum giren arkadasimizin allah yardimcisi olsun. Agustos anneleri grubunun adina yarasir şekilde bu ay dogum yapacaklara da Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin.
Biliyorsunuz, grubun ilk annesi benim ilk prensesi de kizim Defne :) ve ben tam da agustosta kızıma kavusuyorum inşallah. Haftaya çıkacak kizim hastaneden dua edin canlarim...zor bir süreç beni bekliyor insallah bebegimi koruyabilirim rabbimin yardimiyla.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ya doktor kendi mi diyor ya benimki demiyor gelişim iyi dedi bende 36+1 de gittim dün 2900 gr dedi geçen hafta 2800 gr. Bana az geldi tansiyondan bence geriliyor, eve geldik neyse eşim bakıyor kağıda fl ne o geri geri baktık 35+5 görünüyor ama doktor demedi bize birşey. Şuanda tek korkum tansiyondan kaynakli birşey olması ,doktor geçen hafta 37.haftada alalim dedi ama her hafta kontrol ediyor bu hafta 38.haftada 39. Haftaya gün verelim dedi. Prof.bu adam sürekli karar değişikliği beni huzursuz ediyor.
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Ay tüylerim diken diken oldu Ağustos'ta kavuşuyorum diyince :) hadi inşallah... Allah defne yi sana bağışlasın acısını göstermesin inşallah.. Çok sevindim canım..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah canim gözün aydın
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Aynu duyguları yaşıyorum seninle canım..Mantıken normal doğum ama iş sancıya,ikidebir alttan bakmaya gelince tırsıyorum kessinler alsınlar diyorum..Ailem ve eşim normal yap diye cesaretlendiriyolar ama bilinçaltım okadar karışıkki rüyamda bile sezeryan dyorum ama normal yapıyorum..:)
Hadi gözün aydın canım..darısı bizim başımızaa :)
Canım benim de 1 cm açıklık vardı.Kendi doktoruma pazartesi gidicem inşalah,bide o muayene istemez inşallah..Bakalım o ne diyecek.Ben de de kanama oldu lekelenme şeklinde sona doğrı kahverengiye döndü ve bitti.1 gün falan sürdü bende de her tuvalete çıktığımda ayrı leke görüyodum.Ama gene sor doktoruna tabi..
canım evet artık hepimizin ayı geldi.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.defne nasıl,toparlandı mı annesi.sütün nasıl bir de artık geliyor mu
Canim bizimde seninle bir gun var aramizda:) kismetse ben 11-15 agustos arasindaki bi gunde sezeryanla oglusuma kavusucam pazartesi kesin gunum belli olacak eger sezeryan dusunuyorsan sende o tarihlerde kavusursun insallah bebisine cunku doktorlar sezeryan icin 38+0 ile 39+0 arasinda bi tarih veriyorlar zaten bende dogumun yaklastigini hissediyorum kasiklarimda bacaklarimda ve belimde dinlenince gecmeyen agrilar var bugunde alttan bicaklaniyormusum gibi sancilarim basladi ara ara gelip gidiyo insallah gununu beklerde planli bi dogum olur Allah hepimizin yardimcisi olsun
her tuvalette geliyosa canım bence dr.a git doğum belirtisi olabilir...
Bu sefer bana da fl ac o değerleri vermedi ama o 3 değerin ort alınıyor haftasına uyumlu dedi kilosuna da az demedi son haftalarda daha çok alır dedi inşalah seninki de iyi olur stres yapma lütfen Allah nüyük
Canım benim de 1 cm açıklık vardı.Kendi doktoruma pazartesi gidicem inşalah,bide o muayene istemez inşallah..Bakalım o ne diyecek.Ben de de kanama oldu lekelenme şeklinde sona doğrı kahverengiye döndü ve bitti.1 gün falan sürdü bende de her tuvalete çıktığımda ayrı leke görüyodum.Ama gene sor doktoruna tabi..
inş ii çıkar sonucun cnm bende simdi geldim nst ye ve usg ye giridm benım oğlan ancak 2800 olmuş cok sukur inan buna da sevındım gerılık devam edıyor ama duzenlı yanı gecen hafta 2600 du 200 gr kadar almış bana yetr dıyorum sağlıklı olsun da .. sende habr et gelince..
pazartesi çatı muayenem yapılacak normal mi sezeryanmı olacağı büyük ihtimalle o gün belli olacak.. heyecan dorukta artık,.. ben planlı gitmek istemiyorum, ne bileyim dizilerdeki filmlerdeki gibi apar topar çantayı kapıp gitmek istiyorum, kolayda bir doğum olur inşallah:) sen neden sezeryan olacaksın öyle istiyorsun diyemi yoksa bir zorunlulukmu var?
Kızlar dua edin nolur doğuma giriyorum inşirah süresi okur musunuz:
Bnde kont dn geldim dogum oncesi son kont du 8 8 14 saat 8 de dogacak prensesim bol 8 li oldu tarihim :) 3130 olmus kilomuz nst dede sanci fln cikmadi hersey yolunda cok sukur haftaya bu saatlerde kizim kolumda olacak tek uzuldugum hast de iki gun kalackmisiz oglumdan hic o kadar ayri kalmamistim oda bnsiz duramaz bnde onsuz 2 gun nasil gecer die dusunmeye basladim simdiden hast getrselr bn yatiyorum die ne tepki verir onuda bilemedim cantama ek yapmam lazim bir gune gore hazirlamistim
Kullanıcı ismin ne cnm benimki aelifyilmaz
Ben başlarda çok koymak istemiyorum fotoğraf nazar falan değer mazallah :) instagramı çok kullanmadığım için hesabımı hatırlayamadım şarjımda bitti :) ama face adresim şu kullanıyosan ekleyebilirsin. Burcu kaplan özenoğlu.annemle çekilmiş fotoğrafım var :)
Merhaba arkadaşlar benim şu an kahverengi akıntı durumu var az birazda sancı hissediyorum Dunde nst de sancı çıkmıştı ama açıklık yoktu. Beklediğim işaret bu mu ki
Merhaba arkadaşlar benim şu an kahverengi akıntı durumu var az birazda sancı hissediyorum Dunde nst de sancı çıkmıştı ama açıklık yoktu. Beklediğim işaret bu mu ki
senle aramızda birgün var :) ben pazartesi gidicem doktora çok meraklardayım, bakalım bizim doğumlar ne zaman olacak.. sende de oluyor mu bilmiyorum ama benim saatte bir kasılma oluyor, ağrım yok ama kasılıyorum ve o ara midem bulanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?