2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba,
benim de sezeryan tarihim pazartesi belli olacak.
ben geceleri uyuyamıyorum çünkü belim ve kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi, çok rahatsızım. yattığım zaman ağrı ve sancı gibi bıçaklanma şeklinde ağrılar oluyor.
oturunca normale dönüyor. aynı durumu yaşayan oldu mu?

canım evet artık hepimizin ayı geldi.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.defne nasıl,toparlandı mı annesi.sütün nasıl bir de artık geliyor mu

Bu sefer bana da fl ac o değerleri vermedi ama o 3 değerin ort alınıyor haftasına uyumlu dedi kilosuna da az demedi son haftalarda daha çok alır dedi inşalah seninki de iyi olur stres yapma lütfen Allah nüyük

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah canim gözün aydın

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

canım evet artık hepimizin ayı geldi.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.defne nasıl,toparlandı mı annesi.sütün nasıl bir de artık geliyor mu

Kizlar cook sag olun iyi dilekleriniz dualariniz için.
Sütüm daha iyi canim cok şükür pazar gununden beri Defneyi emziriyorum:) onun da etkisiyle sanirim daha iyi tabi kızımin cenesi cok güçsüz daha pek cekemio ama emzirmek çoook güzel bi duygu kizlar :) cok şükür Rabbime... dariso basiniza insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pazartesi çatı muayenem yapılacak normal mi sezeryanmı olacağı büyük ihtimalle o gün belli olacak.. heyecan dorukta artık,.. ben planlı gitmek istemiyorum, ne bileyim dizilerdeki filmlerdeki gibi apar topar çantayı kapıp gitmek istiyorum, kolayda bir doğum olur inşallah:) sen neden sezeryan olacaksın öyle istiyorsun diyemi yoksa bir zorunlulukmu var?

Canim ortalamasına göre normal ben artık ultrason kağıdına bakmayacam doktor sonuçta normal diyorsa normaldir,çünkü bu hafta bebeğin gelişimi için çağırdı iyi şimdi dedi haftayada bakacak artık..hayırlısıyla kucağımiza alsaydik. ..

Evet canım benim de aynen öyle. Endişe edecek bir şey yok dedi doktor. Nişan da daha mukuslu bi kanama şeklinde oluyormuş zaten direkt kan gelmiyormuş.

Ben açılma başlayınca o gün doğum olur diye biliyordum. 1-2 cm açılman var, 5 gün sonra kontrole gel deyince şaşırdım Bilmeyince böyle oluyor işte

haber veririm canım doktoruum yok gerçi ultrasona giremeyeceğim

benim eşimin ve ailemin ortak kararı planlı bi şekilde belli bi gün ve saatte hem bebişi hem beni yıpratmadan olsun istiyoruz hepimiz için hayırlısı artık

Bnde kont dn geldim dogum oncesi son kont du 8 8 14 saat 8 de dogacak prensesim bol 8 li oldu tarihim :) 3130 olmus kilomuz nst dede sanci fln cikmadi hersey yolunda cok sukur haftaya bu saatlerde kizim kolumda olacak tek uzuldugum hast de iki gun kalackmisiz oglumdan hic o kadar ayri kalmamistim oda bnsiz duramaz bnde onsuz 2 gun nasil gecer die dusunmeye basladim simdiden hast getrselr bn yatiyorum die ne tepki verir onuda bilemedim cantama ek yapmam lazim bir gune gore hazirlamistim

Kızlar dua edin nolur doğuma giriyorum inşirah süresi okur musunuz:

umarım hayırlısıyla almışsındır yavrunu kucağına.inşirah süresini okudum senin için. Allah yardımcın olsun canım

Canım inşallah sağlıkla al kucağına, çantan nasıldı şimdi nasıl :) yazarsan bizde belki ekleme yaparız. .. oğlun içinde eğer kıskançlık varsa hastaneye gelmesi iyi olmaz..bende kardeşim doğduğunda gitmiştim annemi hasta etti diye baya bi sürdü...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Merhaba arkadaşlar benim şu an kahverengi akıntı durumu var az birazda sancı hissediyorum Dunde nst de sancı çıkmıştı ama açıklık yoktu. Beklediğim işaret bu mu ki

Bende oyle yapicam bebisin fotolarini oyle koymam da surpriz olsun biraz ☺️ bende face kullanmiyorum ama bakarim sana 😊

Sent from my iPhone 5 S

Merhaba arkadaşlar benim şu an kahverengi akıntı durumu var az birazda sancı hissediyorum Dunde nst de sancı çıkmıştı ama açıklık yoktu. Beklediğim işaret bu mu ki

Canım hastaneye git bi baktır istersen belki de doğum başlıyor...

Ya bu ara bende de mide bulantısı oluyor ama sormadım doktora çok kurcalamak istemiyorum :) doğumı sordum dedim ben bi aksilik çıkmazsa normal isterim o da son tarih24ü o tarihe kadar bekleriz dedi başka da tarihle ilgili bi şey demedi canım.. Güzel haberlerle gel inşallah canım sen de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…