2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktordan geldim bebegim 2850 gr 48 cm doktor normal dedi ama bilmiyorum. Nst sanci yok. Normsl dogumu bekleyeceğiz ben de haberler boyle simdilik

anneme söyledim karnım sertleşince midem bulanıyor diye, o da doğumun yaklaşıyor ondan dedi.. doğumda kusanlarda olabiliyormuş.. Hadi bakalım merakla takip ediyorum seni :) bakalım kim önce doğurcak :)

Bu sabah saat 9:30 gibi tuvalete gittim bir baktım çamaşırımda pembiş bir leke apar topar doktoruma gittik :18:hiçbir açıklık/sancı falan yok şafak 5

Bu sabah saat 9:30 gibi tuvalete gittim bir baktım çamaşırımda pembiş bir leke apar topar doktoruma gittik :18:hiçbir açıklık/sancı falan yok şafak 5

nişan dedikleri o olsa gerek , internette nişandan sonraki 2 gün içinde doğumun olacağı yazıyor.. yaklaşmış sanırım. zaten gününüde doldurmak üzere

çantalarımız arabada duruyor her ihtimale karşı bakalım annem diyor 1 hafta herkes farklı farklı diyor :44::44:

valla ben kağan kocatepenin yalancısıyım :)

"Nişan" denilen hafif kanlı-sümüksü akıntı, rahim ağzındaki bebeği koruyucu tıkacın atılmasından ibarettir. Ek bir belirti ya da şikayet yoksa beklemeye devam edebilirsiniz. Genellikle nişandan sonraki ilk iki günde doğum başlar. diyor kendileri :)

Merhaba arkadaşlar benim şu an kahverengi akıntı durumu var az birazda sancı hissediyorum Dunde nst de sancı çıkmıştı ama açıklık yoktu. Beklediğim işaret bu mu ki

canım dun nst ye girdiğin zaman alttanda muayene oldun mu? genelde muayene olduktan sonra oluyo..Bi de nişan için parlak kırmızı diyolar..

Nst ye girdim sancı filan yok ben kesin vardır diye düşünüyordum çok sertleşme oldu ,ağri oldu ama yok geçti şimdi bebeğin kalp atışlarıda iyi hergün nst ye gireceğim bakalım...hayırlısı olsun. .
Sanci olmazsa doğum olmaz değil mi?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Benim doktorum ikinci nst icin haftaya dedi. Randevu da 2 hafta sonrasi. Acil bi durum olursa gel dedi. Sevinmeli mi yoksa teladlanmali miyim doktorun bu kadar uzun süre koymasina bilemedim

Bnm oglum da tup bebekti dondurulmus 5. Gundu en bastan itibaren hep 10 gun onden gitti dogumumda 37+ 3 de du ondwn giden bebeklr ondnde geliyolar

Canim ikinci hamileligin normal yollarlami oldu? Benim 5tane dondurulmusum var.onlari 5senr icinde kullanmam gerekiyr.ama icimde bir umut var, ikinvci kendiliginden olurmu acaba diye

Son düzenleme:
Benim doktorum ikinci nst icin haftaya dedi. Randevu da 2 hafta sonrasi. Acil bi durum olursa gel dedi. Sevinmeli mi yoksa teladlanmali miyim doktorun bu kadar uzun süre koymasina bilemedim

Canim normalde girmiyordum ama benim tansiyonum çıkıyor onun için bebeğin kalp atışlari filan takip için normali sizin ki gibidir :) merak etme canım, tansiyonda 13/8 çıktı..

kızlar bugün çatı muayenesi oldum canım çok yandı doktor çatının dar olduğunu soyledi nts de sancım çıkmadı ama şu an çok fena adet agrisi gibi ağrım var ayakta zor duruyorum acaba sancım mi başladı geliyor mu bebeğim

anneme söyledim karnım sertleşince midem bulanıyor diye, o da doğumun yaklaşıyor ondan dedi.. doğumda kusanlarda olabiliyormuş.. Hadi bakalım merakla takip ediyorum seni :) bakalım kim önce doğurcak :)

ben de seni merakla takip edeceğim:)) bu arada magnezyumu sordum doğuma kadar içebilirsin dedi şimdi gene içtim... bir de sen sor istersen..

Doktor beklememi söyledi akıntı fazlalaşırsa ve sancı artarsa gel dedi şimdi akıntı leke şeklinde saatte bir büyük sancı oluyor karnimda sürekli bir faaliyet var bebeğim de çok hareketli.

Doktor beklememi söyledi akıntı fazlalaşırsa ve sancı artarsa gel dedi şimdi akıntı leke şeklinde saatte bir büyük sancı oluyor karnimda sürekli bir faaliyet var bebeğim de çok hareketli.

Allah yardimcin olsun. ..zamanı geldi mi kaç haftaliksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…