- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.621
Merhaba arkadaşlar benim şu an kahverengi akıntı durumu var az birazda sancı hissediyorum Dunde nst de sancı çıkmıştı ama açıklık yoktu. Beklediğim işaret bu mu ki
Doktordan geldim bebegim 2850 gr 48 cm doktor normal dedi ama bilmiyorum. Nst sanci yok. Normsl dogumu bekleyeceğiz ben de haberler boyle simdilikHerkese selam , doğum yapacak arkadaşlara rahat doğumlar dilerim , ben de bugün kontrole gittim,kendi doktorum izinde ve 4 ağustosta gelicek, başka bi doktora sevk etmişti beni sadece bu haftalığına, o doktora muayene oldum, nst de ufak sncılar çıktı ama doktor doğum sancısı olmadığını anlamsız sancılar olduğunu önemli olmadığını söyledi, bebiş 3200 olmuş maşallah, başı aşağıda ve acayip canımı yakıyor başıyla, bu arada sanırım 2 haftaya kadar doğurmuş olucam, 38.haftada falan doğum olcak galiba şu an 35+5 im, 37+ larda sezeryan olcak büyük ihtimal, tam belli değil kendi doktorumla 6 ağustosta randevum var o zaman kesin belli olcak...göbek deliğimde bir ben vardı dermatoloğa gösterdim , riskli gördü alınması gerekiyor bu yüzden doğum yapmam gerekiyor, doğumda veya doğumdan sonra alınmalıymış, plastik cerrah alıcakmış ve baştan göbek deliği yapıcaklar bana, malesef ki ben göbek deliğimin içinde komple baştan yapılcakmış , moralim bozuldu, lohusayken bi de bununla uğraşıcam, neyse buna şükür...
Ya bu ara bende de mide bulantısı oluyor ama sormadım doktora çok kurcalamak istemiyorum :) doğumı sordum dedim ben bi aksilik çıkmazsa normal isterim o da son tarih24ü o tarihe kadar bekleriz dedi başka da tarihle ilgili bi şey demedi canım.. Güzel haberlerle gel inşallah canım sen de..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu sabah saat 9:30 gibi tuvalete gittim bir baktım çamaşırımda pembiş bir leke apar topar doktoruma gittik :18:hiçbir açıklık/sancı falan yok şafak 5
nişan dedikleri o olsa gerek , internette nişandan sonraki 2 gün içinde doğumun olacağı yazıyor.. yaklaşmış sanırım. zaten gününüde doldurmak üzere
çantalarımız arabada duruyor her ihtimale karşı bakalım annem diyor 1 hafta herkes farklı farklı diyor :44::44:
Merhaba arkadaşlar benim şu an kahverengi akıntı durumu var az birazda sancı hissediyorum Dunde nst de sancı çıkmıştı ama açıklık yoktu. Beklediğim işaret bu mu ki
semihkubracelik canim ekleyebilirsin
Sent from my iPhone 5 S
Benim doktorum ikinci nst icin haftaya dedi. Randevu da 2 hafta sonrasi. Acil bi durum olursa gel dedi. Sevinmeli mi yoksa teladlanmali miyim doktorun bu kadar uzun süre koymasina bilemedimNst ye girdim sancı filan yok ben kesin vardır diye düşünüyordum çok sertleşme oldu ,ağri oldu ama yok geçti şimdi bebeğin kalp atışlarıda iyi hergün nst ye gireceğim bakalım...hayırlısı olsun. .
Sanci olmazsa doğum olmaz değil mi?
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Bnm oglum da tup bebekti dondurulmus 5. Gundu en bastan itibaren hep 10 gun onden gitti dogumumda 37+ 3 de du ondwn giden bebeklr ondnde geliyolar
Benim doktorum ikinci nst icin haftaya dedi. Randevu da 2 hafta sonrasi. Acil bi durum olursa gel dedi. Sevinmeli mi yoksa teladlanmali miyim doktorun bu kadar uzun süre koymasina bilemedim
anneme söyledim karnım sertleşince midem bulanıyor diye, o da doğumun yaklaşıyor ondan dedi.. doğumda kusanlarda olabiliyormuş.. Hadi bakalım merakla takip ediyorum seni :) bakalım kim önce doğurcak :)
Doktor beklememi söyledi akıntı fazlalaşırsa ve sancı artarsa gel dedi şimdi akıntı leke şeklinde saatte bir büyük sancı oluyor karnimda sürekli bir faaliyet var bebeğim de çok hareketli.
Anladim canim... benim tansiyon 10/7Canim normalde girmiyordum ama benim tansiyonum çıkıyor onun için bebeğin kalp atışlari filan takip için normali sizin ki gibidir :) merak etme canım, tansiyonda 13/8 çıktı..
38 hafta içindeyim. Doktor zamanı gelmiştir dedi her an olabilir artık dediAllah yardimcin olsun. ..zamanı geldi mi kaç haftaliksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?