2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çiçeği burnunda taze annelerimiz , doğum hikayelerinizi yeni açılmış konu başlığımıza yazarsanız , biz de okuruz , seviniriz , tecrübeleniriz....henüz 2 arkadaşımız yazmış...

38 hafta içindeyim. Doktor zamanı gelmiştir dedi her an olabilir artık dedi

Ayy çok heyecanlı hayırlısı olsun. .Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim...çok tuhaf hiç geçemeyecek gibi geliyordu zaman başladı artık doğumlar

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

selam anneler doktordan geldi. kizim 2800 boyu 50 cm doktorum gayet saglikli dedi.dogum pozisyonunda ama daha yerlesmemis.2 hafta sonra catiya bakicakmis..nts falan hic bakmiyor benimki buarada kizim yuz ustu durdugu icin yine goremedikk.dogumda gorucez anlasildi.donmuyor sipam.boynunda kordon varmis tehlikeki degil ama hareketlerini takip et dedi..biraz tedirgin oldum acikcasi.bizden boyle

muayeneden dolayı da ağrın olmuş olabilir cnm..x

bugün nst ye girdim bebeğim çok hareketliydı o yüzden kalp atislari 180 lere çıktı bir süre 40 larda da sancı çıktı nobetci doktora gösterdik normal dedi pazartesi belli olacak doğum zamanı

bende 8.8.14 de sabah 8de hastanede olucammmmm

Kızlar hastaneden yazıyorum size 3420gr ağırlığında 51 cm boyunda bir oğlum oldu sabah sabah 9 bucukta bebeği görünce tüm agrilarim yok oldu.

Kızlar hastaneden yazıyorum size 3420gr ağırlığında 51 cm boyunda bir oğlum oldu sabah sabah 9 bucukta bebeği görünce tüm agrilarim yok oldu.

Ay canım çok güzel , Allah size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah, zamanın olunca doğum hikayeni yazar mısın? doğum nasıl oldu canım ? Çok ağrın var mı?

Maşalah gözün Aydın çok sevindim:) Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.. Allah bağışlasın..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canim cati muayenesinden cok korkuyorum nasil yaptilar elle mi yoksa spekulum ile mi

Kızlar ateş ölçeri ne marka ne model aldınız? Çok kararsızım , iyi bişii önerebilir misiniz?

Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza artık doğum hikayeni bekliyoruz😉

Merhaba canim cati muayenesinden cok korkuyorum nasil yaptilar elle mi yoksa spekulum ile mi

Spekulum nedir haftaya bende muayene olcam korkunç bişey değil dimi 😱

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ateş ölçeri ne marka ne model aldınız? Çok kararsızım , iyi bişii önerebilir misiniz?

Ben omron tansiyon aleti kullanıyodum memnun olduğum omron marka aldım fiyatıda diğerlerşne göre uygundu tabi nasıl bişey olduğunu kullanmak zorunda kalmayalım ama anca ozaman anlarız

Ben de hala almadım... sanki almazsam ihtiyacim olmayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…