2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin anne karnında kilo alması ve doğum sonrasında süt olması için bayanın biri ablama küncü ve buğdayı kavurup çerez gibi ye demiş kadın kendi çocuklarında hep bunu yapmış hem tok da tutuyormuş. doğum sonrasında sütüm az olursa denemeyi düşünüyorum.

canım reflü o.bende bi kaç aydıır vafr.çikolata,acılı baharatlı kızartma türü şeyler yeme..rennie duo şurup aldım iyi geliyo o.bir de saç olayı efsaneymiş,bebeğin saçının çıkmasıyla alakası yokmuş :)

inş.cnm bak hareketlıymiş sağlıklı bebek hareketlı olur..merak etme inş ii olacaklar

Arkadaşlar dogum yaptım 15 gun oldu.. sabah suyum geldi aksama kadar bekledik ama acilma pek olmayinca sezaryan yaptik... foruma bir türlü giremdim bebek sarilik olduu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzel olmuş eline sağlık. Becerikliymişsin ben yapamam hayatta:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben çok bunaldım , artık doğurmak istiyorum , ama tabi bi 10 gün daha dayanmalıyım, puffff...

Bnmde 6 gun kaldi o kadar gun bitti bu son gunler gecmiyo tabi bunda bel kasik agrisi gece uykusuzluklari agirlasmada cok etili

Canım Allah size uzun sağlıklı ömürler versin inşallah , sarılık geçti mi , iyi mi şimdi bebiş??

Ya çok kötü duran çatlak yok eminim sendede aynidir..
bu arada eylül de doğum yapacaklardan birkaç kişi doğum yapmış...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

benimde şuan belli belirsiz ama dediğin gibi doğumdan sonra belli olacak.. eylül annesi dedinde mucar nerde yaaa hiç gelmiyormu ben mi denk gelmedim. özledim...

Bebek de sen de şimdi daha iyisinizdir inşallah.. Bebeğini Allah bağışlasın, Allah acısını göstermesin inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

39a girdim.iki kez oldu ama bebek hareket ettiği için mi oldu anlamadim biraz takip edeceğim

tatlım bende bebk hareketlerinden zannediyordum ya da normal diyordum adet sancısı gibi ama
doğum sancısıymış dr. öle dedi bana ama 10 gündür bişey olmadı yıkılmadım ayaktayım özellikle sabahları o ağrıyı hissediyorum :))

4 kez oldu12 den beri ama belde felan yok sadebence kasıklarda hafif bende doğum agrisi olduğunu düşünmüyorum bekleyeceğim

4 kez oldu12 den beri ama belde felan yok sadebence kasıklarda hafif bende doğum agrisi olduğunu düşünmüyorum bekleyeceğim

Canim rahim doguma hazirlaniyor gecen gun aynisini bende yasadim bildigin adet sancisi cektim bacaklarim uyustu falan 6-7 saat surdu ne artti ne de azaldi dr a sordum normal dedi dogum sancisi olsa yerinde duramazsin dedi , endise etme simdilik ama yine de hazirlikli ol her an gelebilirler 😊👶

Sent from my iPhone 5 S

Bnmde bugun sertlesme oluyo cok fena tas gibo oluyo karnim cok da uzun sure gecmiyo nedenki axaba

Slm arkadaşlar. Ben aktif olarak yazışmalara katılmıyorum ama Ağustos anneleri olarak bu başlığı hep takip etmekteydim. Benim beklenen doğum tarihim 26 Ağustos'tu fakat 36+4 olarak güzel kızımı Tr saatiyle 22:16 da dünyaya getirdim.. Tabii 7cm açılmayla acil servise geldik hemen doğuma aldılar.. Sancılar 5 dakikada bir 10-15sn arayla geliyordu.. Eşime kalsa götürmeyecekti beni acile. Çünkü onun düşüncesine göre benim yalancı sancım vardı😁😁 çünkü bağırıp çağırmadığumdan dolayı geçici sancı diye düşündük. Neyse ben ısrar edince acile gittik ve Dr muayenesi sonucunda 7cm açılma olduğunu öğrendik. Dr'un yorumu ise "nerdeyse evde doğuracaktın"oldu.neyse doğumum, epiduralsiz normal şeklinde oldu. Inş. Sizlerinde doğumunuz kolaylıkla olur. O an çok çok zor geçse de sonradan tüm çile bitiyor:..:) darısı sizin başınıza..

Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

maşallah 7 cm e kadar evde olmuşsunyaa... valla demekki açılma herkesi aynı etkilemiyor.. bu arada bebeğin sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah

Bnmde bugun sertlesme oluyo cok fena tas gibo oluyo karnim cok da uzun sure gecmiyo nedenki axaba

canım benim birgün aynen öyle olmuştu.. ama dinlenince azaldı. rahim kendini doğuma hazırladığı için kasılıyor.. dinlendiğin halde geçmiyorsa doğum sancısı sayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…