- 19 Haziran 2014
- 85
- 10
- 13
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.801
her zaman az alıyodu zaten.hiç kilolu olmadı.bu ay 3 haftada 600 gram alıp 2300 olmuş.ancak 2500 civarı doğacakbabası çok zayıf..ona çekti galiba.çook hareketli maaşallah.zaten hareketli olmasa strese daha çok girerdim.ama bu hafta bana zehir oldu.kesin sezeryandan ağlayarak çıkıcam.psikolojim hiç iyi değil.inş bu hafta bebişlerimiz daha çok kilo alır da sağlıcakla alırız kucağımıza
Bişi sorcam kızlar. Dünden beri midenden boğazıma inanılmaz bi yanma var sanki ateş yakmışlar içimde. Saçımı çıkıyodur ki acaba dedim anneme sordum bu saatten sonra çıkmaz dedi? Sizce nedir bu yanma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
her zaman az alıyodu zaten.hiç kilolu olmadı.bu ay 3 haftada 600 gram alıp 2300 olmuş.ancak 2500 civarı doğacakbabası çok zayıf..ona çekti galiba.çook hareketli maaşallah.zaten hareketli olmasa strese daha çok girerdim.ama bu hafta bana zehir oldu.kesin sezeryandan ağlayarak çıkıcam.psikolojim hiç iyi değil.inş bu hafta bebişlerimiz daha çok kilo alır da sağlıcakla alırız kucağımıza
Çok güzel olmuş eline sağlık. Becerikliymişsin ben yapamam hayatta:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben çok bunaldım , artık doğurmak istiyorum , ama tabi bi 10 gün daha dayanmalıyım, puffff...
Arkadaşlar dogum yaptım 15 gun oldu.. sabah suyum geldi aksama kadar bekledik ama acilma pek olmayinca sezaryan yaptik... foruma bir türlü giremdim bebek sarilik olduu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya çok kötü duran çatlak yok eminim sendede aynidir..
bu arada eylül de doğum yapacaklardan birkaç kişi doğum yapmış...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Arkadaşlar dogum yaptım 15 gun oldu.. sabah suyum geldi aksama kadar bekledik ama acilma pek olmayinca sezaryan yaptik... foruma bir türlü giremdim bebek sarilik olduu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar adet agrisi gibi ağrım oldu biraz önce bakalım tekrar olacak mi
39a girdim.iki kez oldu ama bebek hareket ettiği için mi oldu anlamadim biraz takip edeceğimKaç haftalıksın ? Düzenlimi ?
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
belki karsilasiriz benim salı olur belki gün verirse
39a girdim.iki kez oldu ama bebek hareket ettiği için mi oldu anlamadim biraz takip edeceğim
kızlar adet agrisi gibi ağrım oldu biraz önce bakalım tekrar olacak mi
Ağrılar belden başlayıp kasıklara, bacaklara doğru inmesi ve düzenli olması gerekiyormuş canım. Diğerleri rahmi hazırlama sancılarıymış. Benim gibi telaş yapıp bilmeden hastanelere taşınma :)
4 kez oldu12 den beri ama belde felan yok sadebence kasıklarda hafif bende doğum agrisi olduğunu düşünmüyorum bekleyeceğim
Slm arkadaşlar. Ben aktif olarak yazışmalara katılmıyorum ama Ağustos anneleri olarak bu başlığı hep takip etmekteydim. Benim beklenen doğum tarihim 26 Ağustos'tu fakat 36+4 olarak güzel kızımı Tr saatiyle 22:16 da dünyaya getirdim.. Tabii 7cm açılmayla acil servise geldik hemen doğuma aldılar.. Sancılar 5 dakikada bir 10-15sn arayla geliyordu.. Eşime kalsa götürmeyecekti beni acile. Çünkü onun düşüncesine göre benim yalancı sancım vardı😁😁 çünkü bağırıp çağırmadığumdan dolayı geçici sancı diye düşündük. Neyse ben ısrar edince acile gittik ve Dr muayenesi sonucunda 7cm açılma olduğunu öğrendik. Dr'un yorumu ise "nerdeyse evde doğuracaktın"oldu.neyse doğumum, epiduralsiz normal şeklinde oldu. Inş. Sizlerinde doğumunuz kolaylıkla olur. O an çok çok zor geçse de sonradan tüm çile bitiyor:..:) darısı sizin başınıza..
Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bnmde bugun sertlesme oluyo cok fena tas gibo oluyo karnim cok da uzun sure gecmiyo nedenki axaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?