2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol arkadaşım.şuan dediklerini almaya çıkıyorum.mesajını yeni gördüm

yumurtlama takibi yapiyordum cnm..yumurtlamada sorun oldugu icin o ay hap kullanmistim ondan biliyorum yumurtanin catladigi gunu..baska 2tane de yumurtam vardi onlar 21 22.gunler catladi ama dk ilk catlayanin sarisi orda dedi ondan dollenmis..sipanin gununu biliyoruz yani

cnm merak etme saglılı olsun doğunca kılo da alır sen hareketlerıne dıkkat et nasıl hareketlı mı kılo alımı ne zaman yavaşladı ben ımkı de son ay az alıyıo 2700 civarı suan 4 gunum var doğuma bakalım ben dert etmıyorum kıloyu sende etme yeterkı sağlık sorunu olmasın

Ben de aynı senin gibiyim çok çabuk sıkılırım ondan alsam da kullanmayabilirim, bilemiyorum...

Baktım baktım farkını bulamadım. Icerikleri aynı görünüyor. Gnc daha uygun fiyat olarak ama.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gnc alırız , bence de aynıdır zaten, ben olmazsa sütüm az olursa sonra da alabilirim ,sütüm bol gelirse boşu boşuna almış olmak da istemiyorum aslında...

Kizlar dun dr kontrolum vardi fazla kilo almisim oyle soyledi bundan sonra yediklerin bebege degil sana yariyor dedi moralimi bozdu halbuki bende hamilelik bahanesiyle ne bulursam yiyodum 😣 ama goruntu olarak fazla kilom yok hatta her goren hic kilo almamissin karninda kucucuk deyip duruyor anlamadim ben bu isi 😏 bebiste iyice yerine yerlesiyormus bu arada , dun gece sag tarafima yatirmadi sipa beni rahatsiz oluyo beyfendi habire tekmeledi karnim gerildi sola yatinca pasa pasa uyudu nasil bi cocuk bu allahim ayni babasina cekmis keyfine duskun kerata 😂 sizlerde ne var ne yok

Sent from my iPhone 5 S

canım zaten sağa yatma..kan akısını engellıyormus hep soluna yat..

canım zaten sağa yatma..kan akısını engellıyormus hep soluna yat..

Aslinda genelde sol tarafima yatiyorum cok rahatsiz olursam donuyorum ama yine sol a geciyorum vucudum uyusuyo cunku dedigin dogru kan akisi icin sol a yatmak gerekli arada bir pozisyon degistiriyorum

Sent from my iPhone 5 S

Masallh canim sorunsuz bir sekikde rabbim bizede nasip eder insallh..bende zorunlu sezeryan olacagim .ama coo korkuyorum.agrisi sizisi sutu gazi ne olacak acaba;((( tecrubelerini paylasirsan sevinirim.
rabbim yardimcin olsun

gözün aydın canım,allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.buarada spinal anestezi nasıl,epidural gibi mi?

Canım gözünaydın , atlattın ne güzel , Allah sağsalim bize de nasip etsin inşallah...

masallah canim Allah anali babali buyutsunnn..

maşallah canım gözün aydın.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. çok sevindim..

Herkese çok teşekkür ederim. Benim minik uyumadığı için artık takip edemiyorum formu. Umarım herkes iyidir doğumlar iyice arttı sanırım. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.

Kızlar ben çok bunaldım , artık doğurmak istiyorum , ama tabi bi 10 gün daha dayanmalıyım, puffff...

her zaman az alıyodu zaten.hiç kilolu olmadı.bu ay 3 haftada 600 gram alıp 2300 olmuş.ancak 2500 civarı doğacak babası çok zayıf..ona çekti galiba.çook hareketli maaşallah.zaten hareketli olmasa strese daha çok girerdim.ama bu hafta bana zehir oldu.kesin sezeryandan ağlayarak çıkıcam.psikolojim hiç iyi değil.inş bu hafta bebişlerimiz daha çok kilo alır da sağlıcakla alırız kucağımıza

Dogum yapan arkadaslar hepimizi tebrik ederim..tecrubelerinizi paylasirmisiniz acaba? Simdi nasilsiniz.bebek kokusu dedikleri gibi cennet kokusumu
Hepimizin rabbim yardimcisi olsun bizim doguma sizin bebek bakiminiza insallh

Gnc alırız , bence de aynıdır zaten, ben olmazsa sütüm az olursa sonra da alabilirim ,sütüm bol gelirse boşu boşuna almış olmak da istemiyorum aslında...

Doktor bana direkt yazdı ama beklemedi

Esim saolsun bulmuş solgar olanı almış. Bu aksamdan başlıcam icmeye. Doğurunca da gelişmeleri yazarım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım o kararmaları takma kafana çünkü onlar geçiyor sonradan.. çatlak izleri içinde contratubex diye bir krem var, iz giderici. doğumdan sonra çok rahatsız edici olursa ondan kullanırım, doktora sorupta tabi... inşallah çok çatlak yoktur.. Allahım görünür görünmez kazadan saklasın diye bir dua varya bu ara diyorum kendi kendime Allahım görünür görünmez çatlaklardan saklasın bizleri :)))

Ben de geceleri hep sağda uyuyorum , daha rahat ediyorum sağda uyurken...

Ya çok kötü duran çatlak yok eminim sendede aynidir..
bu arada eylül de doğum yapacaklardan birkaç kişi doğum yapmış...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…