- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.781
allah bağışlasın canım bende sezeryanla doğum yaptım 26 temmuzda acil olarak,3.gün gelmeye başaldı ama günde 2 defa rezene içtim,bol su içtim ve dere otunu hiç sevmem yavrum için her öğün yedim ve biranada süt arttı ama bu defa oğlum hazırcı memeyi tutmak yerine hazır sağılıp almak istiyor(
yumurtlama takibi yapiyordum cnm..yumurtlamada sorun oldugu icin o ay hap kullanmistim ondan biliyorum yumurtanin catladigi gunu..baska 2tane de yumurtam vardi onlar 21 22.gunler catladi ama dk ilk catlayanin sarisi orda dedi ondan dollenmis..sipanin gununu biliyoruz yanicanım benimki planlanan bir hamilelik değilfi.hamile kalınacak günlerde olmadığına eminim.sen 19. gün derken kendin durumu bildiğin için mi yoksa doktor bunu söylüyor mu?ben hamile olduğumu öğrenince çok şaşırdım da
benim bebişimde 36. hafta bitiminde 2300 gramdı.kilo alamamışçok üzüldüm.doktorumuz 8 ağustosta alıcam dedi.galiba doğana kadar 2500 ancak olur.moralim çok bozuk.her gün nstye gidiyorum.her şey iyiyken son ay bozuldu.inş sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
Sezeryan için medikalcilerde oluyormuş sor ben sıkılırim mesela hamile eşofman altim var o bel kısmı yukarda ya cok rahatsızim aşağıya katliyorum... doktoruna sor bakalım kullanabilirsin derse bakarsın
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Baktım baktım farkını bulamadım. Icerikleri aynı görünüyor. Gnc daha uygun fiyat olarak ama.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1206472 bunuda bn yaptım anne kız tacımız
Kizlar dun dr kontrolum vardi fazla kilo almisim oyle soyledi bundan sonra yediklerin bebege degil sana yariyor dedi moralimi bozdu halbuki bende hamilelik bahanesiyle ne bulursam yiyodum 😣 ama goruntu olarak fazla kilom yok hatta her goren hic kilo almamissin karninda kucucuk deyip duruyor anlamadim ben bu isi 😏 bebiste iyice yerine yerlesiyormus bu arada , dun gece sag tarafima yatirmadi sipa beni rahatsiz oluyo beyfendi habire tekmeledi karnim gerildi sola yatinca pasa pasa uyudu nasil bi cocuk bu allahim ayni babasina cekmis keyfine duskun kerata 😂 sizlerde ne var ne yok
Sent from my iPhone 5 S
canım zaten sağa yatma..kan akısını engellıyormus hep soluna yat..
kızlar çarşamba günü çatı muayenem olacak sanırım 37 artı da olucam. bu muayeneyi olan var mı
canım zaten sağa yatma..kan akısını engellıyormus hep soluna yat..
inş ayın 4 ünü bekleyebilirim canım :)) anlatırım tabi merak etme :)
hayırlı olsun cnm gözün aydın..
seninle aynı durumdayız ben de ayın 4 üne kadar bekler mi bilmiyorum ve benimde dr.um yok o tarihe kadar.. off yaa bayram haftasına gelmesi çok kötü oldu(
saol cnm iyiyim napıyım 4 üne kadar bekler diye umuyorum.. eşim arayıp duruyor varmı ağrın sancın diye :)
yarın büyük bi ihtimalle sana sezeryan önerir benim düşüncem bu.. zaten yarın olmazsa 4 üne kadar dr. yok. eğer o arada olursa nöbetçi dr. fatma hanım varmış sanırım o bakar dedi.
gözünüz aydın ALLAH analı babalı büyütsün.
Masallh canim sorunsuz bir sekikde rabbim bizede nasip eder insallh..bende zorunlu sezeryan olacagim .ama coo korkuyorum.agrisi sizisi sutu gazi ne olacak acaba;((( tecrubelerini paylasirsan sevinirim.
rabbim yardimcin olsun
gözün aydın canım,allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.buarada spinal anestezi nasıl,epidural gibi mi?
Canım gözünaydın , atlattın ne güzel , Allah sağsalim bize de nasip etsin inşallah...
Canım gözün aydın nasıl oldun meme başında filan çatlak yara oldu mu? Ne güzel sağlıkla kucağına aldın canim benim
Canım valla ben pek güveniyorum ki yani söyledi ama geçen hafta acile hastaneye gittiğimde tatildeyim dedi:)) Kuzenlerimde dedi eğer kendi gelmezse kendiyle aynı derecede bir arkadasina diyormus o giriyormus yine parayi kendine ödüyormuşsuz yani o şekilde dediler...
masallah canim Allah anali babali buyutsunnn..
maşallah canım gözün aydın.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. çok sevindim..
Ben bu ara sağa yatıyorum , sırt üstü yatıyorum...
cnm merak etme saglılı olsun doğunca kılo da alır sen hareketlerıne dıkkat et nasıl hareketlı mı kılo alımı ne zaman yavaşladı ben ımkı de son ay az alıyıo 2700 civarı suan 4 gunum var doğuma bakalım ben dert etmıyorum kıloyu sende etme yeterkı sağlık sorunu olmasın
Gnc alırız , bence de aynıdır zaten, ben olmazsa sütüm az olursa sonra da alabilirim ,sütüm bol gelirse boşu boşuna almış olmak da istemiyorum aslında...
Ay canım benim doktor 37.haftada.alalim demişti şimdi 39 da bende eşime diyorum 37 de olsaydi şimdi bunla sınırli kalacakti diye oda aman ne olacak diyor ona göre kilo almadım filan şimdi karın gergin anlaşılmiyor boşalinca çatlak çatlak olacak kendini toparlayana kadar. .hayirlisi olsun valla benim koltuk altım,göbek dediğim kapkara oldu ya ona canım sıkılıyor ..
Ben de geceleri hep sağda uyuyorum , daha rahat ediyorum sağda uyurken...
canım o kararmaları takma kafana çünkü onlar geçiyor sonradan.. çatlak izleri içinde contratubex diye bir krem var, iz giderici. doğumdan sonra çok rahatsız edici olursa ondan kullanırım, doktora sorupta tabi... inşallah çok çatlak yoktur.. Allahım görünür görünmez kazadan saklasın diye bir dua varya bu ara diyorum kendi kendime Allahım görünür görünmez çatlaklardan saklasın bizleri :)))
Ya çok kötü duran çatlak yok eminim sendede aynidir..
bu arada eylül de doğum yapacaklardan birkaç kişi doğum yapmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?