2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gözün Aydın ne güEl bilgiler bunlar, bizim günlerimiz epey yakın. Benimki de 3kg 30 gram 49 cm. Di dün. 15 Ağustos sonrası bekletmez gelir dedi ama seninki epey yaklaşmış. Rahim boyu kısaltmış demek iyice kanala girmiş mi demek acaba ?... Dr.unda ne güzel faydalı şeyleri sıralamış ,güzel haberlerini bekliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah maşallah süper günün adı konunca daha bir heycanlı olmuştur benimde 34+2 de 2300 48 cmdi bende çarş günü o kiloyu bekliyorum

Teşekkür ederim canım çok şükür rabbime mutlu sona yaklaşıyoruz

Evet canım kanala zaten 15 gün önce sokmuştu kafasını. Bugün iyice mesafe kısalmış 2 cm kalmış sadece dedi. Bunu da maksimum 1 haftada alır ve doğumu başlatır dedi. Dün evin altından girdim üstünden çıktım gece de bayağı korkuttu beni ağrılar, herhalde bugün doğacak dedim ama yaklaşma işaretleriymiş onlar

Doktorumu seviyorum, kontrol ediyim bitsin demiyor. Beni de düşünüyor ve faydalı herşeyi sıralıyor ben sormadan.
Normal doğuma teşvik ediyor beni her seferinde, hem korkuyorum hem de kolay olacak dediği için doktoruma güveniyorum inşallah öyle olur.

Yaa konuya karışıyorum benim de koltuk altım karardı beyaz tenliyim dikkat çekiyor birşey yapıyor musun karbonat limon diyorlar pufs

Canım bende beyaz tenliyim çok kötü görünüyor sanki pis gibi, birde ben görmedim ama genital bölgemde öyle olmuş,yapmadım birşey koltuk altıma sen yaptın mi yapsam mi bilemedim. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bende cati muayinesi oldum hemde iki kez aciklik yok dedi heraey normal desi ama karnim inmis aaagi dedi ay nasil dogurmak istiyorum kizlar bir bilsez ogluma kavusmmak istiyorum insallah sagsalim

Ya koltuk altım benimde kapkara oldu. Kollarımı kaldırmaya utanıyorum inşlh eski haline dönerler

Canım gnc malt hapından ben de alıcam, çok duydum sütü bollaştırdığını, ama ne zaman kullanmaya başlıycam onu bilemiyodum, demek ki bi hafta önceden başlasam yeter...

Canım gnc malt hapından ben de alıcam, çok duydum sütü bollaştırdığını, ama ne zaman kullanmaya başlıycam onu bilemiyodum, demek ki bi hafta önceden başlasam yeter...

Canım vallahi doktorum az kalmış sen artık başla dedi. Sanırım cok abartmadan 1 hafta 10 gün kala başlamak lazım. 2 ser tane günde 3 kez içilecek. Tek korkum solgar acaba daha mi iyi gnc den

Ya koltuk altım benimde kapkara oldu. Kollarımı kaldırmaya utanıyorum inşlh eski haline dönerler

Benim genital bölgem öyle oldu, ama korkulcak bişii yok , doğumdan sonra bi aç ay içinde geçiyomuş kızlar...

İçeriklerinin aynı olduğunu düşünüyorum ben, ikisinin de içinde alkosüz bira mayası var canım bildiğime göre, ama internetten bi araştıralım emin olalım...

Haftaya kadar doğmazsa bundan sonra haftada 2 gün kontrole gel dedi. Öyle deyince bir fena oldum. Heran gelebilir :18: karmakarışığım

Ben sezeryan olcam canım , şu korse işini ben de düşünüyorum ama havalar çok sıcak , bunalır mıyım takarken diye almadım..alsam mı ki, bi de ne çeşit alınıyo bilmiyorum?

Ben sezeryan olcam canım , şu korse işini ben de düşünüyorum ama havalar çok sıcak , bunalır mıyım takarken diye almadım..alsam mı ki, bi de ne çeşit alınıyo bilmiyorum?

Sezeryan için medikalcilerde oluyormuş sor ben sıkılırim mesela hamile eşofman altim var o bel kısmı yukarda ya cok rahatsızim aşağıya katliyorum... doktoruna sor bakalım kullanabilirsin derse bakarsın

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Dedi ki lohusa korsesi ve kulot seklinde giyilen olacak. Faydası cokmus ben de almak istemiyordum sıcakta giymem diye ama tavsiye etti.

Dedi ki lohusa korsesi ve kulot seklinde giyilen olacak. Faydası cokmus ben de almak istemiyordum sıcakta giymem diye ama tavsiye etti.

Medikalciler satıyorlar dedi. Kulot seklinde giyinenden al dedi. Muhtemel. Sezercik icin olanı da vardır canım.

İçeriklerinin aynı olduğunu düşünüyorum ben, ikisinin de içinde alkosüz bira mayası var canım bildiğime göre, ama internetten bi araştıralım emin olalım...

Baktım baktım farkını bulamadım. Icerikleri aynı görünüyor. Gnc daha uygun fiyat olarak ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…