- 28 Ocak 2014
- 438
- 54
- 53
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.761
Kızlar herkese merhaba;
Bugün 36+5 olduk ve kontrolümüz vardı. 50 cm ve 3000 gr olmuşuz yaklaşık.
Rahim boyunu epey kısaltmış 8-10 gün içinde bekle oğlunu dedi. İnanılmaz heyecanlandım. Resmen 1 hafta içinde doğabilir.
Hemen süt artırıcı başlayalım dedi. Solgar ya da GNC malt hapı al dedi. (kullanan var mı ? solgar piyasada yok gnc alıcam ama ya diğeri daha iyi ise ?)Doğuma gelirken de yanında olsunlar hapların muhakkak dedi.
Bir de hamilelik korsesi. Külot gibi giyilenlerden olacakmış.
Ayrıca Avent göğüs kalkanı çok işe yarıyor onu da lütfen çantaya al dedi.
Pijama değil 2 takım gecelik, sentetik olup cici görünen değil, babaanne işi bile olsa pamuklu olsun lütfen dedi
10 günde 3 cm daha kısaltmış mesafeyi oğlum.
Allahım yaklaştıkça hem korkuyorum hem de olsun bitsin istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Kızlar herkese merhaba;
Rahim boyunu epey kısaltmış 8-10 gün içinde bekle oğlunu dedi. İnanılmaz heyecanlandım. Resmen 1 hafta içinde doğabilir.
Hemen süt artırıcı başlayalım dedi. Solgar ya da GNC malt hapı al dedi. (kullanan var mı ? solgar piyasada yok gnc alıcam ama ya diğeri daha iyi ise ?)Doğuma gelirken de yanında olsunlar hapların muhakkak dedi.
Pijama değil 2 takım gecelik, sentetik olup cici görünen değil, babaanne işi bile olsa pamuklu olsun lütfen dedi
Allahım yaklaştıkça hem korkuyorum hem de olsun bitsin istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Canım gözün Aydın ne güEl bilgiler bunlar, bizim günlerimiz epey yakın. Benimki de 3kg 30 gram 49 cm. Di dün. 15 Ağustos sonrası bekletmez gelir dedi ama seninki epey yaklaşmış. Rahim boyu kısaltmış demek iyice kanala girmiş mi demek acaba ?... Dr.unda ne güzel faydalı şeyleri sıralamış ,güzel haberlerini bekliyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah maşallah süper günün adı konunca daha bir heycanlı olmuştur benimde 34+2 de 2300 48 cmdi bende çarş günü o kiloyu bekliyorum
Yaa konuya karışıyorum benim de koltuk altım karardı beyaz tenliyim dikkat çekiyor birşey yapıyor musun karbonat limon diyorlar pufs
Valla benim özellikle 3 gündür sürekli ağrım var karnım da yavaş yavaş aşağı iniyo o yüzden mi ağrı bilemedim
Ay canım benim doktor 37.haftada.alalim demişti şimdi 39 da bende eşime diyorum 37 de olsaydi şimdi bunla sınırli kalacakti diye oda aman ne olacak diyor ona göre kilo almadım filan şimdi karın gergin anlaşılmiyor boşalinca çatlak çatlak olacak kendini toparlayana kadar. .hayirlisi olsun valla benim koltuk altım,göbek dediğim kapkara oldu ya ona canım sıkılıyor ..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canım gnc malt hapından ben de alıcam, çok duydum sütü bollaştırdığını, ama ne zaman kullanmaya başlıycam onu bilemiyodum, demek ki bi hafta önceden başlasam yeter...Kızlar herkese merhaba;
Canım gnc malt hapından ben de alıcam, çok duydum sütü bollaştırdığını, ama ne zaman kullanmaya başlıycam onu bilemiyodum, demek ki bi hafta önceden başlasam yeter...
Ya koltuk altım benimde kapkara oldu. Kollarımı kaldırmaya utanıyoruminşlh eski haline dönerler
Benim genital bölgem öyle oldu, ama korkulcak bişii yok , doğumdan sonra bi aç ay içinde geçiyomuş kızlar...Canım bende beyaz tenliyim çok kötü görünüyor sanki pis gibi, birde ben görmedim ama genital bölgemde öyle olmuş,yapmadım birşey koltuk altıma sen yaptın mi yapsam mi bilemedim. ..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canım vallahi doktorum az kalmış sen artık başla dedi. Sanırım cok abartmadan 1 hafta 10 gün kala başlamak lazım. 2 ser tane günde 3 kez içilecek. Tek korkum solgar acaba daha mi iyi gnc den
Haftaya kadar doğmazsa bundan sonra haftada 2 gün kontrole gel dedi. Öyle deyince bir fena oldum. Heran gelebilir :18:karmakarışığım
Ben sezeryan olcam canım , şu korse işini ben de düşünüyorum ama havalar çok sıcak , bunalır mıyım takarken diye almadım..alsam mı ki, bi de ne çeşit alınıyo bilmiyorum?
Ben sezeryan olcam canım , şu korse işini ben de düşünüyorum ama havalar çok sıcak , bunalır mıyım takarken diye almadım..alsam mı ki, bi de ne çeşit alınıyo bilmiyorum?
İçeriklerinin aynı olduğunu düşünüyorum ben, ikisinin de içinde alkosüz bira mayası var canım bildiğime göre, ama internetten bi araştıralım emin olalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?