- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.841
Kizlar bi fikrinizi almak istiyorum. Simdi bizim kizimiz azcik iriymis ve haftasindan 2.5 hafta onde gidiyo. doktor normal cok zor, sezeryan olcak buyuk olasilikla diyo. Haftasonuna kontrolumuz var. Hala "buyuk olasilikla" sezeryan derse, o kucuk olasilik normal dogumu beklmeye gerek varmi?
Canım benim oglum da tup bebek...ben de pko var tum doktorlar normal olur demesine ragmen bi yerden sonra iyice psikolojik oldu ve tüp yaptık. Korunma konusu kafami karistirmiyor degil.bebek icin ugrasmisken korunma garip geliyor. Ya da hsngi yontemi seçmeli. Keşke benim de 2. Kendinden suptiz yapsaama vakit onemli.oglun kac yaşında şimdi... sanirim oglum 2 yaşına gitince hamile kalsam havalara ucarim...
Bence acile bi git canım ya.. Ne bileyim için rahat etsin, inşallah önemli bir durum değildir..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kanama neyden sonra oldu?
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
önemli bir durum değilmiş canım, dediğim gibi nişan filanda değilmiş.. pıhtılı olması gerekiyormuş nişan olması için.. yarın ki muayenede daha da içim rahatlıycak inşallah.. artık lekelenmemde olmuyor.
ben utandım yazmaya yaaa :)
ben utandım yazmaya yaaa :)
İyi hadi bakalım önemli olmasın da.. Acile gittin herhalde.. Yarın da güzel haberler al inşalah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) haa ondan sonra olabilir bence cati muayenesinden sonra olur diyorlar ya...ama doğumu tetikleyebilirmis :))
Biz jubileyi yaptik 10 gun once artik dogum sonrasi lohusalik bitimine kadar dukkan kapali zaten belim kasigimin agrisi yetiyo :) son zmaanlarda dogumu yetikleye biliyo dikkat et bnce sende
Kilot gibi dedigin su pacali olanlardanmi? Ben bi camasircida sormustum uzun nerdeyse dize kafar pacali bir korse godterdi almadim tabi :)
Bendede biara nefes darligi coktu ,dr. Soluna yat dedi.sagina yatmaninda zarari yok ,soluna yatarsan nefes darligi cekmezsin dedi.bende solumda rahat ediyorum zaten saga yatinca tekmeleyip duruyo :) bizimkide pek duskun rahatina :) az koltukta otururken egilm hemen tepiniyo :)
Benim kocam bir melek ikimizde korkumuzdan bekar hayata donduk. 17 haftalikti dukkan kapanali ama ebe ye de sordum olmamasi daha iyi dedi. Biz zaten tup bebekle bulduk pasami hic rahatsız edemem oğlumu. ..Biz jubileyi yaptik 10 gun once artik dogum sonrasi lohusalik bitimine kadar dukkan kapali zaten belim kasigimin agrisi yetiyo :) son zmaanlarda dogumu yetikleye biliyo dikkat et bnce sende
iyi pazarlar
bende yarın kontrol için dr gideceğim
Benim kocam bir melek ikimizde korkumuzdan bekar hayata donduk. 17 haftalikti dukkan kapanali ama ebe ye de sordum olmamasi daha iyi dedi. Biz zaten tup bebekle bulduk pasami hic rahatsız edemem oğlumu. ..
Oda cok erken canim ya pimpiriklenmissiniz hatta faydali bile diyolar dusuk twhliken fln yoksa cunku tavuk gibi 20 gunde dogursak surec cok uzun eslerle arada sogukluk giriyo o zaman
Oda cok erken canim ya pimpiriklenmissiniz hatta faydali bile diyolar dusuk twhliken fln yoksa cunku tavuk gibi 20 gunde dogursak surec cok uzun eslerle arada sogukluk giriyo o zaman
Bizde de 17.haftada ilişkiden sonra lekelenme geldi korktuk ..
bugün içim daralıyor başım ağrıyor yarın kontrol var bakalım ne olacak
Vallahi ortak karar olunca sorun soğukluk olmuyor. ..bebege birsey olursa korkusunu yasamaya değmez.
tatlım aynı durum bendede cıktı. bu perşembe kontrollerımde 2 hafta onde ve iri bebek cıktı. normal zorlar seni dedi. sezeryana yonlendırdı ve burası devlet hastanesı hanı sezeryandan para kazanmak ıcın falan desem degıl yanı. bu persembe tekrar kontrollerde bakacagız kılosuna. senın bebegın kılosu suan kac tatlım.
Benim kocam bir melek ikimizde korkumuzdan bekar hayata donduk. 17 haftalikti dukkan kapanali ama ebe ye de sordum olmamasi daha iyi dedi. Biz zaten tup bebekle bulduk pasami hic rahatsız edemem oğlumu. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?