2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bir miktar kanamam oldu.. ama öyle kıvamlı filan değil, burun kanamasındaki gibi bir kan, 5-6 damla kadar, her lavaboya gidişimde yine peçeteye geliyor.. nişan kanaması olduğunu düşünmüyorum, yarın doktor randevum var ama bugün acile gitmeye gerek varmı sizce.?? bu arada kanama şeyden sonra oldu...:26::26::26:

selam arkadaşlar bayramdı- temizlikti- doğum hazrlığıydı derken ne zamandır yazamadım buraya... bu arada bir sürü arkadaşın bebekleri dünyaya teşrif etmiş bile... Allah herkesin bebeğini kendisine bağışlasın ve analı babalı büyütsün inşAllah...
dün doktordaydık önceki iki hafta içinde sadece 90 gram alan bebeğimiz bir hafta içinde 250 gram almış... doğuma 10 gün kaldı ancak bende hala ara ara çok az sancı ve sık sık kasılmalar oluyor(sanki karnımda taş varmış gibi)... dünki muayenede çatı muayenesi yapıldı: acımadı ama o andan beri az az kanamam oluyor... nişan olup olmadığını takip ediyoruz... muayene kaynaklı bir kanama olduğunu söylemişti doktor...
bebeğin kafası küçük ve doğum kanalı gayet normal doğuma uygunmuş... doktorun teknik bilgisi ve uygulamaları iyi ama sorularımıza garip garip cevaplar veriyor... neredeyse dün azarlandığımızı bile hissettik... son bir aydır bu ilginç davranışları yüzünden doktoru değiştirmek istiyorum ama son dakikada da doktor değişir mi... insan cesaret edemiyor... iyi kötü ilk doğumu yaptırsın bir dahaki hamileliğimde bu doktora gitmeyi planlamıyorum...
bu arada ben hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum...sırt ağrılarım 1 haftadır geçti-hiç ağrımıyor sırtım... bebeğimiz sağlıklı çok şükür ama içeride rahat heralde... hiç gelme niyeti yok gibi geliyor bize... ağrısız sancısız-sadece hamile göbeği olan bir kişiye dönüştüm... doğumumuz çok gecikmeden sağlıkla ve hayırlısıyla olur inşAllah... benim gibi hisseden var mı acaba ...hamileliğin son döneminde ağrı çekmeyen... nst bile çok az yükseliyor... geçen hafta 25'lerdeydi bu hafta 35 oldu sancı ölçümü... çok ağır seyrediyor sanki doğum süreci...

Bence acile bi git canım ya.. Ne bileyim için rahat etsin, inşallah önemli bir durum değildir..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşalah gözün Aydın.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Rabbim tüm hamilelere kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin bana da inşallah 😊

Sıkıntılarının azalması güzel.. Benim de Allah kısmet ederse ilk doğumum olacak o yüzden çok bi şey diyemeyeceğim ama derler ya doğumdan önce kişi enerjik olabilirmiş belki öyle bir durumdur sendeki😊

Son düzenleme:
Medikalciler satıyorlar dedi. Kulot seklinde giyinenden al dedi. Muhtemel. Sezercik icin olanı da vardır canım.

Kilot gibi dedigin su pacali olanlardanmi? Ben bi camasircida sormustum uzun nerdeyse dize kafar pacali bir korse godterdi almadim tabi :)

Bendede biara nefes darligi coktu ,dr. Soluna yat dedi.sagina yatmaninda zarari yok ,soluna yatarsan nefes darligi cekmezsin dedi.bende solumda rahat ediyorum zaten saga yatinca tekmeleyip duruyo :) bizimkide pek duskun rahatina :) az koltukta otururken egilm hemen tepiniyo :)

Kanama neyden sonra oldu?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Allah anali babali büyümeyi nasip etsin, bizede sağlıkla almayi nasip etsin. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Dogum yapan arkadaslar hepimizi tebrik ederim..tecrubelerinizi paylasirmisiniz acaba? Simdi nasilsiniz.bebek kokusu dedikleri gibi cennet kokusumu
Hepimizin rabbim yardimcisi olsun bizim doguma sizin bebek bakiminiza insallh

canım saolasın öncelikle rabbim çok kolay doğum nasip etsin,anne olmak çok güzel birşey kokusu harika hiçbiryerde yok denebilir.benim sütüm 3.günyavaş geldi oğlumda meme başı olmayınca tutmakta zorlandı ve sarılık oldu 24 saat göz altında kaldık şükür rabbime ki o gece düştü taburcu olduk şimdi daha da artırdım emmesini yarın tekrar kontrol var inşlah geçmiştir küvez çok kötü (meme ucu kremi muhakkak kullanılmalı kuruyunca çok acı veriyor hatta emerkende ama bebeğin yüzüne bakınca acın bile geçiyor

Canım öncelikle gözün aydın. Benim bebeğim de sarılık oldu, 2,5 hafta erken doğduğu için sanırım.yoksa emmesinde bir sorun yok. 9. Gün sarılık 16 11. Günde 14 çıktı. Bugun 12. Günü ama hala sarı sarı gözlerinin içi ve yüzü. Seninki ne alamde?? Biraz uzun sürdü gibi bizimki çok endişelendim. Bol bol enziriyorum oda tuvaletini yapıyo. Birde her sabah sabah güneşinde 10dk güneşlendiriyorum kayınvalidem söyledi. İnşallah biter su sarılık sen neler yaptın sarılık için

4 kez oldu12 den beri ama belde felan yok sadebence kasıklarda hafif bende doğum agrisi olduğunu düşünmüyorum bekleyeceğim

Canım o ağrıyı yeni çektiğim için taze taze yazıyım. Regl ağrısı gibi olan en başlangıcı ve pek açılma olmuyo o ağrıda asıl açılma ağrısı belden kasıklara ve alt karına giren ağrı acı gibi bişey ve bu ağrılar olurlen karnın taş gibi oluyo. Hepsi bir arada yani :)

Buarada kaşınıyorum 😢ve karnımda kırmızı minicik pütürcükler var sanki😔daha cuma günü kontrole gittim bi şeyim yoktu karaciğer enzimlerim bi ara yükseldi diye gene baktırdım hamdolsun normale dönmüş ondan değil yani inşallah kaşıntım.. Bence her şeyin sorumlusu olduğu gibi bunun da sorumlusu sıcaklar😞Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kazasız belasız doğurmayı nasip et tüm hamilelere de bana da..

Gecmis olsun cabim insallh kontroldede hersey yolunda gider..darisi basimiza insallh bol dua etmrk lazim..rabbim o kokuyu hepimize nasip etsin

Benimki parçalı değil canım. Ay hepten daralırım o zaman :) altı kulot gibi üstende göğüs altına kadar.

Bebeklerini doguran kokluyan emziren anneler tebrik ederim darisi basimiza bizde sagsalim doguralim kokluyalim emzirelim insallah amin..ay benim bugunde sancimm filan yok ne zaman gelicek pasa oglum acaba

Ya bnde karasiz kaldim korse konusunda cogu dr da kaslarda tembellik yapiyo diyo alsammi almasammi bilemedum gerci oglumdada jullanmadim 3 aylikti ne karin ne kilo kalmistida bunda ne olur bilemem aralari az oldu toparlamak zor olur gibi aman siz siz olun en az 3 sene olsun aralari bebeklerin cok zor gecti her anlamda hamilelik simdi sonrasida bi o kadar zor olack bnm supriz geldi siz dikkat edin hele de tuo bebekle olanlar bnm gibi nasil olsa olmuyo diyip korunmamazlik etmeyin

Benimki parçalı değil canım. Ay hepten daralırım o zaman :) altı kulot gibi üstende göğüs altına kadar.

senin dediklerin iyimiş,o dediklerimi bende giyemem zaten almadım :)

Canım bu çocuk işi nasip sanırım.Bayramdan önce ilçedeki bi doktora gittim öylesine.Kadın 4.5 aylık bebeği var yeni,7 haftalık hamile çıktı.Üstelik spiral takdırdığı halde.Adamların yemeğine şap falan mı atsak
Doktor spirali çektiğimizde bebek düşer dedi.O yüzden krtaj yapmak zorunda kaldı.

Vallahi şüpheliyin bunu da aldım ama bakalım o sıcakta giyer miyim ?

Canım benim oglum da tup bebek...ben de pko var tum doktorlar normal olur demesine ragmen bi yerden sonra iyice psikolojik oldu ve tüp yaptık. Korunma konusu kafami karistirmiyor degil.bebek icin ugrasmisken korunma garip geliyor. Ya da hsngi yontemi seçmeli. Keşke benim de 2. Kendinden suptiz yapsa ama vakit onemli.oglun kac yaşında şimdi... sanirim oglum 2 yaşına gitince hamile kalsam havalara ucarim...

Kizlar bi fikrinizi almak istiyorum. Simdi bizim kizimiz azcik iriymis ve haftasindan 2.5 hafta onde gidiyo. doktor normal cok zor, sezeryan olcak buyuk olasilikla diyo. Haftasonuna kontrolumuz var. Hala "buyuk olasilikla" sezeryan derse, o kucuk olasilik normal dogumu beklmeye gerek varmi?

canım sen de benim gibi bunaldın sanırım hamilelikten .benim 32. haftada erken doğumriski var demişti doğmasın diye uğraştık şimdi de okadar ağırlaştım ki doğsun istiyorum.haftalarımız seninle hemen hemen aynı.dr sezaryan dediyse senin eninde sonunda o noktaya getirir zaten.benim ilk kızımda 41 haftaya kadar ben sezaryan istememe rağmen normal diye zorladı bekletti son anda suyum geldi normal zor olur diyerek sezaryan yaptı.bence normali beklemeye gerek yok ama ne kadar geç olursa doğunca bakımı okadar kolay oluyor.sezaryan da olsa biraz beklet çok sıkıntın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…