- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.861
Benimde tansiyondan başım ağrıyor sen artık 39 un içindesin bence gün doğum olur..sezeryandi değil mi yoksa normali mi bekliyordun
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
canım sen de benim gibi bunaldın sanırım hamilelikten .benim 32. haftada erken doğumriski var demişti doğmasın diye uğraştık şimdi de okadar ağırlaştım ki doğsun istiyorum.haftalarımız seninle hemen hemen aynı.dr sezaryan dediyse senin eninde sonunda o noktaya getirir zaten.benim ilk kızımda 41 haftaya kadar ben sezaryan istememe rağmen normal diye zorladı bekletti son anda suyum geldi normal zor olur diyerek sezaryan yaptı.bence normali beklemeye gerek yok ama ne kadar geç olursa doğunca bakımı okadar kolay oluyor.sezaryan da olsa biraz beklet çok sıkıntın yoksa
rahim agzi kalın açıklık olmasi zor dedi birde gelişim geriliği ve tansiyon sebebiyle beni sezeryana yönlendiriyor en son gittiğimde suyu da azalmıştı salı gününe gün verecek gibi geliyor. senin normal mi sezeryan mi
kızlar evimin temizliği bitti..
meyve suyumu yaptım(şeftali,erik ve kayısı)(hem süt yapsın hem de posalı yaptım wc sorunu yaşamayım diye)
leblebi ve kuru üzümümü aldım (sütümün koyu kıvamlı olması için)
keşkülle, pudingte yapçam.. bunlar benimle hastaneye gelcek 2 gün hastanede olcam süt yapsın diye..
saat 8 de annem gelcek ALLAH ın izniyle..
bitek banyom kaldı girip iyice birde yıkandım mı işim tamam :))
doğuma hazırım.. oğlumu görcem sevcem. eşim,oğlum, kardeşim, annem, ben çok heyecanlıyız deli gibi
bekliyoruz merak edıyoruz.. sevmek için sabırsızlanıyoruzz
son kez şu smileyi de kullanayımmhamile smileyi ya
Hadi bakalim a.nesi bal oglunu goruceksin yarin insallah darisi basimiza..resmleride atin yeni dogan bebeklerin resmi nerde AGUSTOS ANNELERI:)kızlar evimin temizliği bitti..meyve suyumu yaptım(şeftali,erik ve kayısı)(hem süt yapsın hem de posalı yaptım wc sorunu yaşamayım diye)leblebi ve kuru üzümümü aldım (sütümün koyu kıvamlı olması için)keşkülle, pudingte yapçam.. bunlar benimle hastaneye gelcek 2 gün hastanede olcam süt yapsın diye..saat 8 de annem gelcek ALLAH ın izniyle..bitek banyom kaldı girip iyice birde yıkandım mı işim tamam :doğuma hazırım.. oğlumu görcem sevcem. eşim,oğlum, kardeşim, annem, ben çok heyecanlıyız deli gibibekliyoruz merak edıyoruz.. sevmek için sabırsızlanıyoruzzson kez şu smileyi de kullanayımm hamile smileyi ya
benim de tansiyon çıkmış yine ondan başım tutmus
Sizde bayagi erken birakmissiniz ama tup bebek ve lekelenme felan olunca biraz daha hassas oluyo durum. Normal dogumu tetikliyo diye ben israrla kapatmiyorum esim biraz tedirginde olsa 😀
meyve suyumu yaptım(şeftali,erik ve kayısı)(hem süt yapsın hem de posalı yaptım wc sorunu yaşamayım diye)
keşkülle, pudingte yapçam.. bunlar benimle hastaneye gelcek 2 gün hastanede olcam süt yapsın diye..
doğuma hazırım.. oğlumu görcem sevcem. eşim,oğlum, kardeşim, annem, ben çok heyecanlıyız deli gibi
Sanada geçmiş olsun neyse az kaldı sana, inşallah doğumdan sonra kalmaz
Canım benim geçmiş olsun ben kendimde şunu denedim, sıcaktan bunalınca benim de 13 çıkıyor ama ferahlatsam kendimi daha iyi.. Sen de kendini biraz ferahlatmaya çalışsan inşallah iyi olur.. Allahım kazasız belasız en hayırlı zamnda doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım inşallah hepimiz aklina gelirse dua et... Rabbim sağ salim almayi nasip etsin hepimize inşallah.
Allah kurtarsin canım ne güzel hazırlanmışsin Allah tamamina erdirsin. ..maşallah sağlıkla al canım kucağına. ..
Hadi bakalim a.nesi bal oglunu goruceksin yarin insallah darisi basimiza..resmleride atin yeni dogan bebeklerin resmi nerde AGUSTOS ANNELERI:)
sezeryanında bu yönünü seviyorum:) herşey hazır tamam hale geliyor, planlı programlı gidiyorsun hastaneye :) hadi Allah kurtarsın sağlıkla bebeğine kavuş inşallah
Ne guzel hazirlanmissin. Bende not alim bunlari kenara 😀 hadi simdiden hayirli ugurlu olsun bebisine kavusman 😀
Oh maşalah.. Sağlıkla evladına kavuş inşalah.. Ben biraz alakasız olarak şu meyve suları nasıl yapıldı onları merak ettim eğer mümkünse tarif paylaşır misin canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim kızlar sağolun.. evet sezeryanın bu yönü güzel :)
nehnehcim erikleri doğradım dilim dilim, kayısıları da 2 böldüm koydum, şeftalileride dilimledim güzelce yıkadım kabuklarını soymadım posa gerek :))
sonra su koydum kaynattım onların piştiğinden emin olunca kapattım altını.. soğuyunca blendrdan geçtim şekerini ayarladım fazla şeker koymadım ama
kilo yapmasın diye, şişelere doldurdum.. yarım kilo erik, yarım kilo kayısı 4 tane iri şeftaliden 3 kg meyve suyu elde ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?