2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde tansiyondan başım ağrıyor sen artık 39 un içindesin bence gün doğum olur..sezeryandi değil mi yoksa normali mi bekliyordun

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

rahim agzi kalın açıklık olmasi zor dedi birde gelişim geriliği ve tansiyon sebebiyle beni sezeryana yönlendiriyor en son gittiğimde suyu da azalmıştı salı gününe gün verecek gibi geliyor. senin normal mi sezeryan mi

Sorma, biraz onunda etkisi var. Agrim sizim cok yok ama sicaklardan nefes alamiyoru, uyuyamiyorum. Sonrada boyle dusundugum icin kendimi kotu hisediyorum 😀😀
Yani doktora gore ebatlari su anda 38-39 haftalik gibi olmali buyumesi durmadiysa, kilosu desen 3hafta once 3kiloydu. Hani oyle pek minnak citipiti bi kiz degiliz 😁
Bilemiyorum ama sezeryan olasiligi yuksekse beklemek konusunda kararsizin iste

kızlar evimin temizliği bitti..
meyve suyumu yaptım(şeftali,erik ve kayısı)(hem süt yapsın hem de posalı yaptım wc sorunu yaşamayım diye)
leblebi ve kuru üzümümü aldım (sütümün koyu kıvamlı olması için)
keşkülle, pudingte yapçam.. bunlar benimle hastaneye gelcek 2 gün hastanede olcam süt yapsın diye..

saat 8 de annem gelcek ALLAH ın izniyle..

bitek banyom kaldı girip iyice birde yıkandım mı işim tamam :))

doğuma hazırım.. oğlumu görcem sevcem. eşim,oğlum, kardeşim, annem, ben çok heyecanlıyız deli gibi
bekliyoruz merak edıyoruz.. sevmek için sabırsızlanıyoruzz

son kez şu smileyi de kullanayımm hamile smileyi ya

Benim sezeryan olacak 36+4 um şimdi önce 37 de alalım dedi geçen bebeğin gelişimi için gittik normal 39 u bekleyelim dedi ama benim iki gündür tansiyon yüksek, 38. Haftada bari alsa ya da hap versin diyorum çünkü yıprandim korkuyorum birşey olacak diye. ..13/9 dan inmedi bugün başım ağrıyor..limon, sarımsak içiyorum onada alıştı heralde vücut off Canim çok sıkılıyor

Allah kurtarsin canım ne güzel hazırlanmışsin Allah tamamina erdirsin. ..maşallah sağlıkla al canım kucağına. ..

Hadi bakalim a.nesi bal oglunu goruceksin yarin insallah darisi basimiza..resmleride atin yeni dogan bebeklerin resmi nerde AGUSTOS ANNELERI:)

sezeryanında bu yönünü seviyorum:) herşey hazır tamam hale geliyor, planlı programlı gidiyorsun hastaneye :) hadi Allah kurtarsın sağlıkla bebeğine kavuş inşallah

Ne guzel hazirlanmissin. Bende not alim bunlari kenara 😀 hadi simdiden hayirli ugurlu olsun bebisine kavusman 😀

Oh maşalah.. Sağlıkla evladına kavuş inşalah.. Ben biraz alakasız olarak şu meyve suları nasıl yapıldı onları merak ettim eğer mümkünse tarif paylaşır misin canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb. kızlar
doğum yaklaşdıkça beni korku sarıyor :18:
siz neler yapıyorsunuz, bu korkularınızı nasıl bastırıyorsunuz ?

hazırlıklarımız tamamlandı çok şükür odası eşyaları herbişeymiz hazır hamdolsun bir tek oğluşum eksik.

Sanada geçmiş olsun neyse az kaldı sana, inşallah doğumdan sonra kalmaz

Canım benim geçmiş olsun ben kendimde şunu denedim, sıcaktan bunalınca benim de 13 çıkıyor ama ferahlatsam kendimi daha iyi.. Sen de kendini biraz ferahlatmaya çalışsan inşallah iyi olur.. Allahım kazasız belasız en hayırlı zamnda doğurmayı nasip etsin inşallah hepimize..

Kızlar merhaba
iki gündür giremiyordum foruma.artık iyice ağırlaştım.sıcaklardan bi yere de gitmiyorum.gecem de gündüzüm de uykusuz.oğlumla evdeyiz.çocuğum da sıkılıyo..
az evvel beni bilgisayarın başında gören eşim sordu."var mı doğuran "diye.ben de şöyle bi baktım "iki kişi daha doğurmuş" dedim.
O da "mısır patlağı gibisiniz maşallah her gün birileri patlıyor "dedi.
bu arada hastane mi de ayarladık çok şükür memorial de doğum yapcam inşallah.VIP paket istemedim standart olsun yeter bana..

Amin canım inşallah hepimiz aklina gelirse dua et... Rabbim sağ salim almayi nasip etsin hepimize inşallah.

Amin canım inşallah hepimiz aklina gelirse dua et... Rabbim sağ salim almayi nasip etsin hepimize inşallah.

Zaten dua ettiğim zaman tüm hamilelere ediyorum ayrıca ağustos2014 anneleri de diyorum.. Allah büyüktür..

Allah kurtarsin canım ne güzel hazırlanmışsin Allah tamamina erdirsin. ..maşallah sağlıkla al canım kucağına. ..

Hadi bakalim a.nesi bal oglunu goruceksin yarin insallah darisi basimiza..resmleride atin yeni dogan bebeklerin resmi nerde AGUSTOS ANNELERI:)

sezeryanında bu yönünü seviyorum:) herşey hazır tamam hale geliyor, planlı programlı gidiyorsun hastaneye :) hadi Allah kurtarsın sağlıkla bebeğine kavuş inşallah

Ne guzel hazirlanmissin. Bende not alim bunlari kenara 😀 hadi simdiden hayirli ugurlu olsun bebisine kavusman 😀

çok teşekkür ederim kızlar sağolun.. evet sezeryanın bu yönü güzel :)

nehnehcim erikleri doğradım dilim dilim, kayısıları da 2 böldüm koydum, şeftalileride dilimledim güzelce yıkadım kabuklarını soymadım posa gerek :))
sonra su koydum kaynattım onların piştiğinden emin olunca kapattım altını.. soğuyunca blendrdan geçtim şekerini ayarladım fazla şeker koymadım ama
kilo yapmasın diye, şişelere doldurdum.. yarım kilo erik, yarım kilo kayısı 4 tane iri şeftaliden 3 kg meyve suyu elde ettim :))

Ellerine sağlık sağlıkla iç güzel güzel emzir inşallah😊 kolay bir tarif çok teşekkürler paylaştığın için canım..

Ay ne guzel,imrendim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…