- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.901
Kızlar yarın inşallah. Epidural Anestezi ile sezeryan olacağım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah kuzularimizi. ..
herkese hayırlı ve kolay doğumlar. ..bende dualarini zi bekliyorum. ...
Inşallah doğum hikâyemiz de anlatılacak kadar iyi olur. Ve paylaşırim
Kızlar yarın inşallah. Epidural Anestezi ile sezeryan olacağım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah kuzularimizi. ..
Ay tüh ya canım benim.. Allah yardımcın olsun.. Allah şifa versin.. Şu an hastanede olman çok iyi en azından takip edileceksin. Allah'a emanet ol. Bu arada Nasıl fark ettin tansiyonunun bu kadar yükseldiğini?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar 16/11 tansiyonla hastaneye kaldırıldım, nst de sancılarım çıktı, 5 saattir hastanedeyim,sancıların kesilmesi için serum taktılar, tansiyonumu düşürdüler, şu anda iyiyim ama gözlem altında tutulucam 2 gün, bana dua edin lütfen daha 36+1 im....
Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım , herkese çok teşekkür ederim, dualarınızı esirgemeyin, tansiyon yükdelince gözletim görmez oldu nehneh cim,
Kızlar 16/11 tansiyonla hastaneye kaldırıldım, nst de sancılarım çıktı, 5 saattir hastanedeyim,sancıların kesilmesi için serum taktılar, tansiyonumu düşürdüler, şu anda iyiyim ama gözlem altında tutulucam 2 gün, bana dua edin lütfen daha 36+1 im....
Waaow çok iyi olmuş güzel gazsiz gunler geçirin insallah :) bunlari görünce oda yapmadığım a pisman oluyorum hee 3 yaşına felan geldiğinde alirim die dusundum ben genç odası tarzı biseyKızlar canımız çıktı ama odamız tamamen bitti çokmu süslü olduk ne yaptık anlamadım 😍😍😍Eki Görüntüle 1207697 Eki Görüntüle 1207698 Eki Görüntüle 1207699 Eki Görüntüle 1207700 Eki Görüntüle 1207701 Eki Görüntüle 1207702 Eki Görüntüle 1207704
Kızlar canımız çıktı ama odamız tamamen bitti çokmu süslü olduk ne yaptık anlamadım 😍😍😍Eki Görüntüle 1207697 Eki Görüntüle 1207698 Eki Görüntüle 1207699 Eki Görüntüle 1207700 Eki Görüntüle 1207701 Eki Görüntüle 1207702 Eki Görüntüle 1207704
Waaow çok iyi olmuş güzel gazsiz gunler geçirin insallah :) bunlari görünce oda yapmadığım a pisman oluyorum hee 3 yaşına felan geldiğinde alirim die dusundum ben genç odası tarzı bisey
çok güzel olmuş.içinde huzurla sağlıkla büyüt evladını inşallah
Bizde de 17.haftada ilişkiden sonra lekelenme geldi korktuk ..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Bizim de durum bu. Karar derken birimiz istemeyip diyerimizin istemesi olmadı.Öyle karar filan almadık ama hiç teşebbüste bulunmadik...hayırlısiyla kucağımiza alalımda herşey eskisi gibi olur
Kaçıncı haftadasin ?
Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım , herkese çok teşekkür ederim, dualarınızı esirgemeyin, tansiyon yükdelince gözletim görmez oldu nehneh cim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?