2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım.. Allah'a emanet ol, sağlıkla evladını al inşallah kucağına..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah güzel ve rahat bir doğıum olu ve bebişinde sağlıklı olur.dualarım seninle arkadaşım :)

Allah yardımcın olsun en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım , herkese çok teşekkür ederim, dualarınızı esirgemeyin, tansiyon yükdelince gözletim görmez oldu nehneh cim,

allah yardımcın olsun sakin ol stres yapma canım

Arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım , herkese çok teşekkür ederim, dualarınızı esirgemeyin, tansiyon yükdelince gözletim görmez oldu nehneh cim,

Canım benim Allah'tan Hastanedesin hiç korkma arkadaşların dediği gibi 36 haftadasın çok şükür. Allah büyüktür.. Inşallah sağlıkla kavuşacaksın evladına.. Allah şifa versin..tüm dualarımız seninle..

Canım şok oldum canım sıkıldı inşallah iyi olursun...merak etme şimdi emin ellerdesin...hayirli haberlerle gel

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ceydacığım eliine sağlık çok zevkli ve de uyumlu olmuşdoğrusu haftalarca süren emeğine değmiş odanın sahibi bayılacak

Son düzenleme:

Canim Allah hakkinda en hayırlısı ne olacak ise onu nasip etsin inşallah stres yapma hemen firliyo tansiyon

Waaow çok iyi olmuş güzel gazsiz gunler geçirin insallah :) bunlari görünce oda yapmadığım a pisman oluyorum hee 3 yaşına felan geldiğinde alirim die dusundum ben genç odası tarzı bisey

Waaow çok iyi olmuş güzel gazsiz gunler geçirin insallah :) bunlari görünce oda yapmadığım a pisman oluyorum hee 3 yaşına felan geldiğinde alirim die dusundum ben genç odası tarzı bisey

Teşekkür ederiz canım benim ben mecbur oda yaptım yatak odamda beşik koyacak yerim yok malesef ilerde daha iyileri senin olsun inş benimkide sökülüyo genç odasına dönüşüyo bakma şimdi böyle allı pullu 😉

bebeğininde seninde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, Allah şifa versin

Rabbim sifa versin. Rahat ol heesey cok guzel olacak inşallah. ..

Öğretmen arkadaşım yeni açtım forumu uzub zamandır hayırlısı olsun hakkında 37.hafta güzel bir hafta bebişin iyi merak etme erken kavuşmanız hayırlısıysa hayırlısıyla olsun inşallah:))

Kızlar günaydın

40. haftamdayım, belimden ağrı gelmeye başladı, daha önce belimden hiç ağrımamıştı. Bugün doğurur muyum acaba ? Ay çok heyecanlıyım

Bi de tuvaletten sonra peçeteye çok açık pembe renkte su geldi. Öyle su gelmesi tarif ettikleri gibi değil, daha çok sızıntı gibi. İdrar olmadığına eminim. Sildikçe bikaç peçete ıslattı sadece. Benim de böyle yavaş yavaş mı gelecek acep ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…