2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy hadi insallah. Bugun yarn kucagina alirsin bebisini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim eşim ve annem pek güvenemiyor sakin olduğu için bakalım göreceğiz.ben sezeryandan çok korkuyorum ya spinal mi olacaksın doğum fiyatlarını öğrendin mi spinal sezeryan 2000 dediler

haha benim eşimde aynen güvenemiyor :)) valla tatlım epidurali önerdi nuray hanım. epiduralle 2.sınıf oda fiyatı 1.350 1. sınıf istersek 2000 tl. ama sanırım okadar fark ödemek istemicem daha küçük olan 2. sınıf odaları seçicem..

harika çok beğendim cnm güle güle kullanın..

nişanın gelmiş olabilir tatlım.. hakkında hayırlısı :)

kızzlaarr çook heyecanlıyım yaa 5 ten beri uyuyamıyorum..
oğlumda kıpır kıpır içerde sanırım oda heyecanlı
bikaç saat kaldı bebeğimle buluşmama rabbim benim ve tüm doğuma gircekler olanların yar ve yardımcısı olsun

Hayirlisiyla goz acip kapayincaya kadar kucagina al bebisini insallah canim. Su aralik gelsede bende alsam bi an once 😇😇

Moonlıghtcım rabbım hakkında hayırlısını nasip etsin inş hangi zamanda bebeğini kucağına Alman hayırlısysa o zmn al bebişini kucağına Rabbim şifanı verecektir elbet ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayçacım gün senın günün hayırlı haberlerini bekliypruz inşallah :) Bütün mutluluklar senin olsun inş hayırlı bir şekilde al yavrunu kucağına inş ...

Odanız bi harikaaaaaa olmuş ceydacım ellerine saglık gelen bebişiniz hayırlı bir şekilde neşelendersinn odanızı inş

Hayirlisiyla goz acip kapayincaya kadar kucagina al bebisini insallah canim. Su aralik gelsede bende alsam bi an once 😇😇

amin kızlar çok teşekkür ederim.. darısı size olsun inşALLAH :)) Rabbim hiç birimizi bu yolda oyalamasın

amin kızlar çok teşekkür ederim.. darısı size olsun inşALLAH :)) Rabbim hiç birimizi bu yolda oyalamasın

Amiiiiin inşallah tatlımm ) heycan dorukta şimdi senin en güzel mutluluk :) bol bol inşirah oku canım aklında olsun

Allah yardimcin olsun canim inşallah bi sorun cikmaz dualarım seninle.haberdar et mutlaka durumdan hayirlisi olsun hakkinda canim

Kızlaaar Günaydın bizimde bugün kontrolumuz var bakalım kızım dönmüş mü benim gibi halen dönmesini bekleyen var mı acaba :) inatçı bebişlerimizin :)

Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos

senin bebek gelmeye karar verdi herhalde :))) gözün aydın, Allah kolay doğumla kucaklamayı nasip etsin

ayyyy o nasıl bir duygudur tahmin edebiliyorum, dakikalar geçmek bilmiyordur şimdi :)) hadi hayırlısıyla kucakla inşallah

senin bebiş imza alanında ters duruyor ama umarım dönmüştür... :)

uyku tutmadı bir türlü 2 de uyudum 7de kalktım..

bugün hem tayin sonucum belli olacak hemde bebeğimizin kontrolü ve çatı muayenem var... heyecan stres ..

Kız anlamadım ne dediğini malum oksijenin çoğunu bebek alıyo imza alanında derken :)))))

Hayırlı doğumlar canım benim..saat kaçta

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

uyku tutmadı bir türlü 2 de uyudum 7de kalktım..

bugün hem tayin sonucum belli olacak hemde bebeğimizin kontrolü ve çatı muayenem var... heyecan stres ..

Tatlı heycan olsun canım stresden ziyade hakkında hayırlı yer çıksın tahinin ... Bu arada bakalım bebişler ne alemde bende çatı muayenesi olurum belki diye hazırlıkları yaptım :)

Allah yardimcin olsun canim inşallah bi sorun cikmaz dualarım seninle.haberdar et mutlaka durumdan hayirlisi olsun hakkinda canim

Gunaydin canim Defne çıktı mi hastaneden?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Of ya sayili gun cabuk gecer diyolar nerdeeeee 9 ay bitti son hafta gecmiyo cuma gelsin artik ya cok siiildim yoruldum agrilar yordu beni kosmak yurumemk oglumla kizimla ilgilenmek yardim beklememek isyiyorum artikkkkk

gece hiç uyuyamadim şimdi hastanedeyim nst sırası bekliyorum bugün doğum zamanı belli olacak belki de yarın doğacak.dua edin kızlar bebeğim kilo almış olsun karnım da ufak bir buyukluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…