2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına.ameliyattan sonra yaz doktorun eli hafif ol değil mi diye

kızlar bu arada isimleriniz nedir herkesi kullanıcı adı ile tanıyoruz belki adaş cikariz birde bebislerin adını da yazın. benim adım ayşegül oğlum ensar tuğrul olacak inşallah

yarın girebilirsem yazarım canım :)) hastalarından çok olumlu sözler duydum ama bakalım deneyip görcez nuraycığımın maharetlerini :))

benim eşim ve annem pek güvenemiyor sakin olduğu için bakalım göreceğiz.ben sezeryandan çok korkuyorum ya spinal mi olacaksın doğum fiyatlarını öğrendin mi spinal sezeryan 2000 dediler

Kızlar 16/11 tansiyonla hastaneye kaldırıldım, nst de sancılarım çıktı, 5 saattir hastanedeyim,sancıların kesilmesi için serum taktılar, tansiyonumu düşürdüler, şu anda iyiyim ama gözlem altında tutulucam 2 gün, bana dua edin lütfen daha 36+1 im....

Ay tüh ya canım benim.. Allah yardımcın olsun.. Allah şifa versin.. Şu an hastanede olman çok iyi en azından takip edileceksin. Allah'a emanet ol. Bu arada Nasıl fark ettin tansiyonunun bu kadar yükseldiğini?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah çok güzel bir oda. Can sağlığıyla mutlulukla kullanın inşallah

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz üzme sakın kendini strese girme

Canim cok gecmis olsun.vaktinde gelsin ins bebegin.yine de telas yapma 36+0da ciger gelisimi tamamlaniyor.

Kızlar yarın inşallah. Epidural Anestezi ile sezeryan olacağım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah kuzularimizi. ..
herkese hayırlı ve kolay doğumlar. ..bende dualarini zi bekliyorum. ...
Inşallah doğum hikâyemiz de anlatılacak kadar iyi olur. Ve paylaşırim

Canim saglikla sihhatle bebegini kucagina almani dilerim

Geçmiş olsun canım.korkma ihşallah başka hiçbir sorun olmadan bebeğini kucağına alacaksındualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…