- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.881
Ellerine sağlık sağlıkla iç güzel güzel emzir inşallah😊 kolay bir tarif çok teşekkürler paylaştığın için canım..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay ne guzel,imrendim valla :)
çok teşekkür ederim kızlar sağolun.. evet sezeryanın bu yönü güzel :)
nehnehcim erikleri doğradım dilim dilim, kayısıları da 2 böldüm koydum, şeftalileride dilimledim güzelce yıkadım kabuklarını soymadım posa gerek :))
sonra su koydum kaynattım onların piştiğinden emin olunca kapattım altını.. soğuyunca blendrdan geçtim şekerini ayarladım fazla şeker koymadım ama
kilo yapmasın diye, şişelere doldurdum.. yarım kilo erik, yarım kilo kayısı 4 tane iri şeftaliden 3 kg meyve suyu elde ettim :))
canım allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına.ameliyattan sonra yaz doktorun eli hafif ol değil mi diye
yarın girebilirsem yazarım canım :)) hastalarından çok olumlu sözler duydum ama bakalım deneyip görcez nuraycığımın maharetlerini :))
sizin şuan devam ediyormu?? dün benim lekelenmem oldu diye bende bekleme kararı aldım
Bizim aynen devam canım, lekelenme veya bi şikayet olmadığı için kısıtlama getirmedik hiç, öncesindeki gibi devam etti
Bizde hala aynen devam. En basindan beri hic kisitlamadik ama. Normal surecte devam etti hep
Kızlar 16/11 tansiyonla hastaneye kaldırıldım, nst de sancılarım çıktı, 5 saattir hastanedeyim,sancıların kesilmesi için serum taktılar, tansiyonumu düşürdüler, şu anda iyiyim ama gözlem altında tutulucam 2 gün, bana dua edin lütfen daha 36+1 im....
Kızlar canımız çıktı ama odamız tamamen bitti çokmu süslü olduk ne yaptık anlamadım 😍😍😍Eki Görüntüle 1207697 Eki Görüntüle 1207698 Eki Görüntüle 1207699 Eki Görüntüle 1207700 Eki Görüntüle 1207701 Eki Görüntüle 1207702 Eki Görüntüle 1207704
Kızlar 16/11 tansiyonla hastaneye kaldırıldım, nst de sancılarım çıktı, 5 saattir hastanedeyim,sancıların kesilmesi için serum taktılar, tansiyonumu düşürdüler, şu anda iyiyim ama gözlem altında tutulucam 2 gün, bana dua edin lütfen daha 36+1 im....
Maşallah çok güzel bir oda. Can sağlığıyla mutlulukla kullanın inşallah
Kızlar yarın inşallah. Epidural Anestezi ile sezeryan olacağım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah kuzularimizi. ..
herkese hayırlı ve kolay doğumlar. ..bende dualarini zi bekliyorum. ...
Inşallah doğum hikâyemiz de anlatılacak kadar iyi olur. Ve paylaşırim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?