- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.961
Kızlar 16/11 tansiyonla hastaneye kaldırıldım, nst de sancılarım çıktı, 5 saattir hastanedeyim,sancıların kesilmesi için serum taktılar, tansiyonumu düşürdüler, şu anda iyiyim ama gözlem altında tutulucam 2 gün, bana dua edin lütfen daha 36+1 im....
senin bebek gelmeye karar verdi herhalde :))) gözün aydın, Allah kolay doğumla kucaklamayı nasip etsin
Malesef ağrılar geçti, daha bekletecek bu kız bizi
hastaneden geldim yarın sabah dokuzda normal doğum için hastaneye yatıyorum bebek 3100 olmuş rahim agzi kalındı yumuşamis 1cm açıklık varmış tansiyon 140/80 çıktı normal doğum deneyeceğiz olmazsa sezeryan dedi muayenede çok canım yandı kanama da geldi normal dedi şimdi de ağrım var bana dua edin ne olur sağ salim doğsun bebeğim
hastaneden geldim yarın sabah dokuzda normal doğum için hastaneye yatıyorum bebek 3100 olmuş rahim agzi kalındı yumuşamis 1cm açıklık varmış tansiyon 140/80 çıktı normal doğum deneyeceğiz olmazsa sezeryan dedi muayenede çok canım yandı kanama da geldi normal dedi şimdi de ağrım var bana dua edin ne olur sağ salim doğsun bebeğim
canımm ben annemlerdeyim burda kalıyorum perşembe günü evime geçeceğim.Sancım falan oluyor.Heyecan doukda hayırlısı olsun sen nasılsın?
Kizlar meraba ben persembe sezeryana girecem nasipse.suyu az ve biraz gelisim geriligi var.36 hafta 6 gun olmus olacam o gun.insallah kuvezlik bi durum olmaz.dua edin oldu mu clexsanin son dozunu bugun yaptik.dua edin.
Allah yardımcın olsun canım.. Allah sana hayırlı, sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah.. Güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz.. Sen de bebek de Allah'a emanet olun..hastaneden geldim yarın sabah dokuzda normal doğum için hastaneye yatıyorum bebek 3100 olmuş rahim agzi kalındı yumuşamis 1cm açıklık varmış tansiyon 140/80 çıktı normal doğum deneyeceğiz olmazsa sezeryan dedi muayenede çok canım yandı kanama da geldi normal dedi şimdi de ağrım var bana dua edin ne olur sağ salim doğsun bebeğim
Cnm bende bi aksilik olmazsa perşembe sezeryan olacam benim kuzu da biraz geri.. Seninki kaç Kilo benimki en son 37+5 te 1 hafta kadar geriydi 2700-2800 gibi demişti bakalım sağsalim gelseler kilo önemli değil inş kuvez olayımız olmaz allah herkesi sağsalim kavuştursun gercekten buyuk emek bebişler
Kizlar meraba ben persembe sezeryana girecem nasipse.suyu az ve biraz gelisim geriligi var.36 hafta 6 gun olmus olacam o gun.insallah kuvezlik bi durum olmaz.dua edin oldu mu clexsanin son dozunu bugun yaptik.dua edin.
Hayırlı, sağlıklı ve kolay bir doğum olur inşallah.. 2 haftaya kadar olan ileri geriler normal kabul ediliyor, canını sıkma inşalah az kaldı😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallah topige.. Daha ayin 4u ama dogumlar tam gaz..En sona ben kalacagim sanirim.. daha22 gunum var sezaryene.. doguranlar burdami devam ediyo yoksa baska bi topigemi geciyoruz?? Allah herkesin yarfimcisi olsun.. Bir an once dogurmak isteyen arkadaslar, dogru cok zor yaz gebeligi ama, dogum donrasida kolay olmayacak, sikintilar bitmeyecek, tadini cikarin bence hamileligin son gunlerinin.. Herkese kolayliklar diliyorum..
en son benım korkma canım :) tüm topiği dogurtucam en son kendım dogurucam 31.08 cunku..
Bende bende beraberiz inş :)))
Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos
ınş. canım dursun bızımkıler bıraz daha buyusunler :)
ınş. canım dursun bızımkıler bıraz daha buyusunler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?