2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

moonlight canımm tansiyonun yükselmiş sanırım şimdi nasılsın iyisindir umarım bende pek giremiyorum uzak kalıyorum gelişmelerden dikkat et kendine

hastaneden geldim yarın sabah dokuzda normal doğum için hastaneye yatıyorum bebek 3100 olmuş rahim agzi kalındı yumuşamis 1cm açıklık varmış tansiyon 140/80 çıktı normal doğum deneyeceğiz olmazsa sezeryan dedi muayenede çok canım yandı kanama da geldi normal dedi şimdi de ağrım var bana dua edin ne olur sağ salim doğsun bebeğim

çok geçmiş olsun meslektaşım sakın korkma bebiş ve sen iyi olun yeter, geçen haberlerde 500 gr lık bebek hayata tutundu yazıyordu. Rabbim ol desin olur ben inanıyorum hepimiz sağlıkla dünyaya getireceğiz bebişlerimizi Allahın izniyle.

bu arada ne kadar cok kişi doğum yapmış maşallah yaa darısı zamanı gelince başımıza gün yaklaştıkça sanki 2 katına çıkıyor

Canim dualarimz seninle, hakkinda hayirlisi olur insallah.. suni sanciyla mi normal dogum denicekler?

Canim hayirli haberlerini bekliyorum..Allah yardımcıniz olsun inşallah normal doğumla yaparsın. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

canımm ben annemlerdeyim burda kalıyorum perşembe günü evime geçeceğim.Sancım falan oluyor.Heyecan doukda hayırlısı olsun sen nasılsın?

İyi olmana çok sevindim canım. Geceleri uyuyamama bende de bayadır var 😞 sıcaklar çok bunalttı. Ben de geçen cuma gittim kontrole nst de sancı çıkmadı dha ama kontroller artık haftada 1 e düştü.. Bu halimize de hamdolsun. Sen sezeryan gününü aldın herhalde3 hafta kaldı dediğine göre😊Dr bana da 24 üne kadar bekleyecez dedi.. Hayırlısı..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar meraba ben persembe sezeryana girecem nasipse.suyu az ve biraz gelisim geriligi var.36 hafta 6 gun olmus olacam o gun.insallah kuvezlik bi durum olmaz.dua edin oldu mu clexsanin son dozunu bugun yaptik.dua edin.

Cnm bende bi aksilik olmazsa perşembe sezeryan olacam benim kuzu da biraz geri.. Seninki kaç Kilo benimki en son 37+5 te 1 hafta kadar geriydi 2700-2800 gibi demişti bakalım sağsalim gelseler kilo önemli değil inş kuvez olayımız olmaz allah herkesi sağsalim kavuştursun gercekten buyuk emek bebişler

Allah yardımcın olsun canım.. Allah sana hayırlı, sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah.. Güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz.. Sen de bebek de Allah'a emanet olun..

Hayırlı, sağlıklı ve kolay bir doğum olur inşallah.. 2 haftaya kadar olan ileri geriler normal kabul ediliyor, canını sıkma inşalah az kaldı😊

Masallah toparlamıs senin bebişi. İnş yar. ın hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini her zaman tum hamilelere dua ediyorum.. Ayçayı tekrar gordun mu hastaneden cıkmadan. Dogurmus muydu ii mıydı inş bi sorun olmamıştır

Kizlar meraba ben persembe sezeryana girecem nasipse.suyu az ve biraz gelisim geriligi var.36 hafta 6 gun olmus olacam o gun.insallah kuvezlik bi durum olmaz.dua edin oldu mu clexsanin son dozunu bugun yaptik.dua edin.

Kizlar rabbim acisiz agrisiz kuzulariniza kavusmayi nasip etsinnn

Saol cnm inş.. Takmıyorum ama surekli takıp ediyorum inş kavusacagız sonra burda gaz kaka vb muhabbetleri Yapacaz

Masallah topige.. Daha ayin 4u ama dogumlar tam gaz..En sona ben kalacagim sanirim.. daha22 gunum var sezaryene.. doguranlar burdami devam ediyo yoksa baska bi topigemi geciyoruz?? Allah herkesin yarfimcisi olsun.. Bir an once dogurmak isteyen arkadaslar, dogru cok zor yaz gebeligi ama, dogum donrasida kolay olmayacak, sikintilar bitmeyecek, tadini cikarin bence hamileligin son gunlerinin.. Herkese kolayliklar diliyorum..

en son benım korkma canım :) tüm topiği dogurtucam en son kendım dogurucam 31.08 cunku..

ınş. canım dursun bızımkıler bıraz daha buyusunler :)

Aynen öyle :) bu aralar bayag aşağıda hissediyrm ben sende de varmı bu durum zaten döndü mü dönmedi ona bakıcaz şimdi doktora gidiyrm hayırlısyla inş normal doğum mu olcak senin

Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos

kızlar doktordan geldim suyun baya azalmış dedi doktor görüntü bile alamadı su az ounca yat dinlen dedi bol su iç dedi bu bebeğin suyunu artırmaz ama sen iç dedi
ya niye böyle oldu anlamadım((( 32 haftam bitti işte ters duruyor artık dönmez dedi sezeryan olması sorun değil benim içinde daha erken her hafta kontrole çağırdı...kilosu 1700 küsür olmuş 32 . HAFTADA SİZİN BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ??? YA DA KAÇTI??? gelişimi iyi dedi ama hep ortalamalarda şimdi bebek kaç kiloya varırsa sorun olmaz kızlar kuvezde kalmaması için ne kadar daha dayanmalıyız ve kaç kilo olmalı bebek???
benim gibi olan var mı??ş sonç veriyorlar ya elimize o kağıdı bile almayı nutmuşm telaştan:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…