- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #33.981
kızlar doktordan geldim suyun baya azalmış dedi doktor görüntü bile alamadı su az ounca yat dinlen dedi bol su iç dedi bu bebeğin suyunu artırmaz ama sen iç dedi
ya niye böyle oldu anlamadım((( 32 haftam bitti işte ters duruyor artık dönmez dedi sezeryan olması sorun değil benim içinde daha erken her hafta kontrole çağırdı...kilosu 1700 küsür olmuş 32 . HAFTADA SİZİN BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ??? YA DA KAÇTI??? gelişimi iyi dedi ama hep ortalamalarda şimdi bebek kaç kiloya varırsa sorun olmaz kızlar kuvezde kalmaması için ne kadar daha dayanmalıyız ve kaç kilo olmalı bebek???
benim gibi olan var mı??ş sonç veriyorlar ya elimize o kağıdı bile almayı nutmuşm telaştan:26::26:
kızlar doktordan geldim suyun baya azalmış dedi doktor görüntü bile alamadı su az ounca yat dinlen dedi bol su iç dedi bu bebeğin suyunu artırmaz ama sen iç dedi
ya niye böyle oldu anlamadım((( 32 haftam bitti işte ters duruyor artık dönmez dedi sezeryan olması sorun değil benim içinde daha erken her hafta kontrole çağırdı...kilosu 1700 küsür olmuş 32 . HAFTADA SİZİN BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ??? YA DA KAÇTI??? gelişimi iyi dedi ama hep ortalamalarda şimdi bebek kaç kiloya varırsa sorun olmaz kızlar kuvezde kalmaması için ne kadar daha dayanmalıyız ve kaç kilo olmalı bebek???
benim gibi olan var mı??ş sonç veriyorlar ya elimize o kağıdı bile almayı nutmuşm telaştan:26::26:
Yeni doğum yapan annelere bir sorum olacaktı. Bebeğiniz doğduktan sonra kilo verdi mi. Benimkisi 3 kg ağırlığında doğmuştu. Bugün 3. Günü ve 375gr kilo vermiş.bu kilo kayıpları umarım normaldir..
Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Aynen öyle :) bu aralar bayag aşağıda hissediyrm ben sende de varmı bu durum zaten döndü mü dönmedi ona bakıcaz şimdi doktora gidiyrm hayırlısyla inş normal doğum mu olcak senin
Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos
Yeni doğum yapan annelere bir sorum olacaktı. Bebeğiniz doğduktan sonra kilo verdi mi. Benimkisi 3 kg ağırlığında doğmuştu. Bugün 3. Günü ve 375gr kilo vermiş.bu kilo kayıpları umarım normaldir..
kızzlaarr çook heyecanlıyım yaa 5 ten beri uyuyamıyorum..
oğlumda kıpır kıpır içerde sanırım oda heyecanlı
bikaç saat kaldı bebeğimle buluşmama rabbim benim ve tüm doğuma gircekler olanların yar ve yardımcısı olsun
Pinaaarrr don't worry canim normal kilo vermesi sis doguyolar ya ilk basta ama sonra sen besledikce kilo alacak tekrar , hastaneden cik ta ziyaretine gelicem ☺️
Sent from my iPhone 5 S
Kızlar 16/11 tansiyonla hastaneye kaldırıldım, nst de sancılarım çıktı, 5 saattir hastanedeyim,sancıların kesilmesi için serum taktılar, tansiyonumu düşürdüler, şu anda iyiyim ama gözlem altında tutulucam 2 gün, bana dua edin lütfen daha 36+1 im....
Bugün hastaneden çıkış yapacağız. Carseat testinden geçtik. Ayrıca pediatri olayını sakın ayarlamayı unutma. Biz şuan pediatri arayışındayız. Pediatri işini de hallettikten sonra çıkış işlemlerini yapacağız. Hastanenin pediatri Dr'u kilo dışında herşey yolunda gözlüyor dedi ve 1 hafta içinde tekrar Dr a görünmesi gerekiyor. Anne sütü vermeye çalışıyorum.inş sütüm artar..
Car seat testinde ne yaptilar ben onu merak ediyorum , pediatri icin sorduk dogumda ayarlanacak o da , sen elinden geldigince emzirmeye calis elbet sutun artacak olmazsa enfamil yada smilac in anne sutu arttirici mamalari var ondan ye ic , meyvesuyu tatli seyler tuket sut yapici seyler iste hem seker ne alemde ye ic diyorum ama
Sent from my iPhone 5 S
Panik yapmayin. Bende ilk oglumda yasamistim sivi azligini.. deli gibi su icmeme ragmen artmamisti. Ama ben calismak zorunda oldugum icin hic dinlenememistim. Siz bol bol dinlenin, calisiyorsaniz izne ayrilin. Bende 30. Haftadan itibaren baslamisti, ama 38+0 a kadartutabilmistik, 36. Haftaya kadar cslismama ve Ankara Istanbul arasi seyehat etmis olmama ragmen. Allah yardimciniz olsun.
Car seat testi 1 saat sürüyor. Bebeğin kalp atışalarına bakıyorlar. Ve car seat in bebeğin gelişimine uygun olup olmadığına bakıyorlar. Ben test anında orda olmadığın için göremedim. Sadece hemşirenin anlattıklarını aktarıyorum.
canım saolasın öncelikle rabbim çok kolay doğum nasip etsin,anne olmak çok güzel birşey kokusu harika hiçbiryerde yok denebilir.benim sütüm 3.günyavaş geldi oğlumda meme başı olmayınca tutmakta zorlandı ve sarılık oldu 24 saat göz altında kaldık şükür rabbime ki o gece düştü taburcu olduk şimdi daha da artırdım emmesini yarın tekrar kontrol var inşlah geçmiştir küvez çok kötü(meme ucu kremi muhakkak kullanılmalı kuruyunca çok acı veriyor hatta emerkende ama bebeğin yüzüne bakınca acın bile geçiyor
Aaa cok ilginc , testten gectiniz dimi
Sent from my iPhone 5 S
Cikisi pediatrist yuzunden mi yapamiyorsunuzGeçtik. Bir de çıkışımızı yapabilsek. Başka birşey istemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?