2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, gecmis olsun sıkıntı yapmayin bolbol dinlenin . Suyun artmasi icin yine forumda okumustum armut yemek gerekiyormus ben denedim ve arttı gercektende ama armudun etkisimi bilemiyorum denemekte yarar var. Birde moralinizi bozmayin 24. Haftadan beri erken dogum riskim var sancim ciktigi icin. Ama su an 36+2 deyim benim bebegim de hala ters artik donmeyecek sanirim cunku bastan beri boyleydi. Sezeryan sorun değil ama ters oldugu icin bebegimde bisey mi var acaba diye korkuyorum ben.

Yeni doğum yapan annelere bir sorum olacaktı. Bebeğiniz doğduktan sonra kilo verdi mi. Benimkisi 3 kg ağırlığında doğmuştu. Bugün 3. Günü ve 375gr kilo vermiş. bu kilo kayıpları umarım normaldir..

Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım ben şuan benimkinin kilosunu hatırlamıyorum da 32. Haftada ama bakar sölerim sana dönme olayını da kafana takma sakın hayırlısıyla döner inş son ana kadr bekliyebılırsın sezeryann olucaksın diye şart yok dönedebilir daha vaktin var yani doktorun insiyatifine kalmış benim doktorum bekliyor mesela üzülme sakın sıcaklardan dolayı sıvı azalması olmuş olabılır tabıkı ama doktorun çok negatif yaklaşmış başka bi doktorada görün istersen seni pozitif ol yeter herşey sende bitiyor tatlım Rabbim yardımcın olacaktır muhakkak

Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos

Canım bebekler şiş doğuyor zaten o şişlik iniyo ve kilo gitmesi normal diye biliyorum :)

Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos

Hayirli haberlerinj bekliyoruz insallah canim 😊

Sent from my iPhone 5 S

Panik yapmayin. Bende ilk oglumda yasamistim sivi azligini.. deli gibi su icmeme ragmen artmamisti. Ama ben calismak zorunda oldugum icin hic dinlenememistim. Siz bol bol dinlenin, calisiyorsaniz izne ayrilin. Bende 30. Haftadan itibaren baslamisti, ama 38+0 a kadartutabilmistik, 36. Haftaya kadar cslismama ve Ankara Istanbul arasi seyehat etmis olmama ragmen. Allah yardimciniz olsun.

Pinaaarrr don't worry canim normal kilo vermesi sis doguyolar ya ilk basta ama sonra sen besledikce kilo alacak tekrar , hastaneden cik ta ziyaretine gelicem ☺️

Sent from my iPhone 5 S

Cok normal. Agirliginin %10 unu ilk haftaa veriyolar ama sonra cok hizli sekilde kilo almaya basliyolar. Sikma canini bol bol, incir ye, humana ic, bol su, moral ve uykuyla sutun arttikca, bebeginde buyuyecek..

Sanırım çoktan kucağına almışsındır İnşallah ikiniz de iyisinizdir canım, hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Pinaaarrr don't worry canim normal kilo vermesi sis doguyolar ya ilk basta ama sonra sen besledikce kilo alacak tekrar , hastaneden cik ta ziyaretine gelicem ☺️

Sent from my iPhone 5 S

Bugün hastaneden çıkış yapacağız. Carseat testinden geçtik. Ayrıca pediatri olayını sakın ayarlamayı unutma. Biz şuan pediatri arayışındayız. Pediatri işini de hallettikten sonra çıkış işlemlerini yapacağız. Hastanenin pediatri Dr'u kilo dışında herşey yolunda gözlüyor dedi ve 1 hafta içinde tekrar Dr a görünmesi gerekiyor. Anne sütü vermeye çalışıyorum.inş sütüm artar..

Canım erken bir haftada değilsin Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.

Car seat testinde ne yaptilar ben onu merak ediyorum , pediatri icin sorduk dogumda ayarlanacak o da , sen elinden geldigince emzirmeye calis elbet sutun artacak olmazsa enfamil yada smilac in anne sutu arttirici mamalari var ondan ye ic , meyvesuyu tatli seyler tuket sut yapici seyler iste hem seker ne alemde ye ic diyorum ama

Sent from my iPhone 5 S

benimde 3240 doğmuştu 2900 e düştü dr. kilosunun %10 u kadar verebilir bu normal ama daha fazla verirse riskli olur demişti. sonrasında mama desteğiyle almaya başladı zaten.

Car seat testi 1 saat sürüyor. Bebeğin kalp atışalarına bakıyorlar. Ve car seat in bebeğin gelişimine uygun olup olmadığına bakıyorlar. Ben test anında orda olmadığın için göremedim. Sadece hemşirenin anlattıklarını aktarıyorum.

teşekkür ederim ben çalışmıyorum bol bol yatabilirim yeterki bi anda sıvı gelmesin o zaman bu az sıvıyla 38. haftaya kadar gidebiliyor yani öylemi?? sizde gelişim geriliğide var demişlermiydi bende öyle bir durum yok çok şükür...sizinki cesaret işi olmuş endişelenmişsinizdir baya o dönem çalışırken ama n güzel dayanmış bebiş Allah size bağışlasın inşallah

Aaa cok ilginc , testten gectiniz dimi

Sent from my iPhone 5 S

çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz. benimde 1 gün kaldı ışın tedavisinde. taburcu olurken dr. işitme testi istedi bizden, doğumdan sonra ikinci gün yapılmıştı deyince yoğun bakımda kalan, ışın tedavisi gören bebeklerden tekrar isteniyo dedi ve vakıf gurebaya yönlendirdi bizi. senden de istediler mi tekrarını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…