- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.001
Canim ben de persembe sezeryan olacagim bakalım 36 5 olmus olacak.endiseliyim kucuk diye.bebegin nasil dogdu yoğun bakimlik durum oldu mu bizim bide biraz gelişimini geri dediler
Eşimi bekliyorum:) bi türlü gelemedi 😁😁😁
Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kız anlamadım ne dediğini malum oksijenin çoğunu bebek alıyoimza alanında derken :)))))
Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos
Tatlı heycan olsun canım stresden ziyade hakkında hayırlı yer çıksın tahinin ... Bu arada bakalım bebişler ne alemde bende çatı muayenesi olurum belki diye hazırlıkları yaptım :)
en son benım korkma canım :) tüm topiği dogurtucam en son kendım dogurucam 31.08 cunku..
Hayirli haberlerinj bekliyoruz insallah canim 😊
Sent from my iPhone 5 S
en son benım korkma canım :) tüm topiği dogurtucam en son kendım dogurucam 31.08 cunku..
Ben de varimmmmm.ama sezaryen olucam sanirim en gec 27agustosta gelir bidigim.Bende bende beraberiz inş :)))
Canim bol su ic elma ye ve yat.bi arkadasimih da 32de suyu azalmaya basladi 36da aldilar sorun olmadi.sana tavsiyem 34e kadar ciger gelistirici igne ol.bana riskli oldugum icin yaptilar kafam rahatladi.bi de kilosu normal.benimki 32+0da 1817 idi.kızlar doktordan geldim suyun baya azalmış dedi doktor görüntü bile alamadı su az ounca yat dinlen dedi bol su iç dedi bu bebeğin suyunu artırmaz ama sen iç dedi
ya niye böyle oldu anlamadım((( 32 haftam bitti işte ters duruyor artık dönmez dedi sezeryan olması sorun değil benim içinde daha erken her hafta kontrole çağırdı...kilosu 1700 küsür olmuş 32 . HAFTADA SİZİN BEBİŞLERİNİZİN KİLOSU KAÇ??? YA DA KAÇTI??? gelişimi iyi dedi ama hep ortalamalarda şimdi bebek kaç kiloya varırsa sorun olmaz kızlar kuvezde kalmaması için ne kadar daha dayanmalıyız ve kaç kilo olmalı bebek???
benim gibi olan var mı??ş sonç veriyorlar ya elimize o kağıdı bile almayı nutmuşm telaştan:26::26:
Canim tebrik ederim bu vakte kadar calsmak cok zor olsa gerek.Allahııım yarın izne çıkıyorum!!! ŞÜkür artık doğurabilirim... :))
:) :) seve seve canim kizlarin hepsi dogurunca emzirme uyku gaz derdine giremeyecekler buraya.birbirimize destek oluruzAaaa ayip ettin ben sana yoldas olurum ayni gun nede olsa
canım altta bebeğin haftasını gösteren çizelgede resim varya onu dedim..
Cancağzım dönmemiş malesef halen bağdaş kurmuş oturuyo küçük hanım 38 e kadar bekliyelim dedi 38 den snra dönmezse sezeryanı düşünelim dedi doktorum
Ben de varimmmmm.ama sezaryen olucam sanirim en gec 27agustosta gelir bidigim.
Canim bol su ic elma ye ve yat.bi arkadasimih da 32de suyu azalmaya basladi 36da aldilar sorun olmadi.sana tavsiyem 34e kadar ciger gelistirici igne ol.bana riskli oldugum icin yaptilar kafam rahatladi.bi de kilosu normal.benimki 32+0da 1817 idi.
Canim tebrik ederim bu vakte kadar calsmak cok zor olsa gerek.
Cancağzım dönmemiş malesef halen bağdaş kurmuş oturuyo küçük hanım 38 e kadar bekliyelim dedi 38 den snra dönmezse sezeryanı düşünelim dedi doktorum
çatı muayenesi olmadı yaa haftaya erteledi
Inşallah bugun temizliğe başladık annem esim falan ortada dolaşmak tan başka bisey yapmadim ona rağmen çok yoruldum:) :) seve seve canim kizlarin hepsi dogurunca emzirme uyku gaz derdine giremeyecekler buraya.birbirimize destek oluruz
uzme kendini canim hakkinda hangisi hayirliysa o olsun.normal dogum diye israr etmekte yanlis.ikinizin sagligi onemli olan.
Bayaa keyfine duskun bi kiz olacak belli ☺️👶 hayirlisi olsun bekle bakalim bi iki hafta daha insallah doner dogum aninda da donebiliyormus mucize iste sende de oyle olur belki
Sent from my iPhone 5 S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?