2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben de persembe sezeryan olacagim bakalım 36 5 olmus olacak.endiseliyim kucuk diye.bebegin nasil dogdu yoğun bakimlik durum oldu mu bizim bide biraz gelişimini geri dediler

Benim bebeğim Allaha şükür küvozlük yoğun bakımlık durumu olmadı. Ultrasona göre benim bebeğimde geriydi. 2500 kilo 45cm gözükmüstü en son ancak bebegim doğduğunda 2880 kilo 48 cm doğdu :) ölçümler yanlış çıkabiliyor takma kafana. Herşey güzel olacak. Sorunsuz bir ameliyat ile sağlıkla kavuş yavruna canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşimi bekliyorum:) bi türlü gelemedi 😁😁😁

Benim minik civcivim 🐣🐣🐣🐣Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

çatı muayenesi olmadı yaa haftaya erteledi

Moonlight yazdı mi acaba ne yaptı çok merak ediyorum.aycada doğum yapmıştır. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Hayirli haberlerinj bekliyoruz insallah canim 😊

Sent from my iPhone 5 S

Cancağzım dönmemiş malesef halen bağdaş kurmuş oturuyo küçük hanım 38 e kadar bekliyelim dedi 38 den snra dönmezse sezeryanı düşünelim dedi doktorum

Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos

en son benım korkma canım :) tüm topiği dogurtucam en son kendım dogurucam 31.08 cunku..

Bende bende beraberiz inş :)))

Ben de varimmmmm.ama sezaryen olucam sanirim en gec 27agustosta gelir bidigim.
Canim bol su ic elma ye ve yat.bi arkadasimih da 32de suyu azalmaya basladi 36da aldilar sorun olmadi.sana tavsiyem 34e kadar ciger gelistirici igne ol.bana riskli oldugum icin yaptilar kafam rahatladi.bi de kilosu normal.benimki 32+0da 1817 idi.
Allahııım yarın izne çıkıyorum!!! ŞÜkür artık doğurabilirim... :))
Canim tebrik ederim bu vakte kadar calsmak cok zor olsa gerek.

Son düzenleme:
canım altta bebeğin haftasını gösteren çizelgede resim varya onu dedim..

Tlfndan girince göremiyorum onu canım ben :)) dönmemiş ya bebişim oturuyo bağdaş kurmuş :)

uzme kendini canim hakkinda hangisi hayirliysa o olsun.normal dogum diye israr etmekte yanlis.ikinizin sagligi onemli olan.

Benimde iki haftaya kadar dönmezse eger sezeryann kızceler :) ayın sonunu bekliyemicez normal dogum için

Bayaa keyfine duskun bi kiz olacak belli ☺️👶 hayirlisi olsun bekle bakalim bi iki hafta daha insallah doner dogum aninda da donebiliyormus mucize iste sende de oyle olur belki

Sent from my iPhone 5 S

çatı muayenesi olmadı yaa haftaya erteledi

Canım tahinin nereye çıktı benimde yapmadı haftaya nst yapılacak inş çatı muayenesi dönmedi diye sanırım pek yapmayı düşünmüyo

uzme kendini canim hakkinda hangisi hayirliysa o olsun.normal dogum diye israr etmekte yanlis.ikinizin sagligi onemli olan.

Doğru diyosun canım valla artık koyverdimm hayırlısı neyse o olsun çokta kafaya takmıyorum keyfine düşkün yani küçük hanım şimdiden isteğine göre hareket ediyoruz valla :)))

Bayaa keyfine duskun bi kiz olacak belli ☺️👶 hayirlisi olsun bekle bakalim bi iki hafta daha insallah doner dogum aninda da donebiliyormus mucize iste sende de oyle olur belki

Sent from my iPhone 5 S

Ilk bebişte dönmüyorsa dönmüyormuş canım ya 38 e kadar öyle diyo doktor bende doguma kadar beklemek istyrm aslında valla düşkün keyfine bide utanmadan bağdaş kurmuş oturuyormuş :)))

Nstye girdim bebeğin kalp ritmi güzel sancı yok tansiyon 13/7 ne zamandır küçük tansiyon 7 ye inmemişti acaba yanlış mı ölçütü diye düşünüyorum..yarında gireceğim nst ye inşallah iyi olur hep..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…