2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarım Allah hepinizden razı olsun, dualarınızı okudum sağolun, yine dua etmrye devam edin lütfen...çarşambaya kadar gözetim altındayım, sancılarım düzeldi, tansiyonum düzeldi, ama bebeğim geçirdiğim yüksek tansiyondan etkilenmiş, kalbinde ritmik bozukluk var, her gün takip ediliyor, böyle devam ederse çarşamba doğumum olcak, düzelirse haftaya alıcak doktorım ama hergün nst için gelicem, hangisi hayırlıysa o olsun inşallah, dua edin brbeğim çarşamba doğarsaküvez sıkıntımız olmasın, 36+4 olcaz o gün, ciğer geliştirici iğne vuruldum 2 doz....Allahım korusun bebeğimi.....

Benim kızım da bastan beri ters duruyor doktor artik donecegini sanmiyorum rahim tek tarafli genisliyor galiba dedi. Bir de ben ters bebeklerde kalca cikikligi olur mu dedim tabiki olur dedi yani pat diye boyle demesi pek hosa gitmedi ama ihtimalden bahsetti sanirim. 36+3 olduk biz de ameliyathaneye gideceksin sen dedi dr ben de oluruna biraktim yeterki sagliklari yerinde olsun

Amin canım,hadi Allah hayırlı bir süreç nasip etsin inşallah.

Doğru ölçmüşlerdir için rahat olsun😊inşalah en hayırlı zamanda gelir bebeğin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende bugün doktoruma sordum bacaklarda bi problem olurmu gelişiminde diye bide bağdaş kurmuş oturuyo canım düşün artık :) doktorumda hayır hiç öyle bi ihtimal yok dedi gayet sağlıklı duruyo dedi zaten bacak boyunu falanda ölçüyor her kontrolde canım o yüzden hiç sıkıntıya sokma kendını doktor sana kaçıncı haftaya kadar bekliyelim dedi peki

Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos

Benimde iki haftaya kadar dönmezse eger sezeryann kızceler :) ayın sonunu bekliyemicez normal dogum için

Ben istemiyorum zaten norma dogum.benim bobregime stent taktilar bebek baski yaptigi icin.hem stent cikicak hem kizim zaten ikinmakk tehlikeli stentle.dr benim durumumdakilerin hep sezaryen oldugunu soyluyor.ins saglikla atlaturuz dogumlarimizi.
kızlar bana bir ciğer geliştirici iğne yaptılar bide yarın yapılacak
Guzel o zaman korkma canim o igne 48 saatte cocuga etki ediyor.bebegin hareketleri azalirsa korkma canim.benimki azalmamisti.
Canim korkma zaten kuzun tamamladi ciger gelisimini.tamamlamadiysa da igneni olmussun.hakkinizda en hayirlisi olsun.

Canim sivinin ne kadar gidebilecegi su anki durumuna baglidir sanirim. Ama evet ben idareedebilmistim. Umarim sende bolca dinlenerek idare edebilirsin, hayirli dogumlar..

iyi dilek ve dualarınız için sağolun kızlar şimdi evdeyim annem de geldi esim de k.v almaya gitti otogara.belim bacaklarım kasıklarım ağrıyor. bacaklarım tutmuyor gibi inşallah sabaha kadar acilmam olur da çok suni sancı almadan epidural takilir dualarınizi eksik etmeyin.birde muayene sonrası hala koyu kahverengi kan geliyor az az bu nişan mi acaba

Insallah canim bir de internetten ters bebeklerde sorunlar anomaliler olabilecegi falan yaziyor allah korusun kontroller de bi sorun yok yani hic bisey soylemiyor dr. Ama ben yinede tedirgin oluyorum neden dönmüyor acaba diye daha once duymamistim cunku boyle bisey. Ben dr a sezeryan kacinci haftada olur diye sordum son haftaya kadar bekleriz en erken 39 a kadar dururuz dedi tabi suyunda falan bi sorun olmazsa dedi sen kacinci haftandasin ne zaman olacakmis sezeryan donmezse konustunuz mu

Rabbim yardimcin olsun canim.bir avazda dogurursun saglikla kucagina alirsin insallah.
su duayi et surekli..summessebile yesserahu duasini et canim abese suresinden.dogumu kolaylastiriyormus

Canim allah yardim etsin.ins bi avazda kurtulursun.bu cati muayeneleri de herkesin kafasinu karistirdi.nisan mi cati kanamasi mi konusunda

hala belli değil .. milli eğitimde işler böyle ilerliyor işte.. sabahtan beri açıklayamadılar gitti...

bu arada senin bebek ısrarla dönmüyor herhalde :) normal doğummu düşünüyordun?? abimin eşide normal istiyordu, 38. haftasında bebiş döndü ama açılma olmayınca yine sezeryan oldu ..

kızlar bugün doktora gittim, bebiştom 3100 gr olmuş..dil çıkarıyordu bize kerata :) 38. haftamızdayız şuan.. bu şekilde giderse normal doğum olacacağını söyledi doktorumuz.. sancım en fazla 19 çıktı, rahimde açılma filanda yok.. en az 1 hafta doğum beklemiyoruz dedi doktor.. ben sabırsızlanmaya başladım :) hem korkuyorum hemde zamanı gelsin istiyorum :) işte öyle çelişkilerdeyim.. :))

Herkese merhaba pek hatta hiç giremiyorum şöyle bir göz attım moonlight canım tabbim yardımcınız olsun sağlıkla al inşallah kucağına doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum doğumdan sonra zor ama dinlenmeye çalışın 2 gündür atesim 38 39 bebeğim de bu yüzden çok huzursuz memeye ağzını surmuyor bizden durumlar böyle

kızlar bu sorulur mu bilmiyorum ama özel hastanelerde küvez ücretleri nedir günlük mü oluyor eşim her ihtimale karşılık para hazırlayalım dedi bnu araştır dedii de??

Geçmiş olsun canım ya niye ateşin varki😞Allah şifa versin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşAllah tabiki canım benım hakkımızda hangısı hayırlı olcaksa o olsun zaten zorunlu sezeryann senın kı dırek oyle olsun hıc rıske girmene gerek yok tatlım hayırlı bir şekilde alalım bebişlerimizi:))

Canım yok ya muhakkak anormal bişey olsa doktor söylerdi hiç kafanı takma rahat ol bence ben 36.haftamdayım sezeryann 38 e kadar bekliyelim dedi ondan snra Dönmezse sezeryann tarihini belirlicez herhalde bende tam bilmiyrm ama önümüzdeki hafta ntsye gircem

Dönmüyor canım keyifine düşkün bizim kız :)Yine nasip kısmet neyse o oluyor değilmi :) hayırlısını istiyoruz zaten Rabbimden inşallah oda bize hayırlısını nasip etsin :) seninde hakkında hayırlı yer olsun tahinin canım

birde özel sağlık sigortaları bebeğin yoğun bakım işlemlerini yani küvezlerini biz karşılamıyoruz diyebiliyorlar mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…