- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.621
hayırlısı olsun inşallah bizim gibi bekleyenler için... hem heyecanlıyım hem gergin... en hayırlı zamanda en hayırlı doğum yöntemiyle sağlıkla gelsin inşallah bebişler.. kucağına alanlar da güle güle büyütsünler inşalah bebişleri..
hayırlısı olsun inşallah bizim gibi bekleyenler için... hem heyecanlıyım hem gergin... en hayırlı zamanda en hayırlı doğum yöntemiyle sağlıkla gelsin inşallah bebişler.. kucağına alanlar da güle güle büyütsünler inşalah bebişleri..
canım ben hadi neysede senin bayağı yaklaşmış.. her an olabilir:) ayrıca sancı bazen yavaş yavaş geliyormuş bazen biranda tutuveriyormuş hiç belli olmaz :)evet benim esimde aynisini diyor ama bir yandan da hepsi Allahin elinde ne zamana yazmissa o gunde dogacak diyor..biz aceleci olduk ben bir an once kucagima almak istiyorum oglumu burnumda tutuyor..bugun de sanmiyorum dogum olacagini:)
doğum yapmak istiyorum sonra kendimi hastanede hayal ediyorum kendi kendime diyorumki kızım manyakmısın rahat keyiflisin boşver doğurmayı :) sonra tekrar diyorumki malum gitmek zorundayım gidiyimde kurtuliyim bari :) hayırlısı :)hayırlısı olsun inşallah bizim gibi bekleyenler için... hem heyecanlıyım hem gergin... en hayırlı zamanda en hayırlı doğum yöntemiyle sağlıkla gelsin inşallah bebişler.. kucağına alanlar da güle güle büyütsünler inşalah bebişleri..
aynen bende öyle biliyorum, daracık plesentadan sonra kocaman beşikte boşlukta hissi oluşuyor ve ondan sıçrıyorlarmış.. yarım kundak yapmayı düşünüyorum bendecanım benim daha doğumum olmadı bekliyorum ama şunu biliyorum bu minnoşlar kendi bedenlerini tam tanımıyorlarmış ve kendi el ayak hareketleri yüzünden aniden sıçrayarak uyanabiliyorlarmış.. bunu engellemek için çok sıkı olmayacak şekilde kundak yapılabilir deniyor.. acaba öyle bir durum mu... hani ben de etraftan duyduğumu diyorum canım.. :) inşallah en kısa zamanda ben de evladıma kavuşurum da kendi tecrübelerimi yazarım:)
gözün aydın Allah bağışlasınben de sezeryanla cuma günü doğum yaptım.2500 gram 48 cm boyunda sağlıklı bir kızım oldu çoook şükür
Biz atlattik o kisimlari heyecanla sizlerin dogumlarinizi bekliyoruz. Beklemek cok zor biliyorum kizlar hele ki 40. Haftada. Ama Rabbim gununu yazmis onlarin ve o gun gelince hicbirsey engel olamiyor miniklere.. sercem yesilsis nehneh hayirli haberlerinizi bekliyorumm...
Kizlar dogumdan beridir pek giremiyorum malum agrilar bebek fln. Dogum hikayemi diger tarafa yazcam en kisa zamanda gerci dogum demek ne kadar dogru bilmiyorum ben dogurmadim kesip aldilar cünküneyse demek ki hayirlisi boyleymis. Sezeryan olan arkadaslar kacinci gunde kendinizi iyi hissetmeye basladiniz merak ediyorum benim bugun 3. Gun hala tuvalete bile kendi basima gidemiyorum yataktan kendi basima cok zor kalkiyorum bi de dikis yerleri aci biber surulmus gibi sizliyo var mi sizdede boyle seyler? Artik kendi kendime yetebilmek istiyorum bebegime kendim bakayim isyiyorum ama acele ediyorum sanirim biraz ne dersiniz?
doğum yapmak istiyorum sonra kendimi hastanede hayal ediyorum kendi kendime diyorumki kızım manyakmısın rahat keyiflisin boşver doğurmayı :) sonra tekrar diyorumki malum gitmek zorundayım gidiyimde kurtuliyim bari :) hayırlısı :)
ben de sezeryanla cuma günü doğum yaptım.2500 gram 48 cm boyunda sağlıklı bir kızım oldu çoook şükür
ayyy ne bileyim hayırlısı olsun hakkımızda :) seninde çatı muayenesi olacaktı yanlış hatırlamıyorsam noldu yaptı mı doktor?:) kaçış yok... sen keyifliysen maşallah... ben zorlanıyorum yabu halime de hamdolsun ama yani zorlanıyorum... tabiki bebek bakımı da kolay değildir ama en azından minnoşum yanımda olur:) inşallah..
ayyy ne bileyim hayırlısı olsun hakkımızda :) seninde çatı muayenesi olacaktı yanlış hatırlamıyorsam noldu yaptı mı doktor?
hadi yaa öyle acılı bişeymiydi?? eee düşndünmü yine normal mi istiyorsun?? yok benim daha olmadı yarın randevum var o zaman yapılacakevet cuma günü yazmıştım.. acımadı desem yalan olurhatta acımı gayet de belli edince doktor "emin misin normal doğurmak istediğine, kendini hazır hissediyor musun" dedi:) ben de bu ana kadara hazırdım aslında dedim.. iyi düşün dedi.. pffff.... sonuçta diğeri de acıyacak bu da acıyacak bu acıdan da kaçış yok.. Allah kimseyi o dar yolda bırakmasın bizi de inşallah.. senin daha olmadı di mi çatı muayenen??
hadi yaa öyle acılı bişeymiydi?? eee düşndünmü yine normal mi istiyorsun?? yok benim daha olmadı yarın randevum var o zaman yapılacak
sadece acı hissettiğin için bir daha düşün dedi o zaman, çatın dar yapamazsın filan demedi yani... dediğin gibi acı eşiğin düşükse her türlüsünde bir parça acı olacak.. hiç olmadı epidural normal doğumu düşünebilirsin aslında.. ben düşünüyorum.. 2 yakın arkadaşım epidural normal dğum yaptı , ikiside çok memnun kalmışlar.. benim gittiğim hastanedeki ebede onu önerdi.. epidural yaptıranlar daha kolay doğuruyor dedi.. acı olmayınca anne kendini rahat bırakıyormuş doğum daha kolay oluyormuş.. bakalım bana ne diycekya korkutmak istemem klasik bir laf olacak herkesin acı eşiği farklıdır. benim canım tatlıdır. daha önce de demiştim benim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmak zorunda kaldı ve ben kürtajdan sonra bile kaç saat sancı çektim doktorum bile şaştı kaldı... ama şunu biliyorum sezeryandan sonra da acı çekecemki kaçamayacam o acıdan... e hiç mi benim gibi acı eşiği düşük insan yok normal doğum yapan var elbet... inşallah en hayırlı doğum yöntemi neyse o nasip olsun ama fikrimi değiştirmedim... ama hala sancı yok ben de bilmem ne olur ve bebk doğumkanalına da inmemişti.. benim normal dememle de ne kadar normal olur meçhul, hayırlısı:)
sadece acı hissettiğin için bir daha düşün dedi o zaman, çatın dar yapamazsın filan demedi yani... dediğin gibi acı eşiğin düşükse her türlüsünde bir parça acı olacak.. hiç olmadı epidural normal doğumu düşünebilirsin aslında.. ben düşünüyorum.. 2 yakın arkadaşım epidural normal dğum yaptı , ikiside çok memnun kalmışlar.. benim gittiğim hastanedeki ebede onu önerdi.. epidural yaptıranlar daha kolay doğuruyor dedi.. acı olmayınca anne kendini rahat bırakıyormuş doğum daha kolay oluyormuş.. bakalım bana ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?