2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Duyguuuui canim aminnnn insallah bizde sagsalim doguralim bura yazalim bebegim artik kucagimda diye bu son gunleri beklemek zormus diyorlardi inanmiyordum:) bizim pasa ne annesinin karnini pek sevdi:) esim bazen diyor herkes dogurdu sen kaldin sonra da Rabbim hangi gune yazmis o gun olucak diyor..benim heyacanim cok ondabu heyaci hiss etmiyorum sanki 10 cocugumuz var bu 11 ci onun icin ben boyle heyacan beklemiyorum ondann cok heyacanli olsun istiyorum:)

Arada bendede oluyor, hadi bismillah diyorum. Doktor da agrin olursa bol su ic ve yat demisti, yatiyorum geciyo benim esim bebek 40i doldurana kadar dursun diyo, 1gun fazla kalsa onun yararina diyo ben durtusluyorum kizim hadi gel diye :) valla kac kisi kaldik dogurmayan

evet benim esimde aynisini diyor ama bir yandan da hepsi Allahin elinde ne zamana yazmissa o gunde dogacak diyor..biz aceleci olduk ben bir an once kucagima almak istiyorum oglumu burnumda tutuyor..bugun de sanmiyorum dogum olacagini:)
canım ben hadi neysede senin bayağı yaklaşmış.. her an olabilir:) ayrıca sancı bazen yavaş yavaş geliyormuş bazen biranda tutuveriyormuş hiç belli olmaz :)

doğum yapmak istiyorum sonra kendimi hastanede hayal ediyorum kendi kendime diyorumki kızım manyakmısın rahat keyiflisin boşver doğurmayı :) sonra tekrar diyorumki malum gitmek zorundayım gidiyimde kurtuliyim bari :) hayırlısı :)

aynen bende öyle biliyorum, daracık plesentadan sonra kocaman beşikte boşlukta hissi oluşuyor ve ondan sıçrıyorlarmış.. yarım kundak yapmayı düşünüyorum bende

çok sağol canım Allah razı olsun... Allah sana da hayırlı şifa versin inşallah.. benim bi arkadaşım mayısta epidural sezeryan oldu 20. günde artık tam iyi olduğunu ama ilk 5-6 gün yatakta sağa sola bile dönemediğini söylemişti.. senin 3. günün normaldir bence ağrıların... geçmiş olsun canım..

:) kaçış yok... sen keyifliysen maşallah... ben zorlanıyorum ya bu halime de hamdolsun ama yani zorlanıyorum... tabiki bebek bakımı da kolay değildir ama en azından minnoşum yanımda olur:) inşallah..

:) kaçış yok... sen keyifliysen maşallah... ben zorlanıyorum ya bu halime de hamdolsun ama yani zorlanıyorum... tabiki bebek bakımı da kolay değildir ama en azından minnoşum yanımda olur:) inşallah..
ayyy ne bileyim hayırlısı olsun hakkımızda :) seninde çatı muayenesi olacaktı yanlış hatırlamıyorsam noldu yaptı mı doktor?

ayyy ne bileyim hayırlısı olsun hakkımızda :) seninde çatı muayenesi olacaktı yanlış hatırlamıyorsam noldu yaptı mı doktor?

evet cuma günü yazmıştım.. acımadı desem yalan olur hatta acımı gayet de belli edince doktor "emin misin normal doğurmak istediğine, kendini hazır hissediyor musun" dedi:) ben de bu ana kadara hazırdım aslında dedim.. iyi düşün dedi.. pffff.... sonuçta diğeri de acıyacak bu da acıyacak bu acıdan da kaçış yok.. Allah kimseyi o dar yolda bırakmasın bizi de inşallah.. senin daha olmadı di mi çatı muayenen??

hadi yaa öyle acılı bişeymiydi?? eee düşndünmü yine normal mi istiyorsun?? yok benim daha olmadı yarın randevum var o zaman yapılacak

hadi yaa öyle acılı bişeymiydi?? eee düşndünmü yine normal mi istiyorsun?? yok benim daha olmadı yarın randevum var o zaman yapılacak

ya korkutmak istemem klasik bir laf olacak herkesin acı eşiği farklıdır. benim canım tatlıdır. daha önce de demiştim benim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmak zorunda kaldı ve ben kürtajdan sonra bile kaç saat sancı çektim doktorum bile şaştı kaldı... ama şunu biliyorum sezeryandan sonra da acı çekecemki kaçamayacam o acıdan... e hiç mi benim gibi acı eşiği düşük insan yok normal doğum yapan var elbet... inşallah en hayırlı doğum yöntemi neyse o nasip olsun ama fikrimi değiştirmedim... ama hala sancı yok ben de bilmem ne olur ve bebk doğumkanalına da inmemişti.. benim normal dememle de ne kadar normal olur meçhul, hayırlısı:)

="nehneh, post: 36462776, member: 470608"]çok sağol canım Allah razı olsun... Allah sana da hayırlı şifa versin inşallah.. benim bi arkadaşım mayısta epidural sezeryan oldu 20. günde artık tam iyi olduğunu ama ilk 5-6 gün yatakta sağa sola bile dönemediğini söylemişti.. senin 3. günün normaldir bence ağrıların... geçmiş olsun canım..[/QUOTE]
Vallahi canim agrilar bazen dayanilmaz oluyo sonra bebis bi agliyo kendini fln unutuyosun neyse bugunler de gececek nasil olsa...

sadece acı hissettiğin için bir daha düşün dedi o zaman, çatın dar yapamazsın filan demedi yani... dediğin gibi acı eşiğin düşükse her türlüsünde bir parça acı olacak.. hiç olmadı epidural normal doğumu düşünebilirsin aslında.. ben düşünüyorum.. 2 yakın arkadaşım epidural normal dğum yaptı , ikiside çok memnun kalmışlar.. benim gittiğim hastanedeki ebede onu önerdi.. epidural yaptıranlar daha kolay doğuruyor dedi.. acı olmayınca anne kendini rahat bırakıyormuş doğum daha kolay oluyormuş.. bakalım bana ne diycek

çatıma "ne çok iyi ne çok kötü normal doğum denenebilir" dedi.. direk dar ya da çok iyi demedi yani:) evet bakalım sana ne diyecek doktor??

Sezeryan olan arkadaslar idrar yaparken icinizde bi agri oluyor mu ben lavaboya girip oturdugumda idrar yapmadan icim aciyo sizde de var mi oyle bisey

C tesi cati muaynesi olcm, ins dar degildir, normal olsun die dua ediorum, epidural normal yapmak istiorum, dr cok rahat dedi, son 18 gun kaldi, ortalama, belki bi haftaonce sonra olabilirmis, puff, sistim sicaklarda, 11 kg aldm,

Ben yeni kk yi hic sevmedimmm simgelerbile yok neden boyle yaptilarki..

bu arada ne az kaldik dogurmayanlar sirasinda herkes dogurdu:) hadi ya Allah bizde tez vakitde doguralim insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…