2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ve gorunduyu gibi ben bugun de dogurmadim ne zaman dogurucam acaba belki bu isareden sonra dogururumbugun ananas yedim cok bakalim bizim ibrahim yarin gelicekmiAllahim sagsalim kucaklamayi nasib etsin evlad ne bende tadayim insallah. amin

arkadaşlar doğum yapanlar nasılsınız?ben çok kötü hissediyorum kendimi.yaram acıyor,kabızlık var,ayaklarım özellikle sağ deli gibi şiş,moralim çok bozuk.epidural sonrası bu ayaklarda şişlik bir iki hafta devam ediyormuş diye okudum internette.sizlerde durum nasıl ?

Allah şifa versin canım.. Ben hala bebeğini bekleuenlerdenim o yüzden sorularına cevap veremeyeceğim ama moralini yüksek tutmaya çalış nolur.. Olmazsa bu hafta bir daha bi doktora git.. 9 ay hem maddi hem manevi çok yorulduk ve doğum sonrası her şeyin eskisi gibi olmasını bekliyoruz ama herhalde tamamen eskiye dönmek de biraz zaman alacak.. En kısa sürede turp gibi olursun inşallah..

çok teşekkür ederim sağolasın.Allah yardımcın olsun senin de.sağlıkla mutlulukla hayırlısıyla kucağına al ve huzurla büyüt bebeğini inşallah

Hadi hayirli olsun insallah kolaylikla alirsin oglusunu kucagina

kızlar ben telefondan foruma giremiyorum çok uzak kalıyorum o yüzden.. telefondan bağlanıp yazabilenler nasıl olduğunu anlatabilirmi??

Ben bugun ananas yedi ama basim agriyir acaba anas zararlimi dogumu yakin ve kolaylasdirir dediler bursa bende yedim sizce basim niye agriyo tansiyona zarari varmi ananasinn

Kızlar selam, herkes doğum hikayelerini yazıyor, benim durum biraz komik kaçıyor ama çaresiz kaldım :) işten yeni izne çıkabilmemden dolayı ve sıcakların da etkisiyle hastane süsleri ile iligli hiçbirşey yapmadım ve aşırı üşeniyorum. aslında niyetim, bana özel, malzemelerimi edinip kendim yapacağım objeler felandı. fakat artık vakit iyice daraldı, sabun ya da kurabiye siparişi verip bu işi tamamlamak istiyorum.

Dekoratif sabun yapan bildiğiniz kişi ya da kişiler var mı? İstanbul'da oturuyorum. şimdiden teşekkürler...

doğum yapan arkadaşlar doğum sancısı nasıl bişey?? biraz bahsedermisiniz???
başımıza gelirse bilelim

malum doğum yapmadım biliyorsun ama ben de eşe dosta sordum o sancı gelirse anlamaman imkansız dedi hepsi.. sanki ağız birliği etmiş gibi... başka da bir detay vermediler... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…