- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.641
Senn az kalms cnm, allah hayirlisiyla kolayca kurtarsin insaallah, sicaklarada beklemek zorBen yeni kk yi hic sevmedimmmsimgelerbile yok neden boyle yaptilarki..
bu arada ne az kaldik dogurmayanlar sirasinda herkes dogurdu:) hadi ya Allah bizde tez vakitde doguralim insallah:)
Sezeryan olan arkadaslar idrar yaparken icinizde bi agri oluyor mu ben lavaboya girip oturdugumda idrar yapmadan icim aciyo sizde de var mi oyle bisey
Ben yeni kk yi hic sevmedimmmsimgelerbile yok neden boyle yaptilarki..
bu arada ne az kaldik dogurmayanlar sirasinda herkes dogurdu:) hadi ya Allah bizde tez vakitde doguralim insallah:)
arkadaşlar doğum yapanlar nasılsınız?ben çok kötü hissediyorum kendimi.yaram acıyor,kabızlık var,ayaklarım özellikle sağ deli gibi şiş,moralim çok bozuk.epidural sonrası bu ayaklarda şişlik bir iki hafta devam ediyormuş diye okudum internette.sizlerde durum nasıl ?
arkadaşlar doğum yapanlar nasılsınız?ben çok kötü hissediyorum kendimi.yaram acıyor,kabızlık var,ayaklarım özellikle sağ deli gibi şiş,moralim çok bozuk.epidural sonrası bu ayaklarda şişlik bir iki hafta devam ediyormuş diye okudum internette.sizlerde durum nasıl ?
Sezeryan olan arkadaslar idrar yaparken icinizde bi agri oluyor mu ben lavaboya girip oturdugumda idrar yapmadan icim aciyo sizde de var mi oyle bisey
oooo gün geçtikçe herkes bebişleri konuşmaya başlıyor, biz hala yok nst ye girelim, yok ne zaman doğcak diyelim : ))))
Benim kızdanda ses yok. Tamam 20 günümüz var ama hani kızlar erken gelirdi :))[/QUOTE
Ya kızlar ben telden giriyodum hep evde pc yok çünkü kaç gündür giriyorum ama yeni msjları göremiyorum alıntı yapamıyorum birşey yazamıyorum çok fena uyuz oldum ne zman düzelcekki bu Allahtan burdan bakmak aklıma geldi sonra neyse çok eskiye gidemesim ama yeni bebişler gelmişde doğum sonrası ağrılar konuşulmaya başlanmış bile bütün doğum yapan annişler Allah analı babalı büyütsün tez zamanda ağrışarınız gsin bende çarşamba 38 olcam ama benim kızdan bi ses yok hala bakalım korkuyla bekliyorum
hic canini sikma hissetmedim bile.kendini kasma iliskiye giriyoruz sonucta ayni sey :) biraz degisik bir ornek oldu ama acimadigini anlatmak istedim :)hadi yaa öyle acılı bişeymiydi?? eee düşndünmü yine normal mi istiyorsun?? yok benim daha olmadı yarın randevum var o zaman yapılacak
Benm de belimde agri vaar, bacaklarim yorgun hu ara, az enerji yollayyliz. ozay kizlar alinti yapamiyom boyle yazayim:)ben dr 16 agustos diyor doguracaksin belkide sunun surasinda ne kaldi a ma ben bir enerjiliyim hic sormayin hamillelik takvii dogru yaziyor aynen enerji patlamasi yasiyorum:)
Ikinma egzersizi falan yapin diolar, ins sancin baslar kendiliginden, normal miolck cnm, ins normal olur,benm de 30 u dior bakalim ne zaman glck40 haftalık oldum bugün ama tık yok doğumu başlatmak için nelrr yapmalım perşembe suni vercekler kabul ediyimmi bekliyim mi
sana katılıyorum ben de bu yeni formatı hiç sevmedimmmBen yeni kk yi hic sevmedimmmsimgelerbile yok neden boyle yaptilarki..
Heh Heehic canini sikma hissetmedim bile.kendini kasma iliskiye giriyoruz sonucta ayni sey :) biraz degisik bir ornek oldu ama acimadigini anlatmak istedim :)
Benim kuzenim dogurdu gayetde memnun kaldi ordanMerhaba yeni anneler . Allah hayırlı uğurlu etsın .
Kızlar birşey soracağım çok öenmlı ankara sincan koru ya giden var mı aranızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?