2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yeni kk yi hic sevmedimmm simgelerbile yok neden boyle yaptilarki..

bu arada ne az kaldik dogurmayanlar sirasinda herkes dogurdu:) hadi ya Allah bizde tez vakitde doguralim insallah:)

Sezeryan olan arkadaslar idrar yaparken icinizde bi agri oluyor mu ben lavaboya girip oturdugumda idrar yapmadan icim aciyo sizde de var mi oyle bisey

ilk zamanlar çok oluyodu sondaya yormuştum çıkarırlarken çok yanmıştı çünkü ama sezaryen olalı 1 ay olacak nerdeyse hala ara ara oluyo.

Sorma bakiyorumda, sen ben nehneh yesilsis var dogurmayan sayimiz gun gectikce azaliyo en tembel bebikler bizimkiler cikti, neyse hayirlisiyla alalimda kucagimiza

Ben yeni kk yi hic sevmedimmm simgelerbile yok neden boyle yaptilarki..

bu arada ne az kaldik dogurmayanlar sirasinda herkes dogurdu:) hadi ya Allah bizde tez vakitde doguralim insallah:)

yyliz. ozay kizlar alinti yapamiyom boyle yazayim:)ben dr 16 agustos diyor doguracaksin belkide sunun surasinda ne kaldi a ma ben bir enerjiliyim hic sormayin hamillelik takvii dogru yaziyor aynen enerji patlamasi yasiyorum:)

Hayırlı olsun canım. Epidural ile yaptım bende dogumum. Bugün 1 hafta oldu ve ayaklarimdaki özellikle sağ taraf biraz daha indi.hemsireler olur bir süre dediler. Kabızlık ise doğumdan 2 sonra hastane de lavman yaptırdım. Sonra eve geldim ve 2 gün de evde zorlandım ve yine lavman yaptım. Sonra kendim cikabildim çok şükür. Ama içmediğim şeyin suyu kalmadı.dikislerim benimde hala sizliyor minoset içiyorum ben.sabir tatlım sabır

Ya kızlar ben telden giriyodum hep evde pc yok çünkü kaç gündür giriyorum ama yeni msjları göremiyorum alıntı yapamıyorum birşey yazamıyorum çok fena uyuz oldum ne zman düzelcekki bu Allahtan burdan bakmak aklıma geldi sonra neyse çok eskiye gidemesim ama yeni bebişler gelmişde doğum sonrası ağrılar konuşulmaya başlanmış bile bütün doğum yapan annişler Allah analı babalı büyütsün tez zamanda ağrışarınız gsin bende çarşamba 38 olcam ama benim kızdan bi ses yok hala bakalım korkuyla bekliyorum

Sorma, kizlar bebislerin ayrintilarini konusmaya basladi, biz hala bakalim ne zaman gelcek derdindeyiz

hadi yaa öyle acılı bişeymiydi?? eee düşndünmü yine normal mi istiyorsun?? yok benim daha olmadı yarın randevum var o zaman yapılacak
hic canini sikma hissetmedim bile.kendini kasma iliskiye giriyoruz sonucta ayni sey :) biraz degisik bir ornek oldu ama acimadigini anlatmak istedim :)

40 haftalık oldum bugün ama tık yok doğumu başlatmak için nelrr yapmalım perşembe suni vercekler kabul ediyimmi bekliyim mi

Merhaba taze anneler ve hala hamiş olanlar.
Telefondan görememek çok kötü herhalde düzelecek bu değil mi ?

Doktoruma göre maksimum 1 hafta kaldı ama bana da hiç doğacak gibi gelmiyor birşey hissetmiyorum şimdilik. Gece uykularını özledim

Ama çok şükür iyiyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…