2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde sabun siparisi verdik, isim yazdirdik. Cokda guzel yaptilae. Ben instegramdan buldum kendilerini. Bahar Mis Sabun. Erol beyle iletisime gectik, kendisi elinden geldigince yardimci oldu, istedigimden daha guzel sabunlar gonderdi. Eger instegram in varsa bi incele derim.

Aynem, dogum sancisi direk belli oluyor diyorlar baska bir agri ve sanciya benzemiyormus. Hayirli dogumlarimiz olsun insallah :)

doğum yapan arkadaşlar doğum sancısı nasıl bişey?? biraz bahsedermisiniz???
başımıza gelirse bilelim

Evet ben ve oğlum iyice gece kusu olduk artik uyku falan yok bize. ..
Vee gecenin sorusu dogum sonrasi korse kullanmak ile ilgili deneyim tavsiye ve doktor görüşü olan var mi????

dün kasıklarımda sancı oldu acaba yorgunluk mu doğummu bilemedim.. sonra internetten okudumki dinlenince geçmezse doğum sancısı.. yattım uyudum. şimdi turp gibiyim :) sevinsemmi üzülsemmi:) eşim diyor herkes doğurdu sen kaldın :) neyse acelesi yok bebişto gününü bilir elbet

Evet ben ve oğlum iyice gece kusu olduk artik uyku falan yok bize. ..
Vee gecenin sorusu dogum sonrasi korse kullanmak ile ilgili deneyim tavsiye ve doktor görüşü olan var mi????
canım gece kuşluğu konusunda yalnız değilsiniz :)ben korse olayını doktoruma sordum, normal doğumda her türlü korse takabilirsin dedi.. ama sezeryan olursa 1ay kadar takmanı önermiyorum dedi, ordaki kanlanmayı engellediği için dikişlerin onarımını geciktiriyor dedi.. benimde kafam karıştı

kizlar topuk kani alip getlrdikten sonra bnm bebisin sesi kisildi bide uyku icindw cok sicriyo ne yapsam ki

Guzel dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkur ederiz
Arden bebegimiz 10 Agustos 2014'te amerika saatiyle aksam 9:17 pm de (turkiye saatiyle sabah 04:17 de) dogdu cok sukur sagligi herseyi yerinde
en kisa zamanda dogum hikayemi sizlerle paylasicam

Reactions: dsh
Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin olsun ssglikla buyutun mis kokulularinizi..

Psikolojik ve fiziksel olarak kendimi normal doguma hazirlamama ragmen ctesi gunu cati muayenesinde doktorum catimin cok dar oldugunj kemigimin direkt eline geldigini soyledi bebek kucukk ama bu seferde kendini itemezse bebekte skinti olusur yksa sen sanci cekmeye hazirsin dedi.. sadece bnm icin zorlu bi durum olucak olsa hic dusunmem ama bebegim icin korkuyorum onun sagligi herseydsn onemli.. 2 gundur resmen perisaln oldum yanlis anlasilmasin sezeryan kotu demiyorumm aslaa ama normale o kadar istekliydim kii o anlari tamamiyle yasamayi cok istiyordum simdi bi anda soka ugradim =( kii doktorda bnim ne istedigimi bildigi icin o da soka girmis gibiydi..benim gibi catisi dar olup sezeryana yonlendirilen varmidir acaba doktorda degistiremem ki bu saatten sonra

evet benim esimde aynisini diyor ama bir yandan da hepsi Allahin elinde ne zamana yazmissa o gunde dogacak diyor..biz aceleci olduk ben bir an once kucagima almak istiyorum oglumu burnumda tutuyor..bugun de sanmiyorum dogum olacagini:)

evet benim esimde aynisini diyor ama bir yandan da hepsi Allahin elinde ne zamana yazmissa o gunde dogacak diyor..biz aceleci olduk ben bir an once kucagima almak istiyorum oglumu burnumda tutuyor..bugun de sanmiyorum dogum olacagini:)

hayırlısı olsun inşallah bizim gibi bekleyenler için... hem heyecanlıyım hem gergin... en hayırlı zamanda en hayırlı doğum yöntemiyle sağlıkla gelsin inşallah bebişler.. kucağına alanlar da güle güle büyütsünler inşalah bebişleri..

kizlar topuk kani alip getlrdikten sonra bnm bebisin sesi kisildi bide uyku icindw cok sicriyo ne yapsam ki

canım benim daha doğumum olmadı bekliyorum ama şunu biliyorum bu minnoşlar kendi bedenlerini tam tanımıyorlarmış ve kendi el ayak hareketleri yüzünden aniden sıçrayarak uyanabiliyorlarmış.. bunu engellemek için çok sıkı olmayacak şekilde kundak yapılabilir deniyor.. acaba öyle bir durum mu... hani ben de etraftan duyduğumu diyorum canım.. :) inşallah en kısa zamanda ben de evladıma kavuşurum da kendi tecrübelerimi yazarım:)

maşallah gözün aydın canım... güle güle büyüt inşallah:)

sen ve bebek sağlıklı olun da artık hangi doğum yöntemi olursa olsun... ben hep öyle dua ediyorum.. çok korkmama rağmen ben de normal istiyorum ama hep en hayırlı doğum yöntemi için dua ediyorum... hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Amin cnm insallah hepimizin bebisi saglikla gelir

Biz atlattik o kisimlari heyecanla sizlerin dogumlarinizi bekliyoruz. Beklemek cok zor biliyorum kizlar hele ki 40. Haftada. Ama Rabbim gununu yazmis onlarin ve o gun gelince hicbirsey engel olamiyor miniklere.. sercem yesilsis nehneh hayirli haberlerinizi bekliyorumm...

Kizlar dogumdan beridir pek giremiyorum malum agrilar bebek fln. Dogum hikayemi diger tarafa yazcam en kisa zamanda gerci dogum demek ne kadar dogru bilmiyorum ben dogurmadim kesip aldilar cünkü neyse demek ki hayirlisi boyleymis. Sezeryan olan arkadaslar kacinci gunde kendinizi iyi hissetmeye basladiniz merak ediyorum benim bugun 3. Gun hala tuvalete bile kendi basima gidemiyorum yataktan kendi basima cok zor kalkiyorum bi de dikis yerleri aci biber surulmus gibi sizliyo var mi sizdede boyle seyler? Artik kendi kendime yetebilmek istiyorum bebegime kendim bakayim isyiyorum ama acele ediyorum sanirim biraz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…