- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.601
Kızlar selam, herkes doğum hikayelerini yazıyor, benim durum biraz komik kaçıyor ama çaresiz kaldım :) işten yeni izne çıkabilmemden dolayı ve sıcakların da etkisiyle hastane süsleri ile iligli hiçbirşey yapmadım ve aşırı üşeniyorum. aslında niyetim, bana özel, malzemelerimi edinip kendim yapacağım objeler felandı. fakat artık vakit iyice daraldı, sabun ya da kurabiye siparişi verip bu işi tamamlamak istiyorum.
Dekoratif sabun yapan bildiğiniz kişi ya da kişiler var mı? İstanbul'da oturuyorum. şimdiden teşekkürler...
doğum yapan arkadaşlar doğum sancısı nasıl bişey?? biraz bahsedermisiniz???
başımıza gelirse bilelim
malum doğum yapmadım biliyorsun ama ben de eşe dosta sordum o sancı gelirse anlamaman imkansız dedi hepsi.. sanki ağız birliği etmiş gibi... başka da bir detay vermediler... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
malum doğum yapmadım biliyorsun ama ben de eşe dosta sordum o sancı gelirse anlamaman imkansız dedi hepsi.. sanki ağız birliği etmiş gibi... başka da bir detay vermediler... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
doğumu başlayıpta anlamayanlar var, resmen epidural normal doğum gibi :) ondan merak ettim .. ama ben o şanslılardan mıyım sanmam :)Aynem, dogum sancisi direk belli oluyor diyorlarbaska bir agri ve sanciya benzemiyormus. Hayirli dogumlarimiz olsun insallah :)
canım gece kuşluğu konusunda yalnız değilsiniz :)ben korse olayını doktoruma sordum, normal doğumda her türlü korse takabilirsin dedi.. ama sezeryan olursa 1ay kadar takmanı önermiyorum dedi, ordaki kanlanmayı engellediği için dikişlerin onarımını geciktiriyor dedi.. benimde kafam karıştıEvet ben ve oğlum iyice gece kusu olduk artik uyku falan yok bize. ..
Vee gecenin sorusu dogum sonrasi korse kullanmak ile ilgili deneyim tavsiye ve doktor görüşü olan var mi????
evet benim esimde aynisini diyor ama bir yandan da hepsi Allahin elinde ne zamana yazmissa o gunde dogacak diyor..biz aceleci olduk ben bir an once kucagima almak istiyorum oglumu burnumda tutuyor..bugun de sanmiyorum dogum olacagini:)dün kasıklarımda sancı oldu acaba yorgunluk mu doğummu bilemedim.. sonra internetten okudumki dinlenince geçmezse doğum sancısı.. yattım uyudum. şimdi turp gibiyim :) sevinsemmi üzülsemmi:) eşim diyor herkes doğurdu sen kaldın :) neyse acelesi yok bebişto gününü bilir elbet
evet benim esimde aynisini diyor ama bir yandan da hepsi Allahin elinde ne zamana yazmissa o gunde dogacak diyor..biz aceleci olduk ben bir an once kucagima almak istiyorum oglumu burnumda tutuyor..bugun de sanmiyorum dogum olacagini:)dün kasıklarımda sancı oldu acaba yorgunluk mu doğummu bilemedim.. sonra internetten okudumki dinlenince geçmezse doğum sancısı.. yattım uyudum. şimdi turp gibiyim :) sevinsemmi üzülsemmi:) eşim diyor herkes doğurdu sen kaldın :) neyse acelesi yok bebişto gününü bilir elbet
dün kasıklarımda sancı oldu acaba yorgunluk mu doğummu bilemedim.. sonra internetten okudumki dinlenince geçmezse doğum sancısı.. yattım uyudum. şimdi turp gibiyim :) sevinsemmi üzülsemmi:) eşim diyor herkes doğurdu sen kaldın :) neyse acelesi yok bebişto gününü bilir elbet
Aynem, dogum sancisi direk belli oluyor diyorlarbaska bir agri ve sanciya benzemiyormus. Hayirli dogumlarimiz olsun insallah :)
kizlar topuk kani alip getlrdikten sonra bnm bebisin sesi kisildi bide uyku icindw cok sicriyo ne yapsam ki
Guzel dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkur ederiz
Arden bebegimiz 10 Agustos 2014'te amerika saatiyle aksam 9:17 pm de (turkiye saatiyle sabah 04:17 de) dogdu cok sukur sagligi herseyi yerinde
en kisa zamanda dogum hikayemi sizlerle paylasicam
Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin olsun ssglikla buyutun mis kokulularinizi..
Psikolojik ve fiziksel olarak kendimi normal doguma hazirlamama ragmen ctesi gunu cati muayenesinde doktorum catimin cok dar oldugunj kemigimin direkt eline geldigini soyledi bebek kucukk ama bu seferde kendini itemezse bebekte skinti olusur yksa sen sanci cekmeye hazirsin dedi.. sadece bnm icin zorlu bi durum olucak olsa hic dusunmem ama bebegim icin korkuyorum onun sagligi herseydsn onemli.. 2 gundur resmen perisaln oldum yanlis anlasilmasin sezeryan kotu demiyorumm aslaa ama normale o kadar istekliydim kii o anlari tamamiyle yasamayi cok istiyordum simdi bi anda soka ugradim =( kii doktorda bnim ne istedigimi bildigi icin o da soka girmis gibiydi..benim gibi catisi dar olup sezeryana yonlendirilen varmidir acaba doktorda degistiremem ki bu saatten sonra
Amin cnm insallah hepimizin bebisi saglikla gelirsen ve bebek sağlıklı olun da artık hangi doğum yöntemi olursa olsun... ben hep öyle dua ediyorum.. çok korkmama rağmen ben de normal istiyorum ama hep en hayırlı doğum yöntemi için dua ediyorum... hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Biz atlattik o kisimlari heyecanla sizlerin dogumlarinizi bekliyoruz. Beklemek cok zor biliyorum kizlar hele ki 40. Haftada. Ama Rabbim gununu yazmis onlarin ve o gun gelince hicbirsey engel olamiyor miniklere.. sercem yesilsis nehneh hayirli haberlerinizi bekliyorumm...hayırlısı olsun inşallah bizim gibi bekleyenler için... hem heyecanlıyım hem gergin... en hayırlı zamanda en hayırlı doğum yöntemiyle sağlıkla gelsin inşallah bebişler.. kucağına alanlar da güle güle büyütsünler inşalah bebişleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?