- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.681
Selam kızlar çatı muayenesinin ardından normal doğum kararını almış bulunuyoruz.. çok heyecanlıyım.. normal doğum yapanlar bişeyler söyleyin nolur :-S
Annişler yine bunalımlı bir geceden üç saat uyuyabilip yine kalktım öyle oturıyom hiçde rüzgar dalan yok sıkıldım benim asıl derdim iki gündür resmen genital bölgemin dudakları uykudan kalktığımda dönerken falan acıyor gibi acaba kız çok aşağı indide baskıdan mı oluyor ???
Merhabalar,hislerim bana hep ağustos annesi olacağımı söylüyordu..
Selam kızlar çatı muayenesinin ardından normal doğum kararını almış bulunuyoruz.. çok heyecanlıyım.. normal doğum yapanlar bişeyler söyleyin nolur :-S
Allah yardimcin olsun canm,insaallah normal yolla olur,sezeryan cok artti, hic dogru deil, herseye sezeryan deyip insanlari korkutuyorlar, avrupada bole bisi yokmus, internetten rastira arastira uzaman oldum, insaallah normal dogum aartar, bizde normal dogum yapariz, alalahim bi sancida kurtarsin herkesi de beni de, 37+3 deyim,, benm tosun ne zaman gelecek bakalim, butun gece akrobasi yapioMerhaba arkadaşlar, evladını kucağına alan arkadaslarima hayırlı olsun. . Benim gibi bekleyen tüm arkadaslarimi da Allah saglikla evladina kavuştursun inşallah. Benim henüz agrim, sancim, acilmam yok ama plasentam kalsifiye olmuş bu nedenle yarın rahimden ilaç verilerek normal doğum beklenecek. Hep normal doğum istememe rağmen tarih belli oldugundan beri çok strese girdim, surekli aglama hallerindeyim ve korkuyorum. Lütfen bana ve tum doğum yapacak arkadaslara dua edin. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah kendinize iyi bakin. .
ikisini de mutlaka aldırmanız gerekiyor çocuk istismarina giriyor sosyal hizmetler soruşturma başlatıyor hakkınızdaCanim benimkini de hastanede daha 3saatlikken aldilar o kdr cok agladi ki sesi kisilcakti o agladi ben agladim zaten doluydum. Ikinciyi de yarin saglik ocaginda alcaklarmis ben gitmeywyim diyorum babasiyla annem gotursunler eve cok yakin zaten saglik ocagi. Dayanamiyorum cunku
Canım aynı ağrı bende de var. Doktor açılmadan dolayı demişti..
Ins normal olur, benmki 37 d e 3 kg demsdi.ama 300 eksik 300 fazla dogabiliomus, senn de benle ayni hemen hemen, 4 e yakin dogabilir, bana 3,5 -4 arasi dogar dedi cunku, hemen sezeryan diolar nedense, insaallah normal isteyen herkes normal ve kolay kavusur bebegineselam kızlar mobılden gıremıyoruz hala degılmı cok can sıkıcı ne kolaylıkmıs yattıgım yerden yazmak :) dogummlar durdu sanırım..allah hepımıze kolaylık versın..hem korku var hem merak..doktorum rahım boyun uzun bebek yukarda dedı..catın dar demedı ama zorlayacak dedı..sanırım sezeryan yapmak ıstıyor ama ben normal dogum ıstıyorum dedım..denerız dedı.ısallah benım kız zorlamaz hemen gelır.epidural normal dogumu denıycez bakalım..o bıraz rahatlatıyor agrı acısından..bnım kız 36. haftada 3 kg dı 40. haftaya kadar beklerse 4 kıloyu bulucak tombiş ya :) 2 ıkınmada cıksa neolur yaaaa
Amin,çok teşekkür ederim... Şöyle anlaşılıyormuş,kordon kanala yakın toplanmış duruyor ve bebegin kafası kanala giremiyor ve giremeyecekmiş de cunku bir de arada amniyotik sheet denilen bir zar var.Kanalın ortasında zar var,zarın bi yanı kordon,bi yanı kızımın kafası...Yani suyum gelse suyun tazyiğiyle beraber kordon da dısarı cıkarmıs,bebegin kafası da baskılarsa sıkısırmıs kordonYani bu o kadar seyrek görülen bir durum ki ,yogun bi hastanede çalışan doktorumun bu güne kadar gördüğü 2. vakaymışım
ısallah ama bılmıyorum ırı bebek olunca doktorlar yanasmıyor normal doguma ısallah benım tombık zorlamazda hemencecık oluverırı allah hepımıze kolay dogumalr nasıp etsınIns normal olur, benmki 37 d e 3 kg demsdi.ama 300 eksik 300 fazla dogabiliomus, senn de benle ayni hemen hemen, 4 e yakin dogabilir, bana 3,5 -4 arasi dogar dedi cunku, hemen sezeryan diolar nedense, insaallah normal isteyen herkes normal ve kolay kavusur bebegine
Amin cnm, ya abartiolar smdi, bdn guvenemiom doktoruma da soledim hemen sezryan diolar dedim, son anda insanlar da tamam dio dedm, ben ole bisi yapmam dedi bakalim nasi olck, ben 4250 gr normal dogmusum, ins dr lar korkutup sezeryan demez hemen, onemli bisi olmadgi surece seseryan olmam, bu hafta cati muaynesi olcz galiba, ne dicek bakalim,ısallah ama bılmıyorum ırı bebek olunca doktorlar yanasmıyor normal doguma ısallah benım tombık zorlamazda hemencecık oluverırı allah hepımıze kolay dogumalr nasıp etsın
ısallah ama bılmıyorum ırı bebek olunca doktorlar yanasmıyor normal doguma ısallah benım tombık zorlamazda hemencecık oluverırı allah hepımıze kolay dogumalr nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?