2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Felidaela canim. Allah yar ve yardimciniz olsun bu kadar risk varken sezeryandan korkmayin bence doktorunuz ne diyorsa harfiyen uygulayin insallah sagsalim kavusun kiziniza

Merhaba arkadaşlar, evladını kucağına alan arkadaslarima hayırlı olsun. . Benim gibi bekleyen tüm arkadaslarimi da Allah saglikla evladina kavuştursun inşallah. Benim henüz agrim, sancim, acilmam yok ama plasentam kalsifiye olmuş bu nedenle yarın rahimden ilaç verilerek normal doğum beklenecek. Hep normal doğum istememe rağmen tarih belli oldugundan beri çok strese girdim, surekli aglama hallerindeyim ve korkuyorum. Lütfen bana ve tum doğum yapacak arkadaslara dua edin. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah kendinize iyi bakin. .

Canım aynı ağrı bende de var. Doktor açılmadan dolayı demişti. Bende 1 hafta önce 1cm açıklık vardı. Şimdi perşembe günü doktora gidicem bakalım ne kadar arttı. Ayrıca artık yataktan kalkmak yürümek öyle zorlaştı ki, hissediyorum bütün yükü kasıklarımda ve bildiğin rahim ağzında. Canım acıyor haliyle. Hayırlısıyla kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah.

Oncelikle gecmis olsun, su durumda tabiiki bir anne olarak1 gun daha icerde kalsa kar diye dusunuyorsun ama doktorlar bu kadar risk goruyorsa onlari dinlemelisin bencede. Yani bir tarafta hayati, diger tarafta bagisiklik sistemi. 36 yada 37 hafta az bi hafta degil.
Allah yardimcin olsun karar konusunda insallah kuzunu sag salim alirsin kucagina

Merhabalar,hislerim bana hep ağustos annesi olacağımı söylüyordu..

Allah yardimcin olsun canm,insaallah normal yolla olur,sezeryan cok artti, hic dogru deil, herseye sezeryan deyip insanlari korkutuyorlar, avrupada bole bisi yokmus, internetten rastira arastira uzaman oldum, insaallah normal dogum aartar, bizde normal dogum yapariz, alalahim bi sancida kurtarsin herkesi de beni de, 37+3 deyim,, benm tosun ne zaman gelecek bakalim, butun gece akrobasi yapio

ikisini de mutlaka aldırmanız gerekiyor çocuk istismarina giriyor sosyal hizmetler soruşturma başlatıyor hakkınızda

Bendede sabah kalkarken agri oluyo ilk 10adimi atmak eziyet. Sanki gece kemiklerim yerinden cikiyo, sabah tekrar yerine oturuyo. Cati genisliyo diye olurmus ama acilma felan varmi bilmiyorum. Cuma gunu gorucez :) hayirlisiyla doguraydik

Canım aynı ağrı bende de var. Doktor açılmadan dolayı demişti..

Merhaba arkadaşlar, az önce dr kontrolunden geliyorum 37+3 olduk kizim hala ters ve donmeyecek sanirim haftaya sezeryan icin tarih verecek. Ve bugun bana tehlikeli riskli bir sezeryan olacagini soyledi duruş pozisyonumdan dolayi. Bu da beni cok kaygilandirdi acaba dr kendine guvenmiyor mu diye. Bir de genel anestezi yapacagini söyledi epidural veya spinalde tam uyusma olmayabiliyor dedi . Genel anestezi de bebek narkozdan dolayi daha cok zarar gormuyor mu ? Dogum yapan annelerden genel anestezi olan var mi aranizda. Ultrason olcumleri de hep 35. Haftadan takip ediyor kilosu 2800 olmus. Kisacasi tehlikeli zor bir sezeryan olacak deyince bende moral fakan kalmadi inşallah saglikli olur bebislerimiz

selam kızlar mobılden gıremıyoruz hala degılmı cok can sıkıcı ne kolaylıkmıs yattıgım yerden yazmak :) dogummlar durdu sanırım..allah hepımıze kolaylık versın..hem korku var hem merak..doktorum rahım boyun uzun bebek yukarda dedı..catın dar demedı ama zorlayacak dedı..sanırım sezeryan yapmak ıstıyor ama ben normal dogum ıstıyorum dedım..denerız dedı.ısallah benım kız zorlamaz hemen gelır.epidural normal dogumu denıycez bakalım..o bıraz rahatlatıyor agrı acısından..bnım kız 36. haftada 3 kg dı 40. haftaya kadar beklerse 4 kıloyu bulucak tombiş ya :) 2 ıkınmada cıksa neolur yaaaa

Ins normal olur, benmki 37 d e 3 kg demsdi.ama 300 eksik 300 fazla dogabiliomus, senn de benle ayni hemen hemen, 4 e yakin dogabilir, bana 3,5 -4 arasi dogar dedi cunku, hemen sezeryan diolar nedense, insaallah normal isteyen herkes normal ve kolay kavusur bebegine

anladım canım... Allah beterinden esirgesin... en azından bu riskli durum farkedilmiş.. önce allaha sonra doktorlara güveniyoruz tabi... sen ve bebek için en hayırlısı olsun..

Slm kizlar...4 agustosta melegimi kucagima aldim cok skr...2 kiz annesi oldum:)cok guzel bir duygu.Melegim 3625 kg ve normal dogumla dunyaya geldi.dogumum cok kolay ve kisa oldu.insanlar hep 2. Dogumlar kolay olur derdi cook dogruymus.darisi dogum yapmayan hamislerin basina ins

kızlar slm
ben acayip kaşınıyorum, eller avuç içleri kollar bacaklar karın nerdeyse heryer doktoruma sordum hamileliğin bu haftalarında normalmiş safra tuzu yaparmış. doğumdan sonra geçermiş var mı sizde de böyle şeyler

ısallah ama bılmıyorum ırı bebek olunca doktorlar yanasmıyor normal doguma ısallah benım tombık zorlamazda hemencecık oluverırı allah hepımıze kolay dogumalr nasıp etsın

ısallah ama bılmıyorum ırı bebek olunca doktorlar yanasmıyor normal doguma ısallah benım tombık zorlamazda hemencecık oluverırı allah hepımıze kolay dogumalr nasıp etsın
Amin cnm, ya abartiolar smdi, bdn guvenemiom doktoruma da soledim hemen sezryan diolar dedim, son anda insanlar da tamam dio dedm, ben ole bisi yapmam dedi bakalim nasi olck, ben 4250 gr normal dogmusum, ins dr lar korkutup sezeryan demez hemen, onemli bisi olmadgi surece seseryan olmam, bu hafta cati muaynesi olcz galiba, ne dicek bakalim,

Aynisi bizdede var. su an 3.5 kilodayiz. Gununu beklerse 4u gecer dedi. En bastan beri normal istiyodun ama buyuk olunca benim gozum korktu sezeryan yapalim dedim ama doktorum illa nornal denicez diyo. Hemen yan czmek yokmus.

Kizlar bizim bugün 40+1 ve bende hala tık yok. Dün kontrole gittik oğlum başını kanala sokmuş ama açılma da yumuşama da yokmuş. Suyu iyi bekleyelim mi dedi bi sorun olmayacaksa bekleyelim dedim. Iki günde bir çağırdı ışte yarın tekrar gideceğiz. Ben hala dogurmadin mi sorularından gelen telefonlardan cok skldim demek ki daha zamani var oglusumun diyorum ama herkes hayal kırıklığına uğradı resmen dün. Eşim bile. Hadi artık diyip duruyolar gerçekten cok skldim demek ki benim oğlumun keyfi yerinde alla allaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…