2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar çatı muayenesinin ardından normal doğum kararını almış bulunuyoruz.. çok heyecanlıyım.. normal doğum yapanlar bişeyler söyleyin nolur :-S
Canm normal dogumdan korkmana hic gerek yok ben 2 dogumumu da normal yaptim cok skr.adi ustunde normal..iylesme sureci cok kisa.hemen ayaga kalkabiliyorsn .bol yuru relax ol.bide medine hurmasi ye bol
Bol .dogumu kolaylastiriyor.hayirli ve kolau dogumlar...

:) :) :) :) benimki valla oynuyo habire seninko tam vatinde geldi ama bir gun kalmisdi sabaha dogurdun bakalim belki benim oglanda oyle olur teyzesi..banada dua edin kavusayim artik bal can ogluma.
Insallah oglusun annesini bekletmeden saglikla hayirla gelir canim. Benimkini zorla cikardik artik yoksa yine niyeti yoktu. Kulagim sende hayirli haberlerini bir an once bekliyorum

Durumumu teyit eden gatanın iyi bir hocası 38. haftadan sonra bekletme dedi.

Gata'nın hangi doktoru acaba canım? Özel muayenesine mi gidiyorsun. Gidiyorsan ücretini soracaktım.

Bugün bende kontrol için gittim. 37+3'deyim. 38+2'ye sezaryan tarihi verdiler şeker hastası olduğumdan sebep. Normal istiyorum diye çok direttim ama riskli riskli deyip durdular. Ercüment hocanın özeline gidip, ona mı sorsam birde diye düşünüyorum. Ben şeker hastasıyım, bebeğin kilosu 3.600 çıktı. Karın çevresi de biraz geniş. Ama ölçümleri yapan kıza hiç güvenmiyorum, aynı kız geçen hafta 2890 ölçtü çünkü çocuğu, karın çevresini ise haftasıyla uyumlu demişti. ( aynı gün özel hastaneye gittik kilosu 3150 gr karın çevresi ise 10 gün ileri de çıktı) Diyetime çok dikkat ettim ama gene de sezaryandan kurtulamayacağım galiba. Hep normali denerim diye düşünüyordum. Moralim bozuldu açıkçası.

Aynisi bizdede var. su an 3.5 kilodayiz. Gununu beklerse 4u gecer dedi. En bastan beri normal istiyodun ama buyuk olunca benim gozum korktu sezeryan yapalim dedim ama doktorum illa nornal denicez diyo. Hemen yan czmek yokmus.
ne güzel sen sanslısın en azından bılıceksınkı bebek ve sen rıske gırmedıgınız surece normal denenecek..ben o yonden sansızım cunku sezeryana meyıllı doktorum..bakalım kısmet

Bence moralini bozma.Dediğin gibi yaparrdım ben de sanırım.Yani özele gidip şansımı denemek.Sonuçta manavdan elma almak gibi basit bir şey değil bu.Doğum önemli mesele.Dene şansını arkadaşım.Tüm hamileliğin boyunca her şeyine güzel bir şekilde dikkat ettin,özveriyle davrandın.Bunu güzel bir şekilde taçlandırsan harika olur :)

Teşekkür ederim cnm inş kolay olur

Allah iki evladını da bağışlasın...

ay bak günümüz tam tamına aynı ve ben de kaşınıyorum:) en çok karnım... doktora son kontrol dedim çatlıyorsun dedi hakkaten de 36+5ten itibaren çatlamaya başladım.. o günden birkaç gün önce karın kaşıntılarım başlamıştı... çatlaklar da arttı zaten... akşamları kollar ve bacaklar da kaşınıyor... senin doğumunla ilgili ne diyor canım doktorun?? bana 24üne kadar bekleyecez dedi..

kaç gündür yoktun merak etmiştim seni... başından beri normal istediğini biliyorum ama önce allaha sonra doktorlara güvenmekten de başka çaremiz yok.. ben de normal istiyorum ama sancım yok daha açılma yok bebek aşağı inmeye başlamamış.. en son durum buydu.. doktor bana da sezeryan derse napayım ben de kabul edecem mecbur... yeterki biz ve minnoşlar sağlıklı olalım gerisi mühim değil.. ama tabi başka hekimleregörünme şansın varsa görün sonra pişman olmaktansa... hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

[QUOTE u68, post ama 6473619, member: 537680"]Canim benimkini ni ni ni de hastanede daha 3saatlikken aldilar o kdr cok agladi ki sesi kisilcakti o agladi ben agladim zaten doluydum. Ikinciyi de yarin saglik ocaginda alcaklarmis ben gitmeywyim diyorum babasiyla annem gotursunler eve cok yakin zaten saglik ocagi. Dayanamiyorum cunku [/QUOTE]

E="duygu68, post: 36473619, member: 537680"]Canim benimkini de hastanede daha 3saatlikken aldilar o kdr cok agladi ki sesi kisilcakti o agladi ben agladim zaten doluydum. Ikinciyi de yarin saglik ocaginda alcaklarmis ben gitmeywyim diyorum babasiyla annem gotursunler eve cok yakin zaten saglik ocagi. Dayanamiyorum cunku [/QUOTE]

Bwnde gitmek istemiyorum ama cok ağlarsa emzirip sustururum

Kizlar Nst`de 25-26 falan cikmasi sanciya isaret midir? Beklemekten yoruldum vallahi! Bazi kadinlar gec doguruyorlar biliyorum ama kendime laf geciremiyorum.

Canım doğum anıyla ilgili bilmemiz gereken bişey varmı.. ? Bugün hurma aldı eşim yürüyüş özellikle çıkıp yapmasamda habire hareket halindeyim inşallah senin gibi atlatırız bizde

Kizlar Nst`de 25-26 falan cikmasi sanciya isaret midir? Beklemekten yoruldum vallahi! Bazi kadinlar gec doguruyorlar biliyorum ama kendime laf geciremiyorum.
Mrb canım.Dönmüşsün :) Nasıl gidiyor hamilelik? Dediğin sancı seviyesi düşük.Benimki de 20 kusur çıkıyor.Şu an panik yapmaya gerek yok.Zamanında gelsin bebişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…