- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.701
Canm normal dogumdan korkmana hic gerek yok ben 2 dogumumu da normal yaptim cok skr.adi ustunde normal..iylesme sureci cok kisa.hemen ayaga kalkabiliyorsn .bol yuru relax ol.bide medine hurmasi ye bolSelam kızlar çatı muayenesinin ardından normal doğum kararını almış bulunuyoruz.. çok heyecanlıyım.. normal doğum yapanlar bişeyler söyleyin nolur :-S
Dogrudur canim bu konuda bi fikrim yok. Aldircaz tabi o kan cok onemli de ben gitmicem dayanamiyorum cunku aglamasina.ikisini de mutlaka aldırmanız gerekiyor çocuk istismarina giriyor sosyal hizmetler soruşturma başlatıyor hakkınızda
Insallah oglusun annesini bekletmeden saglikla hayirla gelir canim. Benimkini zorla cikardik artik yoksa yine niyeti yoktu. Kulagim sende hayirli haberlerini bir an once bekliyorum:) :) :) :) benimki valla oynuyo habire seninko tam vatinde geldi ama bir gun kalmisdi sabaha dogurdun bakalim belki benim oglanda oyle olur teyzesi..banada dua edin kavusayim artik bal can ogluma.
Durumumu teyit eden gatanın iyi bir hocası 38. haftadan sonra bekletme dedi.
ne güzel sen sanslısın en azından bılıceksınkı bebek ve sen rıske gırmedıgınız surece normal denenecek..ben o yonden sansızım cunku sezeryana meyıllı doktorum..bakalım kısmetAynisi bizdede var. su an 3.5 kilodayiz. Gununu beklerse 4u gecer dedi. En bastan beri normal istiyodun ama buyuk olunca benim gozum korktu sezeryan yapalim dedim ama doktorum illa nornal denicez diyo. Hemen yan czmek yokmus.
Bence moralini bozma.Dediğin gibi yaparrdım ben de sanırım.Yani özele gidip şansımı denemek.Sonuçta manavdan elma almak gibi basit bir şey değil bu.Doğum önemli mesele.Dene şansını arkadaşım.Tüm hamileliğin boyunca her şeyine güzel bir şekilde dikkat ettin,özveriyle davrandın.Bunu güzel bir şekilde taçlandırsan harika olur :)Gata'nın hangi doktoru acaba canım? Özel muayenesine mi gidiyorsun. Gidiyorsan ücretini soracaktım.
Bugün bende kontrol için gittim. 37+3'deyim. 38+2'ye sezaryan tarihi verdiler şeker hastası olduğumdan sebep. Normal istiyorum diye çok direttim ama riskli riskli deyip durdular. Ercüment hocanın özeline gidip, ona mı sorsam birde diye düşünüyorum. Ben şeker hastasıyım, bebeğin kilosu 3.600 çıktı. Karın çevresi de biraz geniş. Ama ölçümleri yapan kıza hiç güvenmiyorum, aynı kız geçen hafta 2890 ölçtü çünkü çocuğu, karın çevresini ise haftasıyla uyumlu demişti. ( aynı gün özel hastaneye gittik kilosu 3150 gr karın çevresi ise 10 gün ileri de çıktı) Diyetime çok dikkat ettim ama gene de sezaryandan kurtulamayacağım galiba. Hep normali denerim diye düşünüyordum. Moralim bozuldu açıkçası.
Allah kolaylik verir cnm insaallah ,Aynisi bizdede var. su an 3.5 kilodayiz. Gununu beklerse 4u gecer dedi. En bastan beri normal istiyodun ama buyuk olunca benim gozum korktu sezeryan yapalim dedim ama doktorum illa nornal denicez diyo. Hemen yan czmek yokmus.
Teşekkür ederim cnm inş kolay olurGünaydın. Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Güle güle büyüt kuzunu. ..
benim oğluşum dan da ilk topuk kani 2.gün alındı ve diğeri de 5.gun kontrol için gittigimizde alındı. Ilkinde k.v.goturdu hemşireler eşlik etti yani çok aglamamis kuzum. 2 . seferde ise kuzum hastaneyi inletti ama emzirdim hemen ve sakinlesti kuzum. Insan bir tuhaf oluyor ya.ben zaten çok bakamadım eşim ve annem ilgilendiler. ..Artik dayanıklı olmamız lazım. Korkma sen sakin çünkü bebeginde hissediyor bunu ve daha çok ağlıyor. ..Allaha emanet olun
Slm kizlar...4 agustosta melegimi kucagima aldim cok skr...2 kiz annesi oldum:)cok guzel bir duygu.Melegim 3625 kg ve normal dogumla dunyaya geldi.dogumum cok kolay ve kisa oldu.insanlar hep 2. Dogumlar kolay olur derdi cook dogruymus.darisi dogum yapmayan hamislerin basina ins
kızlar slm
ben acayip kaşınıyorum, eller avuç içleri kollar bacaklar karın nerdeyse heryer doktoruma sordum hamileliğin bu haftalarında normalmiş safra tuzu yaparmış. doğumdan sonra geçermiş var mı sizde de böyle şeyler
kaç gündür yoktun merak etmiştim seni... başından beri normal istediğini biliyorum ama önce allaha sonra doktorlara güvenmekten de başka çaremiz yok.. ben de normal istiyorum ama sancım yok daha açılma yok bebek aşağı inmeye başlamamış.. en son durum buydu.. doktor bana da sezeryan derse napayım ben de kabul edecem mecbur... yeterki biz ve minnoşlar sağlıklı olalım gerisi mühim değil.. ama tabi başka hekimleregörünme şansın varsa görün sonra pişman olmaktansa... hepimizin hakkında hayırlısı olsun..Gata'nın hangi doktoru acaba canım? Özel muayenesine mi gidiyorsun. Gidiyorsan ücretini soracaktım.
Bugün bende kontrol için gittim. 37+3'deyim. 38+2'ye sezaryan tarihi verdiler şeker hastası olduğumdan sebep. Normal istiyorum diye çok direttim ama riskli riskli deyip durdular. Ercüment hocanın özeline gidip, ona mı sorsam birde diye düşünüyorum. Ben şeker hastasıyım, bebeğin kilosu 3.600 çıktı. Karın çevresi de biraz geniş. Ama ölçümleri yapan kıza hiç güvenmiyorum, aynı kız geçen hafta 2890 ölçtü çünkü çocuğu, karın çevresini ise haftasıyla uyumlu demişti. ( aynı gün özel hastaneye gittik kilosu 3150 gr karın çevresi ise 10 gün ileri de çıktı) Diyetime çok dikkat ettim ama gene de sezaryandan kurtulamayacağım galiba. Hep normali denerim diye düşünüyordum. Moralim bozuldu açıkçası.
Çok hafif bir acı oldu canım. Bebek başını yerleştirmiş ama doktor pek acelesi yok dediGünaydın hadi geçmiş olsun acısıZ atlattın:) bebek doğum kanalına inmeye başlamış mı ya da sancı var mı?
Yok canım hafif bi sızı oldu döktüğü sıvıdan sanırım.hadi inşallah doğumuda atlatıcazHadi hayirli olsun o zaman insallah bide dogurursak hayirlisiylacok acidimi peki?
Senle benim tarihlerimiz yakın bakalım kim önce bilgi verecekPek normal doğum yapan yok kiben yapabilirsem anlatırım artık :) Doktoruma göre her an doğabilir :)
Canım doğum anıyla ilgili bilmemiz gereken bişey varmı.. ? Bugün hurma aldı eşim yürüyüş özellikle çıkıp yapmasamda habire hareket halindeyim inşallah senin gibi atlatırız bizdeCanm normal dogumdan korkmana hic gerek yok ben 2 dogumumu da normal yaptim cok skr.adi ustunde normal..iylesme sureci cok kisa.hemen ayaga kalkabiliyorsn .bol yuru relax ol.bide medine hurmasi ye bol
Bol .dogumu kolaylastiriyor.hayirli ve kolau dogumlar...
Ben hurma delisiyim, basindan beri yiom bakalim etkili olur insCanım doğum anıyla ilgili bilmemiz gereken bişey varmı.. ? Bugün hurma aldı eşim yürüyüş özellikle çıkıp yapmasamda habire hareket halindeyim inşallah senin gibi atlatırız bizde
Mrb canım.Dönmüşsün :) Nasıl gidiyor hamilelik? Dediğin sancı seviyesi düşük.Benimki de 20 kusur çıkıyor.Şu an panik yapmaya gerek yok.Zamanında gelsin bebişler :)Kizlar Nst`de 25-26 falan cikmasi sanciya isaret midir? Beklemekten yoruldum vallahi! Bazi kadinlar gec doguruyorlar biliyorum ama kendime laf geciremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?