2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doğum anıyla ilgili bilmemiz gereken bişey varmı.. ? Bugün hurma aldı eşim yürüyüş özellikle çıkıp yapmasamda habire hareket halindeyim inşallah senin gibi atlatırız bizde
Dogum aninda en iyi bilmen gereken ikinmak canm:)yuzune degil alt tarafina ikinacaksn.buyuk tuvaletini yapar gibi. ben ilk dogumda hep ust tarafa ikinmistm.dogumdan sonra cenem dislerim tutmuyordu.bide bosuna bagirip nefesini tuketmeyeceksn.rabbim kolay hizli dogumlar nasip etsin

Ben hurma delisiyim, basindan beri yiom bakalim etkili olur ins
Canm kesin etkisi olur Allahin izniyle.hurma dogumu kolaylastiriyor.Kurandada geciyor.ben gunum gecti 41. Haftaya girdm bebis halen gelmedi.gittm hurma aldm butun paketi bitirdm sayilir gece doguma gittim:)

Canm kesin etkisi olur Allahin izniyle.hurma dogumu kolaylastiriyor.Kurandada geciyor.ben gunum gecti 41. Haftaya girdm bebis halen gelmedi.gittm hurma aldm butun paketi bitirdm sayilir gece doguma gittim:)
hadiii yaaa ... ben bugün 6 tane yedim.. kendi kendime sayı bile belirledim günde 6 tane yiycem diye.. sakın hemen oluvermesin

amin amin... :) peki sen epidural yaptırdınmı yoksa sancılı normal miydi?? sancılar çok mu kötü, dayanabileceğimi bilsem epidural istemiycem bazen vakum kullanmak zorunda kalıyorlarmış epidural normalde..

Cuma gunu kontrol var, bakalim ne dicek, iki gundur bel ve kasik agrim var ama dogumlami alakali yoksa normal agrimi bilemiyorum tabii. Belkide artik herseyi doguma yormaya baslamisda olabilirim :)

Be henuz dogurmadim sancim oluyor ara sira sanki ama dogum sancisimi dedil bence bugun yurudum dus yaptim belki yarina gelir kizlar dua edin yarin 39+5 oluyoruz insallah cok beklemez ibrahimim bal oglum

Be henuz dogurmadim sancim oluyor ara sira sanki ama dogum sancisimi dedil bence bugun yurudum dus yaptim belki yarina gelir kizlar dua edin yarin 39+5 oluyoruz insallah cok beklemez ibrahimim bal oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…