- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.721
Dogum aninda en iyi bilmen gereken ikinmak canm:)yuzune degil alt tarafina ikinacaksn.buyuk tuvaletini yapar gibi. ben ilk dogumda hep ust tarafa ikinmistm.dogumdan sonra cenem dislerim tutmuyordu.bide bosuna bagirip nefesini tuketmeyeceksn.rabbim kolay hizli dogumlar nasip etsinCanım doğum anıyla ilgili bilmemiz gereken bişey varmı.. ? Bugün hurma aldı eşim yürüyüş özellikle çıkıp yapmasamda habire hareket halindeyim inşallah senin gibi atlatırız bizde
Canm kesin etkisi olur Allahin izniyle.hurma dogumu kolaylastiriyor.Kurandada geciyor.ben gunum gecti 41. Haftaya girdm bebis halen gelmedi.gittm hurma aldm butun paketi bitirdm sayilir gece doguma gittim:)Ben hurma delisiyim, basindan beri yiom bakalim etkili olur ins
Tesekkurler canm.Sanada kolay hayirli dogumlar insAllah iki evladını da bağışlasın...
Ay ins kolaylıkla dogar.Cok hareket edior uyutmuyo artk,Canm kesin etkisi olur Allahin izniyle.hurma dogumu kolaylastiriyor.Kurandada geciyor.ben gunum gecti 41. Haftaya girdm bebis halen gelmedi.gittm hurma aldm butun paketi bitirdm sayilir gece doguma gittim:)
hurma konusunda bende öyleyim, bu konuda rivayetlerde var hz Meryem hurma yiyor ve doğumunu kolaylaştırıyor ..Ben hurma delisiyim, basindan beri yiom bakalim etkili olur ins
hadiii yaaa ... ben bugün 6 tane yedim.. kendi kendime sayı bile belirledim günde 6 tane yiycem diye.. sakın hemen oluvermesinCanm kesin etkisi olur Allahin izniyle.hurma dogumu kolaylastiriyor.Kurandada geciyor.ben gunum gecti 41. Haftaya girdm bebis halen gelmedi.gittm hurma aldm butun paketi bitirdm sayilir gece doguma gittim:)
amin amin... :) peki sen epidural yaptırdınmı yoksa sancılı normal miydi?? sancılar çok mu kötü, dayanabileceğimi bilsem epidural istemiycem bazen vakum kullanmak zorunda kalıyorlarmış epidural normalde..Dogum aninda en iyi bilmen gereken ikinmak canm:)yuzune degil alt tarafina ikinacaksn.buyuk tuvaletini yapar gibi. ben ilk dogumda hep ust tarafa ikinmistm.dogumdan sonra cenem dislerim tutmuyordu.bide bosuna bagirip nefesini tuketmeyeceksn.rabbim kolay hizli dogumlar nasip etsin
Hurma yerken mutlaka tek sayı adedince yemek gerekiyormuş :) Ben bazen 3 bazen 5 yiyorum.hadiii yaaa ... ben bugün 6 tane yedim.. kendi kendime sayı bile belirledim günde 6 tane yiycem diye.. sakın hemen oluvermesin
Kizlar Nst`de 25-26 falan cikmasi sanciya isaret midir? Beklemekten yoruldum vallahi! Bazi kadinlar gec doguruyorlar biliyorum ama kendime laf geciremiyorum.
Mrb canım.Dönmüşsün :) Nasıl gidiyor hamilelik? Dediğin sancı seviyesi düşük.Benimki de 20 kusur çıkıyor.Şu an panik yapmaya gerek yok.Zamanında gelsin bebişler :)
Senle benim tarihlerimiz yakın bakalım kim önce bilgi verecek :)
Tek sayi ye canim, allah tektitr teki sever, herseyde tek yaparim ben, tv sesi bile tek sayida birakirimhadiii yaaa ... ben bugün 6 tane yedim.. kendi kendime sayı bile belirledim günde 6 tane yiycem diye.. sakın hemen oluvermesin
Tek sayi ye canim, allah tektitr teki sever, herseyde tek yaparim ben, tv sesi bile tek sayida birakirimhadiii yaaa ... ben bugün 6 tane yedim.. kendi kendime sayı bile belirledim günde 6 tane yiycem diye.. sakın hemen oluvermesin
Ikimiz ayni haftadayizCanim Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur da derler. Siz benden 1hafta ondesiniz. Ben topici kapatan kisi olucam heralde :) :) :)
mantığını pek anlamasamda 7 ye tamamladım :)Hurma yerken mutlaka tek sayı adedince yemek gerekiyormuş :) Ben bazen 3 bazen 5 yiyorum.
evet canım onu duymuştum..Canim Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur da derler. Siz benden 1hafta ondesiniz. Ben topici kapatan kisi olucam heralde :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?