2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Be henuz dogurmadim sancim oluyor ara sira sanki ama dogum sancisimi dedil bence bugun yurudum dus yaptim belki yarina gelir kizlar dua edin yarin 39+5 oluyoruz insallah cok beklemez ibrahimim bal oglum
canım adet sancısı gibi oluyormuş doğum sancısı belden vurup gittikçe şiddetlenip süresi uzuyormuş..

Gunaydin nasilsin?iyi aksamlar nasilsin?diyen herkes sendaha dogurmadinmi diyo cok qarip hergun yok daha oglum bekliyor saglikli gelsinde yeter diyorumve cumleni en azi 40 kez yyaziyrum:)

Gunaydin nasilsin?iyi aksamlar nasilsin?diyen herkes sendaha dogurmadinmi diyo cok qarip hergun yok daha oglum bekliyor saglikli gelsinde yeter diyorumve cumleni en azi 40 kez yyaziyrum:)

Cuma günü izinli çıkış yaptim ama hergün nste ye giriyorum, Perşembe günü 38+1 oluyorum sezeryan yapılacak, gönül isterdi 39 .haftalarin sonunda yapmak ama olmadı. ..inşallah herşey güzel gider yavruma sağ salim kavuşurum..

mantığını pek anlamasamda 7 ye tamamladım :)
İyi yaptın :) Hacdan gelen bir abla söylemişti.Sanırım sünnetmiş.Ben hurmayı hastane çantama da koycam.Kızımın ağzına daha doğrusu damağına sürmek için.Bu da sünnet.Peygamber Efendimizin (SAV) torunları doğduğunda bunu yaptığını okumuştum.

Umreden peygamberimiz sav in diktigi acve hurmasindan sakladim, damagina koyuluyomus, zeki oluyomus bebek, zemzem de icircm bi cay kasigi, bi de maden suyunubi gun onceden acip bi cay kasigi verdinmi gazi olmuyomus hic arkadasim yapmis

aynen öyle canım .. hurmanın suyundan bebeğin ağzına sürünce bebeğin kan şekerini düzene sokmasına yardım ediyormuş ve sarılık olmasını engelliyormuş.. bende çantama koycam sancılarım başlarken ve doğumdan hemen sonra yiycem.. şimdiden çantaya atmayı düşündüm ama kurtlanırmı bozulurmu korkusuyla buzdolabından çıkarmadım :)))

canım sen de yoktun seni de merak ettim... hamdolsun 38. haftada olacak sezeryanın daah erken de olabilirdi... inşallah sağlıklı hayırlı ve kolay bir doğum olur :) Allah hepimizin yardımcısı olsun..

hurmayı fazla kaçırdım galiba :) habire kasılıyorum.. karnım taş gibi olup çözünüyor.. belli belirsiz bir ağrıda var yada ağrı yok ama psikolojikmen öyle hissediyorum.. her an hepimize her şey olabilir :)

Kızlar bu forumu sürekli takip ediyorum ama çok yazmıyorum paylaştıklarınızı okumak bile iyi geliyor. Benimde yarım doktorum var 38+6 oldum ama benim şöyle bir sorunum var yürürken sağ kasığım atıyor ve bacağım bi anda boşalıyor bu neden olabilir ki

canım sen de yoktun seni de merak ettim... hamdolsun 38. haftada olacak sezeryanın daah erken de olabilirdi... inşallah sağlıklı hayırlı ve kolay bir doğum olur :) Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Sağol canım net sıkıntı bu ara hiç açamıyorum doğru düzgün, inşallah hafta başından beri uyuyamiyorum heyecandan Allah izin verirse yarın olacak. ..çok değişik duygular. .seninde az kaldı inşallah hepimizi Allah sağlıkla kurtarır..

Günaydın hanımlar.. Ya benim bütün kemiklerim ağrıyor sabah yataktan kalkarken özellikle... Allahım benim gibi bekleyen tüm hamileleri hayırla kurtarsın..

Ben bugun ananas yedi ama basim agriyir acaba anas zararlimi dogumu yakin ve kolaylasdirir dediler bursa bende yedim sizce basim niye agriyo tansiyona zarari varmi ananasinn
Çörek otu hatta çörek otu yağı dogumu hizlandiriyormus hamileligin surecinde icilmemeliymis o yüzden senin vaktin geldi ben senin yerinde olsam icerdim tavsiye ayrıca ananasin sayili faydasi var ama doguma bi etkisi yok ki sute faydasi var ama :) tansiyon dusurme ozelligi var evet belki ondan basin agirmistir

herkese günaydın.forumun yeni stilini çözmem zaman aldı.
dün dr kontrolüm vardı.18.08 günü sabah sezeryan olucam kızlar.sonunda tarih kondu kızımın noyu şu an 51 cm,kilosu 3200.heyecanlıyım.annem biz de kal diyor kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…