2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

7
Canim bende 18ine dogum yapicam 12.30 gibi allahhayirlisiyla kurtarsin insallah

7

Canim bende 18ine dogum yapicam 12.30 gibi allah hayirlisiyla kurtarsin insallah

Benimde ayın 18'i oluyor kızlar. Sezaryan istemiyordum, çok direttim ama başarılı olmadım. Birgün öncesinden yatacağım hastaneye pazar sabahı, şekerimden ötürü herhalde. Ne doktorumu biliyorum, ne sezaryan tipini. Eşim Ankara'da, normalde bu hafta izin almayacaktı ama benim moralim aşırı bozuk mecbur bu gece geri gelecek. Kendi başıma hiçbirşeyi beceremiyorum, eşime sırtımı dayamışım resmen. Kendimi beceriksiz basiretsiz, yetersiz hissediyorum. Yarın eşimle gidip, bir doktorun daha görüşünü alacağım. O da sezaryan bebek için daha iyi derse içim biraz daha rahatlamış olacak, bu duygularla gidersem çünkü hayatımın en güzel günü bana zehir olacak. Boyunu hesaplamadım ama kız doğru ölçtüyse eğer kilosu 3.600 gr benim oğlanın. İnşallah duygularımı toparlarım biran önce.

Sezaryan da bir gün önceden mi yatılıyor hastaneye? Yoksa ben şeker hastasıyım diye mi önceden yatıyorum acaba?

Günaydın hanımlar.. Ya benim bütün kemiklerim ağrıyor sabah yataktan kalkarken özellikle... Allahım benim gibi bekleyen tüm hamileleri hayırla kurtarsın..
aynen benimde öyle, dayak yemiş gibi kalkıyorum.. ayağa kalkınca bacaklarım kasılıyor önce tutunuyorum sonra normale dönüyorum.. hele vajina kemiği varya ... bütün yük oraya biniyor sanki..

neden sezeryan olmasını istediler??ben orayı kaçırdım galiba.... canım son haftalar moralin en düşük olduğu haftalarmış.. stresinde etkisi var galiba, merak etme bebeğini bir kucakladığında herşeyi unutursun ona odaklanırsın.. tabiki şu zor zamanlarda eşimizden destek alıcaz.. bende onsuz bir yere gitmiyorum şu aralar.. kontrollerde izin alıyor beraber gidiyoruz, ama bebek doğunca onun bakımıyla ilgilendikçe anne oldukça özgüvenimiz tazelenecek inşallah..

Doç.Dr.Murat Muhcu ... Zeynep Kamil Hastanesi ile de bağlantısı varmıs hocanın.Bana eğitim veren ebeler yardımcı oldular Murat hocaya ulasmama.O da durumu anlatınca sağolsun Zeynep Kamile gelecegi gün oraya cagırdı ve orada bi odada baktı.Muayenehanesine çağırmadı yani.O yüzden ücretini bilmiyorum.Demek ki paragöz bir doktor değil...Hastane randevu sistemi var ya,ordan baksana Zeynep Kamilin dr listesinde cıkıyordu galiba,ben öyle hatırlıyorum,randevu alabilirsin gibi...Etrafında yardımcı oldugu o kadar kadın vardı ki ve hepsiyle nasıl güzel bir ses tonuyla ve ilgiyle konusuyordu.Ve de bizim egitimi veren ebelerin beni ona yonlendirme sebebi normal dogum yanlısı bir doktor olması...Ben görüşmeni isterim,memnun kalırsın büyük ihtimalle...

Diğer cevap veren arkadaşlara da teşekkür ederim.Önceki gebeliklerinde doğumun başka belirtilerini yaşamadan direk suyu gelen var mıdır ?

aynen benimde öyle, dayak yemiş gibi kalkıyorum.. ayağa kalkınca bacaklarım kasılıyor önce tutunuyorum sonra normale dönüyorum.. hele vajina kemiği varya ... bütün yük oraya biniyor sanki..

ay aynen özellikle bacaklar başta olmak üzere tüm kemiklerim ağrıyor dayak yemiş gibi ya da spor yapıp hamlamışım gibi.. sürekli of ay diye diye yatıp kalkıyorum... ama vajinada baskı ben de yok benim bebek inmedi herhalde daha...

neden 1 gün önce yatırıyorlar hiçbir fikrim yok canım ama inşallah çok kolay sıkıntısız bir doğumun olur... ayrıca kendini lütfen bu saydığın sebepten ötürü yetersiz hissetme... ben de kontrollere özellikle şu son dönemde hep eşimle gitmek istiyorum ve çok şükür gidiyoruz da... iş çıkışlarında oyalanmadan gel diyorum.. ne olur ne olmaz... evde başka kimse yok çünkü.. hepimiz de mecbur destek bekliyoruz eşlerden... normalde olduğundan daha fazla bekliyorum ben...

Progesteron hormonu artması nedeniyle kemikler yumuşarmis, bebek kolay dogsun dye,butun agrilar vs bepsi ondan kizlar,sanki yere sağlam basamiom gibi gelio banada

Progesteron hormonu artması nedeniyle kemikler yumuşarmis, bebek kolay dogsun dye,butun agrilar vs bepsi ondan kizlar,sanki yere sağlam basamiom gibi gelio banada

hmm.. olabilir canım.. senin de mi kemiklerin ağrıyor Allah bizim gbi bekleyen tüm hamişlere hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..

hm olabilir canım senin de mi kemiklerin ağrıyor? Allah bizim gibi bekleyen tüm hamişlere de bize de hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..

Bende şeker var ya güzelim, gebelik değil normal diyabet hastasıyım. Bu sebeple bebeğin karın çevresi de geniş zaten, benim gibi şekerli annelerin bebeklerinin omuzları diğer bebeklere göre geniş oluyormuş, bu sebeple normal doğumda takılabilir, çıkabilir omuz dediler. Aslında çok iri bir bebek olmadı çocuğum 3600 dediler (o kız kesin yanlış ölçmüştür gerçi çok salak birşey geçen hafta 3150 idi...) Ya ben kendimi normal doğuma çok şartlamıştım, ondan böyle hayal kırıklığı oldu. Elbette bebek için en iyi yol neyse oradan gideceğiz. Normal doğurucam diye yavruyu riske atamam pek tabi. Eşim gelsin, bir doktorla daha görüşelim daha iyi hissedeceğim tabi. Allahın izniyle sorunsuz bir doğum olacak hepimizin ki inşallah. Sağol canım.

Murat hoca demek ki, sağol canım. Evet Ercüment bey olsun, Murat bey olsun öyle paragöz doktorlar değiller. Benim tek hatam Gata'da sürekli onlardan birine randevu almamış olmam. Eğer sürekli ikisinden biriyle devam etseydim kafam böyle karışmazdı. Bilemedim. Ben normal polikliniğe gidip hangi doktor varsa ona muayene oldum. Neyse yarın olsun hayırolsun bakalım birinden birini yakalarız inşallah bir yerde. Tekrar sağol.

Benmki bu hafta acayip hareket edio, uyumuom gece, dogum yaklaştıkça hareket azalir mi artar mi bilemedim

bebeğin yeri daraldığı için azalır diyor herkes ama ben de çok bir değişiklik farkedemedim sanki.. yani. biraz azaldı ama belki de ben bu bilgiyi bildiğim için bana azalmış geldi... senin kaç oldu canım takvimin yok galiba göremedim..

Takvimi ekleyemedim, hata verior, 37+4 deyim, c tesi kont vr tam 38 olck, 17 kaldi bakalim ne zaman gelecek

Bacaaklarim kollarim agrior, sisio bi de elim ayagim, cok kilo da almadim,12 aldm, ama tasimak zor artik, daha kilo almam umarim

el ayak şişmesi bende de var.. ben de şeker diyetim sayesinde çok yiyemediğimden 13-14 aldım.. 2 hafta önceye kadar sol tarafımı dinlendirmek için sırtüstü uzanıyordum ama bu ara yok nefessiz kalıyorum sırtüstü.. çok farkediyor gerçekten... Allah yardımcımız olsun..

Amin cnm..Sirt ustu yatinca nefesm gidio, hkk die uyaniom sag tarafa yatiom az, sonra sola donuom, sagli sollu vuruor gece cok hareket edio bu ara, gunler hafta gibi uzun gelio

Herkese merhaba.38. Haftamın bittiği 39 un basladığı ilk gun 05.08.2014 de kontrolum vardı ben kontrole diye gittim ama biliyordum ki birşeyler yolunda degil bir gun öncesinde ufak ufak sızıntılar basladı sabahına hastaneye giderken artık ped takıcak duruma gelmiştim, evden cıkarken doğum çantamı da almıştım yanıma ve yanılmamışım,muayenede amniyon sıvısının sızdırdığı görüldü ve direkt sezeryan için yatışım yapıldı. Zaten sezeryan planlanmıştı ama doğumu meleğim baslatmış oldu. Bir saat sonra kızçem incim doğmuştu. 3200 kilo dunyalar kadar buyuk kedimden küçük, babasının kopyası meleğim, dikişlerim,çatlaklarım, hamilelikte tum yasadıklarım bir gülüşüne feda olsun,rabbim herkesi sağsağlim evladıyla buluştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…