2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhabalar nasılsınız? ben en son 14 temmuzda yazmıştım ve o günden 5 gün sonra yani 19 temmuzda doğum yaptım. çok şükür yavrumu kucağıma aldım. benim hatırlar mısınız bilmiyorum hemoroid sıkıntım vardı aynı anda böbrek taşı düşürüyormuşum ve artık sancılara dayanmadım bebeğim erkenden alındı 37+3 de sezeryanla doğum yaptım. çok şükür şimdi iyiyiz büyümeye çalışıyoruz. Rabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin. bazen her şey insanın istediği gibi olmuyor ama hayırlısı buymuş deyip sabır etmeye çalıştım. 2 kere hastaneye yattım kimi zaman artık dayanamadığım anlar oldu inş isyan etmemişimdir. Allah sizlerin de yar ve yardımcısı olsun.

Kizlar Allah yardimciniz olsun, sag salim bebislerinizi alin insallah kucaginiza. Sujini, bebek ve senin icin iyi olmasa almazlardi sezeryan ile bebegini. Hem masallah kilosuda yerindeymis oyle ufak tefen bi bebekde olmicak. Sen oglusuna kavusacagini dusun moralini yuksek tut annesi, etkilenmesin oda

Uzuuun bir süreden sonra herkese tekrar merhaba arkadaşlar.. Dışarıdaydım, foruma ara ara girip okudum ancak hiç yazmak istemedim, el mahkum bir projenin içine girdim, iş güç oldu olmadı yetişecek yetişmeyecek derken psikolojim bozulmuştu, şimdi döndüm evime, düzenime bebekte gelmeden çok şükür, bundan sonra çalışmak yok.. Takip eden doktorumu bırakmak zorunda kaldım tabi bu arada, bir geldim ki izmite gidecekmiş şimdi dr arayışındayım tek sıkıntı o .. doğumda yaklaştı.. Bu arada çoğu arkadaş bebeğine kavuşmuş, çok sevindim.. gebeliğin ortalarında yazıştığımız sıkıntılı bir hamilelik geçirdiğini bildiğim moonlight'ta doğum yapmış, ona ayrı sevindim.. hayırlısıyla bende dahil kalan tüm arkadaşlar da kolaylıkla kavuşurlar inşallah bebeklerine..

Bu zamana kadar el ayak sismesi olmadan geldim ama artik ayaklarim sisiyor benimde, kemikler deseniz ayni zaten.
Allahtan az kilo almisiz, yaz dogumu yapip 20 25 lerden bahseden arkadaslar nasil nefes aldilar su sicaklarda, Allah yardimcilari olsun.

Amin cnm..Sirt ustu yatinca nefesm gidio, hkk die uyaniom :) sag tarafa yatiom az, sonra sola donuom, sagli sollu vuruor gece cok hareket edio bu ara, gunler hafta gibi uzun gelio:)

Senin kız kendi belirlemiş doğum tarihini, hayırlı olsun canım benim. Bebeğini sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah tebrikler...

Nickini görünce hatırladım canım ya, böbrek taşı ağrısı başlı başına sıkıntı zaten hamilelikle beraber, birde hemoroid çok zor bir on ay geçirdin ama bebeğin sağlıklıysa gerisi anı olarak kalacak inşallah. Canım sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini Allah yardımcın olsun. Tberik ederim tekrardan.

Öyle tabi canım, burası devlet hastanesi birde yani önce normal doğum olsun politikaları var. Ama ne bileyim, biraz psikolojik sıkıntıya girdim ben. Kendimi normale şartlamışım, halbuki en başta normal senin için zor olur demişlerdi ama o şansımı da denemek istiyordum. Artık kendimi sezaryana hazırlasam iyi olacak

Bugün itibariyle tam 44 arkadaşımız anne olmuş arkadaşlar
Yaklaşık 30 doğum sezaryanla gerçekleşmiş... 19 tane kızımız var.. 25 tane oğlumuz
Erken doğumlarımız var, çoğuda kız annesi... Ahh bu kızlar

Sağlıkla büyüsün yavrularımız, ailesine ve dünyaya hayırlı ve yararlı evlatlar olsunlar. Bireysel olarak başarılı, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürsünler inşallah Pazartesi listeye bende eklenicem sujini 38+2'de oğlu Poyrazı sezaryan doğum ile dünyaya getirdi diye Aylardır beklediğim gün geldi çattı, hayatımın duygusal olarak en zirve anlarını yaşıyorum. Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin... Listeyi de ekleyelim...

1-hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızi Defnecik evinde nihayet nazar değmesin miniğe..

2-dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızi Esila ile evde şuan... Yutmayı ögrenmeye çalışıyordu yumurcak

3-Sarakızim 34+5'de doğum yaptı, en son bebisi küvezde idi... İnsallah iyidir..

4-bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...

5-nurdanckrn 37+3'de normal doğumla 2720 gr ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi maşallah...

6-Sare2012 37+3'de epidural normal doğumla 2900 gr bir oğlu oldu maşallah

7-asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...

8-kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...

9-edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızi Asya'yi dünyaya getirdi maşallah ...

10-levla80 39. haftasinda normal doğumla bir kız bebek sahibi oldu maşallah... (24.07.2014)

11-GlFm 38. haftada tansiyon sebebi ile 48 cm 2670 gr ağırlığındaki kızını suni sancılı normal doğumla dünyaya getirdi

maşallah... (25.07.2014)

12-gulbis 38. hafta acil sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah... (26.07.2014)

13-akabe01 40. hafta bebek ters geldiği için mecburi sezaryanla 3850 gr 52 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah.....

14-hassaspera 40.hafta sezaryan doğumla bebeğini dünyaya getirdi maşallah (25.07.2014)..

15-tepeler 38+3'de kandaki pıhtıdan dolayı mecburi sezaryan ile doğum yaptı maşallah... (24.07.2014)..

16-niveheyve 39.haftasında epidurallı mecburi sezaryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah... 27.07.214

17-didem_ada 36. haftada ikiz kızları beren (1800 gr) ve Bade'yi (2200 gr) sezaryan doğumla dünyaya getirdi. (27.07.2014)

18-MehtapTok 38+1de 3 kg 51 cm normal doğum yaptı maşallah (30.07.2014)

19-beykannesli 39. hafta 3420 gr 51 cm oğlunu dünyaya getrdi maşallah... (01.08.2014)

20-denizati 38. haftada spinal sezaryan ile 2900 gr. 49.cm kızı Anka Mira'yı dünyaya getirdi maşallah... (25.07.2014)

21-nergizz06 39. hafta genel anestezi sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah... (01.08.2014)

22-esragogo 38. haftada sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah...

23-fmlaaa 36+4'de en normal doğumla kızını dünyaya getirdi maşallah...

24-yarenyar 39. hafta da sezaryan ile 3700 gr 54 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah...

25-piscus 39. hafta acil sezaryan ile bebeğini kucağına aldı. Bebek çok sağlıklı maşallah... (04.08.2014)

26-efser_16 39. hafta da epidural sezaryan ile 3350 gr bebeğini dünyaya getirdi maşallah...nazar: (05.08.2014)

27-_Biriciksin_ 40. haftasında 3kg 52 cm olan kızı Ayza İpek'i dünyaya getirdi maşallah...nazar: (06.08.2014)

28-aycaaaaaaa 40. haftasında epidural sezaryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah... (04.08.2014)

29-cicegimm epidural sezeryan ile 2880 gr olan kızı Melis'i dünyaya getirdi maşallah... (02.08.2014)

30-aozli 36+3'de epidural sezaryan ile 3000 gr olan kızını dünyaya getirdi maşallah... (06.08.2014)

31-dogaaalll06 36+5'de sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah... (06.08.2014)

32-moonlight002 36+4'de acil spinal sezaryan ile 3200 gr olan oğlunu düyaya getirdi maşallah... (06.08.2014)

33-dilekemre 39. hafta spinal sezaryan 2800 gr olan bebeğini dünyaya getirdi maşallah.. (07.08.2014)

34-nisan.yagmuru 38. haftada normal doğumla 2710 gr. olan oğlu Oktay Mert'i dünyaya getirdi maşallah.. (07.08.2014)

35-duygu68 Sezaryan ile 3030 gr olan oğlunu dünyaya getirdi maşallah.. (07.08.2014)

36-ktg 39. haftasında spinal sezaryan ile 2900 gr olan kızını dünyaya getirdi maşallah.. (07.08.2014)

37-dombik 40+1'de sezaryanla bebeğini dünyaya getirdi maşallah..

38-kodal82 Epidural sezeryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah... (04.08.2014)

39-silentgirl89 spinal sezaryanla 3050 gr. 50 cm olan oğlu Muhammed Yahya'yı dünyaya getirdi maşallah... (01.08.2014)

40-KubraUsa 39. haftada Arden bebeği dünyaya getirdi maşallah... (10.08.2014)

41-sevvill 38. haftada sezaryanla 2500 gr 50.cm olan kızını dünyaya getirdi maşallah... (08.08.2014)

42-asimavi 40+5'de normal doğumla 3625 gr olan kızını dünyaya getirdi maşallah... (04.08.2014)

43-cen_net 39+0'da sezaryan doğumla 3200 gr olan annesinin İnci'si dünyaya geldi maşallah (05.08.2014)

44-sindere 37+3'de sezaryan doğumla yavrusunu dünyaya getirdi maşallah (19.07.2014)

selam arkadaşlar..
doğum yaptıktan sonra giremiyorum.Bir çok arkadaşımız doğum yapmuş maşallah..Yapmayanlarda bir an önce kavusurlar bebişlerine inşallah..Benim bebeğim sürekli ağlıyordu.Gece saat başı uyanıyordu gündüz gene iyidide..Gaz sancısı,memeyi kavrayamama,vs nedenlerle..Bu sıkıntısını gidermesi için şu duayı bulduk internette.peygamber duasıymış. hakketen faydalı.Nazara karşı da oldukça etikili.Bunu sizlerle paylaşıyorum.Sizden ricam ağustos annelerinin ve dğer topiklerdede paylaşmanız.Özellikle hami,le annelerimizin vakti daha boldur sizlerde yardımcı olursanız sevinirim.Beni büyük bi yükten kurtaran duam şu şekilde:

Eizuke bi kelimatillahi-t tammeti min külli şeydanin ve hammetin ve min külli aynin Lammetin.

bol bol okuyup üfleyin.hatta arapçasını bulup yazıp bi kağıda muska şeklinde başucunada koyabilirsiniz.anlamı da şu şekilde:

"Allah sizi şeytanların,zehirli mahlukların,ve nazarı değen gözlerin şerrinden,eksiksiz kelamının yüzü suyu hürmetine korusun".

Sujini bravo harika bir kayıtGüzel dualarına Amin.. İnşallah hayırlısıyla tüm hamişler de bizler de sağ salim hayırlı zamanda kavuşuruz evlatlarımıza, sağlıkla..

Bu bilgi super olmus :)

44 ağustos bebeği doğmuş bile ne güzel... Allah hepsine hayırlı uzun ömür nasip etsin.... doğmalarını beklediğimiz bebeklerimize sağlıklı hayırlı evlatlar olarak hayılısıyla kavuşmamızı nasip etsin Rabbim.... dün bizim bebeğimiz de geliyordu neredeyse, veya ben ilk defa uzun süreli sancı ve kasılma hissettim... öyle zannediyorum ki bebeğimiz doğum kanalına girme çabaları içinde... 2 saat aralıksız yürüdüm ve doğuma yaklaştığımı ilk defa bu kadar yoğun hissettim. demek ki yürümek doğum için çok etkiliymiş :) bakalım bugün bir sürpriz yapacak mı oğlumuz bize... kim bilir

Doğum yaptığım için giremiyorum,belirli sayfa aralıklarla paylaşırsanız sevinirim.Gerçekten çok faydalı ve herkesin yararlanmasını istiyorum..

Canım bende en son 1 saatlik bi yürüyüş yaptım ve akşama sancılandm.Sancıların iki kasık arasında br çizgi şeklinde ve düzenliyse bilki gerçek sancı :) ben başta gaz sancısıdır dedim,bekledm gece 3 ten saba 7 buçuğa kadar ama 7 den sonra sancıular 5 dk da bir gelince anladımki gerçek sancı:) ve kurulu saat gibi şaşmıyo dakikası.Sancıların başlarsa hemen doktora gidipte sancıyı hastanede çekme derim.Sancılar 5 dk ya düşünce gittim bir de orda suni sancı verdiler o da hızlandırdı ve 4 saat sağlam bi sancı çekip normal doğum yaptım :)

Selam herkese uzun zamandır yazmadan takip ettim forumu doğum yapan arkdslar tebrik ediyorjm hepinzi allah bebeklerinize de size de saglık sıhhat versin...bende 11inde genel anezteziyle doğumumu yaptım ne dikiş agrısı ne baska bi agrı olmadı benim acı eşiğim innılmaz yüksektir herkes sasırdı halime fakat ayaklarım resmen patlıcak kadar şişti cok skıntı yaratıyor da umrjmda değil kızımla olmak inannılmaz güzel biraz zayıf korkuyorum dokunurken ama olsun çok keyifli anne olmak kızlar bide bisey sormak istiyorum kızımın göz kapaklarnde ve alnında doğum lekesi var doktor gecerdedi hç içim rht etmedi szn tecrubenız var mı

kızlar giremedim ne zamandan beri.. doğum yapanlar gözünüz aydın, yapamayanlar ALLAH hayırlısıyla kurtarsın inş..
biz iyiyiz genel olarak ben biraz daha toparlanmaya çalışıyorum o kadar sevgiler herkesee

Sujnii kiz henuz dogurmayanlarinda lisresini yapsana valla bbana oyle geliyirki o listede bir tek ben varim herkes dogurdu ve cogu kisi doguracagi gunu biliyor ben henuz hlbekliyorum aniden gelicek qaliba benim oglan ay nolur bende senin doguranlar listende olayim tez vakitde aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…