- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.801
canim dun ayni bende oyle oldum iki saatlik eve gitmisdim geldim gezdim sonra sabaha karsi coook sancim olduu dogurpyurum sandim esime bile yazdim qaliba doguma gidicem diye ama olmadi:)44 ağustos bebeği doğmuş bile ne güzel... Allah hepsine hayırlı uzun ömür nasip etsin.... doğmalarını beklediğimiz bebeklerimize sağlıklı hayırlı evlatlar olarak hayılısıyla kavuşmamızı nasip etsin Rabbim.... dün bizim bebeğimiz de geliyordu neredeyse, veya ben ilk defa uzun süreli sancı ve kasılma hissettim... öyle zannediyorum ki bebeğimiz doğum kanalına girme çabaları içinde... 2 saat aralıksız yürüdüm ve doğuma yaklaştığımı ilk defa bu kadar yoğun hissettim. demek ki yürümek doğum için çok etkiliymiş :) bakalım bugün bir sürpriz yapacak mı oğlumuz bize... kim bilir
yaaa sen çok tatlısın her yerde yazını görüyorum doğurmak istiyorum artık diye :) dur bi 40 tamamlansın ondan sonra hep beraber telaş yaparız :) ama senin oğlan çok sabırlı çıktı :)Sujnii kiz henuz dogurmayanlarinda lisresini yapsana valla bbana oyle geliyirki o listede bir tek ben varim herkes dogurdu ve cogu kisi doguracagi gunu biliyor ben henuz hlbekliyorum aniden gelicek qaliba benim oglan ay nolur bende senin doguranlar listende olayim tez vakitde aminnnn
Sujnii kiz henuz dogurmayanlarinda lisresini yapsana valla bbana oyle geliyirki o listede bir tek ben varim herkes dogurdu ve cogu kisi doguracagi gunu biliyor ben henuz hlbekliyorum aniden gelicek qaliba benim oglan ay nolur bende senin doguranlar listende olayim tez vakitde aminnnn
Yok canım beni de yaz daha doğurmadım
Sujnii kiz henuz dogurmayanlarinda lisresini yapsana valla bbana oyle geliyirki o listede bir tek ben varim herkes dogurdu ve cogu kisi doguracagi gunu biliyor ben henuz hlbekliyorum aniden gelicek qaliba benim oglan ay nolur bende senin doguranlar listende olayim tez vakitde aminnnn
doğum bekleyenleri listelemekte iyi fikir aslında
Canim ben bu duayi hep okuruj cok da faydasini gordum.paylasimin icin tesekkurlerDoğum yaptığım için giremiyorum,belirli sayfa aralıklarla paylaşırsanız sevinirim.Gerçekten çok faydalı ve herkesin yararlanmasını istiyorum..
senınkıde tombık desene :) korkma sezeryan olucakmıssın ben bırde normal dogum ıstıyorum doktor cok zor dedı..benım kızda 4 kg bulucak bu gıdısle benımde seker ıyıydı sonradan mı cıktı anlamadım bır daha tes yapmadılar..kısmet 300 gr eksık fazla cıkabıloyormmus.dogunca bakıcaz artık tombışlereKizlar gece hafta kizim 3027grdi.bu hafta baska bi dr gitmek zorunda kaldim drum tatilde cunku.
3600dedi inanmadim ben.en fazla 3250olmustur diye dusunuyorum37+0iz bugun.acaba bende seker mi var.seker yuklemem temiz cikmisti halbuki.eger dr dogru diyosa bu kiz 4000olur iki haftaya.dogumuma 16gun var sezaryenle olucam.
ne guzel kavusuyorsun yavruna..bızım daha varkızlar yarın sezaryanla doğuma giricem 38. 2 de bebeğim dönmediği için sezeryan olucak...çok heyecanlıyım
AllaH yardimcin olsun canim cok heyecanliiiiiii.kızlar yarın sezaryanla doğuma giricem 38. 2e bebeğim dönmediği için sezeryan olucak...çok heyecanlıy ım
Tontis bu kizlar demekki.seker sonradan olmuyodur umarim.senınkıde tombık desenekorkma sezeryan olucakmıssın ben bırde normal dogum ıstıyorum doktor cok zor dedı..benım kızda 4 kg bulucak bu gıdısle benımde seker ıyıydı sonradan mı cıktı anlamadım bır daha tes yapmadılar..kısmet 300 gr eksık fazla cıkabıloyormmus.dogunca bakıcaz artık tombışlere
kv ler torun sahıbı olunca cocugu kendılerının sanıyor malesef herkesten kıskanıyorlar esımn babaannesınden bılıyorum elınden gelse koynunda yatırıcak..bence bu konuda tavız verme annenınde o bebekte herturlu hakkı var ıstesıgı gıbı sevebılır kalabılır annende tavız vermesın asla..ve canını sıkıp kendını uzme ıcınde kalacagına laf arasında kıbarca soyle..bılsın yaptıgı hatayı..buarada ne demıs annenemerhaba arkadaşlar bugün 8 günlük olduk. bebeğim iyi allaha şükür. ben yeni duruma alismakta biraz güçlük çekiyorum.kv dört gün kaldı gitti o ara da da anneme saçma birşey söylemş kendi hiti anneminde kalmasini istemiyor sanırım birşey. soylemedigim için çok sinirleniyorum kendime bu en özel günlerde böyle şeyler olması beni çok üzdü durup durup ağlıyorum lohusalık sendromu mu bu :-(
Evet canım lohusalık sendromu+kv etkisi.Allahından bulsun böyleleri.merhaba arkadaşlar bugün 8 günlük olduk. bebeğim iyi allaha şükür. ben yeni duruma alismakta biraz güçlük çekiyorum.kv dört gün kaldı gitti o ara da da anneme saçma birşey söylemş kendi hiti anneminde kalmasini istemiyor sanırım birşey. soylemedigim için çok sinirleniyorum kendime bu en özel günlerde böyle şeyler olması beni çok üzdü durup durup ağlıyorum lohusalık sendromu mu bu :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?