2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim dun ayni bende oyle oldum iki saatlik eve gitmisdim geldim gezdim sonra sabaha karsi coook sancim olduu dogurpyurum sandim esime bile yazdim qaliba doguma gidicem diye ama olmadi:)

yaaa sen çok tatlısın her yerde yazını görüyorum doğurmak istiyorum artık diye :) dur bi 40 tamamlansın ondan sonra hep beraber telaş yaparız :) ama senin oğlan çok sabırlı çıktı :)

Yok canım beni de yaz daha doğurmadım

Yok canım beni de yaz daha doğurmadım

doğum bekleyenleri listelemekte iyi fikir aslında

benıde yazın daha zamanım var beklıyorum :)

SUJİNİ canim hakkinda hayirlisi olsun.sonucta saglik da onemli.hic uzme kendini bunda da bi hayir vardir.cok az kaldi kavusmaniza.

Kizlar gece hafta kizim 3027grdi.bu hafta baska bi dr gitmek zorunda kaldim drum tatilde cunku.
3600dedi inanmadim ben.en fazla 3250olmustur diye dusunuyorum37+0iz bugun.acaba bende seker mi var.seker yuklemem temiz cikmisti halbuki.eger dr dogru diyosa bu kiz 4000olur iki haftaya.dogumuma 16gun var sezaryenle olucam.

senınkıde tombık desene :) korkma sezeryan olucakmıssın ben bırde normal dogum ıstıyorum doktor cok zor dedı..benım kızda 4 kg bulucak bu gıdısle benımde seker ıyıydı sonradan mı cıktı anlamadım bır daha tes yapmadılar..kısmet 300 gr eksık fazla cıkabıloyormmus.dogunca bakıcaz artık tombışlere

kızlar bugunlerde degısık bır duygu ıcersındeyım sankıı bebısım karnımda alısmısım ya dogunca yabancı gıbı olucak sankı..korkuyorum alısamamaktan ona..neye benzeyecek nasıl olucak..dogdugu gıbı o bag olucakmı aramızda hıc bılmıyorum..

kızlar yarın sezaryanla doğuma giricem 38. 2 e bebeğim dönmediği için sezeryan olucak...çok heyecanlıy ım
AllaH yardimcin olsun canim cok heyecanliiiiiii.
Tontis bu kizlar demekki.seker sonradan olmuyodur umarim.
Benim saglik sorunumdan dolayi sezaryen olucakti.sonra bobregime taktiklari stent cikti
Bu durumda her an bebek alinabilir ama bobregim buyumezse 16gun sonra alincak.zate normalden cok korkuyorum canim.

merhaba arkadaşlar bugün 8 günlük olduk. bebeğim iyi allaha şükür. ben yeni duruma alismakta biraz güçlük çekiyorum.kv dört gün kaldı gitti o ara da da anneme saçma birşey söylemş kendi hiti anneminde kalmasini istemiyor sanırım birşey. soylemedigim için çok sinirleniyorum kendime bu en özel günlerde böyle şeyler olması beni çok üzdü durup durup ağlıyorum lohusalık sendromu mu bu :-(

merhaba arkadaşlar bugün 8 günlük olduk. bebeğim iyi allaha şükür. ben yeni duruma alismakta biraz güçlük çekiyorum.kv dört gün kaldı gitti o ara da da anneme saçma birşey söylemş kendi hiti anneminde kalmasini istemiyor sanırım birşey. soylemedigim için çok sinirleniyorum kendime bu en özel günlerde böyle şeyler olması beni çok üzdü durup durup ağlıyorum lohusalık sendromu mu bu :-(

kv ler torun sahıbı olunca cocugu kendılerının sanıyor malesef herkesten kıskanıyorlar esımn babaannesınden bılıyorum elınden gelse koynunda yatırıcak..bence bu konuda tavız verme annenınde o bebekte herturlu hakkı var ıstesıgı gıbı sevebılır kalabılır annende tavız vermesın asla..ve canını sıkıp kendını uzme ıcınde kalacagına laf arasında kıbarca soyle..bılsın yaptıgı hatayı..buarada ne demıs annene

Evet canım lohusalık sendromu+kv etkisi.Allahından bulsun böyleleri.

Selam kızlar uzun zamandır yazamadim. Erken dogum riskim vardı bir dönem yattım şimdide vakti geldi ama hala tik yok:) ara ara afedersiniz ishal sancisi gibi ağrım olup geçiyor. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek dr. Bu arada dogum yapan arkadaslar hayırlı olsun rabbim evlatlarinizdan ayirmasin bizleri de tez zaman da kavustursun insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…