2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa sen çok tatlısın her yerde yazını görüyorum doğurmak istiyorum artık diye :) dur bi 40 tamamlansın ondan sonra hep beraber telaş yaparız :) ama senin oğlan çok sabırlı çıktı :)
twk ederim canimin ici valla dogurmak istiyorum 40 a ne kaldi kiz 3 gun benim oglan hesap kitab yapiyor orda heralde :) bakalim burda herkes tatli hepiniz birde seker bal bebeklerimiz dogsa pek tatli olucaz insallah

Doğum yaptığım için giremiyorum,belirli sayfa aralıklarla paylaşırsanız sevinirim.Gerçekten çok faydalı ve herkesin yararlanmasını istiyorum..
Çok teşekkür ederim bende böyle bir dua arıyordum. Şimdi okudum uyumakta güçlük çeken meleğime hemen uyudu. Bol bol okurum artık tekrar sağol

onu bazen bende düşünüyorum ama hormonlar filan alışırız inşallah

sen oğlan anasısin ben kız anasıyim demiş. annemin kendi evi gibi davrandigini söylemeye çalışıyor aklınca ve kendisi bu zamana kadar bir eksiginiz var mi diye sormamış evime en son geçen sene bi düğün için gelip uğramış biri

twk ederim canimin ici valla dogurmak istiyorum 40 a ne kaldi kiz 3 gun benim oglan hesap kitab yapiyor orda heralde bakalim burda herkes tatli hepiniz birde seker bal bebeklerimiz dogsa pek tatli olucaz insallah
valla matematik hesabı iyi olacak senin oğlanın :) bu gidişle benimkide öyle :)

Canım lafa karışmak gibi oluyor ama bence çok şanslısın düşünsene senede birle yetinmeyip iki güne bir gelse ve her gelişinde böyle kırıcı olsa...bence senden uzak dünyaya direk...bırak hayrı dokunmasın kafan rahat olsun .dediğini de ciddiye alma gül geç.maksadı kırk yılda birde olsa huzursuz etmek.

doğru diyorsun canım insanın en hassas dönemde böyle şeyler duyması üzüyor ışte insanı. onun yüzünden aglama krizine girdim.allah bildiği gibi yapsin ne diyeyim

Bana 18 sabahi biskuvi ve sutle hafif bi kahvalti saat8den sonrada su dahil hicbirsey almani istemiyorum ogle arasida alalim dedi cumada anestezi uzmaniyla gorustiriym dedi benimikinci ama cok tedirginim allah yardimcimiz olsun kizlar

Bana 18 sabahi biskuvi ve sutle hafif bi kahvalti saat8den sonrada su dahil hicbirsey almani istemiyorum ogle arasida alalim dedi cumada anestezi uzmaniyla gorustiriym dedi benimikinci ama cok tedirginim allah yardimcimiz olsun kizlar

selam kızlar
son sayfalara baktımda sujini arkadaşımız liste tutmuş doğum yapanları. ellerine sağlık canım sen olmasan öğrenmem mümkün değildi.
doğum yapan tüm arkadaşlara kuzucuklarıyla ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum :)

ben yazamadığım bu süre içinde evime kavuştum.eşyalarımı yerleştirdim ve rahata erdim şükür. kasılmalarım azaldı haliyle strese bağlıyorum. oğluşum normal doğum pozisyonuna geçmiş. inşallah bende kolay bir normal doğum gerçekleştiririm. buna kendimi hazır hissetmeme rağmen acayip heyecan ve stres var. sancı geldiğinde hemen ter boşalıyor benden ve elim ayağım titremeye başlıyor inşallah sezeryan olmam,istemememin tek sebebi anestezi etikisiyle sevmediklerimi,kızdıklarımı dışa dökmekten korkmak hehee

yoktun bayağıdır evine yerleşmene sevindim.. :) bende bekliyorum normal doğum olsun diye ama sancı mancı yok sadece ara ara kasılıyorum..kolay doğumlar olsun hepimize inşallah.. doğuma gittiğim anı hayal edince kalbim küt küt atıyor. Allah yardımcımız olsun

Mrb canım.Dönmüşsün Nasıl gidiyor hamilelik? Dediğin sancı seviyesi düşük.Benimki de 20 kusur çıkıyor.Şu an panik yapmaya gerek yok.Zamanında gelsin bebişler

Düsük degil mi.. Püfff... Benim ultrasona göre olan tarihi gecti coktan. O yüzden artik bunaliyorum. Gerci ilk cocuklarini doguran annelerin en cok dogum yaptigi hafta 41. haftaymis ama....

Mrb canım.Dönmüşsün Nasıl gidiyor hamilelik? Dediğin sancı seviyesi düşük.Benimki de 20 kusur çıkıyor.Şu an panik yapmaya gerek yok.Zamanında gelsin bebişler

Düsük degil mi.. Püfff... Benim ultrasona göre olan tarihi gecti coktan. O yüzden artik bunaliyorum. Gerci ilk cocuklarini doguran annelerin en cok dogum yaptigi hafta 41. haftaymis ama....

Canm kesin etkisi olur Allahin izniyle.hurma dogumu kolaylastiriyor.Kurandada geciyor.ben gunum gecti 41. Haftaya girdm bebis halen gelmedi.gittm hurma aldm butun paketi bitirdm sayilir gece doguma gittim

41. haftada mi dogdu yani? Bu arada tebrik ederim!!!!!
Bu durumda 7 gün mü gec gelmis oldu?

Allah hepimizi bir nefeste kurtarsın inşallah canım.
bende senin gibi düşündükçe heyecanlanıyorum. sancın ara ara gelse bile ılık duş al bol bol demişlerdi bana. açılmayı sağlarmış. son haftalarda hurma tüketmeliymişiz.ben korkudan erken gelir diye henüz başlamadım yemeyenormal beklerken son anda sezeryan şoku olmayız inşallah. en korktuğum şey.

Inan bugün aklımdaydın hatta dedim bu kadar zaman gelmedi herhalde doğumu oldu.. Taşınmana ve bebekle senin iyi olmana çok sevindim.. Yeni evin hayırlı olsun.. Bebek de sağlıkla gelsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…