- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.821
twk ederim canimin ici valla dogurmak istiyorum 40 a ne kaldi kiz 3 gun benim oglan hesap kitab yapiyor orda heralde :) bakalim burda herkes tatli hepiniz birde seker bal bebeklerimiz dogsa pek tatli olucaz insallahyaaa sen çok tatlısın her yerde yazını görüyorum doğurmak istiyorum artık diye :) dur bi 40 tamamlansın ondan sonra hep beraber telaş yaparız :) ama senin oğlan çok sabırlı çıktı :)
Çok teşekkür ederim bende böyle bir dua arıyordum. Şimdi okudum uyumakta güçlük çeken meleğime hemen uyudu. Bol bol okurum artık tekrar sağolDoğum yaptığım için giremiyorum,belirli sayfa aralıklarla paylaşırsanız sevinirim.Gerçekten çok faydalı ve herkesin yararlanmasını istiyorum..
kv ler torun sahıbı olunca cocugu kendılerının sanıyor malesef herkesten kıskanıyorlar esımn babaannesınden bılıyorum elınden gelse koynunda yatırıcak..bence bu konuda tavız verme annenınde o bebekte herturlu hakkı var ıstesıgı gıbı sevebılır kalabılır annende tavız vermesın asla..ve canını sıkıp kendını
uzme ıcınde kalacagına laf arasında kıbarca soyle..bılsın yaptıgı hatayı..buarada ne demıs annenesen oğlan anasısin ben kız anasıyim demiş.yani annemın kendi evi gibi davrandigini söylemeye çalışıyor aklınca.ve kendisi dokuz ay bounca hiç muhatap olmamış bir eksiğimizi sormamış evimize geçen gene
onu bazen bende düşünüyorum ama hormonlar filan alışırız inşallahkızlar bugunlerde degısık bır duygu ıcersındeyım sankıı bebısım karnımda alısmısım ya dogunca yabancı gıbı olucak sankı..korkuyorum alısamamaktan ona..neye benzeyecek nasıl olucak..dogdugu gıbı o bag olucakmı aramızda hıc bılmıyorum..
sen oğlan anasısin ben kız anasıyim demiş. annemin kendi evi gibi davrandigini söylemeye çalışıyor aklınca ve kendisi bu zamana kadar bir eksiginiz var mi diye sormamış evime en son geçen sene bi düğün için gelip uğramış birikv ler torun sahıbı olunca cocugu kendılerının sanıyor malesef herkesten kıskanıyorlar esımn babaannesınden bılıyorum elınden gelse koynunda yatırıcak..bence bu konuda tavız verme annenınde o bebekte herturlu hakkı var ıstesıgı gıbı sevebılır kalabılır annende tavız vermesın asla..ve canını sıkıp kendını uzme ıcınde kalacagına laf arasında kıbarca soyle..bılsın yaptıgı hatayı..buarada ne demıs annene
valla matematik hesabı iyi olacak senin oğlanın :) bu gidişle benimkide öyle :)twk ederim canimin ici valla dogurmak istiyorum 40 a ne kaldi kiz 3 gun benim oglan hesap kitab yapiyor orda heraldebakalim burda herkes tatli hepiniz birde seker bal bebeklerimiz dogsa pek tatli olucaz insallah
Canım lafa karışmak gibi oluyor ama bence çok şanslısın düşünsene senede birle yetinmeyip iki güne bir gelse ve her gelişinde böyle kırıcı olsa...bence senden uzak dünyaya direk...bırak hayrı dokunmasın kafan rahat olsun .dediğini de ciddiye alma gül geç.maksadı kırk yılda birde olsa huzursuz etmek.sen oğlan anasısin ben kız anasıyim demiş. annemin kendi evi gibi davrandigini söylemeye çalışıyor aklınca ve kendisi bu zamana kadar bir eksiginiz var mi diye sormamış evime en son geçen sene bi düğün için gelip uğramış biri
doğru diyorsun canım insanın en hassas dönemde böyle şeyler duyması üzüyor ışte insanı. onun yüzünden aglama krizine girdim.allah bildiği gibi yapsin ne diyeyimCanım lafa karışmak gibi oluyor ama bence çok şanslısın düşünsene senede birle yetinmeyip iki güne bir gelse ve her gelişinde böyle kırıcı olsa...bence senden uzak dünyaya direk...bırak hayrı dokunmasın kafan rahat olsun .dediğini de ciddiye alma gül geç.maksadı kırk yılda birde olsa huzursuz etmek.
Bana 18 sabahi biskuvi ve sutle hafif bi kahvalti saat8den sonrada su dahil hicbirsey almani istemiyorum ogle arasida alalim dedi cumada anestezi uzmaniyla gorustiriym dedi benimikinci ama cok tedirginim allah yardimcimiz olsun kizlarBenimde ayın 18'i oluyor kızlar. Sezaryan istemiyordum, çok direttim ama başarılı olmadım. Birgün öncesinden yatacağım hastaneye pazar sabahı, şekerimden ötürü herhalde. Ne doktorumu biliyorum, ne sezaryan tipini. Eşim Ankara'da, normalde bu hafta izin almayacaktı ama benim moralim aşırı bozuk mecbur bu gece geri gelecek. Kendi başıma hiçbirşeyi beceremiyorum, eşime sırtımı dayamışım resmen. Kendimi beceriksiz basiretsiz, yetersiz hissediyorum. Yarın eşimle gidip, bir doktorun daha görüşünü alacağım. O da sezaryan bebek için daha iyi derse içim biraz daha rahatlamış olacak, bu duygularla gidersem çünkü hayatımın en güzel günü bana zehir olacak. Boyunu hesaplamadım ama kız doğru ölçtüyse eğer kilosu 3.600 gr benim oğlanın. İnşallah duygularımı toparlarım biran önce.
Sezaryan da bir gün önceden mi yatılıyor hastaneye? Yoksa ben şeker hastasıyım diye mi önceden yatıyorum acaba?
Bana 18 sabahi biskuvi ve sutle hafif bi kahvalti saat8den sonrada su dahil hicbirsey almani istemiyorum ogle arasida alalim dedi cumada anestezi uzmaniyla gorustiriym dedi benimikinci ama cok tedirginim allah yardimcimiz olsun kizlarBenimde ayın 18'i oluyor kızlar. Sezaryan istemiyordum, çok direttim ama başarılı olmadım. Birgün öncesinden yatacağım hastaneye pazar sabahı, şekerimden ötürü herhalde. Ne doktorumu biliyorum, ne sezaryan tipini. Eşim Ankara'da, normalde bu hafta izin almayacaktı ama benim moralim aşırı bozuk mecbur bu gece geri gelecek. Kendi başıma hiçbirşeyi beceremiyorum, eşime sırtımı dayamışım resmen. Kendimi beceriksiz basiretsiz, yetersiz hissediyorum. Yarın eşimle gidip, bir doktorun daha görüşünü alacağım. O da sezaryan bebek için daha iyi derse içim biraz daha rahatlamış olacak, bu duygularla gidersem çünkü hayatımın en güzel günü bana zehir olacak. Boyunu hesaplamadım ama kız doğru ölçtüyse eğer kilosu 3.600 gr benim oğlanın. İnşallah duygularımı toparlarım biran önce.
Sezaryan da bir gün önceden mi yatılıyor hastaneye? Yoksa ben şeker hastasıyım diye mi önceden yatıyorum acaba?
yoktun bayağıdır evine yerleşmene sevindim.. :) bende bekliyorum normal doğum olsun diye ama sancı mancı yok sadece ara ara kasılıyorum..kolay doğumlar olsun hepimize inşallah.. doğuma gittiğim anı hayal edince kalbim küt küt atıyor. Allah yardımcımız olsunselam kızlar
son sayfalara baktımda sujini arkadaşımız liste tutmuş doğum yapanları. ellerine sağlık canım sen olmasan öğrenmem mümkün değildi.
doğum yapan tüm arkadaşlara kuzucuklarıyla ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum
ben yazamadığım bu süre içinde evime kavuştum.eşyalarımı yerleştirdim ve rahata erdim şükür. kasılmalarım azaldı haliyle strese bağlıyorum. oğluşum normal doğum pozisyonuna geçmiş. inşallah bende kolay bir normal doğum gerçekleştiririm. buna kendimi hazır hissetmeme rağmen acayip heyecan ve stres var. sancı geldiğinde hemen ter boşalıyor benden ve elim ayağım titremeye başlıyorinşallah sezeryan olmam,istemememin tek sebebi anestezi etikisiyle sevmediklerimi,kızdıklarımı dışa dökmekten korkmak hehee
Mrb canım.DönmüşsünNasıl gidiyor hamilelik? Dediğin sancı seviyesi düşük.Benimki de 20 kusur çıkıyor.Şu an panik yapmaya gerek yok.Zamanında gelsin bebişler
Mrb canım.DönmüşsünNasıl gidiyor hamilelik? Dediğin sancı seviyesi düşük.Benimki de 20 kusur çıkıyor.Şu an panik yapmaya gerek yok.Zamanında gelsin bebişler
Canm kesin etkisi olur Allahin izniyle.hurma dogumu kolaylastiriyor.Kurandada geciyor.ben gunum gecti 41. Haftaya girdm bebis halen gelmedi.gittm hurma aldm butun paketi bitirdm sayilir gece doguma gittim
Allah hepimizi bir nefeste kurtarsın inşallah canım.yoktun bayağıdır evine yerleşmene sevindim..bende bekliyorum normal doğum olsun diye ama sancı mancı yok sadece ara ara kasılıyorum..kolay doğumlar olsun hepimize inşallah.. doğuma gittiğim anı hayal edince kalbim küt küt atıyor. Allah yardımcımız olsun
Inan bugün aklımdaydın hatta dedim bu kadar zaman gelmedi herhalde doğumu oldu.. Taşınmana ve bebekle senin iyi olmana çok sevindim.. Yeni evin hayırlı olsun.. Bebek de sağlıkla gelsin inşallah..selam kızlar
son sayfalara baktımda sujini arkadaşımız liste tutmuş doğum yapanları. ellerine sağlık canım sen olmasan öğrenmem mümkün değildi.
doğum yapan tüm arkadaşlara kuzucuklarıyla ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum
ben yazamadığım bu süre içinde evime kavuştum.eşyalarımı yerleştirdim ve rahata erdim şükür. kasılmalarım azaldı haliyle strese bağlıyorum. oğluşum normal doğum pozisyonuna geçmiş. inşallah bende kolay bir normal doğum gerçekleştiririm. buna kendimi hazır hissetmeme rağmen acayip heyecan ve stres var. sancı geldiğinde hemen ter boşalıyor benden ve elim ayağım titremeye başlıyorinşallah sezeryan olmam,istemememin tek sebebi anestezi etikisiyle sevmediklerimi,kızdıklarımı dışa dökmekten korkmak hehee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?