2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Inan bugün aklımdaydın hatta dedim bu kadar zaman gelmedi herhalde doğumu oldu.. Taşınmana ve bebekle senin iyi olmana çok sevindim.. Yeni evin hayırlı olsun.. Bebek de sağlıkla gelsin inşallah..
canım benim teşekkürler öyle bir risk atlattık. ama şuan beklemedeyiz şükür. allah tan evime yerleştim.şimdi oğluş gelse de sorun değil :))
sen de nedir son durumlar, doğum şeklin belli mi?

canım benim teşekkürler öyle bir risk atlattık. ama şuan beklemedeyiz şükür. allah tan evime yerleştim.şimdi oğluş gelse de sorun değil )
sen de nedir son durumlar, doğum şeklin belli mi?
Ben de normal istiyorum ama çatı muayenem acıyınca doktor da fark edince emin misin dedi:) ben de eminim dedim normal istediğime en son geçen hafta kontrolde nst sancı çıkmadı, açılma yok, bebek doğum kanalına girmemiş.. Dr ayın 24 üne kadar bekleriz dedi.. Hayırlısı Allah tan olsun.. Rabbim bizim gibi bekleyen tüm hamilelere hayırlı zamnda hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

slm arkadaşlar.epidural olanlar ayak şişlikleriniz devam ediyor mu? benim çok fena doktora sordum tansiyon yüksek değilse problem değil dedi ama benim gün geçtikçe daha fena oluyor sanki.sizlerde drum nasıl?

Canım süper olmuş bu liste böylece ben yokken kimler doğum yapmış öğrenebildim. Ellerine sağlık umarım hayırlısıyla sende listedeki yerini alırsın.

benim 2 gün oldu hurma yemeye başlayalı.. artık bu saatten sonra erken sayılmaz galiba :) bende kendimi normal doğum olacak diye çok hazırladım.. bi aksilik olmaz inşallah sağlııkla kucaklayalım, dua edelim birbirimize..

Arkadaşım Allah analı babalı büyütsün,maşallah ne güzel bişey,darısı başımıza :₺

Arkadaşım Allah analı babalı büyütsün,maşallah ne güzel bişey,darısı başımıza :₺

Kizlar cumartesi gecesi pazar sabahi suyum geldi zaten sezaryen istiyodum sezaryene aldilar suyum geliyordu ama 1,5 cm sadece açilma.bi gece hastanede kaldik ciktik sali gunu aile dostumuz olan cocuk doktoruna oylesine kontrole gittik atesi 39 olmus bebegin ve biz fark etmedik bile.yogun bakima aldilar bebegi antibiyotik tedavisi baslandi dua edinolur mu, Allah kimseyi evladindan ayirmasin inşaAllah

Hastanedeyim çok aşırı sıra var tarihten dolayı heyecanlı bekleyiş inşallah saglikla olur kuzum. M

Hastanedeyim bugün cok aşırı sezeryan var bekliyoruz:))
Tarihten dolayimis beklemek çok kötü insallah sağlıkla kavuşurum..

Bu arada ateş sebebi belli deil bebegin inşaAllah kötü birsey yoktur, biz üşür diyerekten cok giydirdik cocuga sizler oyle yapmayin kizlar havalar cook sicak gercekten ondan midir bilmiyorum ama.Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…